- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
efa mom ya da ocean mummy kullanabilirsin canım. yaz mevsimi olduğu için ben de balık yemiyorum zaten.Selamlar, istahimin feci kapandigini anlatmistim. Hele hele balik gibi kokusu olan gidalardan 1 catal dahi alamiyorum. Prenatal vitaminimde az dozda balik yagi ve omega icin. Ek bakmak istiyorum. İcinizde Omega destegi alan var mi?Tavsiye edeceginiz bir marka olursa alacagim.
Yok canım bazı doktorlar doğrudan 75'lik yapıyor.50 mg.ligin sonucu cikti da mi 75e gecildi hemen ? Bebis saglikliysa hicbiseyi takma kafana.
Benim de çekiyor canım günde bir içiyorum. hatta şu nescafenin soğuk kahvesinden çekti canım içmedim ama. her gün yapmamaya çalış ama bugünlük de böyle olsun :)kızlar canım kahveden başka bir şey çekmiyor resmen ben hayatımda bu kadar kahve içtiğimi hatırlamıyorumsoğuk kahve yaptım kendim şimdi onu içiyorum ama türk kahvesi de içmek istiyorum içsem bir şey olur mu acaba
Ay ne güzel sıkıntısız geçmiş ilk doğumun inşallah bu da öyle olurBenimde aynı canım. Kapatmıyor kanamamda olmadı. Kanı her ihtimale karşı istiyorlar benim ilk dpgumdada istemişti. Aynı kan grubundan olan kişileri ayarla demişlerdi.cok şükür kanamasız doğumum oldu. Bundada asagoda büyük ihtimal çıkmaz yukarı ins kanamam Paz diye bakayorum bende
Ne demek canım ilk ben de bilmiyodum sezeryan oldum cıkardılar odaya belden asagı uyusturma oldum spinal anesteziyle diyorum ki ben tuvalete nasıl gıdıcem ayaklarımı hissetmiyorum yapıyorsun ya zaten dediler bi baktım torbam doluEnee ben bunları bilmiyordum, sağ ol canım bilgi verdiğin içinbir pijama bir gecelik o zaman
Annem de bunları gösteriyor bana,uygun bir fiyat görürsem bir takım da bunlardan almak istiyorum.Ben efford marka bu seyi aldım pijama gecelik sabahlık komplegri
Çok güzeller canım güle güle giyin. Beyaz elbiseye bayıldım, zayıf olduğun belli :) dediğin gibi hem uzun, hem kısa kollu almak lazım o zaman, teşekkür ederimCanım ben ne olur ne olmaz uzun kollu kısa kollu gecelik sabahlık ne bulursam aldım. Bir tane de önden düğmeli almayı düşünüyorum. fikir olabilir. Beyaz gecelikle sabahlığı ertesi gün çekim için aldım. diğerlerini ilk gün giyerim diye düşünüyorum. şimdi doğumdan sonra yananlarda var donanlar da var emin olamadım :)
İnşallah canım Allah gönlüne göre verir güzel güzel normal doğurursunNe demek canım ilk ben de bilmiyodum sezeryan oldum cıkardılar odaya belden asagı uyusturma oldum spinal anesteziyle diyorum ki ben tuvalete nasıl gıdıcem ayaklarımı hissetmiyorum yapıyorsun ya zaten dediler bi baktım torbam doluaçıldıkca kötü oluyo sezeryan sancısı sonra cıkıyo rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin ınsallah sımdı öyle istiyorum ki normal doğum insallah her sey yolunda ilerler ve normal doğum keyfini de alırım ikisini de görmüş olurum amin
Attığım resim uzun kollu su ben sıfır kollu aldım nede olsa sabahlıpı uzun diye bide serüm falan kısa kollu kolay oluyor ben aldıgım da 265 liraydı sımdı 650 lira umarım uygun bulursun iyi ki alıp koydum diyorum bebek düşünmeye baslayınca alıp attım kenaraAnnem de bunları gösteriyor bana,uygun bir fiyat görürsem bir takım da bunlardan almak istiyorum.
Geliyor kuzum doğum şekli ile alakası yok. Ben erken doğum yaptım bebek kuvözde idi. Süt dolu idi göğüslerim.İnşallah canım Allah gönlüne göre verir güzel güzel normal doğurursunpeki sezeryan olunca sütün geldi mi hemen ben ondan da korkuyorum biraz ya gelmezse diye.
Ay maşallah ya darısı başıma o zamanGeliyor kuzum doğum şekli ile alakası yok. Ben erken doğum yaptım bebek kuvözde idi. Süt dolu idi göğüslerim.
Amin canım benim ınsallahİnşallah canım Allah gönlüne göre verir güzel güzel normal doğurursunpeki sezeryan olunca sütün geldi mi hemen ben ondan da korkuyorum biraz ya gelmezse diye.
İnşallah ben de öyle istiyorum, doğumda aksilik olmaz da hemen yanıma gelir bebişim de emziririmAmin canım benim ınsallahhiç gelmez gelmiycek falan diye düşünme rahimden plasenta ayrılınca süt salınmaya baslıyo geliyo gelmez olur mu yanlız odaya gectimi hemen emzir biri tutsun yardımcı olsun ilk 1 saatte emzirmeye calıs tutsun insallah kolay atlatırız şu süreçleri
İns canım.Ay ne güzel sıkıntısız geçmiş ilk doğumun inşallah bu da öyle olurinşallah sağlıkla alırız kucağımıza kanamasız ağrısız sızısız
Canim sütun hemen gelir benimde sezeryan oldu hemen gelmişti onun için sıkıntı yapma. Plasentanın aşağıda olmasi doğum oluşunu pek etkilemiyor. Sadece sezeryan oluyosun o okadar önemli olan doğuma kadar kanamanın olmaması. Benim ilk cocugumu 38+4de almıştı doktor ins bundada 38i görürümİnşallah ben de öyle istiyorum, doğumda aksilik olmaz da hemen yanıma gelir bebişim de emziririm
İnşallah 37 ye kadar çok dikkat edicem kanama olmasın diye umarım sorunsuz geliriz o haftalaraCanim sütun hemen gelir benimde sezeryan oldu hemen gelmişti onun için sıkıntı yapma. Plasentanın aşağıda olmasi doğum oluşunu pek etkilemiyor. Sadece sezeryan oluyosun o okadar önemli olan doğuma kadar kanamanın olmaması. Benim ilk cocugumu 38+4de almıştı doktor ins bundada 38i görürüm
Ha şunu söyleyeyim ilk günler şakır şakır akmıyor moral bozmaca yok zaten bebeğin midesi de ona göre. Emzire emzire (hatta ben emziremedim iki ay sadece sağdım) sağa sağa artıyor. Önemli olan azim bence. Ben bebeğim kuvözde iken gece bile 2 saate bir uyanıp sağdım. O yüzden sütüm devam etti çok şükür.Ay maşallah ya darısı başıma o zamanbiraz içimi rahatlattınız kızlar sağ olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?