Bugün kontrolüm var ben de bilmiyorum bebeklerim kaç gramMerhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
50 bile oldukça tatlıydı ya hiç bu aşamaları göreceğimi düşünmezdim umarım bir sorun çıkmazevet kuzum ama bir bardağın içinde 3 küp şekerle 10 küp şeker aynı olmuyor ya o mantık 50 mg'lık gayet güzel 75'lik idare eder 100'luk zulüm :/
Belki 100’lükte bişeycik çıkmayacak canım. Çıkarsa da şükür ki çözümsüz değil diyete uyarsan bi sıkıntı olmadan geçirirsin50 bile oldukça tatlıydı ya hiç bu aşamaları göreceğimi düşünmezdim umarım bir sorun çıkmaz
Yeni gördüm canım yazdığını, yani büyük çoğunluğu yukardaymış ama aşağı uzanıp sanırım rahim ağzının bir kısmını kapatıyormuş. Yok bana dikkat edeceksin dedi zaten heyet raporluyum. O yüzden benim normal doğum imkanım şu an için yok. Doktorun en iyisini bilir canım risk yok diyorsa yoktur. Sen de tedirgin olma hiç.Plasenta rahim ağzını mı kapatıyormuş yani previa gibi bir şey mi dedi yoksa sadece aşağıda olduğunu mu söyledi benim de birqz aşağı yerleşimli ama bir problem teşkil etmediğini söylüyor günlük hayatına yürüşüne devam et diyor rahim ağzına gelmiyor bizim için sorun değil diyor ama yine de insan tedirgin oluyor
Merhaba ben dün doktordan geldim 23+2 idik 750 gr çıktı bebiş. Ben kahvaltıda yumurta, tahin-pekmez yiyorum peynir ekmek falan fazla yiyemiyorum. aralarda taze meyve yanına ceviz yiyorum. Yemekte de porsiyonum olukça az ama yanında baya koca borcam salata yiyorum. Bazen marul bazen kuzu kulağı roka bazen de kaşık salata. yemeklerin yanında ev yoğurdu ya da ayran içiyorum. Denk getirebilirsem avokado aldırıyorum pazardan.Merhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Annem alacak kuzu bizim tirnagida iyi keserKuzum tırnak torpusu amozonda 155 tl hala diğer yerlerde çok pahali gidip de pahalısını alma
Sen bir meleksin yumoş yumoş buRosmann in da gerçekten ürünleri çok başarılı ya
Pijama ile giyilecek en düz sabahlık atıyorum sana
Kırmızı kırmızımı isilik gibiYaa vucudumda alerjik bisey olmus alerji mi bilmiyorum gogus bolgelerim ve sirrtimdabasina gelen var mi? Aldigim vitamin veya demir serumu mu yapti acab cildiyeye randevu aldim saat 4e
Hoşgeldin sennn
Gerilme prenses annesi olmak kolaymı naz kapris olacak tabi
Benim ilk üç ayım ha şeytan ha bendim gözünde canlandır
Bende bir aksiyon yok oda boyandı perdeler gardırop oyun sepeti kitaplığı lambası gelecek .
Birde hastane çıkışı gs orijinal alınıyor. Deterjan olarak minores şimdilik şimdilik bu kadar ana eşyalar gelince ışık hızıyla devambirde o törpülü tırnak makası alınıyor pilli olan anneannesi aliyor çantamida annem alıyor hastane çıkışınıda yapıyor öyle işte kendi elbisem terliğim yok tekrardan doğacağım için sen anla benide zıbınlarlar artık yeterki oğlum çıplak kalmasın
27+4 de gitmiştim, 1200 gr, 37 cm çıkmıştı. Ben çocuk kilo alsın diye bir şey yapmıyorum. Ben de 4 kilo aldım totalde. Açıkçası çok sağlıklı beslendiğim söylenemez. İlk aylarda hep kustuğum için hep simit yedim. Şimdi de ara sıra dışarıdan yiyorum. Ama her gün yumurta tüketiyorumMerhaba arkadaslar bebisleriniz kac kilo , ve anne karnındaki bebege nasil kilo aldırabiliriz
Burada var kuzumEki Görüntüle 3110761
Hışırtılı kitabı bulamıyorum deliricemNeyse çıkar bir yerden. Benim şimdilik aldıklarım bunlar canım :)
Hep haşlanmışmı tüketiyorsun ben bıktımda tek yumurtayi çırpıp Omlet gibi yapıyorum sonra arasına peynir domates maydonoz dereotu katıp yiyorum bıktım yoksa27+4 de gitmiştim, 1200 gr, 37 cm çıkmıştı. Ben çocuk kilo alsın diye bir şey yapmıyorum. Ben de 4 kilo aldım totalde. Açıkçası çok sağlıklı beslendiğim söylenemez. İlk aylarda hep kustuğum için hep simit yedim. Şimdi de ara sıra dışarıdan yiyorum. Ama her gün yumurta tüketiyorum
Bi ara ben de bıkmıştım. Dediğin gibi omlet yaptım bir süre. Sonra tekrar haşlanmışa döndüm. Ama ne olursa olsun köy yumurtası buluyorum. Marketten almıyorum canım. Bir de yanında yarım avakado tüketiyorum.Hep haşlanmışmı tüketiyorsun ben bıktımda tek yumurtayi çırpıp Omlet gibi yapıyorum sonra arasına peynir domates maydonoz dereotu katıp yiyorum bıktım yoksa
Kuzum ben törpü kullanamıyorum huylandırıyor beni ama bu caponlarin bebisli videolarında çok görüyorum pratik bi şeye benziyor huylanmasam kesin alırdım bak linkini bırakıyorum skrskr 6 Bileme Kafası Seti Elektrikli Manikür Tırnak Tırnağı Bebekler ve Çocuklar için Manikür : Amazon.com.tr: BebekAnnem alacak kuzu bizim tirnagida iyi keseraldinmi sende denedinmi
Benimde köy yumurtası tatlım.Bi ara ben de bıkmıştım. Dediğin gibi omlet yaptım bir süre. Sonra tekrar haşlanmışa döndüm. Ama ne olursa olsun köy yumurtası buluyorum. Marketten almıyorum canım. Bir de yanında yarım avakado tüketiyorum.
Teşekkür ederim tatlım umarım tırtık tırtık bırakmıyordurKuzum ben törpü kullanamıyorum huylandırıyor beni ama bu caponlarin bebisli videolarında çok görüyorum pratik bi şeye benziyor huylanmasam kesin alırdım bak linkini bırakıyorum skrskr 6 Bileme Kafası Seti Elektrikli Manikür Tırnak Tırnağı Bebekler ve Çocuklar için Manikür : Amazon.com.tr: Bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?