Benim hunim eksikAy aynen benim de kafam karisiyo bi de cok uzak benim sehrimde avm falan biseycik yok. Eksiksiz listeyle girip cikmam lazim.
I Mom omega alıyorum doktorumun tavsiyesiyleSelamlar, istahimin feci kapandigini anlatmistim. Hele hele balik gibi kokusu olan gidalardan 1 catal dahi alamiyorum. Prenatal vitaminimde az dozda balik yagi ve omega icin. Ek bakmak istiyorum. İcinizde Omega destegi alan var mi?Tavsiye edeceginiz bir marka olursa alacagim.
O zaman çekim için aldığım geceliğin yanına bir gecelik daha alayım :) kontroller gecelikle olursa kan falan olur giyemem onu. :) Teşekkürler bilgi için :)Gecelik ve pijama takımı yetıyo ilk oglumda 2 pijama takımı 1 gecelik aldım gecelik ve pijama takımının birini kullandım diğeri hıç cantadan çıkmadı zaten ameliyat da olsan doğumda yapsan yeşil uzun bısey giydiriyolar cıkınca gecelik giydim ben kontrol temizleme falan gecelikle rahat oluyor daha sonra pijama giydim soranlara
İnşallah sabah gerçekten moralim bozulmuştu ama şu an kendimi telkin ediyorum sağlıkla gelecek diyeNice hamilelere neler soylendi de sıkntsız dogum yaptilar. Tabiki tedbirli dikkatli olmak iyidir, ama moralink bozma.
Ben çok büyük ihtimalle sezeryan olacağım 2 takım gecelik alayım diyorum yeter mi acaba? Pijama almayacağım dikişlerle zor olur diyeGecelik ve pijama takımı yetıyo ilk oglumda 2 pijama takımı 1 gecelik aldım gecelik ve pijama takımının birini kullandım diğeri hıç cantadan çıkmadı zaten ameliyat da olsan doğumda yapsan yeşil uzun bısey giydiriyolar cıkınca gecelik giydim ben kontrol temizleme falan gecelikle rahat oluyor daha sonra pijama giydim soranlara
Bu sanirim hepsi icinde bir vitamin + Omega. Ben bir prenatal kullaniorum omegasi dusuk doz ama, ek sadece Omega alayim diyorum.I Mom omega alıyorum doktorumun tavsiyesiyle
Kesinlikle batmasını göze alacağın bi gecelik olsun :) Yatağa gelince giydiriyorlar sonra kontroller vs gecelik rahat oluyorO zaman çekim için aldığım geceliğin yanına bir gecelik daha alayım :) kontroller gecelikle olursa kan falan olur giyemem onu. :) Teşekkürler bilgi için :)
Ben sezeryan oldum 1 gecelik 2 pijama almıştım yanıma. Pijamayı ertesi gün giydim beli dikiş hizasının üstünde olduğu için sorun olmadı. Ama aynı gün gecelik mantıklı sezeryanda da kanama kontrolü vs yapılıyor pijamayı çıkarmak zor olur.Ben çok büyük ihtimalle sezeryan olacağım 2 takım gecelik alayım diyorum yeter mi acaba? Pijama almayacağım dikişlerle zor olur diye
hemen büyüyorlar diyorlar o yüzden israfta yapmamak lazım ülkenin hali ortada bazı sitelere bakıyorum az mı aldım diyorum bazılarına göre çok almışım ama bilmiyorum yaşayıp göreceğiz artık :)Kuzu ben minimalciyim öyle kalabalık evden çıkıp geldimki hala kendi evim olmasına rağmen bazı eşyalar gözüme batıyor kıyafetlerdebir tane olsun yeter çıkış kıyafeti. O çıtçıtlı zıbınlardan birde ortadan açılanlardan fazla alacağım onlar gerekli oluyormuş çok
Başka bi happy mı acaba o bilemedim kiYok kuzum buradayım bildirimde gelmiyor bana anlamadımki
Sen nasılsın bakim
