2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
efa mom ya da ocean mummy kullanabilirsin canım. yaz mevsimi olduğu için ben de balık yemiyorum zaten.

Benim de çekiyor canım günde bir içiyorum. hatta şu nescafenin soğuk kahvesinden çekti canım içmedim ama. her gün yapmamaya çalış ama bugünlük de böyle olsun :)

Ay ne güzel sıkıntısız geçmiş ilk doğumun inşallah bu da öyle olur inşallah sağlıkla alırız kucağımıza kanamasız ağrısız sızısız

Enee ben bunları bilmiyordum, sağ ol canım bilgi verdiğin için bir pijama bir gecelik o zaman
Ne demek canım ilk ben de bilmiyodum sezeryan oldum cıkardılar odaya belden asagı uyusturma oldum spinal anesteziyle diyorum ki ben tuvalete nasıl gıdıcem ayaklarımı hissetmiyorum yapıyorsun ya zaten dediler bi baktım torbam dolu açıldıkca kötü oluyo sezeryan sancısı sonra cıkıyo rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin ınsallah sımdı öyle istiyorum ki normal doğum insallah her sey yolunda ilerler ve normal doğum keyfini de alırım ikisini de görmüş olurum amin

Çok güzeller canım güle güle giyin. Beyaz elbiseye bayıldım, zayıf olduğun belli :) dediğin gibi hem uzun, hem kısa kollu almak lazım o zaman, teşekkür ederim

İnşallah canım Allah gönlüne göre verir güzel güzel normal doğurursun peki sezeryan olunca sütün geldi mi hemen ben ondan da korkuyorum biraz ya gelmezse diye.

Annem de bunları gösteriyor bana,uygun bir fiyat görürsem bir takım da bunlardan almak istiyorum.
Attığım resim uzun kollu su ben sıfır kollu aldım nede olsa sabahlıpı uzun diye bide serüm falan kısa kollu kolay oluyor ben aldıgım da 265 liraydı sımdı 650 lira umarım uygun bulursun iyi ki alıp koydum diyorum bebek düşünmeye baslayınca alıp attım kenara

İnşallah canım Allah gönlüne göre verir güzel güzel normal doğurursun peki sezeryan olunca sütün geldi mi hemen ben ondan da korkuyorum biraz ya gelmezse diye.
Geliyor kuzum doğum şekli ile alakası yok. Ben erken doğum yaptım bebek kuvözde idi. Süt dolu idi göğüslerim.

Kızlar bugün hastanenin yanında tarım kooperatif marketi vardı siveno bebek şampuanını 31 liraya gördüm hemen aldım. İçeriği temiz ve önerilen bir şampuandı. İnternette çok daha pahalıydı.

Eklentiler

• Screenshot_20220809_143304_trendyol.com.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 50
Amin canım benim ınsallah hiç gelmez gelmiycek falan diye düşünme rahimden plasenta ayrılınca süt salınmaya baslıyo geliyo gelmez olur mu yanlız odaya gectimi hemen emzir biri tutsun yardımcı olsun ilk 1 saatte emzirmeye calıs tutsun insallah kolay atlatırız şu süreçleri

İnşallah ben de öyle istiyorum, doğumda aksilik olmaz da hemen yanıma gelir bebişim de emziririm

İnşallah ben de öyle istiyorum, doğumda aksilik olmaz da hemen yanıma gelir bebişim de emziririm
Canim sütun hemen gelir benimde sezeryan oldu hemen gelmişti onun için sıkıntı yapma. Plasentanın aşağıda olmasi doğum oluşunu pek etkilemiyor. Sadece sezeryan oluyosun o okadar önemli olan doğuma kadar kanamanın olmaması. Benim ilk cocugumu 38+4de almıştı doktor ins bundada 38i görürüm

İnşallah 37 ye kadar çok dikkat edicem kanama olmasın diye umarım sorunsuz geliriz o haftalara

Ay maşallah ya darısı başıma o zaman biraz içimi rahatlattınız kızlar sağ olun
Ha şunu söyleyeyim ilk günler şakır şakır akmıyor moral bozmaca yok zaten bebeğin midesi de ona göre. Emzire emzire (hatta ben emziremedim iki ay sadece sağdım) sağa sağa artıyor. Önemli olan azim bence. Ben bebeğim kuvözde iken gece bile 2 saate bir uyanıp sağdım. O yüzden sütüm devam etti çok şükür.

Devlette dogum yapmayi planlayan var mi ? Ozel hastane yok benim yasadigm yerde. Simdi 3 tane de doktor varmis, dogum yapanlarin cogu memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…