Sanki her muayenede bakıyor bana çünkü benim plasentam hafif aşağı yerleşimli her defasında rahim ağzını kapatmıyor bizim için sorun değil rahim ağzı uzun ve kapalı diye not aldırıyor asistanınaRwhim agzi kisaligina doktorlar rutin kontrolde mi bakiyor. Bana hic rahim agzi boyun iyi vs denmedi hic bi yorum almadim. Detayli ultrasonda bakilmis midir ?
Bugün ölçtürdüm canım 10 a 6 çıktı biraz düşük dedi ama bence normaldi karnım için de hemşireyle konuştuk muhtemelen genişliyor dedi bugün daha iyiyim çok şükürtakipte olman iyi olur , 20. haftadan sonra tansiyon cok oynarmis cunku . En azindan icin rahat eder
Cok gecmis olsun. Susuz kalinca hele hele de sicaklarda benim de basim cok agrir.Kılzar başım çok ağrıyor. Saat 10 gibi parol içtim ama devam ediyor. Kulak arkasına kolonya da koydum birisi yazmıştı iyi geliyor diye geçmedi. Omzuma masaj yaptıracağım şimdi. Başka ne iyi gelir? Kafamı da mı sarsam avaba ? Acile gitsem yine parol verecekler gün inde 2 ilaç kullanmak istemiyorum. Su midemi bulandırıyor. Sabah 5 civarı kalktım, çok sıcaktı duş aldım serinledim yattım, sonra işe gittim. Sıcak, iş derken bide su midemi bulandırınca susuz da kaldım. Uykuzusşuk da var. 1 bardak su içeyim dedim bitiremedim. Şimdi 1 saat kaxar uzandım. Hala ağrıyor. Yazamıyorum bile. Umarım anlaşılıyordur.
Uykusuzluk, susuzluk, sıcaklar falan hepsi üst üste geldi canım. Çok sağolCok gecmis olsun. Susuz kalinca hele hele de sicaklarda benim de basim cok agrir.
Nerelerdesin kuzu mesajlarına hiç denk gelemiyorum bu aralarBenimkinin buna tepki vermemesi acı baharat tuzlu ekşi seviyor sıvı olarak ayran süt su bile işlemiyor
Sıcaklarda benimki biraz yavaşlıyor, sabah veya akşam daha keyifli oluuyor onlar da etkileniyor benceoturarak çalışıyorum normalde bu saatlerde hep oynaşırdı karnımda tok anlamadım ki biraz daha hareket etmezse çikolata yicem baakalım
Bana normal muayenelerde söyledi doktorum, detaylıda da dosyamda yazıyordu.Rwhim agzi kisaligina doktorlar rutin kontrolde mi bakiyor. Bana hic rahim agzi boyun iyi vs denmedi hic bi yorum almadim. Detayli ultrasonda bakilmis midir ?
Yakin zaman once mi oldu ?Bilmiyorum ki susuz kslmayayım diye içmeye çalışıyorum ama midem almıyor
Hmmm ben de bakayim bari canimBana normal muayenelerde söyledi doktorum, detaylıda da dosyamda yazıyordu.
Ben de ayni kuzucum zaten en başından beri tatlı bi şey yiyip içemiyorum midem bulanıyor halaaa hemen tuzlu bi şey yemem gerekiyor 50lige ikna ederim insallahYa ben de 50 mg'lık istiyorum tabi ama bakalım doktor ne diyecek. Aile full şeker hastası sorarsa yandık75'lik tadından dolayı değil de iki saat aç kalmak istemediğimden istemiyorum
Geçmiş olsun canim ama paroldan bi şey olmuyor ben korona olduğum zaman 6 7 saatte bir alabilirsin dedi doktorum üç gün bu şekilde kullandım ağrılarımdan dolayı çok şükür bebeğim de ben de iyiyizKılzar başım çok ağrıyor. Saat 10 gibi parol içtim ama devam ediyor. Kulak arkasına kolonya da koydum birisi yazmıştı iyi geliyor diye geçmedi. Omzuma masaj yaptıracağım şimdi. Başka ne iyi gelir? Kafamı da mı sarsam avaba ? Acile gitsem yine parol verecekler gün inde 2 ilaç kullanmak istemiyorum. Su midemi bulandırıyor. Sabah 5 civarı kalktım, çok sıcaktı duş aldım serinledim yattım, sonra işe gittim. Sıcak, iş derken bide su midemi bulandırınca susuz da kaldım. Uykuzusşuk da var. 1 bardak su içeyim dedim bitiremedim. Şimdi 1 saat kaxar uzandım. Hala ağrıyor. Yazamıyorum bile. Umarım anlaşılıyordur.
