Eşimin kuzeni kadındoğum uzmanı ona sorarım olmadıOnu doktoruna veya güvendiğin bir eczacı varsa ona sorsan iyi olur. Ben osteocare bones kullanıyorum kalsiyum magnezyum d vitamini falan bir sürü şey var içinde. Ama bitkisel değil. Bi araştır istersen ilaçları çok ilaç var çünkü. Alternatif vardır sanıyorum.
Canım ben de şifonyer aldım ama ancak sığdı hatta bazı şeyler dışarıda kaldı. Koyacak başka yerin yoksa en azından 3 kapılı dolap almanı öneririm. Ama altı çekmeceli olanlardan olsun. Askı kısmı fazla olmasın.Canım normalde de sadece şifonyer alacaktım. Şu anda büyük dolap düşünmüyordum. Ama gittikçe büyük dolaba aklım kaymaya başladı. 3 kapılı bol raflı bir dolap mı alsam acaba ? Yerim yok koyacak. Sence şifonyer yetmez mi peki ? Geniş büyük 5 çekmeceli bir tane buldum geçen. Diğer büyük eşyalarını başka yere koyarım diye düşünüyordum. Yani bahar gibi yer ayarlayabilirim ve o zaman dolap alırım diye düşünmüştüm ama şimdi şifonyeri koyacağım yere dolap sığar diyorum ama ilerde daha büyük dolap da alabilirim. Çok zor işler zaman daraldı ve ne çok şey düşünmeliyiz
Canım gayet normal zaten bebekler 32. Haftadan sonda daha çok ve çabuk kilo alıyor protein ağırlıklı beslenKızlar 29+4 olduk bebeğim 1260 gram. Doktor normal ne kilolu ne zayıf dedi ama biraz zayıf geldi bana sizce nasıl
En güzeli canım onlar bilir, bitkisel diye satılan çok şey var ama hamilelik farklı bir durum. Her şeyi kullanamıyoruz sonuçta. En iyisi doktor bilir. Umarım aradığını bulursun.Eşimin kuzeni kadındoğum uzmanı ona sorarım olmadı
Bezi küveti gibi büyük parçaları falan başka yere koyacağım. Bir tek kıyafetleri için yer lazım bana. Minik minik onlar da şifonyere sığar gibime geliyor ama bilemiyorum.Canım ben de şifonyer aldım ama ancak sığdı hatta bazı şeyler dışarıda kaldı. Koyacak başka yerin yoksa en azından 3 kapılı dolap almanı öneririm. Ama altı çekmeceli olanlardan olsun. Askı kısmı fazla olmasın.
Selena grey modelini aldım ben 4kapaklı dolap ve büyük boy şifonyere 8200civarı vermiştik 27Temmuzda. alacaksan mağazadan al orda ilgilenen satıcının kendi indirim yapma hakkı varmış belli bir yüzdeye kadar yapabiliyor.Valla canım başlangıçta daha düşük bir bütçe planlıyordum ama fiyatlar fena, gönlüme sinmeyen bir şey de istemiyorum kaç kere ilk kez anne olucaz di mi? Şu an maks 9 bin civarına kapatmak istiyorum mümkünse, daha azı olursa tabi bayram ederim. 3 kapaklı gardıropla şifonyer istiyorum. Sen ne kadar harcama yaptın?
Ay evet insanın aklına kötü şryler geliyor. Doğru diyorsun 3üz annesi de vardı
Ay çok şükür11K üzülüyorum ihtimaller dahilinde bile geçiş dönemini fark etmemişim, farklı kişiler olduğunu düşünüyordum
Ebebek ve civilde de çok güzel mobilyalar var, oralarada bakmanı öneririm canım. İstersen sitelerine bir göz gezdir.Valla canım başlangıçta daha düşük bir bütçe planlıyordum ama fiyatlar fena, gönlüme sinmeyen bir şey de istemiyorum kaç kere ilk kez anne olucaz di mi? Şu an maks 9 bin civarına kapatmak istiyorum mümkünse, daha azı olursa tabi bayram ederim. 3 kapaklı gardıropla şifonyer istiyorum. Sen ne kadar harcama yaptın?
