- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Şifonyer veya iki kapılı dolabın işlevini göremez gibi geldi bana canım. Çok cici bi dolap ama değer mobilyalar varsa ekstra alınacak bi şeye benziyor sankiAy resim eklemeyi unutmuşum
Verdi canım ilaç kullanmayı hiç sevmediğim için kalsiyumu almadım bile magnezyum aldım duruyo öyleKan,uyuşmazlığı yoktur o yğzden bahsetmemiştir canım, sen negatif eşin pozitif ise uyuşmazlık olur
Ben ücret ödemedim. Özelde yaptırdım. Doktora gittim sadece muayene ücreti ödedim. Doktor reçeteyi yazdı, aşağı inin acile gidin dedi. Acile indik reçeteyi verdik iğneyi yaptılar, biraz bekledik sonra çık geldik. Hiç ücret ödemedik. Neden her hastane farklı ki
32+3 e randevu almıştım. İk ya sorayım ama doktora da randevu kalmamış baktım şimdi, ayın 20 sine kadar dolu. Olmazsa haataneye rica ederim belki son saate randevu ayarlarlar.
Kıyamam ya grçmiş olsun. Sonbahar geldi hava değişimine hepimiz dikkat etmeliyiz artık. Bi yandan hormonlardan dolayı terleyecrğiz bi yandan yağmur rüzgar.falan hasta olabiliriz.
Hehe bende dün farkettim bunu inanamadım.
Hiç kullanmadım ama ürün güzele benziyor. Her ürünün beğenmeyeni oluyor diye düşünüyorum.
Bende de yanma baskı oluyordu pulcet başladı doktorum. İlk zamanlarda sıkıntı yoktu ama hem mide için alan daralınca çalışması zorlandı hemde kaç aydır ilaç vitamin falan derken mide zamanla yorulmuştur diye düşünüyorum. Doktora sor bakalım ne diyecek.
Kalın ve sıcak tutar diye düşünüyorum canım. Doktora giderken sıcacık tutar. Ufakken bence çok işe yarar. Küçükken mont kullanışlı gelmedi, belki montu 3 aydan sonra düşünebilirim
Doktor vermedi mi canım magnezyum ve kalsiyum?
Doktor verdi canım ben kalsiyumu almadım magnezyumu da aldım ama hiç kullanmadımdoktoruna danışmadan kullanma sen yine de , bana çok iyi geldi
Günaydın canımGünaydın güzel anneler
Valla canım başlangıçta daha düşük bir bütçe planlıyordum ama fiyatlar fena, gönlüme sinmeyen bir şey de istemiyorum kaç kere ilk kez anne olucaz di mi? Şu an maks 9 bin civarına kapatmak istiyorum mümkünse, daha azı olursa tabi bayram ederim. 3 kapaklı gardıropla şifonyer istiyorum. Sen ne kadar harcama yaptın?Bütçen ne civarda canım? Ben çilek mobilyadan dolap ve şifonyer aldım. Aldığım dönem bir kaç mağaza gezdim ve en mantıklı fiyatta olan ve içime sinen orası olmuştu. İç dizaynları da bana çok kullanışlı geldi. İkiz kızlarım olacağı için Uzun vadede düşünüp bebek mobilyası şeklinde değil de 15-16 yaşlarına kadar kullanabilecekleri bir dolap aldım 4kapaklı.
Ay evet insanın aklına kötü şryler geliyor. Doğru diyorsun 3üz annesi de vardıBen de hala üçüzlerin annesini merak ediyorum ya üçüzler iyi mi yaşıyor mu bi anda neden sildi Happy Momda da görüyordum ben onu aynı zamanlarda ordan da ayrılmıştı.
Ay çok şükürCanım o burda adı11K yaptı
Sağol canım, çok hoşumuza da gitti eşimle. Ay ne çok şey var düşünecekŞifonyer veya iki kapılı dolabın işlevini göremez gibi geldi bana canım. Çok cici bi dolap ama değer mobilyalar varsa ekstra alınacak bi şeye benziyor sanki
Canım yanlış anlamanı istemem ama ilacı kimse sevmiyor ama ileride daha büyük sorunla karşılaşmamak için içsen iyi olur. Hiçbirimiz bedenimizin sapasağlam olduğunu iddia edemez. Bebek, bizdeki kalsiyumu çekiyor. Yani kemiklerimizdeki ve dişlerimizdeki kalsiyum kaynağını çekiyor. Şimdi değilse bile ilerleyen yaşlarında erken diş çürümeleri ve kemik erimesi( kadınlarda menopoz sonrası çıkar ) yaşaman büyük olasılık. Ve sen kalsiyumu içmeyerek bu riski çok ama çok arttırıyorsun. Gıdalardan karşılanabilecek bir durum değil. Kaldı ki çoğu gıdanın besleyiciliği artık eskisi gibi değil, kimyasal yüklü. Magnezyum da aynı şekilde. Kendini zorla. Magnezyum eksikliği kramplara sebep verir. Kaldı ki çatı ağrın da varmış. Magnezyum eksikliğinin erken doğumu tetiklediğini okumuştum.Verdi canım ilaç kullanmayı hiç sevmediğim için kalsiyumu almadım bile magnezyum aldım duruyo öyle
O ara bakmadıysan demişti cunku hesap değiştirdiğini gözden kaçmıştırValla canım başlangıçta daha düşük bir bütçe planlıyordum ama fiyatlar fena, gönlüme sinmeyen bir şey de istemiyorum kaç kere ilk kez anne olucaz di mi? Şu an maks 9 bin civarına kapatmak istiyorum mümkünse, daha azı olursa tabi bayram ederim. 3 kapaklı gardıropla şifonyer istiyorum. Sen ne kadar harcama yaptın?
