Çok güzel buAmin inşallah ama bana yüklendi bu ara biseyler tatilxd gevşemek yerine gerildim çok fazla
Lohusa geceliği foto için bu olacak canim
Çok teşekkür ederimGül kurusu olan benim aldığıma çok benziyormavi olanın da çiçeklisinin bedeni olsaydı ben de alacaktım. Çok güzeller canım, fiyatlarını da çok uyguna almışsın gerçekten. Güle güle giyin
Ahahahah Silva mop edinmiştim bende evlenirken gerçekten detaylı temizlik için enfesBebeğin odası sirkeli suyla silinecekhemde yer beziyle anam babam usulü elle ben eğilemiyeceğime göre bu eğlenceli görevi eş kişisi yapacak
Sen lohusasin siyahi napcan delirmeÇok güzel bu
Siyahı varmi acaba
Kuzum bende oda var o kadar dayanıklı sapı nasıl bir hışımla sildiysem kırdımAhahahah Silva mop edinmiştim bende evlenirken gerçekten detaylı temizlik için enfeskıyı köşe elle silinmiş gibi yapıyor tozu kiri arindiriyor Vileda sevmeyenlerin can dostu denedin ki hiç bilmiyorum belki seversin kocalara bu aydan sonra büyük iş dusuyor yandilarrr
Sen bana sade olan müslin at kuzum hunharca giyim sıkılana kadarSen lohusasin siyahi napcan delirmeeğer elbiseli modeller tercih etmeyeceksen muslin sabahliklar var gayet günlük hayatında da giyebilecegin oldukca spor onları deneyebilirsin beybi onun da fotosunu atarım
Cropta dün 3 tane tshirt aldım gözüm aklım croplarda kaldı ofNormal pantolonlarımi sortlarimi özledimsöyleyeceklerim bu kadarrrrrrrr
Allah seni deli kızKuzum bende oda var o kadar dayanıklı sapı nasıl bir hışımla sildiysem kırdımsonra onu yok etmek için ikiye bölmem gerekti ne zorluklarla aldirmistim işte buda böyle bir anı yani var biliniyor ama yok bezleri duruyor biri tozu alıyor biri duvarı biri ıslak mop
Birde ben elle sıkıyordum ellerim epridi beyaz sabunla yikiyordum işime geliyorAllah seni deli kızyokmuymus sap tedarigi ya hay Allah. onun koltuk silme aparatı da çok iyi halı koltuk her hafta onla geçiyorum yıkamış gibi tertemiz yapıyor.elinde bezleri varsa muadil bir sap mi arayıp bulsak
Kuzum tırnak torpusu amozonda 155 tl hala diğer yerlerde çok pahali gidip de pahalısını almaHoşgeldin sennn
Gerilme prenses annesi olmak kolaymı naz kapris olacak tabi
Benim ilk üç ayım ha şeytan ha bendim gözünde canlandır
Bende bir aksiyon yok oda boyandı perdeler gardırop oyun sepeti kitaplığı lambası gelecek .
Birde hastane çıkışı gs orijinal alınıyor. Deterjan olarak minores şimdilik şimdilik bu kadar ana eşyalar gelince ışık hızıyla devambirde o törpülü tırnak makası alınıyor pilli olan anneannesi aliyor çantamida annem alıyor hastane çıkışınıda yapıyor öyle işte kendi elbisem terliğim yok tekrardan doğacağım için sen anla benide zıbınlarlar artık yeterki oğlum çıplak kalmasın
Rosmann in da gerçekten ürünleri çok başarılı yaBirde ben elle sıkıyordum ellerim epridi beyaz sabunla yikiyordum işime geliyorrossmanin yer bezi mükemmel hafif birsey hem tozuda çekiyor vizede sapina takabiliyorum sarıp sarmalıyorum makinede 60° ye kadar yıkanıyor hele banyo wc yerini yıkadıktan sonra silmek için mükemmel ıslaklık iz bırakmıyor canım yeşil bezim
Ekim annelerinde gecelikler için kalıbı geniş demişlerdi ben de o yüzden kendi normal bedenimi alayım dedim. Göğüslerim küçük zaten l alsam üzerimden düşüp göbeğimde takılı kalırdı
Çok geçmiş olsun yasayan biri olarak diyebileceğim tek şey bol sıvı tüket iştahın olmasa bile protein ağırlıklı beslen inşallah kısa surede atlatırsınKizlar yaklaşık 5 gundur ses kısıklığı ve grip benzeri şeyler ugrasiyordum. Sebebini terliyken içtiğim maden suyuna bağlıyordum yanılmışım. Antibiyotiktiz atlatamayacagimin kanısına vararak acile gittim ilaç verdiler ve ne olur ne olmaz korona testi aldilar. Sonuç pozitif cikti. Moralim sıfır. Lütfen dua edin de birsey olmasin.
Ben 25+5 de kızım 800gr 33cm geldi. Kendim 3,5 kilo aldım. Normalde de az yiyen bir insanım abartıp fazla yemiyorum. Hergun yumurta, ceviz, ev yoğurdu, bol su tüketiyorum. Onun dışında meyve, kuruyemiş, kasar yemeye çalışıyorum. Sağlıksız yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak duruyorum. Mesala cnmMerhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
canım bende 10 lu olan hastane çıkışından sipariş verdim bekliyorum heyecanla :)Astral baby sitesinden alışveriş yapan var mı 3lü takım ve müslin battaniye aldım inşallah baskısı güzel gelir
canım 1 ayda falan anca teslim ediliyor bence bekleme kimseyi ver sen siparişini doğuma anca gelir yoksa :)Ben sipariş vericem canım haber et nasıl gelirse :) Sana güveniyoruz. Ben de 12 li hastane çıkışıyla çarşaf seti almak istiyorum.
onun için NBL osteo formula alabilirsin kuzum içinde hepsi var ben 3 aydır sadece onu kullanıyorum ek takviye olarak.Bugun damardan demir takviyesi aldim hamişler. Simdiden faydasini gordum 1 haftadir ic titremesi halsizlik ic daralmasi oluyordu gecti sukur. Kalp carpintisi bile yqpar bu demir eksikligi.
He bir de faydali olabilir size de diye belirteyim dedim; kalcamin yanlari agriyodu yan yatarken.Magnezyum zaten iciyorum d vitamini de oyle qma doktor Kalsiyum da yazdi bakalim insallah fayda eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?