2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kapris ki ne kapris kız kendimi taniyamadim valla hızla giristin işlere sana helal olsun benden önce bitireceksin anneanneleer iyi ki var ya of bende o işlere hiç girmedim ama asla o tüglü süslü terlikler den almam ya bir kaç model var aklimda ama kendime bende birseycik almamışım onu farkettm gelecek ay hunharca kendime harcayacağım

O bir iki parçayı at banada dantellilere kalmak istemiyorum herkese spor şık diyorum sonum dantelli gibi

Kuzu birde yüz yogasiyla yüz masajina başladım etraftakileri gözüm görmüyor heide gibiyim kırlarda dün eşim diyor yüzünde bir parlaklık gerginlik var he dedim botox yaptırdım doğal botox
Tavsiye ederim bir enerji veriyor etraftakileri gözün görmüyor gıdık bile gitti

Kızlar pentide indirim var doğum için 2 tane sabahlık, bir pijama altı, bir askılı pijama üstü, bir askılı gecelik aldım toplam 5 parça 245 lira tuttu. Siz de bir bakın isterseniz stoklar baya azdı
2 pijama alti 2 emzirme atleti 1 emzirme tişörtü bir gecelige 287 lira verdim askılı gecelikler de beden kalmamış uzun kollu gri gecelik aldım

Bende pembe alim renklerin cinsiyeti olmaz çok ucuz bu yok artık
E bebek gece indirimiymis çok güzel şeyler var erkek kıyafetleri de var ucuza e bebek hello Baby olarak filtrele fiyatları gör ben yine düştüm bunlara ve aldım indirim bitmesine son 1 saat yazıyor ama güncellemeleri bir kaç saati bulur sanirim

Ya o kasları bir kez çalıştırınca bırakınca sarkıyor diyolla o sebeple baslayamadim bir türlü istedim ama olmadi sen dene bir kaç ay sonra bişey olmazsa denenebilir.Ben 21 gündür evimde degilmisim onun gerginligiymis şuan bebek gibiyim mesela

Ben 1 sene düzenli yaptım kuzu sonra bıraktım sarkma dedikleri yüzün hangi şekildeyse ilk haline dönüyor gercek yüzümüz ne kadar çok çalışmak o kadar çok gerginlik demek

Sevdigin bir içecek iç o zaman oh keyifli keyifli acısını çıkar (temizlik çamaşır)işleride yoksa tam keyifcilik

E bebek kendi yerine gittim saçma sapan eşyalar bile pahaliydi minicik el kadar kıyafetler 275 300
Tek pahalı aldığım hastahane çıkışı onuda annem aldı gs storeden çokta takmiyorum bunun daha doğurduktan sonra giderleri var özel aşılar felan kendimi onlara odakladim

Olabilir canım ölçülü su iç bu aralar 2.5 litre altında su içme yerine gelir her gün değişiyormus amniyon sıvısı Allah ın mucizesi kafana takma meyveni sebzeni ye güzel beslen cok geçmiş olsun bu ara vakalar öyle artmış ki zaten hep duyuyoruz

Sadece boyoz çay ve kocamla kaliteli vakit özledigm şeyler.şükür ki hepsi bugün benimle çamaşır temizlik hallolur ya işten halen korkmuyorum son ay da bu şekilde olursam doğumhaneye koşturarak girebilirim

Son düzenleme:
Oyle valla olacak olan bi sekilde oluyor.ilaclarimi kullanıyorum. Kac gün daha sürer acaba.toparlanmak istiyorum

Herşey o kadar gereksiz pahalı ki o sebeple mağazadan alınacak şeyin kalitesine bakıp internetten düşmesini bekliyorum ben kendi adıma ikiside aynı şey sonuçta lohusayiz ama salak değiliz bu zibinlar kendi magazasinda 30/35 TL niye alayım ki böyle böyle arttırıp kendimize yatırım yapıyoruz işte

Sadece boyoz çay ve kocamla kaliteli vakit özledigm şeyler.şükür ki hepsi bugün benimle çamaşır temizlik hallolur ya işten halen korkmuyorum son ay da bu şekilde olursam doğumhaneye koşturarak girebilirim
Ben eğilip parke kenari silmeyi seviyo ondan mahrumum sadece oralar silinmeyince her iş yarım sanki

Ah o boyoz yağlı ama lezzetli

Lohusa değilsin kuzum kendine gel

Lohusa dogurduktan sonra vitaminleri birakmaksak kazasız belasiz atlatiriz gibi duruyor

Oyle valla olacak olan bi sekilde oluyor.ilaclarimi kullanıyorum. Kac gün daha sürer acaba.toparlanmak istiyorum
Bebek hareketlerini hissediyorsan problem yok kuzum normal grip gibi geçer.
Ben normal grip oldum yazın ortasinda öksürmekten ciğerim çıkacaktı hayırlısıyla hicbirsey olmadı ateş olmadığı sürece korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…