Ay evet insanın aklına kötü şryler geliyor. Doğru diyorsun 3üz annesi de vardı
Ay çok şükür11K üzülüyorum ihtimaller dahilinde bile geçiş dönemini fark etmemişim, farklı kişiler olduğunu düşünüyordum
canım buna pek birşey sığdıramazsın. yetmez gibi geldi bana.Kızlar bu bebek için çok mu,saçma olur ? Kapağına ıvır zıvırları koyar içine bebek eşyalarını koyarım diye düşündüm ama bilemiyorum. Şifonyer veya 2 kapılı bir dolap almayı düşünüyordum ama bunu görünce bi acaba dedim
Sağlık ocağına idrar testi ver tatlım 1 ay oldumu içeliMerhaba hanımlar 31 haftalık olduk teyzoş lar :) zaman ne çabuk geçti değil mi
Benim de hazırlıklar bitmedi
Aşırı terliyorum ben antepten sevgiler 38 derece ya haftaya 33 filan diyor ama bakalım zor geçti gerçekten klima almadığımıza pişman oldum
Bir de Benim idrar enfeksiyonu geçti mi nereden anlicam
Monurol içtim bir de cefaks hap içtim bitti.
Canım normalde de sadece şifonyer alacaktım. Şu anda büyük dolap düşünmüyordum. Ama gittikçe büyük dolaba aklım kaymaya başladı. 3 kapılı bol raflı bir dolap mı alsam acaba ? Yerim yok koyacak. Sence şifonyer yetmez mi peki ? Geniş büyük 5 çekmeceli bir tane buldum geçen. Diğer büyük eşyalarını başka yere koyarım diye düşünüyordum. Yani bahar gibi yer ayarlayabilirim ve o zaman dolap alırım diye düşünmüştüm ama şimdi şifonyeri koyacağım yere dolap sığar diyorum ama ilerde daha büyük dolap da alabilirim. Çok zor işler zaman daraldı ve ne çok şey düşünmeliyizcanım buna pek birşey sığdıramazsın. yetmez gibi geldi bana.
Haklısın canım doğru söylüyorsun. Ben doğal süt yoğurda ulaşabiliyorum fakat onları da çok fazla tuketmiyorum. Yumurtada yiyemiyorum maalesef geçen gün böğürerek yedim resmenSağol canım, çok hoşumuza da gitti eşimle. Ay ne çok şey var düşünecek
Canım yanlış anlamanı istemem ama ilacı kimse sevmiyor ama ileride daha büyük sorunla karşılaşmamak için içsen iyi olur. Hiçbirimiz bedenimizin sapasağlam olduğunu iddia edemez. Bebek, bizdeki kalsiyumu çekiyor. Yani kemiklerimizdeki ve dişlerimizdeki kalsiyum kaynağını çekiyor. Şimdi değilse bile ilerleyen yaşlarında erken diş çürümeleri ve kemik erimesi( kadınlarda menopoz sonrası çıkar ) yaşaman büyük olasılık. Ve sen kalsiyumu içmeyerek bu riski çok ama çok arttırıyorsun. Gıdalardan karşılanabilecek bir durum değil. Kaldı ki çoğu gıdanın besleyiciliği artık eskisi gibi değil, kimyasal yüklü. Magnezyum da aynı şekilde. Kendini zorla. Magnezyum eksikliği kramplara sebep verir. Kaldı ki çatı ağrın da varmış. Magnezyum eksikliğinin erken doğumu tetiklediğini okumuştum.
Kendi sağlığın ve bebeğin sağlığı için riske girme. Suya atılan ilaçlar var, bazısı ekmek arasında falan yiyor. Eğer içemiyorsan diye diyotum. Ama içebiliyorsan zorla kendini. ileride iğne, serum ve daha çok ilaç kullanmamak için bir an önce başla.
Onu doktoruna veya güvendiğin bir eczacı varsa ona sorsan iyi olur. Ben osteocare bones kullanıyorum kalsiyum magnezyum d vitamini falan bir sürü şey var içinde. Ama bitkisel değil. Bi araştır istersen ilaçları çok ilaç var çünkü. Alternatif vardır sanıyorum.Haklısın canım doğru söylüyorsun. Ben doğal süt yoğurda ulaşabiliyorum fakat onları da çok fazla tuketmiyorum. Yumurtada yiyemiyorum maalesef geçen gün böğürerek yedim resmenen iyisi ilaç kullanmak. Ama bitkisel olanı yokmudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?