2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim
Bu konu da benim de yardıma ihtiyacım var alan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim

Bu arada ismiyle mutlu mesut huzurlu bir şekilde sağlıkla yaşasın hayırlısıyla nikin özel ve anlamlı olmuş güle güle kullan
çok alıştım başka bir isimi asla kabullenemiyorum atlaslar nasıl olur hiçbir fikrim yok ama

Bu konu da benim de yardıma ihtiyacım var alan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim
Kuzu ben sade bir elbise aldiracagim kayinvalideme spor şeklinde sonrada giyerim diye ben ucu dantellide giyemiyorum birde 2li takımdada rahat edemem sıkıyor beni o zamanda hala şiş olacağımızı düşünerek böyle karar verdim .Kadife sade siyah rahat bir elbisede olabilir hem hafif parlak şık durur .

Çok hoş bence

Bizimki eşimin rahmetli babasının ismi olacak ben diyorum Aslanda ekletir gsli ya
ben aslan ismi çok istiyordum Avatar Atakan yüzünden herkes Aslan koydu çocuğunu adına hatta eşime diyordum Aslan oğlum diye seveceğim diye ama işte ortası Atlas oldu

Bugün 28 e girdim. Ya bana 2 hafta sonraya ancak sıra verdiler. Bir daha vermezler. Ben de sağlık ocağını aradım siz yapıyor musunuz diye sordum. Hayır ama açlık tokluk bakarız dediler. Onu yaptıracağım yapacak bir şey yok

Kızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim
Ben henüz almadım ama 1 gecelik bir alt üst takım düşünüyorum. Kanama kontrol için gecelik pratik oluyormuş. Serum falan takılma durumları için kısa kollu tercih edeceğim yanıma ek olarak evden hırka alırım diye düşündüm. Mutlaka önden düğmeli emzirmeye uygun olmasına dikkat edeceğim. Şunlar gibi bir şeyler iş görür diye düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220809-123615_Trendyol.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_20220809-123424_Trendyol.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar şeker sonucum sanırım normal çıktı. 50 gr lık yaptırmıştı açlık 104 1 saat sonrası 139 çıkmış. Referans ama 140 değil 170ti. Nette falan hep 50 gr için 140 sınır değer olarak çıkıyor. Anlamadım o kısmını

Bana elbise tarzı iki tane al yanına dediler. Kanama olma durumunda yedek olsun dediler. Bi de üzerinden giyiverecek kuzum kollu hırka. Bende ona göre bakınıyorum. Çok kaliteli alma bir daha giymek istemiyorsun dediler.ona göre bakınıyorum. Foto istiyorum doğum öncesi o yüzden 1 tanesi kesinlikle dantelli olmalı

Allah yardımcınız olsun Dualarımız sizinle.. Bence herşey yoluna girecek..

Canım ben ne olur ne olmaz uzun kollu kısa kollu gecelik sabahlık ne bulursam aldım. Bir tane de önden düğmeli almayı düşünüyorum. fikir olabilir. Beyaz gecelikle sabahlığı ertesi gün çekim için aldım. diğerlerini ilk gün giyerim diye düşünüyorum. şimdi doğumdan sonra yananlarda var donanlar da var emin olamadım :)

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 90
  • Ekran Alıntısı1.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 88
  • Ekran Alıntısı2.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 85
  • Ekran Alıntısı4.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 83
  • Ekran Alıntısı5.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 90
Canım aynı durumdayız. Benim de aşağıdaydı ya bugün çıkacak gibi durmuyor dedi. Ama kan ayarla falan demedi ki kanım çok zor bulunan bir kan. Hatta bugün demir ilacını ben hatırlattım unutmuştu hoca serklaj falan derken. İyiki de hatırlatmışım aa biz başlamadık mı demire dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım aynı durumdayız. Benim de aşağıdaydı ya bugün çıkacak gibi durmuyor dedi. Ama kan ayarla falan demedi ki kanım çok zor bulunan bir kan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Belki daha erken diye dememiştir canım. Ama sen ne olur ne olmaz çevrene bir soruştur şimdiden en azından isimler belli olsun. İnşallah 37.haftaya sağlıkla ulaşırız. Daha erken gelmeye kalkmaz bebişlerimiz

Serklaj neden dedi rahim ağzı kısalığı mı var? Bana hiç serklajdan bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…