Allah tüm yavruları annelerine bagislasinn. Saglikliva yaninada gelir ins. Kaç haftalık doğdu canimm.Tekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Ah yavrucuğum ya sağlıkla büyüsün inşallah. Rabbim sizlere bağışlasın. Sana da güç kuvvet versin inşallahTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Allah yardımcınız olsun bu kadar erken değil ama erken doğum yapmış bi anne olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok zorlu bi süreç ama onlar inanın çok güçlü savaşçılar siz de bütün gücünüzle bebeğinizin yanında olun inşallah yavrunuz kucağınızda evinize dönersinizTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Kaçta yapılacak şeker yüklemesi ben bir gün önceden akşam 10da yeme içmeyi kestim sadece yatmadan önce vitaminlerimi içtim sabah 10.30'da kan verdim 75 gr dekstrozlu içeceği içip 11.30 ve 12.30 olarak kan verdim sonra kahvaltı yaptım :) açlık kan şekeri 85, 1.saat 155, 2.saat 131 çıktı normal dediler.Bana da doktorum bir şey demediği için emin olamadım. Hastaneye gidince bir sorayım içebilirsin derse yükleme öncesi içerim
Ben en son 12 de su içip günü kapatmıştım 10 gibi de son yemeği yemiştim sanırım. Doktorum 50 grlık yapalım dedi eğer yüksek çıkarsa tekrar yükleme yapmayalım gerek yok dedi bir şeker cihazı ile takip yapalım dedi. Bakalım ilk kanı verdim içeceği içtim bana baya kötü geldi tadıKaçta yapılacak şeker yüklemesi ben bir gün önceden akşam 10da yeme içmeyi kestim sadece yatmadan önce vitaminlerimi içtim sabah 10.30'da kan verdim 75 gr dekstrozlu içeceği içip 11.30 ve 12.30 olarak kan verdim sonra kahvaltı yaptım :) açlık kan şekeri 85, 1.saat 155, 2.saat 131 çıktı normal dediler.
Hiç endişelenme doktorun en sağlıklı yöntemi bulmuştur. Bol bol dinlen ilaçlarını aksatma :) Sağlıkla gelsin bebişKızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağımşimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.
Tum dualarim sizinle ve yavrunuzla. Insallah kisa vakitte evinize gideceksiniz bebeginiz kucaginizda, saglik ve huzurla. Yurek dolusu sevgiler, size ve esinize sabirlar dilerim.Tekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Tekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
İnşallah sağlıkla gelirHiç endişelenme doktorun en sağlıklı yöntemi bulmuştur. Bol bol dinlen ilaçlarını aksatma :) Sağlıkla gelsin bebiş
bazen en zayif insanlarda bile cikabiliyor. Benim de yastan oturu, gebelik sekeri riskim var bu Pazar bakilacak. Ben de bu nedenle diyetisyene gittim. Bakalim kilo almadim ama seker ne durumda? Bana insulin sicramalari olmasin diye, ara ogunler tasarladilar. Genelde, biraz meyve-yogurt yada ayran, bazen bir avuc kuruyemis-leblebi ve kefir-ayran oluyor. Proteini iyi tutmak lazim ogunlerde.Evet ya şimdi tekrar 100’lük yapılacak ben de çok üzgünümyani şaşkınım da toplamda 5 kilo aldım sadece 6.5 ay oldu nerdeyse yani tatlı hamurişi vs aşırı tüketmiyorum neden böyle oldu diye umarım insülin falan gerekecek düzeyde değildir ya da inşallah diğer testte bir sorun çıkmaz yanılmıştır diye dua etmek istiyorum. Cumartesi tekrar yaptırmayı planlıyorum bakalım birwz dikkat edip beslenme ve yürüyüşe bana hiçbir şey yenip içilmeyecek dedi de çünkü ben çok su içmek istedim şekerli diye ama mantıken de seyreltmez mi su içtiğimiz şekeri bilemedim ben de neyse ki seninki zaten oldukça düşükmüş
Öncelikle gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle hastaneden de beraber çıkarsınız inşallah vakti geldiğinde. Siz kendinize çok iyi bakın özellikle çünkü oradan çıktığında size çok ihtiyacı olacak. Ne güzel ki solunumunu kendi yapıyor kilosu, kendi kendini besleyebilmesi olduğunda kavuşacaksınızdır. Tekrardan gözünüz aydın, evladınızla güzel bir ömür dilerimTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
bundan ben de çok korkuyorum. Eşim benden daha çok korkuyor çünkü onun devresinin eşi intihar etmiş o yüzden şimdiden doğumdan sonrası için sen neyi nasıl istersen öyle yapalım diyip duruyor.Ay şimdi gezin bol bol diyip vebal almaktan da korkarım ancak bende çok geziyorum. Çoğu hamile havuzdan korkar her gün giriyorum. Çünkü temiz emekli sitesi bir allahın kulu girmiyor havuza. Bu biraz temponun sizi nasıl etkilediğine ve aldığınız önlemlere bağlı. Doktorunuzun herhangi bir olumsuz söylediği yoksa neden sorun olsun ki? Doğumdan sonra bebişe bakmaktan çok insanlardan gerilip lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum vallahi.
Lohusa depresyonu gerçekten önemsenmesi gereken bir durum. Benim saçlarım da uzun, bu şekilde kullanmayı seviyorum daha rahat ediyorum yıkayıp çıkıyorum ama insanlar saçını kestir hem saçla hem bebekle uğraşamazsın deyip duruyor. Eşim de kimseyi takma senin moralin daha önemli kestirip beğenmezsen de moralin bozulabilir dedi. Nasıl istersen öyle yap dedi.Anlamadığım bir şey
bundan ben de çok korkuyorum. Eşim benden daha çok korkuyor çünkü onun devresinin eşi intihar etmiş o yüzden şimdiden doğumdan sonrası için sen neyi nasıl istersen öyle yapalım diyip duruyor.
Kuzu dün gittik ne bilim ben pek benimseyemedim civil bebe daha cıvıl cıvıl geldiGuzel anneler ben erzurumdaki cok buyuk e bebek magazindan alicam bir cok seyimi. Şunu kesin al dediginjz bir sey var mi oradan??
Yok kuzum buradayım bildirimde gelmiyor bana anlamadımki@Happy nerelerde kızlar hesap silinmiş gözüküyor
Yok ben desteklenmiyorum köstekleniyorum kendi kendimi iyi edeceğimEşlerin desteğinin çok mühim olduğunu söylüyorlar depresyon için şükür ki sizlerde destekleniyorsunuz
İnşallah sizde çıkmaz , ikinci testle kesinleşirse ben de sanırım diyetisyen vs ile devam edeceğim sürece şimdilik hamurişi ve tatlıyı hayatından tamamen çıkar dedi ve protein ağırlıklı beslenmemi söyledi kesinlikle aç kalma dedibazen en zayif insanlarda bile cikabiliyor. Benim de yastan oturu, gebelik sekeri riskim var bu Pazar bakilacak. Ben de bu nedenle diyetisyene gittim. Bakalim kilo almadim ama seker ne durumda? Bana insulin sicramalari olmasin diye, ara ogunler tasarladilar. Genelde, biraz meyve-yogurt yada ayran, bazen bir avuc kuruyemis-leblebi ve kefir-ayran oluyor. Proteini iyi tutmak lazim ogunlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?