2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben bir ara herşeyi unutuyordum iyi sömürmüş beni o zaman
Kalsiyum sınırdaysa yani ne düşük ne yüksek dimi .Kalsiyum düşük olursa sade d vitamini içersen çok düşükse d vitamini hızlı yükselmez hatta sabit kalır.

Aynen öyle ya bi gün unutunca hemen kramplar giriyor. Ben suda eritilenden içiyorum

Evde koltuk altı var ama çok kaliteli mi emin de değilim bi de bebekken durmazsa diye endişe ediyorum. Ama 3 aydan sonra kulaktan sanırım ölmesi kolay olur

Ben pembe ayıcıklı kundak gibi olanı beğendim canım. Ben de almak istiyorum böyle bir şey

Canım temassız ateş ölçerleri doktorlar önermiyor en sağlıklısı kulaktan ölçmekmiş. Ben kanz aldım kulaktan ve alından ölçüyor civil den almıştık online bak istersen

Bunu ilk defa duyuyorum doktora sorunca buraya da yazar mısın

Ben pembe ayıcıklı kundak gibi olanı beğendim canım. Ben de almak istiyorum böyle bir şey
İşte ona benzer bişey benim baktığımda, odlukça da kalın. Kışın dışarı çıkarken iyi olur şapkası da var gri düşünüyorum bende, ikinci bebek olursa renk sorunu olmasın diye hem sevdim de rengi .

Ya ben de pamuklu penye tarzi hazir kundak istiyorum uyurken ince sarabilecegim , kollarini bacagini sıkı tutacak.Varmi bildiginz?Benim gorduklerim cok kalin.

Bugun aldiklarim arasinda bebek tasima cantam ve 3 tane ( kalin , orta ve ince) battaniyem nasil sizce?Buljndugum sehrin sartlarnda simdilik bebek arabasina gerek olmayacak o yuzden tasima cantasi aldim.

Eklentiler

• Screenshot_20220903-163113_WhatsApp.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_20220903-163029_WhatsApp.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 110
Ya ben de pamuklu penye tarzi hazir kundak istiyorum uyurken ince sarabilecegim , kollarini bacagini sıkı tutacak.Varmi bildiginz?Benim gorduklerim cok kalin.
Dün alışveriş yaptım dedim ya şundan da aldım güzel bişeye benziyor. Cırtcırtlı bacakları içine giriyor sonra kollarını sarıyorsun, kalın değil ince ama çok incede değil, bak bu da videosu

Eklentiler

• Screenshot_20220903-181420_Chrome.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 108
Bundan gordum canim aslinda cok guzel gorunuyo tam istedgm gibi ama olumsjz yorunlar da vardi tereddutte kaldim sen memnunsan alayim ben de bundan

Oo maşallah istahin mi cok açikti? Benim yengem doguma dek 26 kilo almsti ama 1 sene sonra buyuk cogunlugunu vermsti simdi gayet normal kiloda. Yeter ki şeker veya preklamsiyi tetiklemesin
hamileliğim boyunca iştahım hep açıktı zaten 50 kilo ile hamile kalmıştım, yıllarca da biraz kilo alayım diye içmediğim takviye kalmamıştı. O yüzden aldığım kilolardan dolayı o kadar mutluyum ki. inşallah doğumdan sonrada hepsini vermem. benimle 7-8 kilo kalsa iyidir vücut alışkın olmayınca son haftalar bacak ağrısı başladı, magnezyum +kalsiyum eksikliği çıktı o yüzden elevit multi vitaminin yanında onu da ekstra alıyorum. Bacak ağrılarım jilet gibi kesildi. Şu birkaç gündür geceleri yatarken mide ağrısı başladı onun için de bebek büyüdü baskı yapıyor diye okudum burda, pazartesi kontrolüm var doktora bi soracağım. Acaba mide ilacı mı kullansam, yada dayansam mı bilemedim. Sen de durumlar nasıl, herşey yolunda mı?

Bana bunlar kullanışlı gelmiyor canım ama tecrübeli anneler ne der bilmiyorum bunların göreceği işi battaniyeler görür sen bilirsin yine de

Hanımlar son bir kaç gündür mide ağrısı ve bulantısı yaşıyorum. Aranızda yaşayan var mı? Doktora sordunuz mu? bi çözüm yolu var mı?

Mide koruyucu verilebiliyo ama tabi doktorun muayene edip versn canim. Cok sukur simdilik sikayetim yok 37. Haftaya dek de calissam iyi olacak, her turlu direnmeliyiz bebisimle :)) ben serumla demir takviyesi almanin ardindan kendime geldim tabi kalsiyum ve magnezyum da oyle.Bundugum il cok kuru havali benim bile burnum sık tikaniyor bebegime hangi burun aspiratoru onerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…