2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
I Mom omega alıyorum doktorumun tavsiyesiyle

O zaman çekim için aldığım geceliğin yanına bir gecelik daha alayım :) kontroller gecelikle olursa kan falan olur giyemem onu. :) Teşekkürler bilgi için :)

Ben çok büyük ihtimalle sezeryan olacağım 2 takım gecelik alayım diyorum yeter mi acaba? Pijama almayacağım dikişlerle zor olur diye

kızlar merhaba, üst karında göğüs altında müthiş baskı hissediyorum. batma gibi baskı gibi. sizlerde de bu durumu yaşayan var mı?

O zaman çekim için aldığım geceliğin yanına bir gecelik daha alayım :) kontroller gecelikle olursa kan falan olur giyemem onu. :) Teşekkürler bilgi için :)
Kesinlikle batmasını göze alacağın bi gecelik olsun :) Yatağa gelince giydiriyorlar sonra kontroller vs gecelik rahat oluyor
Ben çok büyük ihtimalle sezeryan olacağım 2 takım gecelik alayım diyorum yeter mi acaba? Pijama almayacağım dikişlerle zor olur diye
Ben sezeryan oldum 1 gecelik 2 pijama almıştım yanıma. Pijamayı ertesi gün giydim beli dikiş hizasının üstünde olduğu için sorun olmadı. Ama aynı gün gecelik mantıklı sezeryanda da kanama kontrolü vs yapılıyor pijamayı çıkarmak zor olur.

hemen büyüyorlar diyorlar o yüzden israfta yapmamak lazım ülkenin hali ortada bazı sitelere bakıyorum az mı aldım diyorum bazılarına göre çok almışım ama bilmiyorum yaşayıp göreceğiz artık :)

kızlar canım kahveden başka bir şey çekmiyor resmen ben hayatımda bu kadar kahve içtiğimi hatırlamıyorum soğuk kahve yaptım kendim şimdi onu içiyorum ama türk kahvesi de içmek istiyorum içsem bir şey olur mu acaba

Ben arada içiyorum ama çok çok nadir 2 haftada 1 en fazla. Bu aralar bende kahve içmek istiyorum. Neden ki acaba

Pijamalarla tuvalet vs de sıkıntı olur gibi geldi en azından gecelikle kendi işimi görebilirim gibi gelmişti ama bir takım da pijama götürebilirim sanırım

Bi adet gecelik bi adet pijama yeterli oluyo canım ilk gün ameliyattan çıkınca geceliğini glyersin kontrol gel git yapıyo hemsireler elliyo temizliyo falan gecelik iyi oluyo kan oldu mu değiştirirsin hasta bezi takıldı mı pijama iyi oluyo yok ben pijama giymem dersen 2 gecelik de alsan olur sana kalmış

Pijamalarla tuvalet vs de sıkıntı olur gibi geldi en azından gecelikle kendi işimi görebilirim gibi gelmişti ama bir takım da pijama götürebilirim sanırım
Her halukar da ilk gün zaten kalkamıyosun ta aksama geldiler yürütmeye sonda takılı oluyo sezeryan dan sonra kalkmadan önce sonda cıkıyo oyle yürütmeye calısıyolar illa ki ya annen ya kardesin ya eşinle tuvalete gidebiliyosun kendin mümkün olmuyo zaten canım

Enee ben bunları bilmiyordum, sağ ol canım bilgi verdiğin için bir pijama bir gecelik o zaman

Kanamam olmadı canım. Aslında şöyleymiş büyük bir kısmı yukardaymış ama ucu aşağıya doğru gelmiş tam kapatmamış ama engelliyormuş gene de yukarı da çıkmaz dedi.
Benimde aynı canım. Kapatmıyor kanamamda olmadı. Kanı her ihtimale karşı istiyorlar benim ilk dpgumdada istemişti. Aynı kan grubundan olan kişileri ayarla demişlerdi.cok şükür kanamasız doğumum oldu. Bundada asagoda büyük ihtimal çıkmaz yukarı ins kanamam Paz diye bakayorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…