Ben eğilip parke kenari silmeyi seviyo ondan mahrumum sadece oralar silinmeyince her iş yarım sanki
Ah o boyoz yağlı ama lezzetli
Amin inşallah ama bana yüklendi bu ara biseyler tatilxd gevşemek yerine gerildim çok fazlaLohusa değilsin kuzum kendine gel
Lohusa dogurduktan sonra vitaminleri birakmaksak kazasız belasiz atlatiriz gibi duruyor
çok geçmiş olsun canımçoğu geçmiş zaten merak etmeAmin canim ins. ben biraz evhamliyim.zararsız atlatırım ins
Sonuçların ter temiz çıksın inşallahGüünnayydıınnnnnMiniğimle şeker yüklemesine geldik. Bize çilekli denk geldi bana zaten şekerli olsun gerisi ne olursa olsun bir tane daha içebilirdim kızlar gece bir şeyler atıştırmaya çok alışmışım sabaha kadar mutfağa gidip geldim ama oruç tutuyormuşçasına yemedim Glikozu içince yarabbi şükür dedim şimdi de hiç tok olduğunu görmediğim hep aç olan kocamı kahvaltıya getirdim yesin tosunum oh afiyet olsun dedim cefası benim sefası senin olsun dedim ben araba da bekliyorum o da kahvaltısını yapıyor umarım sonuçlar korktuğun gibi gelmez benim ailemde diyabet hastası çok fazla
Demir eksikliginde oluyor diye duymustum. Ben de demir takviyesi basladiktan sonra bu nefes alamama durumu gecti. Cok gecmis olsun.Selam kızlar Uzanırken boğazımı sıkıyorlar sanki ve kalp krizi geçirir gibi oluyorum
bazen uyurken nefes alamıyorum boğulur gibi olup aniden kalkıyorum
hatta rüyamda yok yutkunamadığımı yok boğaxıma bişey takıldığını vs vs görüyorum
bi kalkıyorum nefes alamadığım için öyle rüyalar gördüğümü fark ediyorum
sizdede böyle durumlar var mı
Diğer iki hamileliğimde bu denli sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum ya da üzerlerinden 10 ve 13 sene geçti acaba onlardada olmuştu unuttummu abaca diye düşünüyorum
Var ama donem donem siddetli donem donem hafif olarak yasiyorum. Ama evet var malesef ve gercekten bilirsin ki berbat, insanin yasam kalitesini asagi ceken bir sey.Anksiyeteli, gerçekten anksiyeten var mı? Ben anksiyete hastasıyım da merak ettim
cok cok gecmis olsun. bir hayli yayginlasmis ve burda da cogu gebe arkadasimizdan duyduk. bol sivi tuketimi, C vitamini yardimci olacaktir. dinlenmeye calisin insallah atlatacaksiniz cabucak.Kizlar yaklaşık 5 gundur ses kısıklığı ve grip benzeri şeyler ugrasiyordum. Sebebini terliyken içtiğim maden suyuna bağlıyordum yanılmışım. Antibiyotiktiz atlatamayacagimin kanısına vararak acile gittim ilaç verdiler ve ne olur ne olmaz korona testi aldilar. Sonuç pozitif cikti. Moralim sıfır. Lütfen dua edin de birsey olmasin.
Günaydın canımsen niye isim değiştin ya
Canım benimde 2ci gebeliğim de aşagıdaydı ve kanamam vardı çok şükür 36.cı haftaya kadar düzeldi ben ayaklarımı yukarı dikiyodum faydası varmı bilmiyorum ama belki olur diye öyle yapıyodum. İnşaAllah seninkide düzelirKızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağımşimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.
