2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Bugün kontrolüm var ben de bilmiyorum bebeklerim kaç gram Ama her gün mutlaka 1 yumurta, 2-3 ceviz, proteinli süt, ayran, çiğ fındık ve badem tüketiyorum. Yoğurt ve kefir de dönüşümlü süt ve ayranla. Kaşar peyniri yine sık sık yiyorum. Kaşar, muz, tahin, süt kilo aldıran besinlerden diye biliyorum

50 bile oldukça tatlıydı ya hiç bu aşamaları göreceğimi düşünmezdim umarım bir sorun çıkmaz
Belki 100’lükte bişeycik çıkmayacak canım. Çıkarsa da şükür ki çözümsüz değil diyete uyarsan bi sıkıntı olmadan geçirirsin Naptın hazırlıkları ne durumdasın?

Yeni gördüm canım yazdığını, yani büyük çoğunluğu yukardaymış ama aşağı uzanıp sanırım rahim ağzının bir kısmını kapatıyormuş. Yok bana dikkat edeceksin dedi zaten heyet raporluyum. O yüzden benim normal doğum imkanım şu an için yok. Doktorun en iyisini bilir canım risk yok diyorsa yoktur. Sen de tedirgin olma hiç.

Merhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Merhaba ben dün doktordan geldim 23+2 idik 750 gr çıktı bebiş. Ben kahvaltıda yumurta, tahin-pekmez yiyorum peynir ekmek falan fazla yiyemiyorum. aralarda taze meyve yanına ceviz yiyorum. Yemekte de porsiyonum olukça az ama yanında baya koca borcam salata yiyorum. Bazen marul bazen kuzu kulağı roka bazen de kaşık salata. yemeklerin yanında ev yoğurdu ya da ayran içiyorum. Denk getirebilirsem avokado aldırıyorum pazardan.
Yemeklerimi kendim yapamadığım için (yatak istirahatindeyim) bazen çok hamur işi denk gelebiliyor. pek sevmem zaten porsiyonumu kısıyorum o zaman yanında bol salata ile. diğer öğün de mutlaka protein ya da sebze yemeye çalışıyorum. Anam gelince istediğim yemeği ısmarlayacağım inşallah o zaman da gelsin içli köfteler, patlıcan tavalar

Hışırtılı kitabı bulamıyorum deliricem Neyse çıkar bir yerden. Benim şimdilik aldıklarım bunlar canım :)

27+4 de gitmiştim, 1200 gr, 37 cm çıkmıştı. Ben çocuk kilo alsın diye bir şey yapmıyorum. Ben de 4 kilo aldım totalde. Açıkçası çok sağlıklı beslendiğim söylenemez. İlk aylarda hep kustuğum için hep simit yedim. Şimdi de ara sıra dışarıdan yiyorum. Ama her gün yumurta tüketiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220810-131901_Instagram.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 65
Hep haşlanmışmı tüketiyorsun ben bıktımda tek yumurtayi çırpıp Omlet gibi yapıyorum sonra arasına peynir domates maydonoz dereotu katıp yiyorum bıktım yoksa

Hep haşlanmışmı tüketiyorsun ben bıktımda tek yumurtayi çırpıp Omlet gibi yapıyorum sonra arasına peynir domates maydonoz dereotu katıp yiyorum bıktım yoksa
Bi ara ben de bıkmıştım. Dediğin gibi omlet yaptım bir süre. Sonra tekrar haşlanmışa döndüm. Ama ne olursa olsun köy yumurtası buluyorum. Marketten almıyorum canım. Bir de yanında yarım avakado tüketiyorum.

Kızlar bende gebelik şekeri çıktı ki tahmin ediyordum diyet yapmam lazımmış bebeğim 32 cm ve 983 gr olmuş. 25+1 günlük. Aslında doktor sınırda dedi pek önemsemedi. Yine de tedbirli olmak lazım dedi. Dahiliye önemsemedi sadece neler yememek gerek onları söyledi. Tekrar test ya da tahlil istemediler

Benim bebito 23+3 te 640 gramdi.. ama beslenmeme hic dikkat etmiyorum ne canim çekerse yiyorum biraz dikkat etsem iyi olacak galiba bayagi da kilo aldım

Ben ya bu sayfadan ya da Astral baby sayfasından battaniye - yastık yaptırmaya karar verdim. Belki ekstra kızıma tulum da yaptırabilirim ama o konuda tam emin olamadım. Çok güzel tasarımları var sayfanın. Belki almayı isteyenler olur

Benimde köy yumurtası tatlım.
Avokado mevsimi değil diye almıyorum Eylül ayında başlarım tekrar
Avokado sos çok severim önceden citosla yerdim şimdi havuç salatalık batırıp yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…