2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Annelik ödeneğine hiç bakmamıştım canım bi bakayım çok sağol. Aklıma bile gelmedi.

Kızlar günaydıınnn

bişey soracağım, şimdi mesela bebeğin kilosu ile birlikte plasenta su kan vb ne kadar taşıyoruzdur ? Atıyorum 2 kilo bebekse diğerlerine de 2 kilo vardır diyebilir miyiz ? Bi ölçüsü var mı tahmini ? Tartıldım da az önce ne kadarı bebek ne kadarı ben anlamaya çalışıyorum

Günaydın. Ben bı yazi okumuştum. Bebek, eşi, plesenta, sıvısı, rahim ağırlığı, göğüsler falan toplamda 6-7kilo yapıyordu. Tabi bu doğuma sırası için hesaplanmış. Yani ortalama 3kg bebek icin

Benim kavonozlari yikarken karbonat sirke limon tuzu limon karışımıma bakakaldilar sonra baktım kaçacak gibiler çıktım mutfaktan
Ayak işlerine ben baktım o daha zor yorucu

Ben tartilmayi 2 aydır bıraktım çünkü kilomun çok çok üstü çıkıyorum çıldırıyorum telkinim bebeğin kilo alması yok göğüsler felan diyorumda yinede beynim ikna olmuyor ama ayda bir hem sağlık ocağı tartiyor hemde doktor kaçamıyorum

Yani 3 kilo bebek 4 kilo diğerleri. Bazen daha çok oranlar duyuyorum da e bu da iyiymiş

Canım o tartılmadan kaçış yok bende merak ediyorum kaç kiloyumdur diye hep hesap ediyorum bebek şu kadar plasenta su eş falan da bu kadar olsa e ben bu kilodayım iyi ya falan diye şükür ben bu zamana kadar iyi geldim ama bu aralar başlarjm kilo almaya. Hazır seni görmüşken sorayım avokadoyy nasıl tüketiyorsun ? Normalde sarınsaklı falan bilşyorum ben ama bu aralar sarımsaklı bişey yiyesim yok. Sana dorayım deidm sen yiyordun diye aklımda kalmış

Hamilelik haberinden bu yana kac.kilo aldiniz hanimlar ben saglik ocaginda tartldim 7 kilo almisim
Şükür ben almadım sayılır 1,5 kilo falan farketti başlangıçtan bu yana. İnşallah şimdiden sonra da çok almam. 10 kiloyu aşmama hedefimiz vardı doktorla, aşmam herhalde. Ama ben ilk zamanlarda mide bulantısından yemek yiyemedim. Şimdi de yaz geldi ağır bişey canım istemiyor. Hep hafif şeylerle vakit geçiriyorum. Şükür bebeğin kilosu iyi. O yüzden sordum zaten grupta, iimdi 1,5 kilo farketmişim, e bebek plasenta eşi falan 3 veya 4 kilo olsa başlangıcın altındayım. Emzirirkenn de kilo veririm falan diye hayaller kuruyorum o zaman 38 beden olurum herhalde. 42 beden ile başladım hamileliğe de teselli ddiyorum hayallerde yaşıyorum

Yarım avokada 1 muz 1 tatlı kaşığı ham kakao
Biraz daha tatlı olsun istersen şekerinde yoksa 1 tatlı kaşığı bal ekleyebilirsin blenderdan çek puding gibi oluyor üstüne hindistancevizi tozu serpiştir
Ben arada öylede yiyorum yağ gibi kayıp gidiyor

Hemen kaydediyorum canım lezzetli bişeye benziyor. Avokado olgunundan olacak değil mi ? Sabahları yemek lszım bunu tam enerji bombası bebişleri coşturur bu

K Kubra4116 kuzucum nasıl geçti lokumların muayenesi? Son durumları nasıl? Gel de güzel haberler ver bize
Günaydın, herkese iyi haftasonları
Dün gördük çociklerimizi, yani yüzlerini göstermediler fekat kendilerini gördük. İyiler şükürler olsun oğlan 1270, kız 1190 olmuş, doktor hareketlerini görünce Allah kolaylık versin dedi bana takviyeler ve sabah akşam progestan fitil devam yeni bir şey vermedi. Rahim ağzını ölçtü 4e yakın çıktı ekstra bir şey olmazsa bizi istediğimiz haftalara götürür bu aynen böyle devam dedi. Yüzlerini görmemiş olmayı o an unuttum zaten şükretmekten. 2 hafta sonra kontrol yani görüşümüz var

Baktırdım değerlere, vitamin d düşük çıkmış. Haftalık bir hap verdi. Ama jelibon değil sanırım daha almadım

Ben olgun avakadoyu dilimleyip yiyorum çevremdekiler bana bakıyor nasıl yiyor diye ama bayılıyorum tadına, tek başına bile yeterli. Sandviç arasına da çok güzel oluyor ekmek yemek sıkıntısı yoksa içine kaşar vs sevdiğiniz malzeme ile avakadoyu püre halinde sürünce. Cevizi de yakıştırıyorum ama benim damak tadıma güvenilir mi bilemedim

Bilemedim canjm ama denenebilir neden olmasın kaydedeyim

Kalsiyumun nasıl çıktı tatlım.
Acuka soslada güzel
Sade bence daha güzel tuz limon tansiyonum yüksek çıkmasa tuz tuz tuz

2.5 kilo aldım ben de 82 hamile kaldım 79 a düştüm baya bi sonra 82 oldum sabit kaldım suan 84.5 olmusum yürüme yüzme ben harakete baglıyorum bide uzun süre aç beklemiyorum sabah erkem kahvaltı yapıp öglen ya corba ya meyve aksam da normal yemeği yiyorum çay su meyve bitti bebeğim de iyi cok sukur ölçümleri güzel kilosu da güzel yani bebeği besliyorum diyeyim masallah P pembeumutyildizi

Kızlar süzenli tansiyon ölçüyorum bu aralar aniden kötü oluyordum. Son zamanlarda tansşyonum düşük ama nabzım 100 ü bulmaya başladı. O çok jötü olduğum zamanlarda ölçme imkanım olmadı ama eminim o anlarda 100 ü geçiyordur. İnternete baktım hamilelikte yükselirmiş. Var mı nabzının yüksekliğini hisseden ? Umarım kötü bişery çıkmaz. Yakında randevum var bakalım ne diyecekler

Maaşallah canım bebeklerimiz beslensin, bizler de iyi olalım da kilolar önemli değil. Elbette çok almayalım sağlığımızı etkilemesin diye ama ne yapalım veririz herhalde şükür geçen gün kontrolde bizim doktorumuz da gelişimi iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…