2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Visa karta da indirim oluyordu canım

Bende sırt ağrısı oluyor, bir yere yaslanmadan oturamıyorum baya ağırıyor o zaman. Bir de bugün bebeğim hep aşağıdaydı tekmeledi beni bütün gün bıcırık.

tansiyonunu takip ediyor musun ?
Yuksek tansiyon sorunu da ust karrinda gecmeyen agriya neden olur ve en belirgin belirtisidir bu agri. bir takip tansiyonunu

tansiyonunu takip ediyor musun ?
Yuksek tansiyon sorunu da ust karrinda gecmeyen agriya neden olur ve en belirgin belirtisidir bu agri. bir takip tansiyonunu
Ya hiç duymamıştım aklıma da gelmedi genelde tansiyonum düşük olurdu ama bilinmez tabi sabah sağlık ocağına Bi gideyim dün bütün gün halsizlik ten yattım belki de yüksekti

Ya hiç duymamıştım aklıma da gelmedi genelde tansiyonum düşük olurdu ama bilinmez tabi sabah sağlık ocağına Bi gideyim dün bütün gün halsizlik ten yattım belki de yüksekti
normalde dusukse bunu mutlaka belirt cunku normal tansiyon denilen 12/8 sana yuksek geliyor olabilir .

Benim arkadaaimin mesela genelde 9/6 a fln , 12/8 i gordumu carpinti fln yasiyor basi agriyor, bildigin yuksek tansiyon belirtileri yasiyor

normalde dusukse bunu mutlaka belirt cunku normal tansiyon denilen 12/8 sana yuksek geliyor olabilir .

Benim arkadaaimin mesela genelde 9/6 a fln , 12/8 i gordumu carpinti fln yasiyor basi agriyor, bildigin yuksek tansiyon belirtileri yasiyor
Aynen normalde 9 un üstüne asla çıkmaz 8 5le bile gayet ayakta durabilen Bi yapım vardediğin gibi 12 falan yüksek gelebilir

Kızlar ayak bacak ağrısından duramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum yüksek tuttum biraz o fayda etti

Kızlar ayak bacak ağrısından duramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum yüksek tuttum biraz o fayda etti
Dün bende yaşadım üst iç baldır kasıldı kaldı ne aşağı ne yukarı hareket ettirebildim nede yuruyebildim yatakda hareket edemedim ağrıdan inledim durdum.sabah olmaz bana dedim eşim ovuyor daha çok ağrıyor yastık koyuyorum olmuyor en son nete baktım sıcak iyi geliyormuş ağrıyan bolgeme iç baldirima ve dizime sıcak su torbasını koydum ohh dedim öyle dalmışım uyumuşum .sıcak öneriyorum bugünde gün içinde ağrıdı seke seke yürüdüm iki soda içtim hergun içilmesi lazımmış magnezyumummuda içtim .sıcak bı dus aldım şimdi iyiyim a dün geceyi unutumam neydi o öyle 3. Gebeliğim ilk defa bu kramp başıma geldi.gecmis olsun sanada.

Canımcım trendyol’da lierac’ın kendi dükkanından aldım, satıcı direk lierac’tı. Lierac-phyto-jowie diye geçiyor. Zaten 3 al 2 öde onda var bi tek.

Visa karta da indirim oluyordu canım
Gözümden kaçmış o canım sağolasın

Ona hiç bakmadım sağolasın öyle alayım en iyisi. Eczanede 350 den fazla, internette de sahte ürün kaynıyor diye bakmamıştım bunu öğrendiğim iyi oldu. Kafam çok dağınık bu,ara bunu niye düşünemedim ki ben

Çok teşekkür ederim evet ovup masaj yaptıkça ağrının şiddeti artıyor. Sabah geçmezse sıcak suyu deneyeyim birde

Kızlar merhaba, boynum tutuldu uyuyamıyorum, ağrıdan kıvranıyorum resmen. Akşam 7 gibi parol almıştım o biraz hafifletti uyudum sonra 2 gibi uyandırdı. Soğuk denedim, mentol taşı denedim. Parolu de almadım şimdi tekrar çok olacak diye , var mı bir yöntem önerebileceğiniz?

Benim de onca zamandir magnezyum almama ragmen yine de kramplarim oluyo bacagimda yatarken ama kalsiyum aldigimdan beri daha az.En azindan daha cok uyuyabiliyorum.
Benim.de tansiyon dusuk ve bazen daha fazls dusuyo hemen anliyorum kafsmda bi agirlik hafif halsizlik ve uyku basmasi gibi bi his olusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…