- 23 Eylül 2015
- 335
- 440
- 103
- 32
Dualarım sizinle inşallah sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda eve hep beraber dönersiniz Bundan sonrası hep çok güzel olur Rabbim hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Evet ya şimdi tekrar 100’lük yapılacak ben de çok üzgünümBana içeceği içmekte zorlanırsan içecekle az az içebilirsin dedi hemşire ben de içecek esnasında minik minik içtim yutmak için sonraki 2-3 saat boyunca içmedim. benimki arkadaşların gösterdiklerinden değildi bulunduğum ilçede on tane eczane gezdik sıvı hali yok deyip toz vermeye kalktılar sadece birinde bulduk o da plastik şişede gazoza benzemeyen değişik bi içecekti zordu yani.
Sonucuna çok üzüldüm inşallah dikkat etmeyle düzene girer şekerin. Keşke direk 75yapsalardı 50yaptıklarında bişey çıkınca tekrarlamak zorunda kalıyorlarmış.
Rabbim en kısa zamanda sizi birbirinize kavuştursun inşallahh. Sağlıcakla gelişsin aminnTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
12/8 i hep baz aldiklari icin oyle yorumluyorlar ama iste herkesin normali 12/8 degilBugün ölçtürdüm canım 10 a 6 çıktı biraz düşük dedi ama bence normaldi karnım için de hemşireyle konuştuk muhtemelen genişliyor dedi bugün daha iyiyim çok şükür
ahh cok gecmis olsun canim ,Tekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Aynen mng avm. nin e bebek magazasi cok guzelBende çoğu şeyi aldım geçen hafta Erzurum mng avm den e bebek civil toyzzshop hepsi bi yerdeydi güzeldi ve çok uygundu hastane çıkışı 220 liraydı 10 parça , zaten içeriye girince kendimi kaybettim ilk aldığım şey de burun aspiratörükızım da çok çektim tıkanıklıktan bilinç altım beni oraya götürdü
Ilk bebegmde yaptirmamistim doktor da uzerine dusmemisti, yaptirayim bari ben deEger yaptirmasaydik bebeğin suyu gittikçe artacakti, irilesecekti. Belki 1 ay sonra gidecektik tadavisi zor süreçlere girecektik ben bilmediğim için şekere devam edecektim çünkü. Şimdi takip ediyorum cihazla, diyetisyene gidiyorum şükür bebekte bisey yok. Meğer çok önemliymiş
Meleğimiz bir an önce annesine kavuşmak istemiş hosgelmis hiç endişelenmeyin kendi kendine solunum yapabiliyorsa kuvezde hemencecik toparlar yanınıza gelirTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Ben de bugün şeker yüklemesine gidiyorum ve hayir Su da içilmemeli. Bana bir şey yiyip içme demişti 12 den sonraKızlar günaydın, bugün şeker yüklemesi olacak sanırım bir şey içmek de yasak. Şu an su içsem bir şey olur mu? Çok susadım çünkü
Teşekkür ederim bir kaç saat dayanmak lazım sanırımBen de bugün şeker yüklemesine gidiyorum ve hayir Su da içilmemeli. Bana bir şey yiyip içme demişti 12 den sonra
Dualarımız sizinle aceleci bir pomçikkkTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Canım yükleme öncesi 12 saatlik açlık isteniyor bildiğim kadarıyla ama su içilebilir sonrasında beklerken icmeyeceksinKızlar günaydın, bugün şeker yüklemesi olacak sanırım bir şey içmek de yasak. Şu an su içsem bir şey olur mu? Çok susadım çünkü
Ecologic doğada çözünebilir ve mendil yapısı petek dokulu. Sanıyorum bi tık daha kalın da oluyor bu durumdaEcologicle bütün içeriği aynı görünüyor ne farkları var gerçekten çözemedim ben de sipariş verdim bio natural piyasanın altındaydı 12 adet zaten dursun başlangıç için kenarda dedim
Dualarımız seninle ve bebeğinleTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Fiyat sürekli artıyor bakayım sitesine, hepsiburada da sık sık ikinci ürün 1₺ olurdu o da yok şu sıra. Olayın çözülmesine sevindim, iki taraf da mağdur olmamış bu durumdaSleepy Ecologic kendi sitesinde indirimliydi %39 bir bakın ben 24 lusunu 284 e aldım pttavmden şimdi 12 liyi 285 yaptılar. Hem ürün gelmiş hem iade yapmışlardı yanlışlıkla konuştum ücreti geri yatırdım
Hemşire bana yudum yudum su içebilirsin öncesinde, sadece glukozu içtikten sonra su yok dediKızlar günaydın, bugün şeker yüklemesi olacak sanırım bir şey içmek de yasak. Şu an su içsem bir şey olur mu? Çok susadım çünkü
Sleepynin kendi sitesinde 170 lira 12li paketi ama her hafta artıyor valla çığlık atacamEcologic doğada çözünebilir ve mendil yapısı petek dokulu. Sanıyorum bi tık daha kalın da oluyor bu durumda
Dualarımız seninle ve bebeğinleKendi kendime solunum yapması çok iyi maşallah Umarım küvez maceranız çok kısa sürer ve sağlıkla annesinin kucağına gelir minik savaşçı, grubumuzun ilk aceleci bebeği
Fiyat sürekli artıyor bakayım sitesine, hepsiburada da sık sık ikinci ürün 1₺ olurdu o da yok şu sıra.
Canım yükleme öncesi 12 saatlik açlık isteniyor bildiğim kadarıyla ama su içilebilir sonrasında beklerken icmeyeceksin
Bana da doktorum bir şey demediği için emin olamadım. Hastaneye gidince bir sorayım içebilirsin derse yükleme öncesi içerimHemşire bana yudum yudum su içebilirsin öncesinde, sadece glukozu içtikten sonra su yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?