2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar merhaba. Kan uyuşmazlığı testim negatif çıkmış ama doktorum bugün uyuşmazlık iğnesi için çağırıyor. İlk gebeliğim ne yapmalıyım kafam karıştı
Canım negatif çıkması iyi birşey. Kanın bebek kanı ile karışmamış yani. İğne olacaksın doğum sonrası hemen bir iğne daha olacaksın. Ben ilk doğumum da yaptırmıştım şimdi de negatif çıktı haftaya iğnem var benim de.

Olsun toparlar annesi. Biz ne yiyip içsek de fazla etki edemiyoruz. Doğacakları kilo aşağı yukarı en baştan belli aslında. Ben ilk doğumumu 30.haftada yaptım 1700 gr doğdu oğlum. Kilo aldıralım diye canımız çıktı ama öyle böyle büyüyorlar.

kızlar göğüs ucu için garmastan ın lansinoh tan daha iyi olduğunu duydum. Garmastan almış veya tavsiye almış olan var mı? Lansinoh u hepimiz duyduk da emin olamadım hangisini alsam

Sağolsun annemle kayinvalidem bugün yaptı benim kuzum darisida sana olsun
Ellerine sağlık prenseslerin ya ben çok kontrolcüym sanırım annemin koyduğu yeri beğenmeyip ona ütüyü kitledim kendim yerlestirdim ama sağolsun bir haftadır benimle perde,cam,çerçeve o da mahvoldu güle güle kirletelim artık

kızlar göğüs ucu için garmastan ın lansinoh tan daha iyi olduğunu duydum. Garmastan almış veya tavsiye almış olan var mı? Lansinoh u hepimiz duyduk da emin olamadım hangisini alsam
Ben de duymuştum biraz daha medikal bir krem sanırım garmastan eczane ürünü bir de nette çok yaygın değil lansiloh gibi

eras0201 nasılsın canım iyi misin , 30 hafta çok da erken değil korkmayın lütfen ben bile çok korkuyorum şu diyabet muhabbetine ağrım oldukça ama inşallah zamanında gelir bebeklerimiz
Canım iyiyim çok şükür, biraz ağırlaştım tabii. Son 1 haftadır sıkıntılarım arttı. Malum şuan 3 kg nin üstünde bebek taşıyorum 9 aylık bi gebeyle aynısın diyo doktorum Sen diyet yapıyorsun dimi? İnşallah sorunsuz, sağlıkla, zamanında kucağımıza alırız herbirimiz

K Kubra4116 kuzucum nasıl geçti lokumların muayenesi? Son durumları nasıl? Gel de güzel haberler ver bize

Ilk dogumda ben lansinoh almistim silmeden emziriliyo diye ama drum o pek etki etmez.deyip garmastan aldirmisti. Cidden de iyi geldi

Hamilelik haberinden bu yana kac.kilo aldiniz hanimlar ben saglik ocaginda tartldim 7 kilo almisim

Ben de 7 kilo aldım, 8. hafta tartıldığım kiloya göre tabi. 9.haftadan sonra mide bulantıları başladı, 20’ye kadar sürdü, o sürede kilo verdiğim de oldu ama doktor ilk tartıldığım kilodan bakıyor hep.

Bizim bile artık zorluyor canım senin iki katı çok normal bir de yaz sıcakları da etkiledi hepimizi diyete dikkat etmeye çalışıyorum ama az çok ufak tefek aksamalar oluyor işte sabah açlıklarım sıkıntılı 95 çıkıyor ama 90 altı olmasını istiyor dr bu yüzden de insülin başlayabiliriz dedi o birqz canımı sıkıyor bu kadar ufak değerlerle umarım gerek kalmaz

Yok canım göremedim birde makat gelişi şuanda sanırım keyfi yerinde hiç oralı olmadı bile
Son 2 muayenede bizim de öyleydi valla. Önümüzdeki hafta yine gidicez bakalım gösterir mi tabi bizim doktor da bayağı dürtüyor falan ama oralı olmuyorlar dediğin gibi
Benimde 16 sında doluyor ama 19 una randevu aldım, sabah gidip raporu alıp çaşıştığım yere vereceğim. 2 veya 3 gün geç vermek sıkıntı olmaz herhalde. E nabız kafamı karıştırdı ya
Kuzu ben şey diye okumuştum. Geç verdiğin her gün annelik ödeneğinden düşüyor gibi bir açıklama vardı internette. Yine bir ikya ve doktora sormakta fayda var bence. Durduk yere bir haktan mı mahrum kalıyoruz o önemli.

Ben birtek garmastandan memnun kaldim çatlak yara dönemi çok iyiydi, göğüs cerrahi önermişti . Lansinohu rutinde kullandim birde gümüş kapak iyi gelmişti surekli kullanimda

Erken uyuyananlardanız bugün kıpır kıpır durmuyor Ben de 8 kilo aldım ilk başlarda mide yanmalarından bulantıdan hiç yiyememiştim ama geçiçince de abarttım yemeyi. Yeni yeni tekrar başladı yanmalar o yüzden dikkat etme süreci başladı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…