2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yarın şeker yüklemem var sabahtan. Sanki benim gibi randevusu ayın 9'unda olan bir sürü kişi vardı :) Umarım herkesinki iyi geçer. 10 gündür normalden daha çok dikkat ediyorum. Zaten tatlı çok yemiyordum ama meyveyi özellikle karpuzu azalttım Geçen sefer 140 değil de 143 çıktı diye 100'lük de yapılmıştı berbat bir durumdu. Umarım bu sefer tek seferde geçerim sınavı

40+0 zaten miadın dolduğu hafta sonuna kadar gitti yani erken gelmeyi bırak Konuyla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum ama benim bebeğim maalesef kolikti 3 ay kabus gibi günler yaşadım. Hep çok rahat, çok huzurlu hamilelik geçirdim çok huzurlu bir bebek gelecek diyordum Büyük şok yaşamıştım ama kolik bittikten sonra oğlum dünyanın en sevgi dolu, en huzurlu ve olgun çocuğu olabilir. Kolik dışında uyumlu mükemmel bir bebek ve çocuk oldu hep

Benim de yarin kontrolüm var kadin dogum tahlile yönlendiriyorsa hastanede yaptırcam yüklemeyi yoksa çarşamba yaptircam sağlık ocağında 75lik demişti özelde doktorum devletteki doktorumla 50likte anlasirsam güzel olacak benim açlık sekerim 75 76 çıkıyor çünkü aylardır bi sorun olduğunu düşünmüyorum, inşallah kolaylıkla atlatırız hepimiz benim bi de tetanoz var daha 2. Dozu yapmadılar korona oldum diye onu da yaptıracam oy oy

Canım iddialı konuşmak istemem ama sanki eksik sayılmış izinlerin yani az kullandırılmış. O attığım metinleri incele sen son 3 haftanın içinde de olsan son 8 haftanın içinde de olsan kalan izinler aktarılıyor. Doğum yapacağın tahmini tarih değil doğum yaptığın tarih baz alınması lazım. Yanlış anlama mağduriyet yaşama diye özellikle belirtiyorum. Çünkü memurların bazıları mevzuata hakim olmuyor sonra yalan yanlış iş yapıyor. Kendi hakkımızın takipçisi olmazsak işimiz zor.

Ya ben de 50 mg'lık istiyorum tabi ama bakalım doktor ne diyecek. Aile full şeker hastası sorarsa yandık 75'lik tadından dolayı değil de iki saat aç kalmak istemediğimden istemiyorum

Ay bizim ailede seker hastasi yok ama sabah muntazam kahvaltidan sonra gun boyukuru mryve ve normal.meyve deli gibi yiyorum engelleyemiyorum ilk bebegimde de cok yemistim. Kuzum hala sever meyve yemeyi havuc salata vs. cok sukur. Bakalim bu yavrum da ablasina ceker insallah :) ben daha tetanoz olmadm napicaksam. He bir de sagljk ocaklarindan ucak yolculugu icin seyahat edebilir belgesi alinabiliyor mj ?

Tabi canım döküman verirlerse paylaşırım.. ön bilgi olarak 4 oturum yapıyoruz dediler haftada bir 1 ay sürecek yani. Yanında atıştırmalık getir 2-3 saat sürüyor dediler bakalım yarın göreceğim

Sanırım sıcaklardan olsa gerek ben baştan beri iştahsızım ama bu ara iyice zorla yiyorum
26 haftalık hamileyim sadece 3 kg aldım ,zorla yiyorum bir şeyler .Mide bulantısı vs yok sadece acıkmıyorum .Belki de sıcaktan .Bebek gelişir mi bilmiyorum .Etrafımdaki hamileler masallah bir iştahlı bir iştahlı niye ben böyle oldum ki ilk hamileliğimde de toplamda 9 kg almıştım .Bebeğim 3400 doğdu .Bakalım bu nasıl olacak

Ama su içilmemesi gerekiyor kesinlikle

Merhaba kızlar bugün şeker yüklemem vardı 50 mg içeceği içtim bir saat sonra test verdim sonuç bayağı yüksek çıktı 188 çok üzgünüm ikinci aşamaya geçecekmişiz tekrar yapılacak bu defa 100 mg olan sıvı içecekmişim üç kere kan verecekmişim benim gibi olan var mı acaba ? Kısa sürede nasıl düzelir bu durum diyet hamileliğimde en istemediğim durumdu

Yarın benim de var ben dikkat etmiyorum ama şekerim çıkarsa diye saldım biraz sonrasında yiyemeyeceğim için

Canim biz aynı şeylerden bahsediyoruz. Ben mağdur olmuş olmadım. Benim için iyi oldu. Erken doğduğu on günü doğum öncesi izne saydılar. Anlaşamadık bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…