Kapris ki ne kapris kız kendimi taniyamadimHoşgeldin sennn
Gerilme prenses annesi olmak kolaymı naz kapris olacak tabi
Benim ilk üç ayım ha şeytan ha bendim gözünde canlandır
Bende bir aksiyon yok oda boyandı perdeler gardırop oyun sepeti kitaplığı lambası gelecek .
Birde hastane çıkışı gs orijinal alınıyor. Deterjan olarak minores şimdilik şimdilik bu kadar ana eşyalar gelince ışık hızıyla devambirde o törpülü tırnak makası alınıyor pilli olan anneannesi aliyor çantamida annem alıyor hastane çıkışınıda yapıyor öyle işte kendi elbisem terliğim yok tekrardan doğacağım için sen anla benide zıbınlarlar artık yeterki oğlum çıplak kalmasın
O bir iki parçayı at banada dantellilere kalmak istemiyorumKapris ki ne kapris kız kendimi taniyamadimvalla hızla giristin işlere sana helal olsun benden önce bitireceksin anneanneleer iyi ki var ya of bende o işlere hiç girmedim ama asla o tüglü süslü terlikler den almam ya bir kaç model var aklimda ama kendime bende birseycik almamışım onu farkettm gelecek ay hunharca kendime harcayacağım
Bende pembe alim renklerin cinsiyeti olmazKızlar indirimseneye yaz için değerlendirilir
2 pijama alti 2 emzirme atleti 1 emzirme tişörtü bir gecelige 287 lira verdimKızlar pentide indirim var doğum için 2 tane sabahlık, bir pijama altı, bir askılı pijama üstü, bir askılı gecelik aldım toplam 5 parça 245 lira tuttu. Siz de bir bakın isterseniz stoklar baya azdı
E bebek gece indirimiymis çok güzel şeyler var erkek kıyafetleri de var ucuza e bebek hello Baby olarak filtrele fiyatları gör ben yine düştüm bunlara ve aldımBende pembe alim renklerin cinsiyeti olmazçok ucuz bu yok artık
Ya o kasları bir kez çalıştırınca bırakınca sarkıyor diyolla o sebeple baslayamadim bir türlü istedim ama olmadi sen dene bir kaç ay sonra bişey olmazsa denenebilir.Ben 21 gündür evimde degilmisim onun gerginligiymis şuan bebek gibiyim meselaO bir iki parçayı at banada dantellilere kalmak istemiyorumherkese spor şık diyorum sonum dantelli gibi
Kuzu birde yüz yogasiyla yüz masajina başladım etraftakileri gözüm görmüyor heide gibiyim kırlardadün eşim diyor yüzünde bir parlaklık gerginlik var he dedim botox yaptırdım doğal botox
Tavsiye ederim bir enerji veriyor etraftakileri gözün görmüyor gıdık bile gitti
Ben 1 sene düzenli yaptım kuzu sonra bıraktım sarkma dedikleri yüzün hangi şekildeyse ilk haline dönüyor gercek yüzümüzYa o kasları bir kez çalıştırınca bırakınca sarkıyor diyolla o sebeple baslayamadim bir türlü istedim ama olmadi sen dene bir kaç ay sonra bişey olmazsa denenebilir.Ben 21 gündür evimde degilmisim onun gerginligiymis şuan bebek gibiyim mesela
E bebek kendi yerine gittim saçma sapan eşyalar bile pahaliydi minicik el kadar kıyafetler 275 300E bebek gece indirimiymis çok güzel şeyler var erkek kıyafetleri de var ucuza e bebek hello Baby olarak filtrele fiyatları gör ben yine düştüm bunlara ve aldımindirim bitmesine son 1 saat yazıyor ama güncellemeleri bir kaç saati bulur sanirim
