- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.448
- 83
Risk alırım bişey olmaz diyorsan 27 haftalık de geç. Orda soruyorlar bir isteğiniz var mı diye. Yardımcı oluyor normalde. Zaten Allah korusun bi şey olursa zaten önüne geçemezsin önemli olan sen ve bebeğinin sağlığı. Kendini yollarsın kanaman yoksa her şey yolundaysa risk alına bilirYalovaya bagli bir beldede olacagim orada da devletten randevu yok ki napicam
Kuzum benim erken doğum ilki 16.haftada da kısalma olmuştu serklaj oldum. Plasenta ile alakası yok yani.Serklaj neden dedi rahim ağzı kısalığı mı var? Bana hiç serklajdan bahsetmedi
Anladım canım valla senin de sıkıntıların olmuş çok, inşallah bundan sonrası sıkıntısız güzelce geçiririzKuzum benim erken doğum ilki 16.haftada da kısalma olmuştu serklaj oldum. Plasenta ile alakası yok yani.
Ben 50lik içtim ama cidden kötüydü insanın içi almıyorSelamlar kızlar. Ben kontrolden geldim. Şeker yüklemesi yapıldı. Hoca direkt 75 mg'lık olacak dedi. Yaptırdık el mecbur içim bayıldı tabi bir damla su için yandım ama geçti gitti. galiba sorunsuz sonuçlar. henüz görüşmedik hocayla. Bebiş de 10 gün önde imiş 750 gr 31 cm çıktı maşallah. Rahim ağzı da kapalıYalnızca plasentam aşağıda işte çıkamadı bir türlü galiba çıkmayacak dedi doktor.
Kanaman oldumu hiç canım. Rahmi kapatiyormuKızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağımşimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.
75'lik çok daha fena kuzum :/ bir de iki saat beklemeceBen 50lik içtim ama cidden kötüydü insanın içi almıyorçok şükür geçti gitti bu da
Ben de 75lik içtim çok iyi geldi bana :) Asla normal biri değilim sanırım. 5 dakikada bitireceksin dediler bana .normalde gazlı içecek hiç sevmem ama tadı hoş geldi hızlı hızlı içebildim.Ben 50lik içtim ama cidden kötüydü insanın içi almıyorçok şükür geçti gitti bu da
Kanamam olmadı canım. Aslında şöyleymiş büyük bir kısmı yukardaymış ama ucu aşağıya doğru gelmiş tam kapatmamış ama engelliyormuş gene de yukarı da çıkmaz dedi.Kanaman oldumu hiç canım. Rahmi kapatiyormu
Elmalı gazoz gibi içindeki o glikozu çok net hissettim ben. Böyle ağır bir şerbet gibiydiBen de 75lik içtim çok iyi geldi bana :) Asla normal biri değilim sanırım. 5 dakikada bitireceksin dediler bana .normalde gazlı içecek hiç sevmem ama tadı hoş geldi hızlı hızlı içebildim.
Kızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim
Ben efford marka bu seyi aldım pijama gecelik sabahlık kompleBu konu da benim de yardıma ihtiyacım var alan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim
Aman 37ye saglikla ulassinlarAy inşallah canım. ben 32'yi geçsem rekor olacak benim için
Ben daha söylemedim 2 isim ağır gelir diyorlar hep bir hurafe saçmalık konusmalari etraftanben aslan ismi çok istiyordum Avatar Atakan yüzünden herkes Aslan koydu çocuğunu adına hatta eşime diyordum Aslan oğlum diye seveceğim diyeama işte ortası Atlas oldu
50 mg.ligin sonucu cikti da mi 75e gecildi hemen ? Bebis saglikliysa hicbiseyi takma kafana.Selamlar kızlar. Ben kontrolden geldim. Şeker yüklemesi yapıldı. Hoca direkt 75 mg'lık olacak dedi. Yaptırdık el mecbur içim bayıldı tabi bir damla su için yandım ama geçti gitti. galiba sorunsuz sonuçlar. henüz görüşmedik hocayla. Bebiş de 10 gün önde imiş 750 gr 31 cm çıktı maşallah. Rahim ağzı da kapalıYalnızca plasentam aşağıda işte çıkamadı bir türlü galiba çıkmayacak dedi doktor.
Kuzu ben minimalciyim öyle kalabalık evden çıkıp geldimki hala kendi evim olmasına rağmen bazı eşyalar gözüme batıyor kıyafetlerdelc wakiki sitesinde cok güzel var onlarada bak derim baya uygun
Takım - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Kirmizi Galatasaray Baskılı Pamuklu Unisex Bebek Taraftar Takım 3'lü size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S1FI62Z1-HKDwww.lcwaikiki.com
Nice hamilelere neler soylendi de sıkntsız dogum yaptilar. Tabiki tedbirli dikkatli olmak iyidir, ama moralink bozma.Kızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağımşimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.
Avm dışında bizim civil kuzum .Nereye mng avm.ye mi?☺
Ay aynen benim de kafam karisiyo bi de cok uzak benim sehrimde avm falan biseycik yok. Eksiksiz listeyle girip cikmam lazim.Avm dışında bizim civil kuzum .
Daha henüz birsey almadım annemle gideceğim kafam karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?