- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
AA bende Erzurum dayım ne güzelBende çoğu şeyi aldım geçen hafta Erzurum mng avm den e bebek civil toyzzshop hepsi bi yerdeydi güzeldi ve çok uygundu hastane çıkışı 220 liraydı 10 parça , zaten içeriye girince kendimi kaybettim ilk aldığım şey de burun aspiratörükızım da çok çektim tıkanıklıktan bilinç altım beni oraya götürdü
Ben Bugün yaptım dayanamadım. Yatak istirahatim benim biraz hareketli geçiyorAşureeee :) annemin gelmesini bekliyorum ben de yaptırıcam. Aslında kendim yapardım da malum yatak istirahati :/
İlk gebelikte hiçbir sorun olmuyor canım genelde 2 ve 3. Gebelikte pozitif çıkabiliyor o da ilk bebeğin kan grubu anneden farklı olursaGeçmiş olsun. Bizde de kan uyuşmazlığı var doktor şu an covid olduğum için 2 hafta sonra gel test yapıp igneni yapalım dedi. Ben bir tehlikesi olurmu dedim, hiçbir tehlike yok şu an için kesin negatif çıkar biz zaten 2.bebek için yapıyoruz bunları dedi. Pozitif çıkarsa ne oluyor acaba benim ilk gebeligim bende korktum simdi
Yorumları güzel sitesinde de daha pahalıydı denemek için aldım benKızlar bu ıslak mendil iyi mi yeni doğan için? İndirime girmiş ama sleepy nin o kadar çeşidi var ki hangisi iyi anlamadım hepsinin fiyatı farklı. Düşünenler için güzel indirimde. Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12x40 (480 Yaprak) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben sleepy ecologic bekliyorum indirim için ama bu da uygun diye aldım şimdi 12 li bundan da. Islak mendil her türlü lazım oluyorKızlar bu ıslak mendil iyi mi yeni doğan için? İndirime girmiş ama sleepy nin o kadar çeşidi var ki hangisi iyi anlamadım hepsinin fiyatı farklı. Düşünenler için güzel indirimde. Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12x40 (480 Yaprak) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Acaba üye mi olmak gerekiyor takip bilgisine erişmek içinben aldim . urun kargoyada verildi ama kusadasi aras kargo dagitima bile cikarmadan evde yoklar deyip geri gondermis. babama ameliyatli 3 haftadir evde yatiyor. Rezillik yani.
Astral baby kargo takip no vermedigi icinde goremiyoruz suan kargo nerde . Mail attim bakalim baska kargo firmasiyla yollayacagiz diyorlar tekrar.
Siparis vermeden once kargo takip numarasi verip vermiceklerini sor mutlaka . sacmalik yani nrden vermezsin ki
Sleepy Ecologic kendi sitesinde indirimliydi %39 bir bakın ben 24 lusunu 284 e aldım pttavmden şimdi 12 liyi 285 yaptılar. Hem ürün gelmiş hem iade yapmışlardı yanlışlıkla konuştum ücreti geri yatırdımBen sleepy ecologic bekliyorum indirim için ama bu da uygun diye aldım şimdi 12 li bundan da. Islak mendil her türlü lazım oluyor
Canım benim. Sabırsız ama güçlü bir melek seninki. Küvezde güçlenecek ve sağ salim gelecek kucağına inşallah. Dualarım seninle.Tekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Bilmiyorrdum sağolhayır yanmıyor o iki haftada ekleniyor.
Gitmeden telefonuna tüm sorularını yaz, doktorun yanına girmeden önce telefonu hazırla fırsatını bulunca sor. Başka türlü insan bebeğini görme heyecanjndan unutuyor en azından ben unutuyorumMagnezyumda kullanmıyorum doktora sormayıda unutuyorum hep
Son gün sancı tutunca versin baribenimki vermiyor ısrarla erken diyor 3 ay sonra doğuracağız neyin erkeni bilmiyorum ama alıştım artık kramplara
Evet bende araştırdım, 2 yer buldum şimdilik, çokk iyiymiş eğitimleri. Umarım fırsatım olur da katılırım.Günaydın kızlarBu hafta gebelik okuluna başlıyorum gitmek isteyen olur belki diye paylaşmak istedim. Gebelik ve sonrası emzirme vs eğitimleri olacakmış egzersiz yaptırıyoruz dediler ayrıca. Forumda okumuştum önceleri araştırdım ilçe sağlık müdürlüğünü aradım 24. haftadan itibaren gebeler katılabiliyormuş hemşireler eğitim veriyor yarın başlıyorum heycanlıyım Güzel bir destek olacak benim için ne yapmam gerektiği konusunda endişelerim var ilk gebeliğim bebeğe nasıl bakacağım korkusu başladı
Bugün olduYakin zaman once mi oldu ?
Çok şükür canım, sizin adınıza sevindim. mümkün olduğunca içmemdye çalışıyorum. Ama çok ağrım olunca içiyorum. Ne bşleyim şükür bir rahatsızlığım yok sadece baş ağrısı, alternatifler ile yenmeye çalıştım olmasaydı mevbur bi tane daha içecektim ama çok şükür şimdi iyiyiym.Geçmiş olsun canim ama paroldan bi şey olmuyor ben korona olduğum zaman 6 7 saatte bir alabilirsin dedi doktorum üç gün bu şekilde kullandım ağrılarımdan dolayı çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz
Evet canım, bide sıcaklara denk geldik. Bugüne şükür ne diyeyim şu günleri de atlataydık iyiydi. Eylül ile fdaha rahatlayacağımı umuyorum. Hem sıcaklık azalacak hem iş.Geçmiş olsun canım susuzluk da baş ağrısı yapar zorla da olsa içmeye çalışsan.. Asıl hamilelik şimdi başlıyor sanırım ben de hep halsiz yorgunum artık son 3 aya girdik
Aa bilmiyordum bunu sağol, akşam yazışmalardan sonra eşimle dolaştık parka gittik iyi geldi akşam serinliği. Sonra eve gelince duşa girdim, sıcak sığuk ayarlayamadım bi türlü bi sıcak oldu bi soğuk. Senin dediğin gibi bişry yapmışım bilmeden, şükür rahatladım ama aklımda olsun senin tavsiyen, çok sağol.Canım duşta sıcak su soğuk su yapıyorum iyi geliyor. Dayanabildigim kadar soğuk su dayanabildigim kadar da sıcak su. Bir nörologun yazısında okumuştum. Damarları düzenliyor galiba.
Çok geçmiş olsunTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Dualarım sizinle canım Allah yardımcınız olsun inşallah. Bebeğin küvezde en iyi şekilde bakılır büyür annesinin yanına gelir inşallah. Çok fazla bu durumda olan bebek var hepsi de çok sağlıklı güzel düşünTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Ecologicle bütün içeriği aynı görünüyor ne farkları var gerçekten çözemedim ben de sipariş verdim bio natural piyasanın altındaydı 12 adet zaten dursun başlangıç için kenarda dedimBen sleepy ecologic bekliyorum indirim için ama bu da uygun diye aldım şimdi 12 li bundan da. Islak mendil her türlü lazım oluyor
Hayırlı olsunTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Kasım ayının ilk bebisi gelmiş. Umarım en kısa zamanda sagligina kavusur ve yaninda mışıl mışıl uyurTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Canım hayırlı olsunTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Çok geçmiş olsun canim Allah bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inşallah kısa surede atlatırsınız bu günleri dualarım seninle ve minik savascinla olacak güzel haberlerini bekliyorumTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Dularım seninle ve mimik savaşçınla annesiTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?