2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    277
Eşimin kuzeni kadındoğum uzmanı ona sorarım olmadı
 
Canım ben de şifonyer aldım ama ancak sığdı hatta bazı şeyler dışarıda kaldı. Koyacak başka yerin yoksa en azından 3 kapılı dolap almanı öneririm. Ama altı çekmeceli olanlardan olsun. Askı kısmı fazla olmasın.
 
Eşimin kuzeni kadındoğum uzmanı ona sorarım olmadı
En güzeli canım onlar bilir, bitkisel diye satılan çok şey var ama hamilelik farklı bir durum. Her şeyi kullanamıyoruz sonuçta. En iyisi doktor bilir. Umarım aradığını bulursun.

Bezi küveti gibi büyük parçaları falan başka yere koyacağım. Bir tek kıyafetleri için yer lazım bana. Minik minik onlar da şifonyere sığar gibime geliyor ama bilemiyorum.
Seneye yaza montessori tarzı bişeyler yaparım diye düşünüyorum. Veya 1 yaşından sonra. O zamana kadar oda ayarlarım ben ona. Daha rahat olur. Kullanmadığımız ama çok dolu bir oda var. Gereksiz ne varsa atıp orayı boşaltacağım, temizleyeceğim. Çalıştığım ve izin alamadığım için bu sene ilgilenemedim orayla. O odayı bırak kendi evimle bile ilgilenemiyorum. Günlük işleri ancak yapabiliyorum. İşyerimde bu sene sıkıntı çoktu, izin alamadım. Şimdiden sonrada büyük temizlik çok zor, kendimi zor taşıyorum çünkü. Ev için bir kadınla anlaşacağım ama o odaya eşimle benim bakmam lazım. Mecbur bekleyecek.
Bide parça parça eşya almak istemiyorum. Geçen burada küçük bir dükkanda sıfır şifonyere 750 dediler. 4 veya 5 çekmeceli ve genişti. İleride onu elden çıkarsam veya kırılsa bile üzülmem. Seneye odayı ayarlayınca gezeriz, tam takım gönlümüze göre alırız diye düşünüyorum. Bilmiyorum artık hayat ne gösterecek
 
Selena grey modelini aldım ben 4kapaklı dolap ve büyük boy şifonyere 8200civarı vermiştik 27Temmuzda. alacaksan mağazadan al orda ilgilenen satıcının kendi indirim yapma hakkı varmış belli bir yüzdeye kadar yapabiliyor.
 
Ebebek ve civilde de çok güzel mobilyalar var, oralarada bakmanı öneririm canım. İstersen sitelerine bir göz gezdir.
 
Kızlar dün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım doktor zehirli ishale çevirmiş bebek için tehlikeli bugün için yatış verdi sıvı kaybının çok olması sebebiyle yediğim serumların haddi hesabı yok kollarım delik deşik. Mide ağrısı için talcid verdi. Kas kasılmalarının başlıca sebebi potasyum eksikliğidir dedi kan değerlerimde de potasyum eksik çıkınca potasyum takviyesi verdi. Birde benim daha önce bilmediğim yararlı bir bilgi paylaşayım belki bilmeyen vardır. montmorillonit kili diye bir kıl varmış suya karıştırıp içiyorsun, aynı zamanda kil maskesi şeklinde yüzüne de sürüyormuşsun. Faydaları saymakla bitmiyor netten bakabilirsiniz. Ben ücuttaki bakteriyel ve toksit maddeleri mıgnatıs gibi çekip vücuttan attığı için kullanacağım.
Bugün birkez daha anladım ki Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın, ve gerçekten dünyadaki en büyük zenginlik sağlık.
 
Canım ben ikeadan sifonyer almıştım sadece onu kullanmayi düşünüyordum baktım bebişin eşyaları artıyor 3 kapılı bir dolap almak zorunda kaldım bir şekilde dolap lazım oluyor
 

Eklentiler

  • images (41).webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 67
Evet ya bende biri gidince cok üzülüyorum daha bebişlerimizin karakterlerini tipini anlatcaz birbirmize ,
 
Çokkk geçmş olsun
 
Ben sifonyer alacagim, 1-2 sene sonrada bir dolap alirim diyorum. Ilk bir yas hep orme kumas grubu giyiyorlar ya, biraz daha yaz gectikce dokuma kumasli kiyafetler, asilabilecek seylere geceriz sanirim.
 
Cok gecmis olsun. Bu sure zarfinda bol bol su icip, C vitamini yuksek gidalar tuketin. Bana Monurol sase'den 1 hafta sonra, bir idrar kulturu daha yaptirmislardi. Bakteri kaldimi kalmadimi bakiyorlar. Sakin kendi hissiyatiniza guvenmeyin.
Bir tanidigim 3 kere doktorun verdigi ilaclari tam kullanmadi, idrar yolu enfeksiyonu gecmemis ve dogum gerceklesi gecen hafta. Bebegi de anneyi de 10 gun hastanede tutuyor doktorlar simdi. Siz kendi hislerinize guvenmeyin, bir idrar kulturu verip emin olun.
 
Offff cok cok gecmis olsun, sukurler olsun ki hemen doktora ulasmis ve aksiyon almissiniz. Simdi size cok iyi bakarlar ve biran evvel vucudunuzu temizlerler. Tekrar buyuk gecmis olsun size ve miniginize.
 

Çok çok geçmiş olsun.
 
Geçmiş olsun tatlım
Neyden zehirlendin
Allahım daha beterinden korusun
 
Canım ben ikeadan sifonyer almıştım sadece onu kullanmayi düşünüyordum baktım bebişin eşyaları artıyor 3 kapılı bir dolap almak zorunda kaldım bir şekilde dolap lazım oluyor
Anladım canım, çok sağol dolap mantıklı gibi ama yer ayarı şart. Bi bakayım o zaman ne yapabilirim

Ben sifonyer alacagim, 1-2 sene sonrada bir dolap alirim diyorum. Ilk bir yas hep orme kumas grubu giyiyorlar ya, biraz daha yaz gectikce dokuma kumasli kiyafetler, asilabilecek seylere geceriz sanirim.
Bende öyle düşünüyordum aslında, bizim işterine yakın bir yerde 4 veya 4 çelmeceli şifonyeri 750 ye satıyorlar. Adam elinde kalmaskn diye indirim yapmış. Ondan mı alsam diyordum ama arkadaşlar hep dolap,almış sığmıyor diye yazmışlar forumda. Bilemedim. Yer sorunum da var. Bilemiyorum kafam karışık


Sezeryan olabilme ihtimalimide düşünerek kaydettim tatlım değişik bir bakış açısı yapmışlar
Çok ilginç bişey aslında aklımı karıştıran vücutta yara olan bir yere - dıştan iyileşmiş dahi olsa içte hala onarım devam edebilir- ısı uygulama fikri. Yani bilemedim, ya içeride hala yaramız iyileşmesiyse ve o yaş ile gelen ısı daha da zarar verirse. Aklımda deli sorular
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…