2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya dogum iznine hani 37. Haftada en gec ayriliniyor ya. 36+1iken mi yoksa 37+1iken mi olacak bu ayrilis. Kafamda deli sorular

Reactions: 11K
Aman lohusalik depresyonu da bizi bulmasin sakınnnn ilkinde yasamistim cok zorr ama demirim de dusmus o zaman beni mahvetmisti. Allah tan simdj vitaminlerim kontrol altinda.Bebislerimiz de kolaylikla saglikla gelsinnnn
Ay inşallah öyle bişey yoktur o depresyondan cok korkuyorum ben.İlk dönemlerde zeerre olmayan sinir stres şimdi olunca korktum açıkçası.Belki bir aydır evimde değilim onun da etkisi vardır Amin inşallah canım

Kızlar pentide indirim var doğum için 2 tane sabahlık, bir pijama altı, bir askılı pijama üstü, bir askılı gecelik aldım toplam 5 parça 245 lira tuttu. Siz de bir bakın isterseniz stoklar baya azdı

Ben de bugün bunları ve burada olmayan beyaz bir geceliği toplam 269’a aldım. Dediğin gibi beden kalmamıştı. Başka bir şey bulamadım.

Kizlar yaklaşık 5 gundur ses kısıklığı ve grip benzeri şeyler ugrasiyordum. Sebebini terliyken içtiğim maden suyuna bağlıyordum yanılmışım. Antibiyotiktiz atlatamayacagimin kanısına vararak acile gittim ilaç verdiler ve ne olur ne olmaz korona testi aldilar. Sonuç pozitif cikti. Moralim sıfır. Lütfen dua edin de birsey olmasin.

Cok gecmis olsun iyi haberler vermen dilegiyle.

Allah şifa versin canım. 5 günü bitmiş zaten, azı kalmış. İnşallah böylelikle geçer gider

Kuzum ben her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyordum doktor içebilirsiniz demişti. Sonra kendim haftada 1 güne düşürdüm.

Ben en çok kitap ve oyuncağa ağırlık vereceğim kişisel bilişsel motor gelişimi için

Hoşgeldin sennn
Gerilme prenses annesi olmak kolaymı naz kapris olacak tabi
Benim ilk üç ayım ha şeytan ha bendim gözünde canlandır
Bende bir aksiyon yok oda boyandı perdeler gardırop oyun sepeti kitaplığı lambası gelecek .
Birde hastane çıkışı gs orijinal alınıyor. Deterjan olarak minores şimdilik şimdilik bu kadar ana eşyalar gelince ışık hızıyla devam birde o törpülü tırnak makası alınıyor pilli olan anneannesi aliyor çantamida annem alıyor hastane çıkışınıda yapıyor öyle işte kendi elbisem terliğim yok tekrardan doğacağım için sen anla benide zıbınlarlar artık yeterki oğlum çıplak kalmasın

Kuzum vitamin değerlerin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…