2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allah tüm yavruları annelerine bagislasinn. Saglikliva yaninada gelir ins. Kaç haftalık doğdu canimm.

Ah yavrucuğum ya sağlıkla büyüsün inşallah. Rabbim sizlere bağışlasın. Sana da güç kuvvet versin inşallah

Allah yardımcınız olsun bu kadar erken değil ama erken doğum yapmış bi anne olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok zorlu bi süreç ama onlar inanın çok güçlü savaşçılar siz de bütün gücünüzle bebeğinizin yanında olun inşallah yavrunuz kucağınızda evinize dönersiniz çok geçmiş olsun

Bana da doktorum bir şey demediği için emin olamadım. Hastaneye gidince bir sorayım içebilirsin derse yükleme öncesi içerim
Kaçta yapılacak şeker yüklemesi ben bir gün önceden akşam 10da yeme içmeyi kestim sadece yatmadan önce vitaminlerimi içtim sabah 10.30'da kan verdim 75 gr dekstrozlu içeceği içip 11.30 ve 12.30 olarak kan verdim sonra kahvaltı yaptım :) açlık kan şekeri 85, 1.saat 155, 2.saat 131 çıktı normal dediler.

Ben en son 12 de su içip günü kapatmıştım 10 gibi de son yemeği yemiştim sanırım. Doktorum 50 grlık yapalım dedi eğer yüksek çıkarsa tekrar yükleme yapmayalım gerek yok dedi bir şeker cihazı ile takip yapalım dedi. Bakalım ilk kanı verdim içeceği içtim bana baya kötü geldi tadı 10.30 da ikinci kanı vericem

Kızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağım şimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.

Hiç endişelenme doktorun en sağlıklı yöntemi bulmuştur. Bol bol dinlen ilaçlarını aksatma :) Sağlıkla gelsin bebiş

Tum dualarim sizinle ve yavrunuzla. Insallah kisa vakitte evinize gideceksiniz bebeginiz kucaginizda, saglik ve huzurla. Yurek dolusu sevgiler, size ve esinize sabirlar dilerim.

Ahhh hoşgelmiş minik kuzu Demek kendi solunumunu kendi yapıyor maşallah ona, çok güzel bunu duymak. İnşallah sağlıkla toparlanıp çıkarsınız birlikte. Dualarımız sizinle

bazen en zayif insanlarda bile cikabiliyor. Benim de yastan oturu, gebelik sekeri riskim var bu Pazar bakilacak. Ben de bu nedenle diyetisyene gittim. Bakalim kilo almadim ama seker ne durumda? Bana insulin sicramalari olmasin diye, ara ogunler tasarladilar. Genelde, biraz meyve-yogurt yada ayran, bazen bir avuc kuruyemis-leblebi ve kefir-ayran oluyor. Proteini iyi tutmak lazim ogunlerde.

Öncelikle gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle hastaneden de beraber çıkarsınız inşallah vakti geldiğinde. Siz kendinize çok iyi bakın özellikle çünkü oradan çıktığında size çok ihtiyacı olacak. Ne güzel ki solunumunu kendi yapıyor kilosu, kendi kendini besleyebilmesi olduğunda kavuşacaksınızdır. Tekrardan gözünüz aydın, evladınızla güzel bir ömür dilerim

Anlamadığım bir şey
bundan ben de çok korkuyorum. Eşim benden daha çok korkuyor çünkü onun devresinin eşi intihar etmiş o yüzden şimdiden doğumdan sonrası için sen neyi nasıl istersen öyle yapalım diyip duruyor.

Lohusa depresyonu gerçekten önemsenmesi gereken bir durum. Benim saçlarım da uzun, bu şekilde kullanmayı seviyorum daha rahat ediyorum yıkayıp çıkıyorum ama insanlar saçını kestir hem saçla hem bebekle uğraşamazsın deyip duruyor. Eşim de kimseyi takma senin moralin daha önemli kestirip beğenmezsen de moralin bozulabilir dedi. Nasıl istersen öyle yap dedi.

Eşlerin desteğinin çok mühim olduğunu söylüyorlar depresyon için şükür ki sizlerde destekleniyorsunuz
Yok ben desteklenmiyorum köstekleniyorum kendi kendimi iyi edeceğim onun için kendimede yatırım yapıyorum kimseden bir beklentim yok çünkü kimse kimseyi düşünmez. Önce kendimizi düşüneceğiz ruhen bedenen iyi olacağızki bebegimize bakalım onun gelişimine en iyi şekilde psikolojiyle yardımcı olabilelim öncelik her zaman kendimiz olmalı bu yadsınamaz bir gerçek tatlım bencillik asla değil

Oğlumun hastahane çıkışı takımı güzel kadınlar eşim koyu gsli

Eklentiler

• Screenshot_20220809-103017_Chrome.webp
    12 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20220809-103013_Chrome.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20220809-103007_Chrome.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 58
İnşallah sizde çıkmaz , ikinci testle kesinleşirse ben de sanırım diyetisyen vs ile devam edeceğim sürece şimdilik hamurişi ve tatlıyı hayatından tamamen çıkar dedi ve protein ağırlıklı beslenmemi söyledi kesinlikle aç kalma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…