- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
40+0 zaten miadın dolduğu hafta sonuna kadar gitti yani erken gelmeyi bırakYaaa ne güzel. Ben de kendimi iyi hissetmediğim yerde evim de dinlenmeye çekileceğim. 40+0 da bildiğim kadarıyla çok erken bi tarih değil. İyi ki bu sayfa var. Ben istediğim gibi yapmaktan vaz geçmicem ve doğurana kadar gezmeye devam edicemben mutluysam çocuğum da mutludur
Bi de oğluşunuzun bebekliği nasıldı koliklik felan var mıydı.
Ben hissettiğim tüm duyguları bebeğime aktarmamaya çalışıyorum. Mesala bu sabah sinirlendim bebeğime dedim ki konu seninle alakalı değil insanlar boş ağızama mutluysam sonuna kadar onunda mutlu olduğunu hissediyorum.
Benim de yarin kontrolüm var kadin dogum tahlile yönlendiriyorsa hastanede yaptırcam yüklemeyi yoksa çarşamba yaptircam sağlık ocağında 75lik demişti özelde doktorum devletteki doktorumla 50likte anlasirsam güzel olacak benim açlık sekerim 75 76 çıkıyor çünkü aylardır bi sorun olduğunu düşünmüyorum, inşallah kolaylıkla atlatırız hepimiz benim bi de tetanoz var daha 2. Dozu yapmadılar korona oldum diye onu da yaptıracam oy oyYarın şeker yüklemem var sabahtan. Sanki benim gibi randevusu ayın 9'unda olan bir sürü kişi vardı :) Umarım herkesinki iyi geçer. 10 gündür normalden daha çok dikkat ediyorum. Zaten tatlı çok yemiyordum ama meyveyi özellikle karpuzu azalttımGeçen sefer 140 değil de 143 çıktı diye 100'lük de yapılmıştı berbat bir durumdu. Umarım bu sefer tek seferde geçerim sınavı
Canım iddialı konuşmak istemem ama sanki eksik sayılmış izinlerin yani az kullandırılmış. O attığım metinleri incele sen son 3 haftanın içinde de olsan son 8 haftanın içinde de olsan kalan izinler aktarılıyor. Doğum yapacağın tahmini tarih değil doğum yaptığın tarih baz alınması lazım. Yanlış anlama mağduriyet yaşama diye özellikle belirtiyorum. Çünkü memurların bazıları mevzuata hakim olmuyor sonra yalan yanlış iş yapıyor. Kendi hakkımızın takipçisi olmazsak işimiz zor.2016 Aralık. Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Yazıyı okudum. 32 den önce doğanlarda durum nasıldi bilmiyorum. Onun için de kullanamayabilirsin demiştim arkadaşa tahmin yürüterek. Ama kullanılıyormuş.
Ya ben de 50 mg'lık istiyorum tabi ama bakalım doktor ne diyecek. Aile full şeker hastası sorarsa yandıkBenim de yarin kontrolüm var kadin dogum tahlile yönlendiriyorsa hastanede yaptırcam yüklemeyi yoksa çarşamba yaptircam sağlık ocağında 75lik demişti özelde doktorum devletteki doktorumla 50likte anlasirsam güzel olacak benim açlık sekerim 75 76 çıkıyor çünkü aylardır bi sorun olduğunu düşünmüyorum, inşallah kolaylıkla atlatırız hepimiz benim bi de tetanoz var daha 2. Dozu yapmadılar korona oldum diye onu da yaptıracam oy oy
Tabi canım döküman verirlerse paylaşırım.. ön bilgi olarak 4 oturum yapıyoruz dediler haftada bir 1 ay sürecek yani. Yanında atıştırmalık getir 2-3 saat sürüyor dediler bakalım yarın göreceğimYa çok guzel devlet hastanelerinde de varmış ama hic sormadim havalar çok sıcak gidemem diye düşündüm hep keske gidebilsem korkular beni de sarmaya basladi faydalı olur insallah bizimle de paylaşır misin doküman falan veriyorlarsa
26 haftalık hamileyim sadece 3 kg aldım ,zorla yiyorum bir şeyler .Mide bulantısı vs yok sadece acıkmıyorum .Belki de sıcaktan .Bebek gelişir mi bilmiyorum .Etrafımdaki hamileler masallah bir iştahlı bir iştahlı niye ben böyle oldum kiSanırım sıcaklardan olsa gerek ben baştan beri iştahsızım ama bu ara iyice zorla yiyorum
Ama su içilmemesi gerekiyor kesinlikleNe güzel işte Çok şanslısın
Markadan markaya da içecek farkediyor olabilir mi bence kesinlikle farkediyordur benim bi arkadaşımda böyle güzel anlatmıştı ben korkusuzca gittim sonra yutmak için suyla birlikte içtim tüm şişeyi. Aşırı yoğun baklava şerbeti gibi bişeydi benimki aşağı inmiyordu resmen. Sonra iki saat boyunca onu çıkarmamak için dualar ederek geçti bidaha içemem diyeAllahtan şeker çıkmadı tabi önemli olan sonuç herşeye katlanmayı göze almışız bu süreçte
Akşam sakinken daha hareketliler tatlım.Kızlar ben bugün hiç bebek hareketi hissetmedim ya
Teşekkür ederim tatlımGeçmiş olsun tatlım
oturarak çalışıyorum normalde bu saatlerde hep oynaşırdı karnımda tok anlamadım ki biraz daha hareket etmezse çikolata yicem baakalımAkşam sakinken daha hareketliler tatlım.
Takip edemedim neyin var Happy.cim?Teşekkür ederim tatlım
Yarın benim de varYarın şeker yüklemem var sabahtan. Sanki benim gibi randevusu ayın 9'unda olan bir sürü kişi vardı :) Umarım herkesinki iyi geçer. 10 gündür normalden daha çok dikkat ediyorum. Zaten tatlı çok yemiyordum ama meyveyi özellikle karpuzu azalttımGeçen sefer 140 değil de 143 çıktı diye 100'lük de yapılmıştı berbat bir durumdu. Umarım bu sefer tek seferde geçerim sınavı
Yürüyüş iyi geliyor lezzetli bir şeyler yemekteKızlar ben bugün hiç bebek hareketi hissetmedim ya
oturarak çalışıyorum ancak molada yürürüm yine içim yanmaya başladı inşallah sahra kesesi sorunu yaşamam yinee o kadarda dikkat ettimYürüyüş iyi geliyor lezzetli bir şeyler yemekte
Canim biz aynı şeylerden bahsediyoruz. Ben mağdur olmuş olmadım. Benim için iyi oldu. Erken doğduğu on günü doğum öncesi izne saydılar.Canım iddialı konuşmak istemem ama sanki eksik sayılmış izinlerin yani az kullandırılmış. O attığım metinleri incele sen son 3 haftanın içinde de olsan son 8 haftanın içinde de olsan kalan izinler aktarılıyor. Doğum yapacağın tahmini tarih değil doğum yaptığın tarih baz alınması lazım. Yanlış anlama mağduriyet yaşama diye özellikle belirtiyorum. Çünkü memurların bazıları mevzuata hakim olmuyor sonra yalan yanlış iş yapıyor. Kendi hakkımızın takipçisi olmazsak işimiz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?