2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
AA bende Erzurum dayım ne güzel

İlk gebelikte hiçbir sorun olmuyor canım genelde 2 ve 3. Gebelikte pozitif çıkabiliyor o da ilk bebeğin kan grubu anneden farklı olursa

Acaba üye mi olmak gerekiyor takip bilgisine erişmek için

Ben sleepy ecologic bekliyorum indirim için ama bu da uygun diye aldım şimdi 12 li bundan da. Islak mendil her türlü lazım oluyor
Sleepy Ecologic kendi sitesinde indirimliydi %39 bir bakın ben 24 lusunu 284 e aldım pttavmden şimdi 12 liyi 285 yaptılar. Hem ürün gelmiş hem iade yapmışlardı yanlışlıkla konuştum ücreti geri yatırdım

Tekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın

Canım benim. Sabırsız ama güçlü bir melek seninki. Küvezde güçlenecek ve sağ salim gelecek kucağına inşallah. Dualarım seninle.

hayır yanmıyor o iki haftada ekleniyor.
Bilmiyorrdum sağol

Magnezyumda kullanmıyorum doktora sormayıda unutuyorum hep
Gitmeden telefonuna tüm sorularını yaz, doktorun yanına girmeden önce telefonu hazırla fırsatını bulunca sor. Başka türlü insan bebeğini görme heyecanjndan unutuyor en azından ben unutuyorum

benimki vermiyor ısrarla erken diyor 3 ay sonra doğuracağız neyin erkeni bilmiyorum ama alıştım artık kramplara
Son gün sancı tutunca versin bari nesi erkenmiş herkesin bünyesi farklı sonuçta

Evet bende araştırdım, 2 yer buldum şimdilik, çokk iyiymiş eğitimleri. Umarım fırsatım olur da katılırım.

Yakin zaman once mi oldu ?
Bugün oldu

Geçmiş olsun canim ama paroldan bi şey olmuyor ben korona olduğum zaman 6 7 saatte bir alabilirsin dedi doktorum üç gün bu şekilde kullandım ağrılarımdan dolayı çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz
Çok şükür canım, sizin adınıza sevindim. mümkün olduğunca içmemdye çalışıyorum. Ama çok ağrım olunca içiyorum. Ne bşleyim şükür bir rahatsızlığım yok sadece baş ağrısı, alternatifler ile yenmeye çalıştım olmasaydı mevbur bi tane daha içecektim ama çok şükür şimdi iyiyiym.

Geçmiş olsun canım susuzluk da baş ağrısı yapar zorla da olsa içmeye çalışsan.. Asıl hamilelik şimdi başlıyor sanırım ben de hep halsiz yorgunum artık son 3 aya girdik
Evet canım, bide sıcaklara denk geldik. Bugüne şükür ne diyeyim şu günleri de atlataydık iyiydi. Eylül ile fdaha rahatlayacağımı umuyorum. Hem sıcaklık azalacak hem iş.

Canım duşta sıcak su soğuk su yapıyorum iyi geliyor. Dayanabildigim kadar soğuk su dayanabildigim kadar da sıcak su. Bir nörologun yazısında okumuştum. Damarları düzenliyor galiba.
Aa bilmiyordum bunu sağol, akşam yazışmalardan sonra eşimle dolaştık parka gittik iyi geldi akşam serinliği. Sonra eve gelince duşa girdim, sıcak sığuk ayarlayamadım bi türlü bi sıcak oldu bi soğuk. Senin dediğin gibi bişry yapmışım bilmeden, şükür rahatladım ama aklımda olsun senin tavsiyen, çok sağol.

Çok geçmiş olsun
, Allah sağlıkla hastaneden çıkmanızı nasip etsin

Dualarım sizinle canım Allah yardımcınız olsun inşallah. Bebeğin küvezde en iyi şekilde bakılır büyür annesinin yanına gelir inşallah. Çok fazla bu durumda olan bebek var hepsi de çok sağlıklı güzel düşün

Ben sleepy ecologic bekliyorum indirim için ama bu da uygun diye aldım şimdi 12 li bundan da. Islak mendil her türlü lazım oluyor
Ecologicle bütün içeriği aynı görünüyor ne farkları var gerçekten çözemedim ben de sipariş verdim bio natural piyasanın altındaydı 12 adet zaten dursun başlangıç için kenarda dedim

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla evinize çıkmak nasip olur minik savaşçı ile dualarım

Kasım ayının ilk bebisi gelmiş. Umarım en kısa zamanda sagligina kavusur ve yaninda mışıl mışıl uyur Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sağlıklı uzun ömrü olsun

Canım hayırlı olsun
Dualarım seninle
Bende seni merak ediyordum
Ama nickini tam hatırlayamağım için seni etiketleyemedim

Çok geçmiş olsun canim Allah bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inşallah kısa surede atlatırsınız bu günleri dualarım seninle ve minik savascinla olacak güzel haberlerini bekliyorum

Dularım seninle ve mimik savaşçınla annesi Allahım sizi birbirinize bağışlasın sağlıkla, sıhhatle beraber çıkmayı nasip etsin hastaneden.
Maşallah evladına kendi nefes alıyor şükür İçini ferah tut burda kaç tane teyzesi dua ediyor ona canı gönülden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…