2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbım biran önce koynunuza almayı nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle gelsin yanınıza küçük savaşçı. Dualarımız sizinle

S Sdbhry
Bu savaştan çıkacak hayırlısıyla.
İkinizide sağlıklı mutlu huzurlu günler bekliyor en güzelinden en hayırlısından

Kurban olduğum Rabbim yavrunuzu size bağışlasın,şafîî ismi ile şifa versin

Tabii ki canım mutlu anne mutlu bebek. En büyük mutlulukta içten gelir. Önceliği kendimizde tutmayı destekleyen eş de kıymetli tabii ama destek göremezsek de aradığımız güç damarlarımızdan akıyodur inanıyorum

Plasenta rahim ağzını mı kapatıyormuş yani previa gibi bir şey mi dedi yoksa sadece aşağıda olduğunu mu söyledi benim de birqz aşağı yerleşimli ama bir problem teşkil etmediğini söylüyor günlük hayatına yürüşüne devam et diyor rahim ağzına gelmiyor bizim için sorun değil diyor ama yine de insan tedirgin oluyor

Kuzu ben hep destek görmek istemedim nedeni ergenlik çağımda hep güvenip sonra başıma gelmeyen kalmadı aşk konusu değil arkadaşlık olsun akrabalar olsun onun için her zaman sınır mesafe iyi eş akraba aile .Çünkü birgun onlar olmayabilir yalnız olabiliriz .Evet psikolojimizin yerlerde olduğu zamanlarda oluyor olacak ama küçücük bir kendine inanmak hepsini alt üst eder başkasının dedigiyle asla olmuyor destek oluyor derken alttan alttan psikolojinide yerle bir edebiliyorlar .

Geçmiş olsun balım
İçini ferah tut herşey yolunda gidecek hayırlısıyla

Çok sevindim tatlım hayırlısıyla vaktiyle gelecek prenses

Oğlumun hastahane çıkışı takımı güzel kadınlar eşim koyu gsli
bayıldımmm ben galatasaraylıyım ama eşim beşiktaşlı biz beşiktaş takımı alacağız ben çok anlamam takım işlerinden dün karnımda marş dinlettim hangisine tekmeler o takımlı olsun dedim ama yemedi

Oğlumun hastahane çıkışı takımı güzel kadınlar eşim koyu gsli
lc wakiki sitesinde cok güzel var onlarada bak derim baya uygun

Rabbim yavrunu sana bağışlasın rabbim sağlık sıhhat versin

Raporun olursa sen ve bebek sigorta altın da olursunuz söylemezsen olası bir sıkıntıda tüm masrafları sana rücu ederler

Kuzum 28. Haftaya kadar günün var o tarihin dolana kadar kocanı bekle birlikte gidin. BaZı doktorlar istemiyor ama diyabet bebek için zararlı olabiliyormuş. Gerçi yendiğine içtiğine dikkat de ediyorsan gerek yok diyorlar. Ben aşırlı tatlı yediğim için yaptıracağım mesala

Kızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim

Kuzum bizde dün baktık gs storeden yani pahalida geldi ne bilim hatırası olsun diye gönlü olsun
Çerçevede aldiracagim tam olsun
Ben takım tutmuyorum içimden gelmiyor odası mavi renk mobilyalar beyaz perdesi beyaz lambası bulut şeklinde beyaz bir işte kıyafetler oyuncaklar renklendirecek birde hayırlısıyla oğlumuz

Bana kalsa herşey beyaz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20220809-105504_Trendyol.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 40
Reactions: 11K
anısı olsun evet belkii çocuğuna giydirir odaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…