2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dualarım sizinle inşallah sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda eve hep beraber dönersiniz Bundan sonrası hep çok güzel olur Rabbim hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Evet ya şimdi tekrar 100’lük yapılacak ben de çok üzgünüm yani şaşkınım da toplamda 5 kilo aldım sadece 6.5 ay oldu nerdeyse yani tatlı hamurişi vs aşırı tüketmiyorum neden böyle oldu diye umarım insülin falan gerekecek düzeyde değildir ya da inşallah diğer testte bir sorun çıkmaz yanılmıştır diye dua etmek istiyorum. Cumartesi tekrar yaptırmayı planlıyorum bakalım birwz dikkat edip beslenme ve yürüyüşe bana hiçbir şey yenip içilmeyecek dedi de çünkü ben çok su içmek istedim şekerli diye ama mantıken de seyreltmez mi su içtiğimiz şekeri bilemedim ben de neyse ki seninki zaten oldukça düşükmüş

Rabbim en kısa zamanda sizi birbirinize kavuştursun inşallahh. Sağlıcakla gelişsin aminn çok şaşırdım canım. Sen nasılsın ?

Bugün ölçtürdüm canım 10 a 6 çıktı biraz düşük dedi ama bence normaldi karnım için de hemşireyle konuştuk muhtemelen genişliyor dedi bugün daha iyiyim çok şükür
12/8 i hep baz aldiklari icin oyle yorumluyorlar ama iste herkesin normali 12/8 degil

Iyi olmana sevindim canim
ahh cok gecmis olsun canim ,
Kucuk savasci saglikla ciksin kuvezden kendi kendine solunum yapiyor olmasi cok iyi

Aynen mng avm. nin e bebek magazasi cok guzel

Ilk bebegmde yaptirmamistim doktor da uzerine dusmemisti, yaptirayim bari ben de

Hanimlar sizin yardiminjza ihtiyacim var bi konuda: Şimdi ben 27+3 iken ucaga binecegim.
Turk hava yollarinda şu yaziyor: Hamile yolcular, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresinin bulunduğu raporla birlikte seyahat edebilir. 36. hafta ve sonrasında doktor raporu olsa bile hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
Bir sey merak ettim benim 28. Haftada oldugumu yetkililer nasil anlayacak belki 26. Haftadayim veya 27? Rapor almak isterim ama tatil yerinde olacagim oradan gun icinde hemen istanbula dönüp ucaga binecegm doktora gitme imkwnim yok rapor icin.Keza ilgili haftaya gelmeden rapor verilmiyormus doktor oyle dedi. Bilgisi olan lutfen paylassin ?

Meleğimiz bir an önce annesine kavuşmak istemiş hosgelmis hiç endişelenmeyin kendi kendine solunum yapabiliyorsa kuvezde hemencecik toparlar yanınıza gelir dualarımız sizinle

Kızlar günaydın, bugün şeker yüklemesi olacak sanırım bir şey içmek de yasak. Şu an su içsem bir şey olur mu? Çok susadım çünkü

Kızlar günaydın, bugün şeker yüklemesi olacak sanırım bir şey içmek de yasak. Şu an su içsem bir şey olur mu? Çok susadım çünkü
Ben de bugün şeker yüklemesine gidiyorum ve hayir Su da içilmemeli. Bana bir şey yiyip içme demişti 12 den sonra

Dualarımız sizinle aceleci bir pomçikkk İmiaşlah sağlıklı bir şekilde evinize gittiğiniz günleri görürüz aklım sende bizi haberdar etmeyi unutma Her şey güzel olcak

Şeker yüklemesine gitmezsek ne olur. Eşim şehir dışında geleceğim dedi ama gelmedi. Şehrimde ailemde yok. Arkadaşım da bakamam demeye getirdi. O kadar saat üstelik aç ve susuzken çocuğu alıp hastaneye gitmek de istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım

Canım yükleme öncesi 12 saatlik açlık isteniyor bildiğim kadarıyla ama su içilebilir sonrasında beklerken icmeyeceksin

Ecologicle bütün içeriği aynı görünüyor ne farkları var gerçekten çözemedim ben de sipariş verdim bio natural piyasanın altındaydı 12 adet zaten dursun başlangıç için kenarda dedim
Ecologic doğada çözünebilir ve mendil yapısı petek dokulu. Sanıyorum bi tık daha kalın da oluyor bu durumda
Dualarımız seninle ve bebeğinle Kendi kendime solunum yapması çok iyi maşallah Umarım küvez maceranız çok kısa sürer ve sağlıkla annesinin kucağına gelir minik savaşçı, grubumuzun ilk aceleci bebeği Fiyat sürekli artıyor bakayım sitesine, hepsiburada da sık sık ikinci ürün 1₺ olurdu o da yok şu sıra. Olayın çözülmesine sevindim, iki taraf da mağdur olmamış bu durumda

Maşallah Allah sağlıkla evinize dönmeyi de nasip etsin. Bir tanıdığımın doğumu da 25. Haftada gerçekleşti olabiliyor böyle şeyler. Burada hiçbirimiz ne şekilde doğum yapacağımızı bilemiyoruz önemli olan mutlu şekilde evizine gidin bu günler şimdi zor ama sonrası çok güzel

Sleepynin kendi sitesinde 170 lira 12li paketi ama her hafta artıyor valla çığlık atacam

Canım yükleme öncesi 12 saatlik açlık isteniyor bildiğim kadarıyla ama su içilebilir sonrasında beklerken icmeyeceksin

Hemşire bana yudum yudum su içebilirsin öncesinde, sadece glukozu içtikten sonra su yok dedi
Bana da doktorum bir şey demediği için emin olamadım. Hastaneye gidince bir sorayım içebilirsin derse yükleme öncesi içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…