2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugun aldiklarim arasinda bebek tasima cantam ve 3 tane ( kalin , orta ve ince) battaniyem nasil sizce?Buljndugum sehrin sartlarnda simdilik bebek arabasina gerek olmayacak o yuzden tasima cantasi aldim.
Battaniye canavarı olarak onlara yorum yapayım mavi çiçekli olanın sarısını ben de almıştım yıkayınca formu bozuldu ama yere sererim en kötü dedim.. penye battaniyeler -sen de almışsın bir tane- daha kullanışlı bence diğerlerine göre, 3-4 tane aldım ben hem pamuklu olduğu için bebeği daha güvenle sararız

ben de 37 ye kadar dişimi sıkmayı düşünüyorum inşallah süreç istediğimiz gibi olur burun için bu ikisini alacağım ben

Eklentiler

• Screenshot_20220903_234348_com.whatsapp.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20220903_234332_com.whatsapp.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 111
Ben de sabahlari hafif bulanti hala oluyor. Mide agrisi ilaclarin etkisinden olabilir mi ?
yok canım sanmam çünkü ilaçları uzun zamandır kullanıyorum. ağrı yeni başladı 1 haftadır var bebek büyüyüp sıkıştırdığı için diyorlar ama ağrısı o kadar fazla ki beni ağlatacak kadar

Ozdilekten gorup aldim ne bileyim ozdilekten ne aldiysam iyi cikti insallah formu bozulmaz :) benim yasadgm yer soguk baya oyuzden kalin battaniye onemli baya :))

Sendemi karbonhidrata düştün ilk üç ay bulantin olmadimi
Bulantım oldukça çizi simit yedim öyle geçti. Bulantım çok fazla olmadı ama iştahım açıldı. incecik belim vardı hep dikkat ediyordum kiloma görüntüme hamile kalınca saldım

Benimde magnezyum ve kalsiyum düşük çıktı ama ne magnezyum nede kalsiyum kullanıyorum çatı ağrım ve kaburga ağrım çok var kullansam iyi gelir mi acaba

Karaciğer değerleri dediğiniz ALT ve AST mi benim de sınırdan yüksek çıktı 2 defadır. Az önce yine kan verdim bakalım 10-15 günde bir baktırıyor doktorum
Evet alt ve ast. Benim biri düştü diğeri aynı seyrediyor. Ben de arada ölçtürüyorum. Beslenme de çok etkiliyor, karaciğer yorulunca yükseliyormuş.
Artık iki kişiyi besliyor kalbimiz nabız yüksekliği belli seviyede normal diye düşünüyorum ama başka belirtiler de varsa sor canım doktoruna. Eğer bütçen elveriyorsa akıllı bileklikler var, nabız ölçüyor. Nabzın yükseldiği an hemen ölçersin. Bende de az nefes darlığı var. Nabız yüksekliği var. Eski hızım, kondisyonum yok çok kolay yoruluyorum. Vücudumuz iki canlıya yetmeye çalışıyor. Kendini üzme ilk etkilenen kalp oluyor.
Kalsiyum vermedi, sınırda derken referans değerin hemen üstünde diye düşünüyorum ama ev yoğurduna başlayacağım tekrardan zaten, söylediğin iyi oldu

Selamlar kızlaaarr, nasılsınız

Ben bu aralar mobilya bakınıyorum. Bebeğin tek eksiği odasını kurmak kaldı. Mobilyaları alıp odasını yerleştirirsem artık eşyalarını yıkayıp hazır etmek ve çantasını hazırlamak istiyorum. Özellikle İstanbul'da olan anneler mobilya için neler tercih ettiniz ve nereden satın aldınız? İstanbul da fiyat olarak orta halli olan ve bebe mobilyaları satılan bir mobilyacılar sitesi falan biliyor musunuz? Özellikle Anadolu yakasında olursa çok daha iyi olur. Karşı taraftaki uzak semtlere gitmek istemiyorum. İnternetten de alıp kırık çıkık çıkması ve iadesiyle uğraşmak istemiyorum. Üstüme öneri atın kızlar litfen

