- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
Sağol canım sanırım genişliyor belki deKasilma olsa alt karin bolgesinde de olur .Ayrica gerilir kaskati kesilir.Doktorum oyle dedi bana, korkma.
Visa karta da indirim oluyordu canımKalmamış galiba bende premium um ama 240 diyor bana
Yoğurt suyu dene canjm mümkünse ev yapımı değilse normal yoğurt. Yarım çay,bardağı içsen yeterli. Bide sabahları aç karnına içilen pulcet var o da çok iyi geliyor doktorum yazdı. Rennie de verdi ama sadece 1 kere kullandım. Pulcet ten sonra gerek kalmadı.
Hangi satıcıdan aldın canım, orijinal olup olmadığına güvenemiyorum.
İnternette orijinal ürün bulmak mesele
Demirden olabilir diye yazmışlardı bikaç sayfa önce.
Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
Normal ağrı gibi değil canım. Örnek vereyim alt bacağında arka tarafta kaslar olur, ayağını gerersen falan o kasları farkedersin onlar da gerilir. İşte o kaslar ağrı yapar ama bir anda gelir ve çok şiddetli olur. Hatta bazen o kadar şiddetli oluyor li bende ayak parmaklarım bile yamuluyor bi tuhaf oluyor. Ayağın tutuluyor hareket ettiremiyorsun. Magnezyuma başlayınca azaldı çok şükür . Umarım sende gerek kalmaz
Bende balık,yağı hapı multivitaminin içinde, hafif bi kokusu var, gece içince etkilemiyor. Gündüz içtiğimde midem bulanıyordu. Demir haoını da yine multivitamin içinde alıyorum yemek arasında. O demir ilacını kullanamadım, doktorum bu şekilde verdi. Sgk karşılamıyor.
Çok düşükmüş canım, geçmiş olsun.
İçten genişliyor olabilir mi ? Ben çok ağrıdığı xaman genişliyor herhalde diye düşünüyorum.
Bende sırt ağrısı oluyor, bir yere yaslanmadan oturamıyorum baya ağırıyor o zaman. Bir de bugün bebeğim hep aşağıdaydı tekmeledi beni bütün gün bıcırık.Kızlar slm karnımın üst tarafı çok acıyor sanki anlam veremediğim Bi rahatsızlık var sanki karnımı içine çekmişim de yürüyormuşum gibi oluyor var mı yaşayan kasılma böyle Bi şey mi acaba ara ara bel ağrım da oluyor Bi tuhafım
tansiyonunu takip ediyor musun ?Kızlar slm karnımın üst tarafı çok acıyor sanki anlam veremediğim Bi rahatsızlık var sanki karnımı içine çekmişim de yürüyormuşum gibi oluyor var mı yaşayan kasılma böyle Bi şey mi acaba ara ara bel ağrım da oluyor Bi tuhafım
Ya hiç duymamıştım aklıma da gelmedi genelde tansiyonum düşük olurdu ama bilinmez tabi sabah sağlık ocağına Bi gideyim dün bütün gün halsizlik ten yattım belki de yüksektitansiyonunu takip ediyor musun ?
Yuksek tansiyon sorunu da ust karrinda gecmeyen agriya neden olur ve en belirgin belirtisidir bu agri. bir takip tansiyonunu
Aynı durumdayım maalesefSelamlar herkese,
Istah kapanmasi yasayan var mi? Her lokma buyuyor, cigne cigne yutana kadar fenalik geciriyorum. Vitamin ve demir aliyorum ancak endise etmeye basladim ne olacak bu halim diye.
Sanırım sıcaklardan olsa gerek ben baştan beri iştahsızım ama bu ara iyice zorla yiyorumAynı durumdayım maalesef
normalde dusukse bunu mutlaka belirt cunku normal tansiyon denilen 12/8 sana yuksek geliyor olabilir .Ya hiç duymamıştım aklıma da gelmedi genelde tansiyonum düşük olurdu ama bilinmez tabi sabah sağlık ocağına Bi gideyim dün bütün gün halsizlik ten yattım belki de yüksekti
Aynen normalde 9 un üstüne asla çıkmaz 8 5le bile gayet ayakta durabilen Bi yapım vardediğin gibi 12 falan yüksek gelebilirnormalde dusukse bunu mutlaka belirt cunku normal tansiyon denilen 12/8 sana yuksek geliyor olabilir .
