Rabbım biran önce koynunuza almayı nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle gelsin yanınıza küçük savaşçı. Dualarımız sizinleTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Rabbim sağlıkla giyinmeyi nasip etsin GS Li değilim ama çok tatlılarOğlumun hastahane çıkışı takımı güzel kadınlar eşim koyu gsli
Kurban olduğum Rabbim yavrunuzu size bağışlasın,şafîî ismi ile şifa versinTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Amin inşAllah hayırlısıyla tüm bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde giymek nasip etsin AllahımRabbim sağlıkla giyinmeyi nasip etsin GS Li değilim ama çok tatlılar
Tabii ki canım mutlu anne mutlu bebek. En büyük mutlulukta içten gelir. Önceliği kendimizde tutmayı destekleyen eş de kıymetli tabiiYok ben desteklenmiyorum köstekleniyorum kendi kendimi iyi edeceğimonun için kendimede yatırım yapıyorum kimseden bir beklentim yok çünkü kimse kimseyi düşünmez. Önce kendimizi düşüneceğiz ruhen bedenen iyi olacağızki bebegimize bakalım onun gelişimine en iyi şekilde psikolojiyle yardımcı olabilelim öncelik her zaman kendimiz olmalı bu yadsınamaz bir gerçek tatlım bencillik asla değil
Plasenta rahim ağzını mı kapatıyormuş yani previa gibi bir şey mi dedi yoksa sadece aşağıda olduğunu mu söyledi benim de birqz aşağı yerleşimli ama bir problem teşkil etmediğini söylüyor günlük hayatına yürüşüne devam et diyor rahim ağzına gelmiyor bizim için sorun değil diyor ama yine de insan tedirgin oluyorKızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağımşimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.
Kuzu ben hep destek görmek istemedim nedeni ergenlik çağımda hep güvenip sonra başıma gelmeyen kalmadı aşk konusu değil arkadaşlık olsun akrabalar olsun onun için her zaman sınır mesafe iyi eş akraba aile .Çünkü birgun onlar olmayabilir yalnız olabiliriz .Evet psikolojimizin yerlerde olduğu zamanlarda oluyor olacak ama küçücük bir kendine inanmak hepsini alt üst eder başkasının dedigiyle asla olmuyor destek oluyor derken alttan alttan psikolojinide yerle bir edebiliyorlar .Tabii ki canım mutlu anne mutlu bebek. En büyük mutlulukta içten gelir. Önceliği kendimizde tutmayı destekleyen eş de kıymetli tabiiama destek göremezsek de aradığımız güç damarlarımızdan akıyodur inanıyorum
Geçmiş olsun balımKızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağımşimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.
Çok sevindim tatlımGunaydin kizlar
Cumartesiydi ayrintilim
Hersey yolunda bebito elleri yumruk yapmış yüzünü göstermek istemedi
Biraz nazlı kızımız galiba
Bugun de kontrolum var
Lekelenmelerim devam ediyor
Sabah aksam progestan aliyorum
Hayirlisiyla bekleyebiliriz insallah dogumu
Sizler nasılsınız
bayıldımmm ben galatasaraylıyım ama eşim beşiktaşlıOğlumun hastahane çıkışı takımı güzel kadınlar eşim koyu gsli
lc wakiki sitesinde cok güzel var onlarada bak derim baya uygunOğlumun hastahane çıkışı takımı güzel kadınlar eşim koyu gsli
Rabbim yavrunu sana bağışlasın rabbim sağlık sıhhat versinTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Raporun olursa sen ve bebek sigorta altın da olursunuz söylemezsen olası bir sıkıntıda tüm masrafları sana rücu ederlerHanimlar sizin yardiminjza ihtiyacim var bi konuda: Şimdi ben 27+3 iken ucaga binecegim.
Turk hava yollarinda şu yaziyor: Hamile yolcular, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresinin bulunduğu raporla birlikte seyahat edebilir. 36. hafta ve sonrasında doktor raporu olsa bile hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
Bir sey merak ettim benim 28. Haftada oldugumu yetkililer nasil anlayacak belki 26. Haftadayim veya 27? Rapor almak isterim ama tatil yerinde olacagim oradan gun icinde hemen istanbula dönüp ucaga binecegm doktora gitme imkwnim yok rapor icin.Keza ilgili haftaya gelmeden rapor verilmiyormus doktor oyle dedi. Bilgisi olan lutfen paylassin ?
Kuzum 28. Haftaya kadar günün var o tarihin dolana kadar kocanı bekle birlikte gidin. BaZı doktorlar istemiyor ama diyabet bebek için zararlı olabiliyormuş. Gerçi yendiğine içtiğine dikkat de ediyorsan gerek yok diyorlar. Ben aşırlı tatlı yediğim için yaptıracağım mesalaŞeker yüklemesine gitmezsek ne olur. Eşim şehir dışında geleceğim dedi ama gelmedi. Şehrimde ailemde yok. Arkadaşım da bakamam demeye getirdi. O kadar saat üstelik aç ve susuzken çocuğu alıp hastaneye gitmek de istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım
Kuzum bizde dün baktık gs storeden yani pahalida geldi ne bilim hatırası olsun diye gönlü olsunbayıldımmm ben galatasaraylıyım ama eşim beşiktaşlıbiz beşiktaş takımı alacağız ben çok anlamam takım işlerinden dün karnımda marş dinlettim hangisine tekmeler o takımlı olsun dedim ama yemedi
İnşallah kuzumGeçmiş olsun balım
İçini ferah tut herşey yolunda gidecek hayırlısıyla
anısı olsun evet belkii çocuğuna giydirir odaaKuzum bizde dün baktık gs storeden yani pahalida geldi ne bilim hatırası olsun diye gönlü olsun
Çerçevede aldiracagim tam olsun❤
Ben takım tutmuyorum içimden gelmiyor odası mavi renk mobilyalar beyaz perdesi beyaz lambası bulut şeklinde beyaz bir işte kıyafetler oyuncaklar renklendirecek birde hayırlısıyla oğlumuz
Bana kalsa herşey beyaz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?