Ben arada içiyorum ama çok çok nadir 2 haftada 1 en fazla. Bu aralar bende kahve içmek istiyorum. Neden ki acabakızlar canım kahveden başka bir şey çekmiyor resmen ben hayatımda bu kadar kahve içtiğimi hatırlamıyorumsoğuk kahve yaptım kendim şimdi onu içiyorum ama türk kahvesi de içmek istiyorum içsem bir şey olur mu acaba
Zwten her halukarda hic birimizin cok fazla yapacagi bir sey olmuyo ki. Varsa onlem alinir ama Allah kerim. Hayirli akibetler nasip olsun.İnşallah sabah gerçekten moralim bozulmuştu ama şu an kendimi telkin ediyorum sağlıkla gelecek diye
Pijamalarla tuvalet vs de sıkıntı olur gibi geldi en azından gecelikle kendi işimi görebilirim gibi gelmişti ama bir takım da pijama götürebilirim sanırımKesinlikle batmasını göze alacağın bi gecelik olsun :) Yatağa gelince giydiriyorlar sonra kontroller vs gecelik rahat oluyor
Ben sezeryan oldum 1 gecelik 2 pijama almıştım yanıma. Pijamayı ertesi gün giydim beli dikiş hizasının üstünde olduğu için sorun olmadı. Ama aynı gün gecelik mantıklı sezeryanda da kanama kontrolü vs yapılıyor pijamayı çıkarmak zor olur.
Amin inşallahZwten her halukarda hic birimizin cok fazla yapacagi bir sey olmuyo ki. Varsa onlem alinir ama Allah kerim. Hayirli akibetler nasip olsun.
Bi adet gecelik bi adet pijama yeterli oluyo canım ilk gün ameliyattan çıkınca geceliğini glyersin kontrol gel git yapıyo hemsireler elliyo temizliyo falan gecelik iyi oluyo kan oldu mu değiştirirsin hasta bezi takıldı mı pijama iyi oluyo yok ben pijama giymem dersen 2 gecelik de alsan olur sana kalmışBen çok büyük ihtimalle sezeryan olacağım 2 takım gecelik alayım diyorum yeter mi acaba? Pijama almayacağım dikişlerle zor olur diye
Her halukar da ilk gün zaten kalkamıyosun ta aksama geldiler yürütmeye sonda takılı oluyo sezeryan dan sonra kalkmadan önce sonda cıkıyo oyle yürütmeye calısıyolar illa ki ya annen ya kardesin ya eşinle tuvalete gidebiliyosun kendin mümkün olmuyo zaten canımPijamalarla tuvalet vs de sıkıntı olur gibi geldi en azından gecelikle kendi işimi görebilirim gibi gelmişti ama bir takım da pijama götürebilirim sanırım
Bilmiyorum ki acaba vücutta bir şey eksiliyor ondan mı istiyoruzBen arada içiyorum ama çok çok nadir 2 haftada 1 en fazla. Bu aralar bende kahve içmek istiyorum. Neden ki acaba
Enee ben bunları bilmiyordum, sağ ol canım bilgi verdiğin içinHer halukar da ilk gün zaten kalkamıyosun ta aksama geldiler yürütmeye sonda takılı oluyo sezeryan dan sonra kalkmadan önce sonda cıkıyo oyle yürütmeye calısıyolar illa ki ya annen ya kardesin ya eşinle tuvalete gidebiliyosun kendin mümkün olmuyo zaten canım
Benimde aynı canım. Kapatmıyor kanamamda olmadı. Kanı her ihtimale karşı istiyorlar benim ilk dpgumdada istemişti. Aynı kan grubundan olan kişileri ayarla demişlerdi.cok şükür kanamasız doğumum oldu. Bundada asagoda büyük ihtimal çıkmaz yukarı ins kanamam Paz diye bakayorum bendeKanamam olmadı canım. Aslında şöyleymiş büyük bir kısmı yukardaymış ama ucu aşağıya doğru gelmiş tam kapatmamış ama engelliyormuş gene de yukarı da çıkmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?