- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Hangi takım canım ben göremedimBen bugün bu takımı aldım canım, sanki sayfadan biri daha almıştı. Penti de indirim var bakmanı öneririmbir tanede uzun kollu alacağım.
Açık Gri Mama Hopeful Tayt Pijama Takımı - Açık Gri Melanj - PentiHangi takım canım ben göremedim
Ne gibi problemler? Ben de en ufak agriya kafayi takiyorum ne yazik ki . Bugun bi sag nadirende sol kasik agrim var .Sag kasigima dokunup hafif bastirinca aci var.1ay once idrar ve kanda enfeksiyon yoktu.Kızlar ben geldimmmmmmm tatilden oldukça gergin döndümBu günlerde kendimden beklemedigim kadar çok şeyi sorun etmeye başladım var mı böyle problemler yaşayanlar hamileliğin başında dahi yasamadigim bu gel gitler lohusa sendromuna mi girdim dedirtti bana bir miktar tırstım. @H a p p y koş beybisu sen nerelerdesin dökül
Öncelikle Agrilarimi abartmaya başladım.Cocuk doğmuşta bir yerim agriyormus gibi davranıyorumNe gibi problemler? Ben de en ufak agriya kafayi takiyorum ne yazik ki . Bugun bi sag nadirende sol kasik agrim var .Sag kasigima dokunup hafif bastirinca aci var.1ay once idrar ve kanda enfeksiyon yoktu.
Bende agriyi en kotuye yorumlama zaten vardi simdi hepten varÖncelikle Agrilarimi abartmaya başladım.Cocuk doğmuşta bir yerim agriyormus gibi davranıyorumBirde Evin ortasında herkese laf sokuyorum hiç böyle biri degildim gayet makul kendi halindeym normalde ama ufacık şeyleri çok abartiyormusum gibi geliyo
Havuç suyu önerdi doktorum tek sıkıntım su an elimde kati meyve sikacağı olmaması hemen alacağım bi tane inşallah faydası olurÇok geçmiş olsun öncelikle bebeğin suyunu artıran şey havuç suyu kürü ablam da kullandı düzeldi şükür .. sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içti bir bardak . İnternetten de araştırabilirsin tabi kaç yıl önceydi onun 6 yıl falan oldu Ama bol sıvı tavsiye ediyorlar tabi 3 litre su ve havuç suyu inşallah sana da şifa olur
Kuzum doktor da öyle dedi ama sıcaklardan dolayı çok su içiyorum su gelmesi gibi bi şey de yaşamadim bebeğin bobreklerinde de sorun yoktu detaylida sonradan bir sıkıntı oluşmuş olabilir mi dedim dedim o da olmazmış, sanırım koronadan etkilendik ateş istahsizlik vs boyle yaptı diye düşünüyorum çünkü hic bi sorunumuz yoktu ne illet bir hastalıkmis haftalarımı aldı bi de simdi can sikintisi Allah daha beterinden korusun diyorum artıkBana da dedi doktor 1 hafta havuc suyu içtim miğdem bulandı bıraktım 2 veya 2.5 litre su içmeye özen göster artacaktır sıvı alımın az demekki hiç korkma toplar
Ellerine sağlık kuzum çok güzel görünüyorKızlar bebeğimin odası için tablolar işledim, nasıl olmuş? Asmak için sabırsızlanıyorum.
Yeni guncelleme geldi bize zaarBende agriyi en kotuye yorumlama zaten vardi simdi hepten varayrıca duygusalligim qrtti bu aralar ve bi ofke hali de oluyo ara ara.
Muhtesem olmuslar, ellerinize saglik. Bayildim. :)Kızlar bebeğimin odası için tablolar işledim, nasıl olmuş? Asmak için sabırsızlanıyorum.
Ben kızımda yaşadım sağ tarafa kafasını yaslıyordu çok batıyordu maalesef tek çare yer değiştirmesikızlar merhaba, üst karında göğüs altında müthiş baskı hissediyorum. batma gibi baskı gibi. sizlerde de bu durumu yaşayan var mı?
Aman lohusalik depresyonu da bizi bulmasin sakınnnn ilkinde yasamistim cok zorr ama demirim de dusmus o zaman beni mahvetmisti. Allah tan simdj vitaminlerim kontrol altinda.Bebislerimiz de kolaylikla saglikla gelsinnnnYeni guncelleme geldi bize zaarkazasız belasız atlatalim su son ayları yoksa ben benlikten çıkacağım
Bende epeydir var o. Bebegin durusu kafa yukari ayak asagi oldugundan oyleymis. Ileriki haftalarda baski ve agirlik asagilara inecek.kızlar merhaba, üst karında göğüs altında müthiş baskı hissediyorum. batma gibi baskı gibi. sizlerde de bu durumu yaşayan var mı?
Bende de oluyordu surekli olmasa da ara ara anlik yasiyordum demir takviyesi alinca gecti sukur. Sislik odem vs var mi ??Selam kızlar Uzanırken boğazımı sıkıyorlar sanki ve kalp krizi geçirir gibi oluyorum
bazen uyurken nefes alamıyorum boğulur gibi olup aniden kalkıyorum
hatta rüyamda yok yutkunamadığımı yok boğaxıma bişey takıldığını vs vs görüyorum
bi kalkıyorum nefes alamadığım için öyle rüyalar gördüğümü fark ediyorum
sizdede böyle durumlar var mı
Diğer iki hamileliğimde bu denli sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum ya da üzerlerinden 10 ve 13 sene geçti acaba onlardada olmuştu unuttummu abaca diye düşünüyorum
Gebelikten once sevilmeyen ya da az tuketilen seyler hamilelikte istenilen sey haline gelirmis cogu zaman. Kahveyi cok severim ama demir degerimi dusuruyo carpinti anksiyete vs yapiyo ne yazik kikızlar canım kahveden başka bir şey çekmiyor resmen ben hayatımda bu kadar kahve içtiğimi hatırlamıyorumsoğuk kahve yaptım kendim şimdi onu içiyorum ama türk kahvesi de içmek istiyorum içsem bir şey olur mu acaba
Ben de öyle bazen nefes alamıyor, boğuluyor gibi oluyorum ilk 3 ay da her sabah yaşamıştım bunu. Şimdi yine ara ara yokluyor.Selam kızlar Uzanırken boğazımı sıkıyorlar sanki ve kalp krizi geçirir gibi oluyorum
hatta rüyamda yok yutkunamadığımı yok boğaxıma bişey takıldığını vs vs görüyorum
Diğer iki hamileliğimde bu denli sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum ya da üzerlerinden 10 ve 13 sene geçti acaba onlardada olmuştu unuttummu abaca diye düşünüyorum
Ben almıştım canım sen kaça aldınBen bugün bu takımı aldım canım, sanki sayfadan biri daha almıştı. Penti de indirim var bakmanı öneririmbir tanede uzun kollu alacağım.
Ben de gece öyle oluyorum, sabah nefesimde sıkıntı yok. Doktora söyledim, yürüyüşler nefesini açman gerek dedi. Her akşam olmasa da haftada 4-5 gün yürüyorum aslında. Nefes alamayınca korona oldum diye ağlıyorum. Nefes resmen imtihan gerçektenSelam kızlar Uzanırken boğazımı sıkıyorlar sanki ve kalp krizi geçirir gibi oluyorum
Çok kullanışlı görünüyor canım, güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?