75e canım. Bugün öyle gezerken şansa gördüm. Biri daha paylaşmıştı sendin sanırım tanıdık geldiBen almıştım canım sen kaça aldın
Teşekkür ederim canımÇok kullanışlı görünüyor canım, güle güle kullankolsuz aldığın iyi olmuş.
Ay inşallah öyle bişey yoktur o depresyondan cok korkuyorum ben.İlk dönemlerde zeerre olmayan sinir stres şimdi olunca korktum açıkçası.Belki bir aydır evimde değilim onun da etkisi vardır Amin inşallah canımAman lohusalik depresyonu da bizi bulmasin sakınnnn ilkinde yasamistim cok zorr ama demirim de dusmus o zaman beni mahvetmisti. Allah tan simdj vitaminlerim kontrol altinda.Bebislerimiz de kolaylikla saglikla gelsinnnn
Kızlar pentide indirim var doğum için 2 tane sabahlık, bir pijama altı, bir askılı pijama üstü, bir askılı gecelik aldım toplam 5 parça 245 lira tuttu. Siz de bir bakın isterseniz stoklar baya azdı
Bu alt nasil penye mi?Eki Görüntüle 3110604
Ben de bugün bunları ve burada olmayan beyaz bir geceliği toplam 269’a aldım. Dediğin gibi beden kalmamıştı. Başka bir şey bulamadım.
Evet canım ince penye. 59’a düşmüştü. Koyu rengi 100. Üstteki de emzirme atleti.Bu alt nasil penye mi?
Yaa aynı o diğer içecekten değil mi o yine aşırı fena değildi Elmalı olantek seferde 100'luk canım berbat birşey.
Cok gecmis olsun iyi haberler vermen dilegiyle.Kizlar yaklaşık 5 gundur ses kısıklığı ve grip benzeri şeyler ugrasiyordum. Sebebini terliyken içtiğim maden suyuna bağlıyordum yanılmışım. Antibiyotiktiz atlatamayacagimin kanısına vararak acile gittim ilaç verdiler ve ne olur ne olmaz korona testi aldilar. Sonuç pozitif cikti. Moralim sıfır. Lütfen dua edin de birsey olmasin.
Evet ben de bakiodum son gunlerde.Gule gule kullan.Evet canım ince penye. 59’a düşmüştü. Koyu rengi 100. Üstteki de emzirme atleti.
Sagol canim canim. Allah hepimizi korusun bebislerimizi de.Cok gecmis olsun iyi haberler vermen dilegiyle.
Allah şifa versin canım. 5 günü bitmiş zaten, azı kalmış. İnşallah böylelikle geçer giderKizlar yaklaşık 5 gundur ses kısıklığı ve grip benzeri şeyler ugrasiyordum. Sebebini terliyken içtiğim maden suyuna bağlıyordum yanılmışım. Antibiyotiktiz atlatamayacagimin kanısına vararak acile gittim ilaç verdiler ve ne olur ne olmaz korona testi aldilar. Sonuç pozitif cikti. Moralim sıfır. Lütfen dua edin de birsey olmasin.
Kuzum ben her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyordum doktor içebilirsiniz demişti. Sonra kendim haftada 1 güne düşürdüm.kızlar canım kahveden başka bir şey çekmiyor resmen ben hayatımda bu kadar kahve içtiğimi hatırlamıyorumsoğuk kahve yaptım kendim şimdi onu içiyorum ama türk kahvesi de içmek istiyorum içsem bir şey olur mu acaba
Ben en çok kitap ve oyuncağa ağırlık vereceğim kişisel bilişsel motor gelişimi içinhemen büyüyorlar diyorlar o yüzden israfta yapmamak lazım ülkenin hali ortada bazı sitelere bakıyorum az mı aldım diyorum bazılarına göre çok almışım ama bilmiyorum yaşayıp göreceğiz artık :)
Hoşgeldin sennnKızlar ben geldimmmmmmm tatilden oldukça gergin döndümBu günlerde kendimden beklemedigim kadar çok şeyi sorun etmeye başladım var mı böyle problemler yaşayanlar hamileliğin başında dahi yasamadigim bu gel gitler lohusa sendromuna mi girdim dedirtti bana bir miktar tırstım. H a p p y koş beybisu sen nerelerdesin dökül
Kuzum vitamin değerlerin nasılSelam kızlar Uzanırken boğazımı sıkıyorlar sanki ve kalp krizi geçirir gibi oluyorum
bazen uyurken nefes alamıyorum boğulur gibi olup aniden kalkıyorum
hatta rüyamda yok yutkunamadığımı yok boğaxıma bişey takıldığını vs vs görüyorum
bi kalkıyorum nefes alamadığım için öyle rüyalar gördüğümü fark ediyorum
sizdede böyle durumlar var mı
Diğer iki hamileliğimde bu denli sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum ya da üzerlerinden 10 ve 13 sene geçti acaba onlardada olmuştu unuttummu abaca diye düşünüyorum
Ben de gördüğüm, beğendiğim kitapları ve etkinlik kutularını alıyorum şimdiden. Eşim Allah aşkına bir tane de çıngırak al, kitaptan kusacak çocuk diyorBen en çok kitap ve oyuncağa ağırlık vereceğim kişisel bilişsel motor gelişimi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?