- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.448
- 83
Bu konu da benim de yardıma ihtiyacım var alan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirimKızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim
Bu arada ismiyle mutlu mesut huzurlu bir şekilde sağlıkla yaşasın hayırlısıyla nikin özel ve anlamlı olmuş güle güle kullananısı olsun evet belkii çocuğuna giydirir odaa
çok alıştım başka bir isimi asla kabullenemiyorum atlaslar nasıl olur hiçbir fikrim yok amaBu arada ismiyle mutlu mesut huzurlu bir şekilde sağlıkla yaşasın hayırlısıyla nikin özel ve anlamlı olmuş güle güle kullan
Kuzu ben sade bir elbise aldiracagim kayinvalideme spor şeklinde sonrada giyerim diye ben ucu dantellide giyemiyorum birde 2li takımdada rahat edemem sıkıyor beni o zamanda hala şiş olacağımızı düşünerek böyle karar verdim .Kadife sade siyah rahat bir elbisede olabilir hem hafif parlak şık durur .Bu konu da benim de yardıma ihtiyacım var alan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim
Çok hoş benceçok alıştım başka bir isimi asla kabullenemiyorum atlaslar nasıl olur hiçbir fikrim yok ama
ben aslan ismi çok istiyordum Avatar Atakan yüzünden herkes Aslan koydu çocuğunu adına hatta eşime diyordum Aslan oğlum diye seveceğim diyeÇok hoş bence
Bizimki eşimin rahmetli babasının ismi olacak ben diyorum Aslanda ekletirgsli ya
Bugün 28 e girdim. Ya bana 2 hafta sonraya ancak sıra verdiler. Bir daha vermezler. Ben de sağlık ocağını aradım siz yapıyor musunuz diye sordum. Hayır ama açlık tokluk bakarız dediler. Onu yaptıracağım yapacak bir şey yokKuzum 28. Haftaya kadar günün var o tarihin dolana kadar kocanı bekle birlikte gidin. BaZı doktorlar istemiyor ama diyabet bebek için zararlı olabiliyormuş. Gerçi yendiğine içtiğine dikkat de ediyorsan gerek yok diyorlar. Ben aşırlı tatlı yediğim için yaptıracağım mesala
Ben henüz almadım ama 1 gecelik bir alt üst takım düşünüyorum. Kanama kontrol için gecelik pratik oluyormuş. Serum falan takılma durumları için kısa kollu tercih edeceğim yanıma ek olarak evden hırka alırım diye düşündüm. Mutlaka önden düğmeli emzirmeye uygun olmasına dikkat edeceğim. Şunlar gibi bir şeyler iş görür diye düşünüyorumKızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim
Bana elbise tarzı iki tane al yanına dediler. Kanama olma durumunda yedek olsun dediler. Bi de üzerinden giyiverecek kuzum kollu hırka. Bende ona göre bakınıyorum. Çok kaliteli alma bir daha giymek istemiyorsun dediler.ona göre bakınıyorum. Foto istiyorum doğum öncesi o yüzden 1 tanesi kesinlikle dantelli olmalıBen henüz almadım ama 1 gecelik bir alt üst takım düşünüyorum. Kanama kontrol için gecelik pratik oluyormuş. Serum falan takılma durumları için kısa kollu tercih edeceğim yanıma ek olarak evden hırka alırım diye düşündüm. Mutlaka önden düğmeli emzirmeye uygun olmasına dikkat edeceğim. Şunlar gibi bir şeyler iş görür diye düşünüyorum
Allah yardımcınız olsun Dualarımız sizinle.. Bence herşey yoluna girecek..Tekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Nereye mng avm.ye mi?Kuzu dün gittik ne bilim ben pek benimseyemedim civil bebe daha cıvıl cıvıl geldi
Yalovaya bagli bir beldede olacagim orada da devletten randevu yok ki napicamRaporun olursa sen ve bebek sigorta altın da olursunuz söylemezsen olası bir sıkıntıda tüm masrafları sana rücu ederler
Canım ben ne olur ne olmaz uzun kollu kısa kollu gecelik sabahlık ne bulursam aldım. Bir tane de önden düğmeli almayı düşünüyorum. fikir olabilir. Beyaz gecelikle sabahlığı ertesi gün çekim için aldım. diğerlerini ilk gün giyerim diye düşünüyorum. şimdi doğumdan sonra yananlarda var donanlar da var emin olamadım :)Kızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim
tek seferde 100'luk canım berbat birşey.Bu kadar yüksek miydi değer,inşallah benim de yüzlük olan normal çıkar bir de o içecekten iki tane mi içiyoruz yoksa aynı bir kutuda 100 mg olacak şekilde mi
Ay inşallah canım. ben 32'yi geçsem rekor olacak benim içinSenle ben variz sanki sadece 24 25. Haftalwrda olan :)) 30lara ulassak hayrlisiyla.
Uçağa bindirmeme hakları oluyor maalesef böyle durumlarda tamamen şans işi, Karamürsel yada Orhangazi, Gemlik gibi yakın yerlerdeki hastanelere de bakınYalovaya bagli bir beldede olacagim orada da devletten randevu yok ki napicam
Canım aynı durumdayız. Benim de aşağıdaydı ya bugün çıkacak gibi durmuyor dedi. Ama kan ayarla falan demedi ki kanım çok zor bulunan bir kan. Hatta bugün demir ilacını ben hatırlattım unutmuştu hoca serklaj falan derken. İyiki de hatırlatmışım aa biz başlamadık mı demire dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun.Kızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağımşimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.
Belki daha erken diye dememiştir canım. Ama sen ne olur ne olmaz çevrene bir soruştur şimdiden en azından isimler belli olsun. İnşallah 37.haftaya sağlıkla ulaşırız. Daha erken gelmeye kalkmaz bebişlerimizCanım aynı durumdayız. Benim de aşağıdaydı ya bugün çıkacak gibi durmuyor dedi. Ama kan ayarla falan demedi ki kanım çok zor bulunan bir kan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Serklaj neden dedi rahim ağzı kısalığı mı var? Bana hiç serklajdan bahsetmediCanım aynı durumdayız. Benim de aşağıdaydı ya bugün çıkacak gibi durmuyor dedi. Ama kan ayarla falan demedi ki kanım çok zor bulunan bir kan. Hatta bugün demir ilacını ben hatırlattım unutmuştu hoca serklaj falan derken. İyiki de hatırlatmışım aa biz başlamadık mı demire dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?