Geçmiş olsun canım susuzluk da baş ağrısı yapar zorla da olsa içmeye çalışsan.. Asıl hamilelik şimdi başlıyor sanırım ben de hep halsiz yorgunum artık son 3 aya girdikKılzar başım çok ağrıyor. Saat 10 gibi parol içtim ama devam ediyor. Kulak arkasına kolonya da koydum birisi yazmıştı iyi geliyor diye geçmedi. Omzuma masaj yaptıracağım şimdi. Başka ne iyi gelir? Kafamı da mı sarsam avaba ? Acile gitsem yine parol verecekler gün inde 2 ilaç kullanmak istemiyorum. Su midemi bulandırıyor. Sabah 5 civarı kalktım, çok sıcaktı duş aldım serinledim yattım, sonra işe gittim. Sıcak, iş derken bide su midemi bulandırınca susuz da kaldım. Uykuzusşuk da var. 1 bardak su içeyim dedim bitiremedim. Şimdi 1 saat kaxar uzandım. Hala ağrıyor. Yazamıyorum bile. Umarım anlaşılıyordur.
Benim de boyle tqnsiyonum.Hatta hafif basim agriyinca olctum 10a 6 cikti.Bugün ölçtürdüm canım 10 a 6 çıktı biraz düşük dedi ama bence normaldi karnım için de hemşireyle konuştuk muhtemelen genişliyor dedi bugün daha iyiyim çok şükür
Canım duşta sıcak su soğuk su yapıyorum iyi geliyor. Dayanabildigim kadar soğuk su dayanabildigim kadar da sıcak su. Bir nörologun yazısında okumuştum. Damarları düzenliyor galiba.Kılzar başım çok ağrıyor. Saat 10 gibi parol içtim ama devam ediyor. Kulak arkasına kolonya da koydum birisi yazmıştı iyi geliyor diye geçmedi. Omzuma masaj yaptıracağım şimdi. Başka ne iyi gelir? Kafamı da mı sarsam avaba ? Acile gitsem yine parol verecekler gün inde 2 ilaç kullanmak istemiyorum. Su midemi bulandırıyor. Sabah 5 civarı kalktım, çok sıcaktı duş aldım serinledim yattım, sonra işe gittim. Sıcak, iş derken bide su midemi bulandırınca susuz da kaldım. Uykuzusşuk da var. 1 bardak su içeyim dedim bitiremedim. Şimdi 1 saat kaxar uzandım. Hala ağrıyor. Yazamıyorum bile. Umarım anlaşılıyordur.
Bende çoğu şeyi aldım geçen hafta Erzurum mng avm den e bebek civil toyzzshop hepsi bi yerdeydi güzeldi ve çok uygundu hastane çıkışı 220 liraydı 10 parça , zaten içeriye girince kendimi kaybettim ilk aldığım şey de burun aspiratörüGuzel anneler ben erzurumdaki cok buyuk e bebek magazindan alicam bir cok seyimi. Şunu kesin al dediginjz bir sey var mi oradan??
Eger yaptirmasaydik bebeğin suyu gittikçe artacakti, irilesecekti. Belki 1 ay sonra gidecektik tadavisi zor süreçlere girecektik ben bilmediğim için şekere devam edecektim çünkü. Şimdi takip ediyorum cihazla, diyetisyene gidiyorum şükür bebekte bisey yok. Meğer çok önemliymişYani biseyim yok gerek yok teste dememek lazim diosun
Geçmiş olsun. Bizde de kan uyuşmazlığı var doktor şu an covid olduğum için 2 hafta sonra gel test yapıp igneni yapalım dedi. Ben bir tehlikesi olurmu dedim, hiçbir tehlike yok şu an için kesin negatif çıkar biz zaten 2.bebek için yapıyoruz bunları dedi. Pozitif çıkarsa ne oluyor acaba benim ilk gebeligim bende korktum simdiKızlar merhaba 13 aylık bir bebeğim daha olduğu için pek aktif değilim ama okuyorum mesajlarınızı. Bizde de kan uyuşmazlığı var ayda bir indirect coombs testi yapıyordu doktorum negatif çıkıyordu sorun yoktu. Pazartesi pozitif çıktı tekrar kan verdim 1/2 oranında pozitif çıktı kendi doktorum beni çok korkuttu 28. Hafta saki iğneyi yapamayız artık falan dedi beni perinatolog a yönlendirdi ben de başka bir doktora gittim sağolsun o doktor daha iyi ilgilendi ayrıntılı açıkladı . Bu oranın da negatif sayıldığı 1/16 1/32 oranındaki pozitifliğin risk olduğunu 28. Hafta da iğneyi olup normal sürece devam edeceğimizi söyledi . Kaç gündür araştırma yapıyorum başına böyle bir şey gelen pek yok fikir olması açısından sizinle de paylaşmak istedim
Bana içeceği içmekte zorlanırsan içecekle az az içebilirsin dedi hemşire ben de içecek esnasında minik minik içtim yutmak için sonraki 2-3 saat boyunca içmedim. benimki arkadaşların gösterdiklerinden değildi bulunduğum ilçede on tane eczane gezdik sıvı hali yok deyip toz vermeye kalktılar sadece birinde bulduk o da plastik şişede gazoza benzemeyen değişik bi içecekti zordu yani.Ama su içilmemesi gerekiyor kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?