2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canım senin astralbaby paketin geldi mi bak haber bekliyorum senden sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi :) hemen zam gelmiş paketlere
yok daha gelmedi bugün baktım hazırlanıyor diyor biraz sürecek gibi aklımdasın haber vercemm

yok daha gelmedi bugün baktım hazırlanıyor diyor biraz sürecek gibi aklımdasın haber vercemm
ay ben senin paketi beklemeden alsam mı çünkü her hafta her şeye zam geliyor. En iyisi ben hastane çıkışını alayım müslin battaniye için seni bekleyeyim :)

Canım bilgiler için çok teşekkür ederim
Sana zahmet bunları nerden aldın?
Bi link atar mısın?

Kızlarrrrr gün gün gebelikte 7 aylık hamile görünüyorum inanmalı mıyım. Herkese 6 aylık diyordum.

Eklentiler

• 3DD9A821-3B0C-40A3-A5E7-75A89A1924A8.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 62
Gunaydin kizlar
Cumartesiydi ayrintilim
Hersey yolunda bebito elleri yumruk yapmış yüzünü göstermek istemedi
Biraz nazlı kızımız galiba
Bugun de kontrolum var
Lekelenmelerim devam ediyor
Sabah aksam progestan aliyorum
Hayirlisiyla bekleyebiliriz insallah dogumu
Sizler nasılsınız

Çok teşekkür ederim dediğin gibi inşallah çok erken gelmezler ama ihtimalleri çok fazla. Samsun’da yaşıyorum şuanda buranın da fakültesi çok büyük ama Allah kimseyi fakülteye düşürmesin babam sebebiyle yıllardır gider geliriz malesef. araştıracağım şimdiden var mı burda bakalım inşallah gittiğim özelde de vardır. Bebeğin şimdi iyi değil mi her şey yokundadır inşallah

kasım bebesi işte her yerde aynıı
ben çok iyim bu hafta hiç rahatsızlanmadım şükür

Oğlum şuanda 5 yaşında hiçbir sıkıntısı yok çok şükür tatlı minnoşumun :)

Çok teşekkür ederim benim sorularımın hepsinin cevabı vardı.

Hangisi doğru değil? İlk gebeligimde normal beklenen doğum tarihime göre hesaplandı doğum sonrası iznim
2016 öncesi mi doğum yaptınız? ondan önce düzenleme yokmuş çünkü bu konuda. bu arada benim işyerimdeki man kafalar da tutturdu 8 hafta iznin var diye o zaman sonra mevzuatı göndermiştim baya baya laf anlatmıştım onlara. bazen de iş başa düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…