2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Guzel anneler ben erzurumdaki cok buyuk e bebek magazindan alicam bir cok seyimi. Şunu kesin al dediginjz bir sey var mi oradan??

He aklima gelmisken paylasayim. Ac karnina veya yemekten hemen sonra hafif bulantim oluyordu, demir yuklemesi yapilinca hic kalmadi. Bu durumda olan varsa bilgisi olsun.

Ay şimdi gezin bol bol diyip vebal almaktan da korkarım ancak bende çok geziyorum. Çoğu hamile havuzdan korkar her gün giriyorum. Çünkü temiz emekli sitesi bir allahın kulu girmiyor havuza. Bu biraz temponun sizi nasıl etkilediğine ve aldığınız önlemlere bağlı. Doktorunuzun herhangi bir olumsuz söylediği yoksa neden sorun olsun ki? Doğumdan sonra bebişe bakmaktan çok insanlardan gerilip lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum vallahi.

Benim ilk gebelikte öyle oldu ama 100'luk sonucu normal çıktı. Yüksek çıkarsa da üzülme beslenmeni düzenliyorlar öncelikle.
Bu kadar yüksek miydi değer,inşallah benim de yüzlük olan normal çıkar bir de o içecekten iki tane mi içiyoruz yoksa aynı bir kutuda 100 mg olacak şekilde mi

Kılzar başım çok ağrıyor. Saat 10 gibi parol içtim ama devam ediyor. Kulak arkasına kolonya da koydum birisi yazmıştı iyi geliyor diye geçmedi. Omzuma masaj yaptıracağım şimdi. Başka ne iyi gelir? Kafamı da mı sarsam avaba ? Acile gitsem yine parol verecekler gün inde 2 ilaç kullanmak istemiyorum. Su midemi bulandırıyor. Sabah 5 civarı kalktım, çok sıcaktı duş aldım serinledim yattım, sonra işe gittim. Sıcak, iş derken bide su midemi bulandırınca susuz da kaldım. Uykuzusşuk da var. 1 bardak su içeyim dedim bitiremedim. Şimdi 1 saat kaxar uzandım. Hala ağrıyor. Yazamıyorum bile. Umarım anlaşılıyordur.

Zor durum Allah kolaylik versin canim. Neden su bulandirdi midenk hala devam mi ediyor bulantilar?

Canım, geçmiş olsun. Bir tansiyonunu ölç yada ölçtür en acilinden

canım senin astralbaby paketin geldi mi bak haber bekliyorum senden sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi :) hemen zam gelmiş paketlere
ben aldim . urun kargoyada verildi ama kusadasi aras kargo dagitima bile cikarmadan evde yoklar deyip geri gondermis. babama ameliyatli 3 haftadir evde yatiyor. Rezillik yani.
Astral baby kargo takip no vermedigi icinde goremiyoruz suan kargo nerde . Mail attim bakalim baska kargo firmasiyla yollayacagiz diyorlar tekrar.

Siparis vermeden once kargo takip numarasi verip vermiceklerini sor mutlaka . sacmalik yani nrden vermezsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…