İnşallah canım ben de yapayım öyle Allahtan umut kesilmez işe yarar belkiCanım benimde 2ci gebeliğim de aşagıdaydı ve kanamam vardı çok şükür 36.cı haftaya kadar düzeldi ben ayaklarımı yukarı dikiyodum faydası varmı bilmiyorum ama belki olur diye öyle yapıyodum. İnşaAllah seninkide düzelir
Ben de 3 yıl önce ilaç tedavini bıraktım. O dönem o kadar iyiydim ki..hastalığı bile unutmuştum. Malesef covid çok tetikledi beni. Bilirsin insanlar bir korkarken biz bir ölürüz.. İlaç da almadım, yeniden başlamamak için. Dediğin gibi hayat kalitesini o kadar düşürüyor ki, çok istememe rağmen anne olacak olmak bile anksiyetemi tetikliyor, korkuyorum. Bu günüme şükür diyorum.Var ama donem donem siddetli donem donem hafif olarak yasiyorum. Ama evet var malesef ve gercekten bilirsin ki berbat, insanin yasam kalitesini asagi ceken bir sey.
Zamanla siddetlendiren seyleri farkedip biraz daha hafiflettim. Mesela kahve sigara, demir ve d vitamini eksiklgi. Bunlar tavan yaptiriyordu. Bunlarin caresine bakinca orta seviyede goturuyoruz işi. Sen ne durumdasin?
Ben üstleri hep s aldımBen de bir kaç parça bir şey alicam sen hangi beden aliyorsun ben korkuma hep L alıyorum ya çuval gibi olmasın sonra
İnşaAllah canım endişelenme Allah büyük doğuma daha çok var ozamana kadar çok şey değişir bende korkmuştum bulaşık yıkamak bile yasaktı ama düzeldi normal doğum yaptımİnşallah canım ben de yapayım öyle Allahtan umut kesilmez işe yarar belki
navicula sen nasıl sabahlık aldın canım?
Maşallah ne güzel düzelmiş seninki darısı başıma inşallah benimki de düzelirİnşaAllah canım endişelenme Allah büyük doğuma daha çok var ozamana kadar çok şey değişir bende korkmuştum bulaşık yıkamak bile yasaktı ama düzeldi normal doğum yaptım
Gül kurusu olan benim aldığıma çok benziyorToile De Jouy Sabahlık PN2Q0MOK20IY-WT3 - Optik Beyaz - Penti
Toile De Jouy Sabahlık PN2Q0MOK20IY-WT3 - Optik Beyaz ürünü Penti`de. Toile De Jouy Sabahlık PN2Q0MOK20IY-WT3 - Optik Beyaz ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Gül Kurusu Mama Hamile Relax Sabahlık PNOT0ECC21IY-RE5 - Gül Kurusu - Penti
Gül Kurusu Mama Hamile Relax Sabahlık PNOT0ECC21IY-RE5 - Gül Kurusu ürünü Penti`de. Gül Kurusu Mama Hamile Relax Sabahlık PNOT0ECC21IY-RE5 - Gül Kurusu ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Canım bu ikisini aldım indirimli diye
Pembe için hem pijama takımı hem de gecelik kombini yaptım çok uyguna geldi. Diğer beyazlı sabahlık içinse ayrı bir beyaz gecelik alacağım sonra.
Taytla sweatshirt i m aldım diğerlerini L aldım normalde de tshirtleri oversize giyiyorum ama bakalım ne gelecekBen üstleri hep s aldımanne şeyi olduğu için göbek bölgesi geniş zaten. Göbek hariç üst bedenim değişmedi benim. Altı da M aldım. Diğerlerini hep s aldım
Ekim annelerinde gecelikler için kalıbı geniş demişlerdi ben de o yüzden kendi normal bedenimi alayım dedim. Göğüslerim küçük zaten l alsam üzerimden düşüp göbeğimde takılı kalırdıTaytla sweatshirt i m aldım diğerlerini L aldım normalde de tshirtleri oversize giyiyorum ama bakalım ne gelecek
Bebeğin odası sirkeli suyla silinecekHahaha her kadının takıntısı var demek ki işte hepimiz manyagiz
Boyoz yağlı evet ama dengeliyorum ben onu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?