Ben bir ara herşeyi unutuyordum iyi sömürmüş beni o zamanKalsiyum sınırda ama iyi dedi, takviye vermedi. Gidince değerleri yazılı alacağım. Omega ölçülmüyormuş, karaciğer değerlerim yüksek olduğu için balık yağı kullanamıyorum, balık ceviz idare edeceğiz kuzumla. Bir de omega eksik olunca annenin beyin hücrelerinden çekiyormuş bebiş
H a p p y alıntı eklemeyi unutmuşum
Sendemi karbonhidrata düştün ilk üç ay bulantin olmadimi+18 kilo ile ben varım kimse üzülmesin62 ile hamile kaldım 80 oldum ama üzülmüyorum vericeğime eminim
Aynen öyle ya bi gün unutunca hemen kramplar giriyor. Ben suda eritilenden içiyorumBende 2 çeşit magnezyum var sönüşümlü kullanıyorum. Kullanımı aksattığımda ayağımda kramplar başlıyor hemen bence zararlı değil, günlük kaç tane hap içiyorum bilmiyorum karıştı hep ama gerekmese doktorlar vermezdi diye düşünüyorum. Doktorun önermediği bişeyi de kullanmıyorum
Evde koltuk altı var ama çok kaliteli mi emin de değilim bi de bebekken durmazsa diye endişe ediyorum. Ama 3 aydan sonra kulaktan sanırım ölmesi kolay olurBenim kuzenim çocuk doktoru ilk zamanlar koltuk altında bekletilerek ölçülenden tavsiye ediyor bebisin kulak deliği çok küçük olduğu için 3 aydan sonrası için kulaktan ölçüleni tavsiye ediyor. Marka olarak bir şey söylemedi ama ben de omron almayı düşünüyorum tansiyon aletimde omron medikal cihazları bence başarılı. Brauna o kadar para vermeye gerek yok
Ben pembe ayıcıklı kundak gibi olanı beğendim canım. Ben de almak istiyorum böyle bir şeyKızlar biraz alışveriş yaptım dün, girdiğim mağazada iki tane ürün dikkatimi çekti. Aslında bi tanesini büyük bir bebek mağazasında görmüştüm ama aynısı mı bilemedim. Şimdi bi tanesinin içi peluş, üstü örgü ve düğmeli, kundak şeklinde oluyor, düğmeleri kapatında kundak olarak kullanılır. İlk kış işime yarar gibi. İlerde de düğmelerini açığ battaniye olarak kullanabilirim gibi geldi. diğeri örgü battaniye ve yine içi peluş. Bide internette bi tane buldum içi penye gibi. Sizce hangisi daha iyi olur. Eğer açılırsa dışı örgü içi peluş gibi olan kundak iyi gibi. 325 diyorlar ikisine de. İnternette daha yüksek, hem görerek alacağım. Battaniyenin içinde peluş kısmında leke var gibi geldi bitek, yıkanınca çıkar mı bilemedim. Örgü battaniyeyi buldum da örgü kundağın benzerini buldum internette. Sizce hangisi mantıklı ? Keşke birileri olsa yanımda gitsek fikir verse ama her şeyi tek hallediyorum kararsız kalıyorum ve alınacak çok eşya var
Canım temassız ateş ölçerleri doktorlar önermiyor en sağlıklısı kulaktan ölçmekmiş. Ben kanz aldım kulaktan ve alından ölçüyor civil den almıştık online bak istersenKızlar selamlar, herkes için güzel bir gün olur umarımateş ölçer alıcam ama kararsız kaldım. Braun almıcam malum fiyatlar uçmuş gitmiş omron kulaktan ölçen ile weebaby nin hem kulaktan hem temassız olarak ölçen cihazı arasında kaldım. Hangisini alsam acaba? Omron için yenidoğana uygun değil diye yorumlar gördüm o yüzden emin olamadım
Bunu ilk defa duyuyorum doktora sorunca buraya da yazar mısınMerhabalar ben de kramp yaşadım iki üç kez doktorum magnezyum tavsiye etti. magnezyum kullanıyorum ama doğum koçum 34 ya da 36 dan sonra bırakmamı söyledi çünkü kas kasılmalarını engellediği için doğum zorlaştırabilirmis aynı durumu doktora da soracağım haftaya.
