2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yalovaya bagli bir beldede olacagim orada da devletten randevu yok ki napicam
Risk alırım bişey olmaz diyorsan 27 haftalık de geç. Orda soruyorlar bir isteğiniz var mı diye. Yardımcı oluyor normalde. Zaten Allah korusun bi şey olursa zaten önüne geçemezsin önemli olan sen ve bebeğinin sağlığı. Kendini yollarsın kanaman yoksa her şey yolundaysa risk alına bilir

Selamlar kızlar. Ben kontrolden geldim. Şeker yüklemesi yapıldı. Hoca direkt 75 mg'lık olacak dedi. Yaptırdık el mecbur içim bayıldı tabi bir damla su için yandım ama geçti gitti. galiba sorunsuz sonuçlar. henüz görüşmedik hocayla. Bebiş de 10 gün önde imiş 750 gr 31 cm çıktı maşallah. Rahim ağzı da kapalı Yalnızca plasentam aşağıda işte çıkamadı bir türlü galiba çıkmayacak dedi doktor.

Ben 50lik içtim ama cidden kötüydü insanın içi almıyor çok şükür geçti gitti bu da

Kanaman oldumu hiç canım. Rahmi kapatiyormu

Ben 50lik içtim ama cidden kötüydü insanın içi almıyor çok şükür geçti gitti bu da
Ben de 75lik içtim çok iyi geldi bana :) Asla normal biri değilim sanırım. 5 dakikada bitireceksin dediler bana .normalde gazlı içecek hiç sevmem ama tadı hoş geldi hızlı hızlı içebildim.

Ben de 75lik içtim çok iyi geldi bana :) Asla normal biri değilim sanırım. 5 dakikada bitireceksin dediler bana .normalde gazlı içecek hiç sevmem ama tadı hoş geldi hızlı hızlı içebildim.
Elmalı gazoz gibi içindeki o glikozu çok net hissettim ben. Böyle ağır bir şerbet gibiydi

Eklentiler

• IMG_20220809_151812.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 79
Selamlar, istahimin feci kapandigini anlatmistim. Hele hele balik gibi kokusu olan gidalardan 1 catal dahi alamiyorum. Prenatal vitaminimde az dozda balik yagi ve omega icin. Ek bakmak istiyorum. İcinizde Omega destegi alan var mi?Tavsiye edeceginiz bir marka olursa alacagim.

ben aslan ismi çok istiyordum Avatar Atakan yüzünden herkes Aslan koydu çocuğunu adına hatta eşime diyordum Aslan oğlum diye seveceğim diye ama işte ortası Atlas oldu
Ben daha söylemedim 2 isim ağır gelir diyorlar hep bir hurafe saçmalık konusmalari etraftan

50 mg.ligin sonucu cikti da mi 75e gecildi hemen ? Bebis saglikliysa hicbiseyi takma kafana.

Gecelik ve pijama takımı yetıyo ilk oglumda 2 pijama takımı 1 gecelik aldım gecelik ve pijama takımının birini kullandım diğeri hıç cantadan çıkmadı zaten ameliyat da olsan doğumda yapsan yeşil uzun bısey giydiriyolar cıkınca gecelik giydim ben kontrol temizleme falan gecelikle rahat oluyor daha sonra pijama giydim soranlara

Kuzu ben minimalciyim öyle kalabalık evden çıkıp geldimki hala kendi evim olmasına rağmen bazı eşyalar gözüme batıyor kıyafetlerdebir tane olsun yeter çıkış kıyafeti. O çıtçıtlı zıbınlardan birde ortadan açılanlardan fazla alacağım onlar gerekli oluyormuş çok

Nice hamilelere neler soylendi de sıkntsız dogum yaptilar. Tabiki tedbirli dikkatli olmak iyidir, ama moralink bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…