Benim arkadaaimin mesela genelde 9/6 a fln , 12/8 i gordumu carpinti fln yasiyor basi agriyor, bildigin yuksek tansiyon belirtileri yasiyor
takipte olman iyi olur , 20. haftadan sonra tansiyon cok oynarmis cunku . En azindan icin rahat ederAynen normalde 9 un üstüne asla çıkmaz 8 5le bile gayet ayakta durabilen Bi yapım vardediğin gibi 12 falan yüksek gelebilir
Dün bende yaşadım üst iç baldır kasıldı kaldı ne aşağı ne yukarı hareket ettirebildim nede yuruyebildim yatakda hareket edemedim ağrıdan inledim durdum.sabah olmaz bana dedim eşim ovuyor daha çok ağrıyor yastık koyuyorum olmuyor en son nete baktım sıcak iyi geliyormuş ağrıyan bolgeme iç baldirima ve dizime sıcak su torbasını koydum ohh dedim öyle dalmışım uyumuşum .sıcak öneriyorum bugünde gün içinde ağrıdı seke seke yürüdüm iki soda içtim hergun içilmesi lazımmış magnezyumummuda içtim .sıcak bı dus aldım şimdi iyiyim a dün geceyi unutumam neydi o öyle 3. Gebeliğim ilk defa bu kramp başıma geldi.gecmis olsun sanada.Kızlar ayak bacak ağrısından duramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum yüksek tuttum biraz o fayda etti
Kalmamış galiba bende premium um ama 240 diyor bana
Yoğurt suyu dene canjm mümkünse ev yapımı değilse normal yoğurt. Yarım çay,bardağı içsen yeterli. Bide sabahları aç karnına içilen pulcet var o da çok iyi geliyor doktorum yazdı. Rennie de verdi ama sadece 1 kere kullandım. Pulcet ten sonra gerek kalmadı.
Hangi satıcıdan aldın canım, orijinal olup olmadığına güvenemiyorum.
İnternette orijinal ürün bulmak mesele
Demirden olabilir diye yazmışlardı bikaç sayfa önce.
Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
Normal ağrı gibi değil canım. Örnek vereyim alt bacağında arka tarafta kaslar olur, ayağını gerersen falan o kasları farkedersin onlar da gerilir. İşte o kaslar ağrı yapar ama bir anda gelir ve çok şiddetli olur. Hatta bazen o kadar şiddetli oluyor li bende ayak parmaklarım bile yamuluyor bi tuhaf oluyor. Ayağın tutuluyor hareket ettiremiyorsun. Magnezyuma başlayınca azaldı çok şükür . Umarım sende gerek kalmaz
Bende balık,yağı hapı multivitaminin içinde, hafif bi kokusu var, gece içince etkilemiyor. Gündüz içtiğimde midem bulanıyordu. Demir haoını da yine multivitamin içinde alıyorum yemek arasında. O demir ilacını kullanamadım, doktorum bu şekilde verdi. Sgk karşılamıyor.
Çok düşükmüş canım, geçmiş olsun.
İçten genişliyor olabilir mi ? Ben çok ağrıdığı xaman genişliyor herhalde diye düşünüyorum.
Gözümden kaçmış o canım sağolasınVisa karta da indirim oluyordu canım
Ona hiç bakmadım sağolasın öyle alayım en iyisi. Eczanede 350 den fazla, internette de sahte ürün kaynıyor diye bakmamıştım bunu öğrendiğim iyi oldu. Kafam çok dağınık bu,ara bunu niye düşünemedim ki benCanımcım trendyol’da lierac’ın kendi dükkanından aldım, satıcı direk lierac’tı. Lierac-phyto-jowie diye geçiyor. Zaten 3 al 2 öde onda var bi tek.
Lierac-Phyto-Jowae - LABORATOIRE NATIVE Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Lierac-Phyto-Jowae - LABORATOIRE NATIVE mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. Lierac-Phyto-Jowae - LABORATOIRE NATIVE ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!ty.gl
Çok teşekkür ederim evet ovup masaj yaptıkça ağrının şiddeti artıyor. Sabah geçmezse sıcak suyu deneyeyim birdeDün bende yaşadım üst iç baldır kasıldı kaldı ne aşağı ne yukarı hareket ettirebildim nede yuruyebildim yatakda hareket edemedim ağrıdan inledim durdum.sabah olmaz bana dedim eşim ovuyor daha çok ağrıyor yastık koyuyorum olmuyor en son nete baktım sıcak iyi geliyormuş ağrıyan bolgeme iç baldirima ve dizime sıcak su torbasını koydum ohh dedim öyle dalmışım uyumuşum .sıcak öneriyorum bugünde gün içinde ağrıdı seke seke yürüdüm iki soda içtim hergun içilmesi lazımmış magnezyumummuda içtim .sıcak bı dus aldım şimdi iyiyim a dün geceyi unutumam neydi o öyle 3. Gebeliğim ilk defa bu kramp başıma geldi.gecmis olsun sanada.
benim doktor sen kilo alınca çocukta kilo alıyor demek değil o yüzden gereksiz beslenme diyor ama bu çocuk içimizde sonuçta tartılınca fark çıkması gerekmiyor muAh canim ya, inan ben de. Stres oluyorum acaba cocuga birsey olur mu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?