Senin gibi hem tansiyonum bir iki değer düştü son iki ayda hem de nabzım 100 civarında. Doktara sorunca nabız yüksekliği normal, bebeği beslemek için daha fazla kan pompalama için dedi.Kızlar süzenli tansiyon ölçüyorum bu aralar aniden kötü oluyordum. Son zamanlarda tansşyonum düşük ama nabzım 100 ü bulmaya başladı. O çok jötü olduğum zamanlarda ölçme imkanım olmadı ama eminim o anlarda 100 ü geçiyordur. İnternete baktım hamilelikte yükselirmiş. Var mı nabzının yüksekliğini hisseden ? Umarım kötü bişery çıkmaz. Yakında randevum var bakalım ne diyecekler
İlk oğlum da 68 le kalıp 86 kiloyla doğuma gitmiştim bunda zaten Toplu olunca cok korktum 100 olurum falan diye dikkat ettim baya kendime sınır 86 koydum gene az kaldı zaten de doğumdan cıkınca sezeryandı ilk oğlum direk 10 kilo gitmişti ondan sonra da 72 71 arası gidip geldim dogurunca normal olurum diye düşünüyorum bebekler sağlıkla dogsun kılo gidiyo öyle böyleMaaşallah canım bebeklerimiz beslensin, bizler de iyi olalım da kilolar önemli değil. Elbette çok almayalım sağlığımızı etkilemesin diye ama ne yapalım veririz herhaldeşükür geçen gün kontrolde bizim doktorumuz da gelişimi iyi dedi
Karaciğer değerleri dediğiniz ALT ve AST mi benim de sınırdan yüksek çıktı 2 defadır. Az önce yine kan verdim bakalım 10-15 günde bir baktırıyor doktorumKalsiyum sınırda ama iyi dedi, takviye vermedi. Gidince değerleri yazılı alacağım. Omega ölçülmüyormuş, karaciğer değerlerim yüksek olduğu için balık yağı kullanamıyorum, balık ceviz idare edeceğiz kuzumla. Bir de omega eksik olunca annenin beyin hücrelerinden çekiyormuş bebiş
H a p p y alıntı eklemeyi unutmuşum
Maşallah kuzucuklaraGünaydın, herkese iyi haftasonları
Dün gördük çociklerimizi, yani yüzlerini göstermediler fekat kendilerini gördük. İyiler şükürler olsunoğlan 1270, kız 1190 olmuş, doktor hareketlerini görünce Allah kolaylık versin dedi bana takviyeler ve sabah akşam progestan fitil devam yeni bir şey vermedi. Rahim ağzını ölçtü 4e yakın çıktı ekstra bir şey olmazsa bizi istediğimiz haftalara götürür bu aynen böyle devam dedi. Yüzlerini görmemiş olmayı o an unuttum zaten şükretmekten. 2 hafta sonra kontrol yani görüşümüz var
İki bebeyle 30 haftamı +8 kg ile tamamladımHamilelik haberinden bu yana kac.kilo aldiniz hanimlar ben saglik ocaginda tartldim 7 kilo almisim
Geçmiş oslun canımtansiyonla alakalı hiçbir sorunum yok ama neden öyle söyledi bilmiyorum keske sorsaydım
Tansiyonum normal her zaman olduğu gibi ama nabız yüksekliği ilk kez oldu.yani daha şiddetli olduğu anlar oldu o zaman ölçemedim dışarıdaydım, konuşamadım, adım atamadım o anlarda, zor nefes almaya başlıyorum. Sabah hafif oldu hemen ölçtüm 100 çıktı. Demek ki o şiddetli olduğu anlarda daha yüksek çıkıyor. Psikolojik de olabilir bilemiyorum. Sıkıntı çok fazla bu,ara bi tek bebek değil. Üzen şey çok fazla.Senin gibi hem tansiyonum bir iki değer düştü son iki ayda hem de nabzım 100 civarında. Doktara sorunca nabız yüksekliği normal, bebeği beslemek için daha fazla kan pompalama için dedi.
