Yaşam sınırını geçti artık hayata sımsıkı tutunsun inşallah bebeğinTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Devlette her şehrin imkanı farklı oluyor eğer yaşadığın şehirle ilgili çevrenden olumlu anılar duymuşsan neden olmasın. Ben sadece istediğim zaman kendi doktorumdan randevu bulamamaktan ötürü özele geçmek zorunda kaldım. Bulunduğum şehrin doğum hastanesi özelden farksız aslındaDevlette dogum yapmayi planlayan var mi ? Ozel hastane yok benim yasadigm yerde. Simdi 3 tane de doktor varmis, dogum yapanlarin cogu memnun.
Ne yalan soylim ozel olsa ozelde olurdum ama malsef iste.Yine de alternatif arastircam yakin sehirlerdenDevlette her şehrin imkanı farklı oluyor eğer yaşadığın şehirle ilgili çevrenden olumlu anılar duymuşsan neden olmasın. Ben sadece istediğim zaman kendi doktorumdan randevu bulamamaktan ötürü özele geçmek zorunda kaldım. Bulunduğum şehrin doğum hastanesi özelden farksız aslında
Nerden anlasildi peki bi semptom mu yasadiniz? Hayrlisi buymus yeter ki saglikla hayats tutunsun hayrli olsunTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Evet düzenli emzirmek olmuyorsa düzenli sağmak en önemlisiymiş yavaş yavaş artarak çoğalır diye umuyorum ben deHa şunu söyleyeyim ilk günler şakır şakır akmıyor moral bozmaca yok zaten bebeğin midesi de ona göre. Emzire emzire (hatta ben emziremedim iki ay sadece sağdım) sağa sağa artıyor. Önemli olan azim bence. Ben bebeğim kuvözde iken gece bile 2 saate bir uyanıp sağdım. O yüzden sütüm devam etti çok şükür.
Yarin bakayim eczaneden, cok tesekkurler.efa mom ya da ocean mummy kullanabilirsin canım. yaz mevsimi olduğu için ben de balık yemiyorum zaten.
Siveno cogu urunuyle temiz bir marka. Ben de deorollonlarini ve ev icin sivi el sabunlarini kullaniyorum.Kızlar bugün hastanenin yanında tarım kooperatif marketi vardı siveno bebek şampuanını 31 liraya gördüm hemen aldım. İçeriği temiz ve önerilen bir şampuandı. İnternette çok daha pahalıydı.
Servis uzunluğu ile rahim ağzı uzunluğu aynı şey.Hic bilmiyorum ama bugün rahim serviks uzunluğu iyi dedi
Amaann maşallah. 900gr olmasına rağmen ne kadar gucluymus. En yakın zamanda kucağına alırsın insallahTekrardan merhaba arkadaşlar. 16 gün sonunda bugün acil sezeryana alındım bebeğime giden kan çok azalmıştı. Karnımda kaybedebilirdim. Bebeğim 900 gr doğdu çok ağlamış çıktığında kendi solumasını kendi yapıyor küvezdeyiz üst katımda yatıyo yanımda değil. Çok garip duygulardayım hiç doğumumu böyle haYal etmemiştim bu halimize de şükür bebeğim nefes alıyor. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim bebeğimi bize bağışlasın
Hiç korkma. 25. Haftada doğan bebekler bile yaşıyorken 37.hafta çok iyi bir rakam.Kızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağımşimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.
İyi ki benim doktorum yaptırmadan da olur dedi. Açlık tokluk şekerim hep düşük çıkıyor zaten. Yoksa ben aç karnına o içeceklerle kesin kusardim.75'lik çok daha fena kuzum :/ bir de iki saat beklemece
İnşallah o zamana sağlıkla gelirizHiç korkma. 25. Haftada doğan bebekler bile yaşıyorken 37.hafta çok iyi bir rakam.
Evet evet ben de o yüzden tercih ettimSiveno cogu urunuyle temiz bir marka. Ben de deorollonlarini ve ev icin sivi el sabunlarini kullaniyorum.
Çok geçmiş olsun öncelikle bebeğin suyunu artıran şey havuç suyu kürü ablam da kullandı düzeldi şükür .. sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içti bir bardak . İnternetten de araştırabilirsin tabi kaç yıl önceydi onun 6 yıl falan oldu Ama bol sıvı tavsiye ediyorlar tabi 3 litre su ve havuç suyu inşallah sana da şifa olurKızlar herkese merhaba bugün kontrolum ve şeker yüklemem vardı çok şükür seker sorunu çıkmadı 75mg glikozla bir açlık 2 toktuk şekeri aldılar. Ama şöyle bir sorunum varmış bebegin suyu normalden azmış korkulacak bi şey değil ama bol sıvı tüket iki hafta sonra kontrole gel dedi doktor biraz panik yaptım açıkçası başına boyle bi şey gelen var mi bi arkadas vardı sanki suyla alakalı sorun yasayan nasıl düzene sokmuştu yardımcı olabilir misiniz bana karin çevresi de haftasından geri çıktı bebegimin, bas uyluk boy ölçüleri normal haftasında
Bana da dedi doktor 1 hafta havuc suyu içtim miğdem bulandı bıraktım 2 veya 2.5 litre su içmeye özen göster artacaktır sıvı alımın az demekki hiç korkma toplarKızlar herkese merhaba bugün kontrolum ve şeker yüklemem vardı çok şükür seker sorunu çıkmadı 75mg glikozla bir açlık 2 toktuk şekeri aldılar. Ama şöyle bir sorunum varmış bebegin suyu normalden azmış korkulacak bi şey değil ama bol sıvı tüket iki hafta sonra kontrole gel dedi doktor biraz panik yaptım açıkçası başına boyle bi şey gelen var mi bi arkadas vardı sanki suyla alakalı sorun yasayan nasıl düzene sokmuştu yardımcı olabilir misiniz bana karin çevresi de haftasından geri çıktı bebegimin, bas uyluk boy ölçüleri normal haftasında
Ben bugün bu takımı aldım canım, sanki sayfadan biri daha almıştı. Penti de indirim var bakmanı öneririmKızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?