İnternette bir sürü ay hesabı dönüyor bazulari da çok saçma geliyor bana. Ben kendim şöyle hesapliyorum. Şubat 10 son adet tarihim. Mart 10a kadar 1ay, Nisan 10a kadar 2ay.. bu hesaba göre Ekim 10-kasim 10 arası 9 ay oluyor. Zaten Kasım. 16si gibi doğum görünüyor Allah'ın izniyleKızlarrrrr gün gün gebelikte 7 aylık hamile görünüyoruminanmalı mıyım. Herkese 6 aylık diyordum.
Açılma ya da rahim ağzında kısalma yok dimi?Gunaydin kizlar
Cumartesiydi ayrintilim
Hersey yolunda bebito elleri yumruk yapmış yüzünü göstermek istemedi
Biraz nazlı kızımız galiba
Bugun de kontrolum var
Lekelenmelerim devam ediyor
Sabah aksam progestan aliyorum
Hayirlisiyla bekleyebiliriz insallah dogumu
Sizler nasılsınız
Tatlım söyleyeceğin tek bir kelime var "Size Ne?"Kızlar bi de bişey sorucam ben sürekli geziyorum. Çadır kamp felan yapmaya gidiyorum. Yıllık izine henüz çıkamadık eşimin işlerinden dolayı Eylül ayında çıkıcam 30 ya da 32 haftalıkken felan işte bana diyorlar ki bu kadar gezme çocuk erken doğar. Doğruluğu hakkında bilgisi olan var mı? Çok geziyor olmam millete dert oldu. Gidip gelip çocuğu arabada doğuracaksın diye psikolojik şiddete uğruyorum. Daha önce ki annelerden gezdiği için erken doğum yapan var mı? Ya da bildiğiniz birisi. Kız ben çok doluyum bu konu da ya. Sen nasıl hamilesin diyen bile var. Çocuğum içim bunalırmış felankolik bebek olurmuş yani anlamadım bu insanları. Diceksiniz gezdiğini nerden biliyorlar söyleme diye 24 haftaya kadar beni akşamları da ya da haftasonları işe çağırma durumlarına karşılık haber bıraktığım bi abi vardı geçen gün o lafımı etmiş arkamdan. Yüzüme gülmüş arkamdan lafımı etmiş kardeşim sen hamilesin sen keyfine bak diye bana dedi. Arkamdan bu kız hamile hamile niye geziyor bu kadar diye derdime düşmüş mal yaa tartışmak huyum değildir gittim tartıştım abi erkek olarak arkamdan konuşmaya utanmadın mı diye. Diyor ki bana bayanlar seni uyarsın diye söyledim diyor bebeğe ya da sana bişey olacak diye endişelendim diyor yani geziyor diye erken doğum yapan var mı etrafınız da. Varsa söyleyin gidip kusura bakma dicem
Dipçik gibiyim kuzumTakip edemedim neyin var Happy.cim?
Kuzum şeker yükleme bu haftalarda normalmiş 26.hafta dimi 27den sonra düzene giriyormus. Bende bugün biraz telaslandim googledan baktım uyku saatleri çoğalıyormusoturarak çalışıyorum normalde bu saatlerde hep oynaşırdı karnımda tok anlamadım ki biraz daha hareket etmezse çikolata yicem baakalım
Benimkinin buna tepki vermemesi acı baharat tuzlu ekşi seviyor sıvı olarak ayran süt su bile işlemiyorAy bugun tatli limitimi aştım baya. Uzumdu seftaliydi derken bi de koca kase asure :)))bebis midemin sıkısklıgndan ve tatli bombardimanindan atlayip zipladi epey :))
doğru diyorsun yemedim zaten çok haffif hissetim baya alttaydı ama olsun en azından bi kıpraşma olduKuzum şeker yükleme bu haftalarda normalmiş 26.hafta dimi 27den sonra düzene giriyormus. Bende bugün biraz telaslandim googledan baktım uyku saatleri çoğalıyormus
Muhtemelen alınamıyordur. Kadın doğumcu verebilir.Ay bizim ailede seker hastasi yok ama sabah muntazam kahvaltidan sonra gun boyukuru mryve ve normal.meyve deli gibi yiyorum engelleyemiyorumilk bebegimde de cok yemistim. Kuzum hala sever meyve yemeyi havuc salata vs. cok sukur. Bakalim bu yavrum da ablasina ceker insallah :) ben daha tetanoz olmadm napicaksam. He bir de sagljk ocaklarindan ucak yolculugu icin seyahat edebilir belgesi alinabiliyor mj ?
