Çok sağol canım inşallah düzeliriz ya sağlıcakla gelsin bebislerimizAynen canimm bu durumda olan herkese bu soyleniyor zaten.erken doğum riski var o yüzden kanama durrmuyo bizim durumumuzda olanlarda Dikkat et geçmiş olsunnn.
canım senin astralbaby paketin geldi mi bak haber bekliyorum senden sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi :) hemen zam gelmiş paketlerebu ayı da atlattıktan sonra rahatlayacağız inşallah
sanırım az yiye yiye midem küçüldü kuş gibi yiyip doyuyorum artık oda bizim elimizdeInsallah. Yanliz istahim cok da acilmasinSadece normal olsun yeter :)
yok daha gelmedi bugün baktım hazırlanıyor diyor biraz sürecek gibicanım senin astralbaby paketin geldi mi bak haber bekliyorum senden sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi :) hemen zam gelmiş paketlere
ay ben senin paketi beklemeden alsam mı çünkü her hafta her şeye zam geliyor. En iyisi ben hastane çıkışını alayım müslin battaniye için seni bekleyeyim :)yok daha gelmedi bugün baktım hazırlanıyor diyor biraz sürecek gibiaklımdasın haber vercemm
olurr al bence de ne kadar kötü oalbilir kiiay ben senin paketi beklemeden alsam mı çünkü her hafta her şeye zam geliyor. En iyisi ben hastane çıkışını alayım müslin battaniye için seni bekleyeyim :)
Canım bilgiler için çok teşekkür ederim
Sana zahmet bunları nerden aldın?
Bi link atar mısın?
Beni de etiketlemeyi unutma lütfen bazen yetişemiyorumyok daha gelmedi bugün baktım hazırlanıyor diyor biraz sürecek gibiaklımdasın haber vercemm
bir kişi daha vardı not alacağım özellikle siziBeni de etiketlemeyi unutma lütfen bazen yetişemiyorum
23-27 arası 6 aylık diye biliyorummKızlarrrrr gün gün gebelikte 7 aylık hamile görünüyoruminanmalı mıyım. Herkese 6 aylık diyordum.
Çok teşekkür ederim dediğin gibi inşallah çok erken gelmezler ama ihtimalleri çok fazla. Samsun’da yaşıyorum şuanda buranın da fakültesi çok büyük ama Allah kimseyi fakülteye düşürmesin babam sebebiyle yıllardır gider geliriz malesef. araştıracağım şimdiden var mı burda bakalım inşallah gittiğim özelde de vardır. Bebeğin şimdi iyi değil mi her şey yokundadır inşallahÇok haklısın canım. Mecburuz yani bizi rapor almaya iten sistem zaten. Düşünsene 2 ay iznim vardı bebek zaten bir ayında kuvözdeydi bu reva mı yani. Daha erken doğarsa 2-3 ay sürelerde kuvözde kalma süresi oluyor. Kanunda bunun düzenlenmesi lazım. Neyse ben gelişimsel pediatriyi anlatayım canım zaten erken doğunca mecburen bu bölüme takip ettiriyorsun bebeği çünkü ekstradan yapılan bir sürü test ve tetkik oluyor. Üniversite hastanelerinde oluyor bölüm olarak. Özel hastanelerin de hepsinde olmasa da bazılarında oluyor. Rapor verme yaklaşımlarını bilemiyorum tabi devlette daha zor olabilir rapor almak. Biraz da ne kadar ileri prematürelik olması ile ilişkili. (olmasın inşallah) Ankara'da iki doktor tavsiye edebilirim Özlem Gülümser ve Hakan Balta. İkisi eskiden beraber çalışıyorlardı. Biz Özlem Hanımla takip yürüttük ama ikisi de başarılı. Zaten 1.5-2 yaşından sonra normal bölüm doktoruna gitmeye başladık çok şükür. Bu arada Hacettepe'nin de Gelişimsel Pediatri bölümü hakkında güzel şeyler duydum hep.
Hangisi doğru değil? İlk gebeligimde normal beklenen doğum tarihime göre hesaplandı doğum sonrası iznimHayır canım bu doğru bir bilgi değil.
kasım bebesi işte her yerde aynııGunaydin kizlar
Cumartesiydi ayrintilim
Hersey yolunda bebito elleri yumruk yapmış yüzünü göstermek istemedi
Biraz nazlı kızımız galiba
Bugun de kontrolum var
Lekelenmelerim devam ediyor
Sabah aksam progestan aliyorum
Hayirlisiyla bekleyebiliriz insallah dogumu
Sizler nasılsınız
Oğlum şuanda 5 yaşında hiçbir sıkıntısı yok çok şükür tatlı minnoşumun :)Çok teşekkür ederim dediğin gibi inşallah çok erken gelmezler ama ihtimalleri çok fazla. Samsun’da yaşıyorum şuanda buranın da fakültesi çok büyük ama Allah kimseyi fakülteye düşürmesin babam sebebiyle yıllardır gider geliriz malesef. araştıracağım şimdiden var mı burda bakalım inşallah gittiğim özelde de vardır. Bebeğin şimdi iyi değil mi her şey yokundadır inşallah
Çok teşekkür ederim benim sorularımın hepsinin cevabı vardı.Kusura bakmayın uzun uzun paylaştım ama bu konuda çok kafa karışıklığı var. Yardımcı olmak istedim. Kim merak ediyorsa tüm olasılıkları ile senaryolar bu yukarıda anlatıldığı şekilde.
İnşallah kimse ihtiyaç duymaz. Sevgiler.
2016 öncesi mi doğum yaptınız? ondan önce düzenleme yokmuş çünkü bu konuda. bu arada benim işyerimdeki man kafalar da tutturdu 8 hafta iznin var diye o zaman sonra mevzuatı göndermiştim baya baya laf anlatmıştım onlara. bazen de iş başa düşüyor.Hangisi doğru değil? İlk gebeligimde normal beklenen doğum tarihime göre hesaplandı doğum sonrası iznim
Oğlum şuanda 5 yaşında hiçbir sıkıntısı yok çok şükür tatlı minnoşumun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?