Evet onlara çok iyi diyorlar. Bana da kalsiyum d vitamini magnezyum falan olan osteocare verdiler. Sağlık için şart kullanıcaz artıkAynen öyle ya bi gün unutunca hemen kramplar giriyor. Ben suda eritilenden içiyorum
İşte ona benzer bişey benim baktığımda, odlukça da kalın. Kışın dışarı çıkarken iyi olur şapkası da var gri düşünüyorum bende, ikinci bebek olursa renk sorunu olmasın diye hem sevdim de rengi .Ben pembe ayıcıklı kundak gibi olanı beğendim canım. Ben de almak istiyorum böyle bir şey
Oo maşallah istahin mi cok açikti? Benim yengem doguma dek 26 kilo almsti ama 1 sene sonra buyuk cogunlugunu vermsti simdi gayet normal kiloda. Yeter ki şeker veya preklamsiyi tetiklemesin29 haftalığım 15 kilo aldım, daha da alırım bu gidişle
Ya ben de pamuklu penye tarzi hazir kundak istiyorum uyurken ince sarabilecegim , kollarini bacagini sıkı tutacak.Varmi bildiginz?Benim gorduklerim cok kalin.Kızlar biraz alışveriş yaptım dün, girdiğim mağazada iki tane ürün dikkatimi çekti. Aslında bi tanesini büyük bir bebek mağazasında görmüştüm ama aynısı mı bilemedim. Şimdi bi tanesinin içi peluş, üstü örgü ve düğmeli, kundak şeklinde oluyor, düğmeleri kapatında kundak olarak kullanılır. İlk kış işime yarar gibi. İlerde de düğmelerini açığ battaniye olarak kullanabilirim gibi geldi. diğeri örgü battaniye ve yine içi peluş. Bide internette bi tane buldum içi penye gibi. Sizce hangisi daha iyi olur. Eğer açılırsa dışı örgü içi peluş gibi olan kundak iyi gibi. 325 diyorlar ikisine de. İnternette daha yüksek, hem görerek alacağım. Battaniyenin içinde peluş kısmında leke var gibi geldi bitek, yıkanınca çıkar mı bilemedim. Örgü battaniyeyi buldum da örgü kundağın benzerini buldum internette. Sizce hangisi mantıklı ? Keşke birileri olsa yanımda gitsek fikir verse ama her şeyi tek hallediyorum kararsız kalıyorum ve alınacak çok eşya var
Dün alışveriş yaptım dedim ya şundan da aldım güzel bişeye benziyor. Cırtcırtlı bacakları içine giriyor sonra kollarını sarıyorsun, kalın değil ince ama çok incede değil, bak bu da videosuYa ben de pamuklu penye tarzi hazir kundak istiyorum uyurken ince sarabilecegim , kollarini bacagini sıkı tutacak.Varmi bildiginz?Benim gorduklerim cok kalin.
Bundan gordum canim aslinda cok guzel gorunuyo tam istedgm gibi ama olumsjz yorunlar da vardi tereddutte kaldim sen memnunsan alayim ben de bundanDün alışveriş yaptım dedim ya şundan da aldım güzel bişeye benziyor. Cırtcırtlı bacakları içine giriyor sonra kollarını sarıyorsun, kalın değil ince ama çok incede değil, bak bu da videosu
hamileliğim boyunca iştahım hep açıktı zaten 50 kilo ile hamile kalmıştım, yıllarca da biraz kilo alayım diye içmediğim takviye kalmamıştı. O yüzden aldığım kilolardan dolayı o kadar mutluyum ki. inşallah doğumdan sonrada hepsini vermem. benimle 7-8 kilo kalsa iyidirOo maşallah istahin mi cok açikti? Benim yengem doguma dek 26 kilo almsti ama 1 sene sonra buyuk cogunlugunu vermsti simdi gayet normal kiloda. Yeter ki şeker veya preklamsiyi tetiklemesin
Bana bunlar kullanışlı gelmiyor canım ama tecrübeli anneler ne der bilmiyorum bunların göreceği işi battaniyeler görür sen bilirsin yine deKızlar biraz alışveriş yaptım dün, girdiğim mağazada iki tane ürün dikkatimi çekti. Aslında bi tanesini büyük bir bebek mağazasında görmüştüm ama aynısı mı bilemedim. Şimdi bi tanesinin içi peluş, üstü örgü ve düğmeli, kundak şeklinde oluyor, düğmeleri kapatında kundak olarak kullanılır. İlk kış işime yarar gibi. İlerde de düğmelerini açığ battaniye olarak kullanabilirim gibi geldi. diğeri örgü battaniye ve yine içi peluş. Bide internette bi tane buldum içi penye gibi. Sizce hangisi daha iyi olur. Eğer açılırsa dışı örgü içi peluş gibi olan kundak iyi gibi. 325 diyorlar ikisine de. İnternette daha yüksek, hem görerek alacağım. Battaniyenin içinde peluş kısmında leke var gibi geldi bitek, yıkanınca çıkar mı bilemedim. Örgü battaniyeyi buldum da örgü kundağın benzerini buldum internette. Sizce hangisi mantıklı ? Keşke birileri olsa yanımda gitsek fikir verse ama her şeyi tek hallediyorum kararsız kalıyorum ve alınacak çok eşya var
bebek arabası da aldın mı?Hanimlar bugun ilk alisverisimizi yaptik sukur baya bir sey aldik tabiki eksikler illa ki olacak. Darisi tum bebislere saglikla :)
Mide koruyucu verilebiliyo ama tabi doktorun muayene edip versn canim. Cok sukur simdilik sikayetim yok 37. Haftaya dek de calissam iyi olacak, her turlu direnmeliyiz bebisimle :)) ben serumla demir takviyesi almanin ardindan kendime geldim tabi kalsiyum ve magnezyum da oyle.Bundugum il cok kuru havali benim bile burnum sık tikaniyor bebegime hangi burun aspiratoru onerirsin?hamileliğim boyunca iştahım hep açıktı zaten 50 kilo ile hamile kalmıştım, yıllarca da biraz kilo alayım diye içmediğim takviye kalmamıştı. O yüzden aldığım kilolardan dolayı o kadar mutluyum ki. inşallah doğumdan sonrada hepsini vermem. benimle 7-8 kilo kalsa iyidirvücut alışkın olmayınca son haftalar bacak ağrısı başladı, magnezyum +kalsiyum eksikliği çıktı o yüzden elevit multi vitaminin yanında onu da ekstra alıyorum. Bacak ağrılarım jilet gibi kesildi. Şu birkaç gündür geceleri yatarken mide ağrısı başladı onun için de bebek büyüdü baskı yapıyor diye okudum burda, pazartesi kontrolüm var doktora bi soracağım. Acaba mide ilacı mı kullansam, yada dayansam mı bilemedim. Sen de durumlar nasıl, herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?