Olabilir canım ölçülü su iç bu aralar 2.5 litre altında su içme yerine gelir her gün değişiyormus amniyon sıvısı Allah ın mucizesi kafana takma meyveni sebzeni ye güzel beslenHavuç suyu önerdi doktorum tek sıkıntım su an elimde kati meyve sikacağı olmaması hemen alacağım bi tane inşallah faydası olur
Kuzum doktor da öyle dedi ama sıcaklardan dolayı çok su içiyorum su gelmesi gibi bi şey de yaşamadim bebeğin bobreklerinde de sorun yoktu detaylida sonradan bir sıkıntı oluşmuş olabilir mi dedim dedim o da olmazmış, sanırım koronadan etkilendik ateş istahsizlik vs boyle yaptı diye düşünüyorum çünkü hic bi sorunumuz yoktu ne illet bir hastalıkmis haftalarımı aldı bi de simdi can sikintisi Allah daha beterinden korusun diyorum artık
Amin canim ins. ben biraz evhamliyimAllah şifa versin canım. 5 günü bitmiş zaten, azı kalmış. İnşallah böylelikle geçer gider
Sadece boyoz çay ve kocamla kaliteli vakitBen 1 sene düzenli yaptım kuzu sonra bıraktım sarkma dedikleri yüzün hangi şekildeyse ilk haline dönüyor gercek yüzümüzne kadar çok çalışmak o kadar çok gerginlik demek
Sevdigin bir içecek iç o zaman oh keyifli keyifli acısını çıkar (temizlik çamaşır)işleride yoksa tam keyifcilik
merhaba :) ben yaşıyıorum orda karıncalanma gibi tuhaf şeyler hissediyorum hatta bazenkızlar merhaba, üst karında göğüs altında müthiş baskı hissediyorum. batma gibi baskı gibi. sizlerde de bu durumu yaşayan var mı?
Oyle valla olacak olan bi sekilde oluyor.ilaclarimi kullanıyorum. Kac gün daha sürer acaba.toparlanmak istiyorumKuzum her şerde bir hayır vardır. Sen 5 günü bir şekilde atlatmışsın hayırlısıyla. Gerisinide hiçbirşey olmadan atlatacaksınız sinir stres yapma vitaminli ye bol bol sarımsak soğan bal .
Hele o Roka varya ciğerini temizliyor nefesini açıyor mübarek bulabilirsen pazardan al ye
Şifa olsun
Herşey o kadar gereksiz pahalı ki o sebeple mağazadan alınacak şeyin kalitesine bakıp internetten düşmesini bekliyorum ben kendi adımaE bebek kendi yerine gittim saçma sapan eşyalar bile pahaliydi minicik el kadar kıyafetler 275 300
Tek pahalı aldığım hastahane çıkışı onuda annem aldı gs storedençokta takmiyorum bunun daha doğurduktan sonra giderleri var özel aşılar felan kendimi onlara odakladim
Günaydın canımGünaydın kızlaryine uykusuz işe gidiyorum
Ben eğilip parke kenari silmeyi seviyo ondan mahrumum sadece oralar silinmeyince her iş yarım sankiSadece boyoz çay ve kocamla kaliteli vakitözledigm şeyler.şükür ki hepsi bugün benimle çamaşır temizlik hallolur ya işten halen korkmuyorum son ay da bu şekilde olursam doğumhaneye koşturarak girebilirim
Lohusa değilsin kuzum kendine gelHerşey o kadar gereksiz pahalı ki o sebeple mağazadan alınacak şeyin kalitesine bakıp internetten düşmesini bekliyorum ben kendi adımaikiside aynı şey sonuçta lohusayiz ama salak değiliz bu zibinlar kendi magazasinda 30/35 TL niye alayım ki böyle böyle arttırıp kendimize yatırım yapıyoruz işte
Bebek hareketlerini hissediyorsan problem yok kuzum normal grip gibi geçer.Oyle valla olacak olan bi sekilde oluyor.ilaclarimi kullanıyorum. Kac gün daha sürer acaba.toparlanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?