Benim ilk gebelikte öyle oldu ama 100'luk sonucu normal çıktı. Yüksek çıkarsa da üzülme beslenmeni düzenliyorlar öncelikle.Merhaba kızlar bugün şeker yüklemem vardı 50 mg içeceği içtim bir saat sonra test verdim sonuç bayağı yüksek çıktı 188çok üzgünüm ikinci aşamaya geçecekmişiz tekrar yapılacak bu defa 100 mg olan sıvı içecekmişim üç kere kan verecekmişim benim gibi olan var mı acaba ? Kısa sürede nasıl düzelir bu durum diyet hamileliğimde en istemediğim durumdu
Aşureeee :) annemin gelmesini bekliyorum ben de yaptırıcam. Aslında kendim yapardım da malum yatak istirahati :/Ay bugun tatli limitimi aştım baya. Uzumdu seftaliydi derken bi de koca kase asure :)))bebis midemin sıkısklıgndan ve tatli bombardimanindan atlayip zipladi epey :))
Sonuç normal çıkarsa kendime soğuk baklava ısmarlayacağımYarın benim de varben dikkat etmiyorum ama şekerim çıkarsa diye saldım biraz sonrasında yiyemeyeceğim için
Ben sat tarihime göre hesaplıyorum öyle daha kolay oluyor. Mesela benim sat 11 şubat bu ayın 11'nde 6 ay doluyor 7.ayıma giricem.Kızlarrrrr gün gün gebelikte 7 aylık hamile görünüyoruminanmalı mıyım. Herkese 6 aylık diyordum.
140 sınır diye biliyorum 50 Gr lik serekerin. Normal yaniKızlar 50 gr yüklemede 1 saat sonundaki değer kaç olmalı. Sonuçlarım çıkmış şimdi 120, normal mi?
Canım 27. Hafta itibariyle 7. Ay başlıyor haftana göre hesaplayabilirsinKızlarrrrr gün gün gebelikte 7 aylık hamile görünüyoruminanmalı mıyım. Herkese 6 aylık diyordum.
Ne saçma şey bu ilk hamileliğimde tavuk gibi evden çıkmadığım halde erken doğum yaptım ablam da doğumunun bir gün öncesi gezideydi ertesi gün tam vaktinde doğum yaptı yani onunla hiç bir ilgisi yok boşuna bunlara sinirlenip strese girmeyin iyiyseniz normal yaşantınıza devam edinKızlar bi de bişey sorucam ben sürekli geziyorum. Çadır kamp felan yapmaya gidiyorum. Yıllık izine henüz çıkamadık eşimin işlerinden dolayı Eylül ayında çıkıcam 30 ya da 32 haftalıkken felan işte bana diyorlar ki bu kadar gezme çocuk erken doğar. Doğruluğu hakkında bilgisi olan var mı? Çok geziyor olmam millete dert oldu. Gidip gelip çocuğu arabada doğuracaksın diye psikolojik şiddete uğruyorum. Daha önce ki annelerden gezdiği için erken doğum yapan var mı? Ya da bildiğiniz birisi. Kız ben çok doluyum bu konu da ya. Sen nasıl hamilesin diyen bile var. Çocuğum içim bunalırmış felankolik bebek olurmuş yani anlamadım bu insanları. Diceksiniz gezdiğini nerden biliyorlar söyleme diye 24 haftaya kadar beni akşamları da ya da haftasonları işe çağırma durumlarına karşılık haber bıraktığım bi abi vardı geçen gün o lafımı etmiş arkamdan. Yüzüme gülmüş arkamdan lafımı etmiş kardeşim sen hamilesin sen keyfine bak diye bana dedi. Arkamdan bu kız hamile hamile niye geziyor bu kadar diye derdime düşmüş mal yaa tartışmak huyum değildir gittim tartıştım abi erkek olarak arkamdan konuşmaya utanmadın mı diye. Diyor ki bana bayanlar seni uyarsın diye söyledim diyor bebeğe ya da sana bişey olacak diye endişelendim diyor yani geziyor diye erken doğum yapan var mı etrafınız da. Varsa söyleyin gidip kusura bakma dicem
Hee aman iyi ol bebis de iyi olsun :) cok sukur biz de iyiyiz :) cok gecmis olsunDipçik gibiyim kuzum
Sen nasılsın bebek nasıl
Dedem gözünden ameliyat oldu onunla ilgileniyoruz
26. Hafta bitince 6. Ay bitiyo 7ye adim atiliyo canimCanım 27. Hafta itibariyle 7. Ay başlıyor haftana göre hesaplayabilirsin
Bizimki ben aci yemiyorum o tadi bilmiyo kuzum ama diger ne yesem cup cup tepkilk askitom:))Benimkinin buna tepki vermemesi acı baharat tuzlu ekşi seviyor sıvı olarak ayran süt su bile işlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?