2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bu bebek için çok mu,saçma olur ? Kapağına ıvır zıvırları koyar içine bebek eşyalarını koyarım diye düşündüm ama bilemiyorum. Şifonyer veya 2 kapılı bir dolap almayı düşünüyordum ama bunu görünce bi acaba dedim

Ay resim eklemeyi unutmuşum

Eklentiler

• Screenshot_20220904-020946_Chrome.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 115
Verdi canım ilaç kullanmayı hiç sevmediğim için kalsiyumu almadım bile magnezyum aldım duruyo öyle

Valla canım başlangıçta daha düşük bir bütçe planlıyordum ama fiyatlar fena, gönlüme sinmeyen bir şey de istemiyorum kaç kere ilk kez anne olucaz di mi? Şu an maks 9 bin civarına kapatmak istiyorum mümkünse, daha azı olursa tabi bayram ederim. 3 kapaklı gardıropla şifonyer istiyorum. Sen ne kadar harcama yaptın?
Ben de hala üçüzlerin annesini merak ediyorum ya üçüzler iyi mi yaşıyor mu bi anda neden sildi Happy Momda da görüyordum ben onu aynı zamanlarda ordan da ayrılmıştı.
Ay evet insanın aklına kötü şryler geliyor. Doğru diyorsun 3üz annesi de vardı
Canım o burda adı 11K yaptı
Ay çok şükür 11K üzülüyorum ihtimaller dahilinde bile geçiş dönemini fark etmemişim, farklı kişiler olduğunu düşünüyordum

Merhaba hanımlar 31 haftalık olduk teyzoş lar :) zaman ne çabuk geçti değil mi
Benim de hazırlıklar bitmedi
Aşırı terliyorum ben antepten sevgiler 38 derece ya haftaya 33 filan diyor ama bakalım zor geçti gerçekten klima almadığımıza pişman oldum
Bir de Benim idrar enfeksiyonu geçti mi nereden anlicam
Monurol içtim bir de cefaks hap içtim bitti.

Şifonyer veya iki kapılı dolabın işlevini göremez gibi geldi bana canım. Çok cici bi dolap ama değer mobilyalar varsa ekstra alınacak bi şeye benziyor sanki
Sağol canım, çok hoşumuza da gitti eşimle. Ay ne çok şey var düşünecek

Verdi canım ilaç kullanmayı hiç sevmediğim için kalsiyumu almadım bile magnezyum aldım duruyo öyle
Canım yanlış anlamanı istemem ama ilacı kimse sevmiyor ama ileride daha büyük sorunla karşılaşmamak için içsen iyi olur. Hiçbirimiz bedenimizin sapasağlam olduğunu iddia edemez. Bebek, bizdeki kalsiyumu çekiyor. Yani kemiklerimizdeki ve dişlerimizdeki kalsiyum kaynağını çekiyor. Şimdi değilse bile ilerleyen yaşlarında erken diş çürümeleri ve kemik erimesi( kadınlarda menopoz sonrası çıkar ) yaşaman büyük olasılık. Ve sen kalsiyumu içmeyerek bu riski çok ama çok arttırıyorsun. Gıdalardan karşılanabilecek bir durum değil. Kaldı ki çoğu gıdanın besleyiciliği artık eskisi gibi değil, kimyasal yüklü. Magnezyum da aynı şekilde. Kendini zorla. Magnezyum eksikliği kramplara sebep verir. Kaldı ki çatı ağrın da varmış. Magnezyum eksikliğinin erken doğumu tetiklediğini okumuştum.
Kendi sağlığın ve bebeğin sağlığı için riske girme. Suya atılan ilaçlar var, bazısı ekmek arasında falan yiyor. Eğer içemiyorsan diye diyotum. Ama içebiliyorsan zorla kendini. ileride iğne, serum ve daha çok ilaç kullanmamak için bir an önce başla.

O ara bakmadıysan demişti cunku hesap değiştirdiğini gözden kaçmıştır

canım buna pek birşey sığdıramazsın. yetmez gibi geldi bana.

Sağlık ocağına idrar testi ver tatlım 1 ay oldumu içeli

canım buna pek birşey sığdıramazsın. yetmez gibi geldi bana.
Canım normalde de sadece şifonyer alacaktım. Şu anda büyük dolap düşünmüyordum. Ama gittikçe büyük dolaba aklım kaymaya başladı. 3 kapılı bol raflı bir dolap mı alsam acaba ? Yerim yok koyacak. Sence şifonyer yetmez mi peki ? Geniş büyük 5 çekmeceli bir tane buldum geçen. Diğer büyük eşyalarını başka yere koyarım diye düşünüyordum. Yani bahar gibi yer ayarlayabilirim ve o zaman dolap alırım diye düşünmüştüm ama şimdi şifonyeri koyacağım yere dolap sığar diyorum ama ilerde daha büyük dolap da alabilirim. Çok zor işler zaman daraldı ve ne çok şey düşünmeliyiz

Haklısın canım doğru söylüyorsun. Ben doğal süt yoğurda ulaşabiliyorum fakat onları da çok fazla tuketmiyorum. Yumurtada yiyemiyorum maalesef geçen gün böğürerek yedim resmen en iyisi ilaç kullanmak. Ama bitkisel olanı yokmudur acaba

Onu doktoruna veya güvendiğin bir eczacı varsa ona sorsan iyi olur. Ben osteocare bones kullanıyorum kalsiyum magnezyum d vitamini falan bir sürü şey var içinde. Ama bitkisel değil. Bi araştır istersen ilaçları çok ilaç var çünkü. Alternatif vardır sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…