2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Covide dair aslında hiçbir şeyim yok ama neden pozitif anlamadım sadece kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyor bebek hareketli ama belkide zaman daraldıkca vücut kendini mi hazırlıyor bilmiyorum
Pozitiflik durumun uzayabilir. 1haftayi doldurduysan artik bulasicilik yok.diye.kabul ediliyo. Yeri geliyo haftalarca pozitif cikabiliyo insan

Kızlar merhaba ödemleriniz ne durumda benim ellerim ve ayaklarım şişti bayatuzu kesmek dışında öneriniz var mı?
ödem bendede var 1 aydır bütün gün oturaak çaıştığım için şişiyor balon gibi. 37 numara giyiyorum normale 39 numara terliğin olmadığı zamanlar oluyor. o yüzden bi ara terlikten ayakkabıya geçtimö ödem en azından bilekte kaldı ayaklarım şişedi ayakkabı sıkı tuttuğu için. ama ayakkabıyı çıkarınca tabi ki evde dinlenirken yine ayağın altına ve üstüne ödem yayılıyor ama en azından eskisi kadar şişmiyor. bana yüksekte tutmak tuzsuz yemek falan pek fayda etmedi. bir de benim sadece ayak ve bilekte değil ellerimde ve alt bacağımda da baya ödem oluştu. alyansımı artık serçe parmağıma takıyorum

Canım bu bizim gibiler için de zararsız mı ? Malum biz hareket etmeye korkuyoruz
tamamen zararsız hiç bir sıkıntısı yok aynı zamanda beli ve sırtı destekleyen bi hareket olduğu için oradaki kasları harekete geçirdiğinden hem gevşetiyor hem kuvvetlendiriyor. hareketin adı kedi deve duruşu. mutlaka hamişler yapsın belinize çok iyi gelecek.

Kızlar belimde regl olacakmış gibi ağrı var arada hafif hafif kasıklarımda da oluyor. Tam olarak regl olmadan önceki ağrılar gibi. Sancı mıdır bu?

Hadi yaa öyle olursa çok üzülürüm. Bir de ben albüm istemiyorum sadece doğumhane ve bebeğin ilk anlarının dijital halini istiyordum. Bunlarda üç pakette de albüm varBenim evime yakın stüdyoları bugün fırsat bulursam bugün, olmazsa yarın gidip konuşcam. Sana da haber veririm.

Günaydın kızlar, 2. Kez idrar tahlili verdim sonuç aynı çıkıyor. Bakteri kolonileri çıkıyor yazıyor sonuçta. Sık tuvalete gidiyorum, öncesinde sancı ağrı gibi bişey oluyor ama tuvaleti yaparken bişey yok. Bebeğin başı aşağıda, baskı yapıyor o yüzden sık tuvalete gitmem gerekiyor diye düşünmüştüm. Başına gelen oldu mu

Kızlar belimde regl olacakmış gibi ağrı var arada hafif hafif kasıklarımda da oluyor. Tam olarak regl olmadan önceki ağrılar gibi. Sancı mıdır bu?
Canım yat dinlen, belini sıcak tut. Eğer geçerse problem yok. Geçmezse ve artarsa sancın var demektir o zaman hemen doktora git

Kızlar günaydın .Rüyamda bebeğimi dogurmusum gözümü evde açıyorum emzirmeye çalışıyorum sütüm gelmiyor altını açıyorum kız ama 3 hastenede erkek dedi diyorum çok karışıktı bebek kocamandı erken doğurma rağmen neden büyük diyorum

Benim de dünden beri idrarımı çok az ama sık sık koyu ve sonunda parmak uçlarına kadar bir sizi hissediyordum.wc yaptiktan sonrada o bolgede ağrı vardı .aksam bol su içip ev yapımı elma sirkeli su ile her wcden sonra sildim son idrarim rahat geçti renginde açık sariydi.aslinda son yapılan idrar kültüründe üreme oldu yazdı Dr idrar tahlili iyi diye ilaç yazmadı versene işte önlem amacıyla çoğaldı heralde mikrop şimdilik iyiyim bol suyla idare edicem.