Sağlık olsun da kilo verilir ya, ilk 6 ay sonunda yavaş yavaş dikkat ederiz. 1 yıl sonunda daha da çok dikkat ederiz. Yeter ki bizim ve bebeğimizin sağlığı iyi olsunİlk oğlum da 68 le kalıp 86 kiloyla doğuma gitmiştim bunda zaten Toplu olunca cok korktum 100 olurum falan diye dikkat ettim baya kendime sınır 86 koydum gene az kaldı zaten de doğumdan cıkınca sezeryandı ilk oğlum direk 10 kilo gitmişti ondan sonra da 72 71 arası gidip geldim dogurunca normal olurum diye düşünüyorum bebekler sağlıkla dogsun kılo gidiyo öyle böyle
Merhabalar ben de kramp yaşadım iki üç kez doktorum magnezyum tavsiye etti. magnezyum kullanıyorum ama doğum koçum 34 ya da 36 dan sonra bırakmamı söyledi çünkü kas kasılmalarını engellediği için doğum zorlaştırabilirmis aynı durumu doktora da soracağım haftaya.Merhaba kızlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Benim kafama takılan bi soru var. Bende regl sancısı gibi sancı vardı.Doktorum bana magnezyum ilacı yazmıştı.Daha sonra sancılar gittikten sonra ilacı durdur söyledi. Fakat çoğu hamile bebek doğana kadar magnezyum takviyesi kullanıyor.Siz nasıl kullanıyormusunuz?ben ilaç olarak kan ilacı, elevit kullanıyorum ve magnezyumu da kullanmak istiyorum.Sizce magnezyum da kullanılmalı mı doğuma kadar vitamin takviyesi gibi?
Merhaba ben düzenli kullanıyorum çoğu gebe de kullanıyor. Hatta bazıları 16.haftada başladı. Zararlı birşey değil aksine faydalı.Merhaba kızlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Benim kafama takılan bi soru var. Bende regl sancısı gibi sancı vardı.Doktorum bana magnezyum ilacı yazmıştı.Daha sonra sancılar gittikten sonra ilacı durdur söyledi. Fakat çoğu hamile bebek doğana kadar magnezyum takviyesi kullanıyor.Siz nasıl kullanıyormusunuz?ben ilaç olarak kan ilacı, elevit kullanıyorum ve magnezyumu da kullanmak istiyorum.Sizce magnezyum da kullanılmalı mı doğuma kadar vitamin takviyesi gibi?
Benim kuzenim çocuk doktoru ilk zamanlar koltuk altında bekletilerek ölçülenden tavsiye ediyor bebisin kulak deliği çok küçük olduğu için 3 aydan sonrası için kulaktan ölçüleni tavsiye ediyor. Marka olarak bir şey söylemedi ama ben de omron almayı düşünüyorum tansiyon aletimde omron medikal cihazları bence başarılı. Brauna o kadar para vermeye gerek yokKızlar selamlar, herkes için güzel bir gün olur umarımateş ölçer alıcam ama kararsız kaldım. Braun almıcam malum fiyatlar uçmuş gitmiş omron kulaktan ölçen ile weebaby nin hem kulaktan hem temassız olarak ölçen cihazı arasında kaldım. Hangisini alsam acaba? Omron için yenidoğana uygun değil diye yorumlar gördüm o yüzden emin olamadım
29 haftalığım 15 kilo aldım, daha da alırım bu gidişleHamilelik haberinden bu yana kac.kilo aldiniz hanimlar ben saglik ocaginda tartldim 7 kilo almisim
Bende 2 çeşit magnezyum var sönüşümlü kullanıyorum. Kullanımı aksattığımda ayağımda kramplar başlıyor hemen bence zararlı değil, günlük kaç tane hap içiyorum bilmiyorum karıştı hep ama gerekmese doktorlar vermezdi diye düşünüyorum. Doktorun önermediği bişeyi de kullanmıyorumMerhaba kızlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Benim kafama takılan bi soru var. Bende regl sancısı gibi sancı vardı.Doktorum bana magnezyum ilacı yazmıştı.Daha sonra sancılar gittikten sonra ilacı durdur söyledi. Fakat çoğu hamile bebek doğana kadar magnezyum takviyesi kullanıyor.Siz nasıl kullanıyormusunuz?ben ilaç olarak kan ilacı, elevit kullanıyorum ve magnezyumu da kullanmak istiyorum.Sizce magnezyum da kullanılmalı mı doğuma kadar vitamin takviyesi gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?