- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Offf işin yoksa 360 tl bi onun icin muayene parasi mi bayilmaliyimMuhtemelen alınamıyordur. Kadın doğumcu verebilir.
Aslinda yazmak istemedim yiyemeyen hamisler helal edin hakkinizi. Ama gelir yaa herkese asure bi yerlerden :)Aşureeee :) annemin gelmesini bekliyorum ben de yaptırıcam. Aslında kendim yapardım da malum yatak istirahati :/
Aynej ya iyi olduğumuz her güne sukurkasım bebesi işte her yerde aynıı
ben çok iyim bu hafta hiç rahatsızlanmadım şükür
Yok cok şükürAçılma ya da rahim ağzında kısalma yok dimi?
Çok şükür çok güzel. Hiç bı sorun olmaz o zaman Allah'ın izniyleYok cok şükür
Insallah oyle temenni ediyorumÇok şükür çok güzel. Hiç bı sorun olmaz o zaman Allah'ın izniyle
Ay şimdi gezin bol bol diyip vebal almaktan da korkarım ancak bende çok geziyorum. Çoğu hamile havuzdan korkar her gün giriyorum. Çünkü temiz emekli sitesi bir allahın kulu girmiyor havuza. Bu biraz temponun sizi nasıl etkilediğine ve aldığınız önlemlere bağlı. Doktorunuzun herhangi bir olumsuz söylediği yoksa neden sorun olsun ki? Doğumdan sonra bebişe bakmaktan çok insanlardan gerilip lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum vallahi.Kızlar bi de bişey sorucam ben sürekli geziyorum. Çadır kamp felan yapmaya gidiyorum. Yıllık izine henüz çıkamadık eşimin işlerinden dolayı Eylül ayında çıkıcam 30 ya da 32 haftalıkken felan işte bana diyorlar ki bu kadar gezme çocuk erken doğar. Doğruluğu hakkında bilgisi olan var mı? Çok geziyor olmam millete dert oldu. Gidip gelip çocuğu arabada doğuracaksın diye psikolojik şiddete uğruyorum. Daha önce ki annelerden gezdiği için erken doğum yapan var mı? Ya da bildiğiniz birisi. Kız ben çok doluyum bu konu da ya. Sen nasıl hamilesin diyen bile var. Çocuğum içim bunalırmış felankolik bebek olurmuş yani anlamadım bu insanları. Diceksiniz gezdiğini nerden biliyorlar söyleme diye 24 haftaya kadar beni akşamları da ya da haftasonları işe çağırma durumlarına karşılık haber bıraktığım bi abi vardı geçen gün o lafımı etmiş arkamdan. Yüzüme gülmüş arkamdan lafımı etmiş kardeşim sen hamilesin sen keyfine bak diye bana dedi. Arkamdan bu kız hamile hamile niye geziyor bu kadar diye derdime düşmüş mal yaa tartışmak huyum değildir gittim tartıştım abi erkek olarak arkamdan konuşmaya utanmadın mı diye. Diyor ki bana bayanlar seni uyarsın diye söyledim diyor bebeğe ya da sana bişey olacak diye endişelendim diyor yani geziyor diye erken doğum yapan var mı etrafınız da. Varsa söyleyin gidip kusura bakma dicem
Bu kadar yüksek miydi değer,inşallah benim de yüzlük olan normal çıkar bir de o içecekten iki tane mi içiyoruz yoksa aynı bir kutuda 100 mg olacak şekilde miBenim ilk gebelikte öyle oldu ama 100'luk sonucu normal çıktı. Yüksek çıkarsa da üzülme beslenmeni düzenliyorlar öncelikle.
Normal canım 140’a kadar benim 188 çıktı moralim sıfır140 sınır diye biliyorum 50 Gr lik serekerin. Normal yani
Zor durum Allah kolaylik versin canim. Neden su bulandirdi midenk hala devam mi ediyor bulantilar?Kılzar başım çok ağrıyor. Saat 10 gibi parol içtim ama devam ediyor. Kulak arkasına kolonya da koydum birisi yazmıştı iyi geliyor diye geçmedi. Omzuma masaj yaptıracağım şimdi. Başka ne iyi gelir? Kafamı da mı sarsam avaba ? Acile gitsem yine parol verecekler gün inde 2 ilaç kullanmak istemiyorum. Su midemi bulandırıyor. Sabah 5 civarı kalktım, çok sıcaktı duş aldım serinledim yattım, sonra işe gittim. Sıcak, iş derken bide su midemi bulandırınca susuz da kaldım. Uykuzusşuk da var. 1 bardak su içeyim dedim bitiremedim. Şimdi 1 saat kaxar uzandım. Hala ağrıyor. Yazamıyorum bile. Umarım anlaşılıyordur.
Senle ben variz sanki sadece 24 25. Haftalwrda olan :)) 30lara ulassak hayrlisiyla.Her kaynakta farklı olmakla birlikte genel kabul 22-26 haftalar arası 6. ay olarak kabul ediliyor. Gerçi aydan ziyade hafta önemli :)
Rwhim agzi kisaligina doktorlar rutin kontrolde mi bakiyor. Bana hic rahim agzi boyun iyi vs denmedi hic bi yorum almadim. Detayli ultrasonda bakilmis midir ?Yok cok şükür
Canım, geçmiş olsun. Bir tansiyonunu ölç yada ölçtür en acilindenKılzar başım çok ağrıyor. Saat 10 gibi parol içtim ama devam ediyor. Kulak arkasına kolonya da koydum birisi yazmıştı iyi geliyor diye geçmedi. Omzuma masaj yaptıracağım şimdi. Başka ne iyi gelir? Kafamı da mı sarsam avaba ? Acile gitsem yine parol verecekler gün inde 2 ilaç kullanmak istemiyorum. Su midemi bulandırıyor. Sabah 5 civarı kalktım, çok sıcaktı duş aldım serinledim yattım, sonra işe gittim. Sıcak, iş derken bide su midemi bulandırınca susuz da kaldım. Uykuzusşuk da var. 1 bardak su içeyim dedim bitiremedim. Şimdi 1 saat kaxar uzandım. Hala ağrıyor. Yazamıyorum bile. Umarım anlaşılıyordur.
Hic bilmiyorum ama bugün rahim serviks uzunluğu iyi dediRwhim agzi kisaligina doktorlar rutin kontrolde mi bakiyor. Bana hic rahim agzi boyun iyi vs denmedi hic bi yorum almadim. Detayli ultrasonda bakilmis midir ?
Bilmiyorum ki susuz kslmayayım diye içmeye çalışıyorum ama midem almıyorZor durum Allah kolaylik versin canim. Neden su bulandirdi midenk hala devam mi ediyor bulantilar?
Sağol canım bi ölçtüreyim bskslımCanım, geçmiş olsun. Bir tansiyonunu ölç yada ölçtür en acilinden
ben aldim . urun kargoyada verildi ama kusadasi aras kargo dagitima bile cikarmadan evde yoklar deyip geri gondermis. babama ameliyatli 3 haftadir evde yatiyor. Rezillik yani.canım senin astralbaby paketin geldi mi bak haber bekliyorum senden sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi :) hemen zam gelmiş paketlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?