2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar 50 gr yüklemede 1 saat sonundaki değer kaç olmalı. Sonuçlarım çıkmış şimdi 120, normal mi?

Kızlarrrrr gün gün gebelikte 7 aylık hamile görünüyorum inanmalı mıyım. Herkese 6 aylık diyordum.
İnternette bir sürü ay hesabı dönüyor bazulari da çok saçma geliyor bana. Ben kendim şöyle hesapliyorum. Şubat 10 son adet tarihim. Mart 10a kadar 1ay, Nisan 10a kadar 2ay.. bu hesaba göre Ekim 10-kasim 10 arası 9 ay oluyor. Zaten Kasım. 16si gibi doğum görünüyor Allah'ın izniyle

Açılma ya da rahim ağzında kısalma yok dimi?

Tatlım söyleyeceğin tek bir kelime var "Size Ne?" Ben de geziyorum kamp yapıyorum her hafta sonu başka bir yerdeyim bana da gezebiliyorken gez diyorlar bu da biraz psikolojik şiddet ama diğerinden iyidir

oturarak çalışıyorum normalde bu saatlerde hep oynaşırdı karnımda tok anlamadım ki biraz daha hareket etmezse çikolata yicem baakalım
Kuzum şeker yükleme bu haftalarda normalmiş 26.hafta dimi 27den sonra düzene giriyormus. Bende bugün biraz telaslandim googledan baktım uyku saatleri çoğalıyormus

Kuzum şeker yükleme bu haftalarda normalmiş 26.hafta dimi 27den sonra düzene giriyormus. Bende bugün biraz telaslandim googledan baktım uyku saatleri çoğalıyormus
doğru diyorsun yemedim zaten çok haffif hissetim baya alttaydı ama olsun en azından bi kıpraşma oldu

Muhtemelen alınamıyordur. Kadın doğumcu verebilir.

Benim ilk gebelikte öyle oldu ama 100'luk sonucu normal çıktı. Yüksek çıkarsa da üzülme beslenmeni düzenliyorlar öncelikle.

Her kaynakta farklı olmakla birlikte genel kabul 22-26 haftalar arası 6. ay olarak kabul ediliyor. Gerçi aydan ziyade hafta önemli :)

Ne saçma şey bu ilk hamileliğimde tavuk gibi evden çıkmadığım halde erken doğum yaptım ablam da doğumunun bir gün öncesi gezideydi ertesi gün tam vaktinde doğum yaptı yani onunla hiç bir ilgisi yok boşuna bunlara sinirlenip strese girmeyin iyiyseniz normal yaşantınıza devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…