ilaç verilmedi mi? Bende de idrar yolu enfeksiyonu var, devlet hastanesi saçma sapan travazol krem falan verdi normal olarak geçmedi. Doktoruma 1 ay sonra gidebildim daha da yükselmiş enfeksiyon. Piyeloseptyl ve monurol verdi. Monurol gebelikte kullanılabiliyor diğerini de duruma göre veriyorlar. Öyle su içmeye falan geçmiyor malesef

Arkadaş albüm yaptırmasına rağmen stajyer görünümlü birilerini yolladılar ilk konuştuğumuz kız değildi dedi.Anlasacaksan kesinlikle eşinin ehli birini vs iste bir de fiyat anlaşması tabikisi de o da çok önemli inşallah uygun bir paket sunarlar sana.Sen Medicana da doğum yapacak gibi gitmek yerine onları tercih etmiş gibi mi gitsen acaba sonra hastaneyi bildirirsin albüm zorunluluğu da kötü çünkü en az 800/900 yaziyorlar bir albümün masrafına haber bekliyorum senden sonra da ben ararım

Canım bugün dinlediğim tüm videolarda 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapılıyor deniyordu. Bu arada bebişine maşallah

Canım bu bizim gibiler için de zararsız mı ? Malum biz hareket etmeye korkuyoruz
Aynen tatlım youtube da hatta ingilizce video buldum serklajlılar için egzersiz videosu. Orada da vardı hatta. Ama nazikçe yapmak lazım bizim için fazla gerinmek de iyi değil çünkü.

Bakteri kolonisinin sayısı önemli canım. 10.000'den fazla olursa antibiyotik veriliyor genelde. Geçmiş olsun.

Günaydın kızlar doktordan çıktım bebek gayet hareketliydi ultrasonda doktor şaşırdı sen hissetmiyorsundur ya da çok mu yoruldun bu hafta dedi

C ceylin18 sen yaşamıştın sanırım korkuyoruz ama onlar içerde iyiler oynuyorlar. Bol su iç dedi doktor her şey yolunda Hareketleri sayma konusunda erken dedi som haftalarda olacakmış

Canım bunu ben yaşıyorum idrar kültüründe esterica coli mi ne çıktı antibiyotik kullandırdı doktor. İlaç sonrası idrar kültürü yaptık geçmişti. İdrar kültüründe hangi bakteri olduğu çıkıyor. Bir keresinde bakteri kolonileri üredi yazmıştı testi tekrarladık temiz çıkmıştı sonuç. Akıntı vs kaba bulaşınca da çıkıyormuş çünkü.

Bugün tekrar istedi hatta aynı belirtiler vardı sık idrara çıkma çıkınca da çok az idrar gelmesi hafif kasık ağrısı gibi oluyordu. Önemli olan hangi bakteri olup ona göre antibiyotik başlamakmış. Doktor bunu çok önemsiyor, enfeksiyon erken doğuma sebep olabileceğinden takibini sık yapıyor

Elma sirkesini mantarda iyi diye biliyorum ben, idrar yolu enfeksiyonu için dıştan işe yaramaz gibi geldi. Bende idrarı yaparken o şekilde sızı olmuyor. Ama hissettiğim zaman hafif sancı oluyor, tuvalete gidince rahatlıyorum. Antibiyotiğe pek sıcak bakmıyor doktorlar belki o sebeple vermemişlerdir. Umarım tekrar olmaz ihtiyacın olmaz ilaca.

Henüz konuşamadım, 2 kere tahlili tekrarlattılar aynı sonuç çıktı. 2 tahlil bugün çıktı, daha aramadı doktor bekliyorum. Kendi doktorum izinli. Travazol daha çok kaşındırmaz mı ? Ben bi defa hanilelik öncesi kafam göre kullandım mahvetti beni, eczacı o bölgeye sürülmez demişti. Doktora gittim başka ilaç vermişti hatta. Bakalım bana ne diyecek doktor, enfeksiyon da riskli.

Hah canım belirtilerimiz çok benzer, 2 kere tekrarlattılar aynı,sonuç çıktı. Çok dikkat ettim talimatlara göre verdim testi. Bakalım ne diyecek.

Hah canım belirtilerimiz çok benzer, 2 kere tekrarlattılar aynı,sonuç çıktı. Çok dikkat ettim talimatlara göre verdim testi. Bakalım ne diyecek.
Bol su iç probiyotik yoğurt da ye bu süreçte umarım temiz çıkar. Ben de bugün test verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…