2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaşam sınırını geçti artık hayata sımsıkı tutunsun inşallah bebeğin Allah sana güç versin bu dönemde sen iyi ol ki bebeğinle kavuştuğunda ona iyi bakabilesin.. erken gelmesi senin elinde değildi bunu unutma çok güzel günleriniz olacak beraber umuda sarıl arkadaşım

Devlette dogum yapmayi planlayan var mi ? Ozel hastane yok benim yasadigm yerde. Simdi 3 tane de doktor varmis, dogum yapanlarin cogu memnun.
Devlette her şehrin imkanı farklı oluyor eğer yaşadığın şehirle ilgili çevrenden olumlu anılar duymuşsan neden olmasın. Ben sadece istediğim zaman kendi doktorumdan randevu bulamamaktan ötürü özele geçmek zorunda kaldım. Bulunduğum şehrin doğum hastanesi özelden farksız aslında

Ne yalan soylim ozel olsa ozelde olurdum ama malsef iste.Yine de alternatif arastircam yakin sehirlerden

Nerden anlasildi peki bi semptom mu yasadiniz? Hayrlisi buymus yeter ki saglikla hayats tutunsun hayrli olsun

Evet düzenli emzirmek olmuyorsa düzenli sağmak en önemlisiymiş yavaş yavaş artarak çoğalır diye umuyorum ben de

Siveno cogu urunuyle temiz bir marka. Ben de deorollonlarini ve ev icin sivi el sabunlarini kullaniyorum.

Kızlar herkese merhaba bugün kontrolum ve şeker yüklemem vardı çok şükür seker sorunu çıkmadı 75mg glikozla bir açlık 2 toktuk şekeri aldılar. Ama şöyle bir sorunum varmış bebegin suyu normalden azmış korkulacak bi şey değil ama bol sıvı tüket iki hafta sonra kontrole gel dedi doktor biraz panik yaptım açıkçası başına boyle bi şey gelen var mi bi arkadas vardı sanki suyla alakalı sorun yasayan nasıl düzene sokmuştu yardımcı olabilir misiniz bana karin çevresi de haftasından geri çıktı bebegimin, bas uyluk boy ölçüleri normal haftasında

S Sdbhry Canım öncelikle hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Allah bebeğine şifa versin. Yaşadıklarını yaşamış biriyim yaşadığın ve yaşayacağın duyguları anlıyorum. Sabırlı ol sakın kendini suçlama ben öyle yapmıştım. Bebeğinin ağlaması muhteşem bir şey. Kuvöz süresi kısa olur umarım ama olmasa da ona çok iyi bakılacak orada. Sana tavsiyem kuvöze ziyarete gittiğinde bebeğinin fotoğrafını çek ve ona bakarak düzenli olarak sütünü sağ. Her gün ona taze süt götürmek çok güzel bir motivasyon olur. Bebeğin çıkınca da mis gibi sütü hazır olur. Durumu stabil hale geldikten sonra mutlaka yoğun bakımdakilere emzirmek istediğini söyle yoksa ona vakit ayırmak istemeyip kolaya kaçıyorlar.
Bir sürü kısaltma kullanacaklar rds var pda var kalbinde şu var bu var. yok rop testi idi şuydu buydu. Panik yapma hepsi geçiyor. Zaman geçtikçe bu sorunlar düzeliyor.
Evde iken kafanı dağıtmaya çalış. Film falan izle. Bilgilenmek için interneti oku çünkü prematüre bakımı ve süreci epey bilgi istiyor ama kötü senaryolara da takılma. Tekrardan sana güç ve sabır diliyorum. Aklına takılan bir şey olursa her zaman cevaplamaya hazırım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Amaann maşallah. 900gr olmasına rağmen ne kadar gucluymus. En yakın zamanda kucağına alırsın insallah

Hiç korkma. 25. Haftada doğan bebekler bile yaşıyorken 37.hafta çok iyi bir rakam.

Çok geçmiş olsun öncelikle bebeğin suyunu artıran şey havuç suyu kürü ablam da kullandı düzeldi şükür .. sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içti bir bardak . İnternetten de araştırabilirsin tabi kaç yıl önceydi onun 6 yıl falan oldu Ama bol sıvı tavsiye ediyorlar tabi 3 litre su ve havuç suyu inşallah sana da şifa olur

Bana da dedi doktor 1 hafta havuc suyu içtim miğdem bulandı bıraktım 2 veya 2.5 litre su içmeye özen göster artacaktır sıvı alımın az demekki hiç korkma toplar

Kızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim
Ben bugün bu takımı aldım canım, sanki sayfadan biri daha almıştı. Penti de indirim var bakmanı öneririm bir tanede uzun kollu alacağım.

Kızlar ben geldimmmmmmm tatilden oldukça gergin döndüm Bu günlerde kendimden beklemedigim kadar çok şeyi sorun etmeye başladım var mı böyle problemler yaşayanlar hamileliğin başında dahi yasamadigim bu gel gitler lohusa sendromuna mi girdim dedirtti bana bir miktar tırstım. H a p p y koş beybisu sen nerelerdesin dökül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…