Canım sağolasın akıllı saat hiç aklıma geldi, insanın kafası bazen gerçekten duruyor. aslında saat var ama pili bitti şarj ettik ama çalışmıyordu. Bi bakayım olmadı bir tane alıvereyim evet bedenimiz iki kişilik çalışıyor artık kolay değil

Bütçen ne civarda canım? Ben çilek mobilyadan dolap ve şifonyer aldım. Aldığım dönem bir kaç mağaza gezdim ve en mantıklı fiyatta olan ve içime sinen orası olmuştu. İç dizaynları da bana çok kullanışlı geldi. İkiz kızlarım olacağı için Uzun vadede düşünüp bebek mobilyası şeklinde değil de 15-16 yaşlarına kadar kullanabilecekleri bir dolap aldım 4kapaklı.

Bana doktor bu iğneden bahsetmedi
Kan,uyuşmazlığı yoktur o yğzden bahsetmemiştir canım, sen negatif eşin pozitif ise uyuşmazlık olur

Ücreti nedir peki
Ben ücret ödemedim. Özelde yaptırdım. Doktora gittim sadece muayene ücreti ödedim. Doktor reçeteyi yazdı, aşağı inin acile gidin dedi. Acile indik reçeteyi verdik iğneyi yaptılar, biraz bekledik sonra çık geldik. Hiç ücret ödemedik. Neden her hastane farklı ki

Devlet hastanesinde devletin karsiladigi bir igne. Benim takibim ozel klinikte yapiliyor ve igne muadiline bagli olarak 800-1700 lira arasi degisiyor. Devlette bunu SGK karsiliyor.

Bugun saglik ocqgnda sordum 32+0 itibaryla raporun her halukqrda alinmasi gerekiyormus
32+3 e randevu almıştım. İk ya sorayım ama doktora da randevu kalmamış baktım şimdi, ayın 20 sine kadar dolu. Olmazsa haataneye rica ederim belki son saate randevu ayarlarlar.

Ay deme öyle ya üzülüyorum ya Bu arada benim bademcikler berbat şişti çocuğun odasını temizlerken ev temizliği yapıyorum bitemedi cildircam ya seslerim berbat durumda
Kıyamam ya grçmiş olsun. Sonbahar geldi hava değişimine hepimiz dikkat etmeliyiz artık. Bi yandan hormonlardan dolayı terleyecrğiz bi yandan yağmur rüzgar.falan hasta olabiliriz.

Ilk defa bugun, karnimin bir hayli irilestigini farkettim. Toparlak orada vardi hep ama bu 3. trimesterin hakkini verir bir irilik. Az kaldi, saglikla ve kolaylikla atlatiriz umarim.
Hehe bende dün farkettim bunu inanamadım.

Bundan gordum canim aslinda cok guzel gorunuyo tam istedgm gibi ama olumsjz yorunlar da vardi tereddutte kaldim sen memnunsan alayim ben de bundan
Hiç kullanmadım ama ürün güzele benziyor. Her ürünün beğenmeyeni oluyor diye düşünüyorum.

Bende de yanma baskı oluyordu pulcet başladı doktorum. İlk zamanlarda sıkıntı yoktu ama hem mide için alan daralınca çalışması zorlandı hemde kaç aydır ilaç vitamin falan derken mide zamanla yorulmuştur diye düşünüyorum. Doktora sor bakalım ne diyecek.

Bana bunlar kullanışlı gelmiyor canım ama tecrübeli anneler ne der bilmiyorum bunların göreceği işi battaniyeler görür sen bilirsin yine de
Kalın ve sıcak tutar diye düşünüyorum canım. Doktora giderken sıcacık tutar. Ufakken bence çok işe yarar. Küçükken mont kullanışlı gelmedi, belki montu 3 aydan sonra düşünebilirim

Benimde magnezyum ve kalsiyum düşük çıktı ama ne magnezyum nede kalsiyum kullanıyorum çatı ağrım ve kaburga ağrım çok var kullansam iyi gelir mi acaba
Doktor vermedi mi canım magnezyum ve kalsiyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…