2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
S Sntr Hep aklıma onla çıkışımiz geliyor ben normal pantolona hasretim belki onu giyer çıkarım ona girmek içinde korse takarım

Bebeğin odası sirkeli suyla silinecek hemde yer beziyle anam babam usulü elle ben eğilemiyeceğime göre bu eğlenceli görevi eş kişisi yapacak
Ahahahah Silva mop edinmiştim bende evlenirken gerçekten detaylı temizlik için enfes kıyı köşe elle silinmiş gibi yapıyor tozu kiri arindiriyor Vileda sevmeyenlerin can dostu denedin ki hiç bilmiyorum belki seversin kocalara bu aydan sonra büyük iş dusuyor yandilarrr

Kuzum bende oda var o kadar dayanıklı sapı nasıl bir hışımla sildiysem kırdım sonra onu yok etmek için ikiye bölmem gerekti ne zorluklarla aldirmistim işte buda böyle bir anı yani var biliniyor ama yok bezleri duruyor biri tozu alıyor biri duvarı biri ıslak mop

Sen lohusasin siyahi napcan delirme eğer elbiseli modeller tercih etmeyeceksen muslin sabahliklar var gayet günlük hayatında da giyebilecegin oldukca spor onları deneyebilirsin beybi onun da fotosunu atarım
Sen bana sade olan müslin at kuzum hunharca giyim sıkılana kadar

Normal pantolonlarımi sortlarimi özledim söyleyeceklerim bu kadarrrrrrrr
Cropta dün 3 tane tshirt aldım gözüm aklım croplarda kaldı of
Minicik miniciklerdi bir karnıma bir onlara baktım ince belimi özledim yaza dönersem bu tshirtleri toz bezi cam bezi yapacağım o kadarki nefret ediyorum

Allah seni deli kız yokmuymus sap tedarigi ya hay Allah. onun koltuk silme aparatı da çok iyi halı koltuk her hafta onla geçiyorum yıkamış gibi tertemiz yapıyor.elinde bezleri varsa muadil bir sap mi arayıp bulsak

Allah seni deli kız yokmuymus sap tedarigi ya hay Allah. onun koltuk silme aparatı da çok iyi halı koltuk her hafta onla geçiyorum yıkamış gibi tertemiz yapıyor.elinde bezleri varsa muadil bir sap mi arayıp bulsak
Birde ben elle sıkıyordum ellerim epridi beyaz sabunla yikiyordum işime geliyor rossmanin yer bezi mükemmel hafif birsey hem tozuda çekiyor vizede sapina takabiliyorum sarıp sarmalıyorum makinede 60° ye kadar yıkanıyor hele banyo wc yerini yıkadıktan sonra silmek için mükemmel ıslaklık iz bırakmıyor canım yeşil bezim

Kuzum tırnak torpusu amozonda 155 tl hala diğer yerlerde çok pahali gidip de pahalısını alma

Rosmann in da gerçekten ürünleri çok başarılı ya
Pijama ile giyilecek en düz sabahlık atıyorum sana

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-10-10-57-36-300_trendyol.com.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz

Çok geçmiş olsun yasayan biri olarak diyebileceğim tek şey bol sıvı tüket iştahın olmasa bile protein ağırlıklı beslen inşallah kısa surede atlatırsın

Merhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Ben 25+5 de kızım 800gr 33cm geldi. Kendim 3,5 kilo aldım. Normalde de az yiyen bir insanım abartıp fazla yemiyorum. Hergun yumurta, ceviz, ev yoğurdu, bol su tüketiyorum. Onun dışında meyve, kuruyemiş, kasar yemeye çalışıyorum. Sağlıksız yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak duruyorum. Mesala cnm istiyor ama yemiyorum

Yaa vucudumda alerjik bisey olmus alerji mi bilmiyorum gogus bolgelerim ve sirrtimda basina gelen var mi? Aldigim vitamin veya demir serumu mu yapti acab cildiyeye randevu aldim saat 4e

Astral baby sitesinden alışveriş yapan var mı 3lü takım ve müslin battaniye aldım inşallah baskısı güzel gelir
canım bende 10 lu olan hastane çıkışından sipariş verdim bekliyorum heyecanla :)
Ben sipariş vericem canım haber et nasıl gelirse :) Sana güveniyoruz. Ben de 12 li hastane çıkışıyla çarşaf seti almak istiyorum.
canım 1 ayda falan anca teslim ediliyor bence bekleme kimseyi ver sen siparişini doğuma anca gelir yoksa :)
onun için NBL osteo formula alabilirsin kuzum içinde hepsi var ben 3 aydır sadece onu kullanıyorum ek takviye olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…