2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rwhim agzi kisaligina doktorlar rutin kontrolde mi bakiyor. Bana hic rahim agzi boyun iyi vs denmedi hic bi yorum almadim. Detayli ultrasonda bakilmis midir ?
Sanki her muayenede bakıyor bana çünkü benim plasentam hafif aşağı yerleşimli her defasında rahim ağzını kapatmıyor bizim için sorun değil rahim ağzı uzun ve kapalı diye not aldırıyor asistanına muhtemelen bakıyordur bir sorun olsa söylerdi

Cok gecmis olsun. Susuz kalinca hele hele de sicaklarda benim de basim cok agrir.

Ya ben de 50 mg'lık istiyorum tabi ama bakalım doktor ne diyecek. Aile full şeker hastası sorarsa yandık 75'lik tadından dolayı değil de iki saat aç kalmak istemediğimden istemiyorum
Ben de ayni kuzucum zaten en başından beri tatlı bi şey yiyip içemiyorum midem bulanıyor halaaa hemen tuzlu bi şey yemem gerekiyor 50lige ikna ederim insallah

Geçmiş olsun canim ama paroldan bi şey olmuyor ben korona olduğum zaman 6 7 saatte bir alabilirsin dedi doktorum üç gün bu şekilde kullandım ağrılarımdan dolayı çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz

Geçmiş olsun canım susuzluk da baş ağrısı yapar zorla da olsa içmeye çalışsan.. Asıl hamilelik şimdi başlıyor sanırım ben de hep halsiz yorgunum artık son 3 aya girdik

Canım duşta sıcak su soğuk su yapıyorum iyi geliyor. Dayanabildigim kadar soğuk su dayanabildigim kadar da sıcak su. Bir nörologun yazısında okumuştum. Damarları düzenliyor galiba.

Guzel anneler ben erzurumdaki cok buyuk e bebek magazindan alicam bir cok seyimi. Şunu kesin al dediginjz bir sey var mi oradan??
Bende çoğu şeyi aldım geçen hafta Erzurum mng avm den e bebek civil toyzzshop hepsi bi yerdeydi güzeldi ve çok uygundu hastane çıkışı 220 liraydı 10 parça , zaten içeriye girince kendimi kaybettim ilk aldığım şey de burun aspiratörü kızım da çok çektim tıkanıklıktan bilinç altım beni oraya götürdü

Yani biseyim yok gerek yok teste dememek lazim diosun
Eger yaptirmasaydik bebeğin suyu gittikçe artacakti, irilesecekti. Belki 1 ay sonra gidecektik tadavisi zor süreçlere girecektik ben bilmediğim için şekere devam edecektim çünkü. Şimdi takip ediyorum cihazla, diyetisyene gidiyorum şükür bebekte bisey yok. Meğer çok önemliymiş

Geçmiş olsun. Bizde de kan uyuşmazlığı var doktor şu an covid olduğum için 2 hafta sonra gel test yapıp igneni yapalım dedi. Ben bir tehlikesi olurmu dedim, hiçbir tehlike yok şu an için kesin negatif çıkar biz zaten 2.bebek için yapıyoruz bunları dedi. Pozitif çıkarsa ne oluyor acaba benim ilk gebeligim bende korktum simdi

Ama su içilmemesi gerekiyor kesinlikle
Bana içeceği içmekte zorlanırsan içecekle az az içebilirsin dedi hemşire ben de içecek esnasında minik minik içtim yutmak için sonraki 2-3 saat boyunca içmedim. benimki arkadaşların gösterdiklerinden değildi bulunduğum ilçede on tane eczane gezdik sıvı hali yok deyip toz vermeye kalktılar sadece birinde bulduk o da plastik şişede gazoza benzemeyen değişik bi içecekti zordu yani.
Sonucuna çok üzüldüm inşallah dikkat etmeyle düzene girer şekerin. Keşke direk 75yapsalardı 50yaptıklarında bişey çıkınca tekrarlamak zorunda kalıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…