Ay çok şükür11K üzülüyorum ihtimaller dahilinde bile geçiş dönemini fark etmemişim, farklı kişiler olduğunu düşünüyordum
Canım ben ikeadan sifonyer almıştım sadece onu kullanmayi düşünüyordum baktım bebişin eşyaları artıyor 3 kapılı bir dolap almak zorunda kaldım bir şekilde dolap lazım oluyorCanım normalde de sadece şifonyer alacaktım. Şu anda büyük dolap düşünmüyordum. Ama gittikçe büyük dolaba aklım kaymaya başladı. 3 kapılı bol raflı bir dolap mı alsam acaba ? Yerim yok koyacak. Sence şifonyer yetmez mi peki ? Geniş büyük 5 çekmeceli bir tane buldum geçen. Diğer büyük eşyalarını başka yere koyarım diye düşünüyordum. Yani bahar gibi yer ayarlayabilirim ve o zaman dolap alırım diye düşünmüştüm ama şimdi şifonyeri koyacağım yere dolap sığar diyorum ama ilerde daha büyük dolap da alabilirim. Çok zor işler zaman daraldı ve ne çok şey düşünmeliyiz
Evet ya bende biri gidince cok üzülüyorum daha bebişlerimizin karakterlerini tipini anlatcaz birbirmize ,Valla canım başlangıçta daha düşük bir bütçe planlıyordum ama fiyatlar fena, gönlüme sinmeyen bir şey de istemiyorum kaç kere ilk kez anne olucaz di mi? Şu an maks 9 bin civarına kapatmak istiyorum mümkünse, daha azı olursa tabi bayram ederim. 3 kapaklı gardıropla şifonyer istiyorum. Sen ne kadar harcama yaptın?
Çokkk geçmş olsunKızlar dün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım doktor zehirli ishale çevirmiş bebek için tehlikeli bugün için yatış verdisıvı kaybının çok olması sebebiyle yediğim serumların haddi hesabı yok kollarım delik deşik. Mide ağrısı için talcid verdi. Kas kasılmalarının başlıca sebebi potasyum eksikliğidir dedi kan değerlerimde de potasyum eksik çıkınca potasyum takviyesi verdi. Birde benim daha önce bilmediğim yararlı bir bilgi paylaşayım belki bilmeyen vardır. montmorillonit kili diye bir kıl varmış suya karıştırıp içiyorsun, aynı zamanda kil maskesi şeklinde yüzüne de sürüyormuşsun. Faydaları saymakla bitmiyor netten bakabilirsiniz. Ben ücuttaki bakteriyel ve toksit maddeleri mıgnatıs gibi çekip vücuttan attığı için kullanacağım.
Bugün birkez daha anladım ki Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın, ve gerçekten dünyadaki en büyük zenginlik sağlık.
Saol kuzum ama ne yalan söyleyim çok korktum bebeğe birşey olacak diyeÇokkk geçmş olsun
Ben sifonyer alacagim, 1-2 sene sonrada bir dolap alirim diyorum. Ilk bir yas hep orme kumas grubu giyiyorlar ya, biraz daha yaz gectikce dokuma kumasli kiyafetler, asilabilecek seylere geceriz sanirim.Kızlar bu bebek için çok mu,saçma olur ? Kapağına ıvır zıvırları koyar içine bebek eşyalarını koyarım diye düşündüm ama bilemiyorum. Şifonyer veya 2 kapılı bir dolap almayı düşünüyordum ama bunu görünce bi acaba dedim
Cok gecmis olsun. Bu sure zarfinda bol bol su icip, C vitamini yuksek gidalar tuketin. Bana Monurol sase'den 1 hafta sonra, bir idrar kulturu daha yaptirmislardi. Bakteri kaldimi kalmadimi bakiyorlar. Sakin kendi hissiyatiniza guvenmeyin.Merhaba hanımlar 31 haftalık olduk teyzoş lar :) zaman ne çabuk geçti değil mi
Benim de hazırlıklar bitmedi
Aşırı terliyorum ben antepten sevgiler 38 derece ya haftaya 33 filan diyor ama bakalım zor geçti gerçekten klima almadığımıza pişman oldum
Bir de Benim idrar enfeksiyonu geçti mi nereden anlicam
Monurol içtim bir de cefaks hap içtim bitti.
Offff cok cok gecmis olsun, sukurler olsun ki hemen doktora ulasmis ve aksiyon almissiniz. Simdi size cok iyi bakarlar ve biran evvel vucudunuzu temizlerler. Tekrar buyuk gecmis olsun size ve miniginize.Kızlar dün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım doktor zehirli ishale çevirmiş bebek için tehlikeli bugün için yatış verdisıvı kaybının çok olması sebebiyle yediğim serumların haddi hesabı yok kollarım delik deşik. Mide ağrısı için talcid verdi. Kas kasılmalarının başlıca sebebi potasyum eksikliğidir dedi kan değerlerimde de potasyum eksik çıkınca potasyum takviyesi verdi. Birde benim daha önce bilmediğim yararlı bir bilgi paylaşayım belki bilmeyen vardır. montmorillonit kili diye bir kıl varmış suya karıştırıp içiyorsun, aynı zamanda kil maskesi şeklinde yüzüne de sürüyormuşsun. Faydaları saymakla bitmiyor netten bakabilirsiniz. Ben ücuttaki bakteriyel ve toksit maddeleri mıgnatıs gibi çekip vücuttan attığı için kullanacağım.
Bugün birkez daha anladım ki Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın, ve gerçekten dünyadaki en büyük zenginlik sağlık.
Kızlar dün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım doktor zehirli ishale çevirmiş bebek için tehlikeli bugün için yatış verdisıvı kaybının çok olması sebebiyle yediğim serumların haddi hesabı yok kollarım delik deşik. Mide ağrısı için talcid verdi. Kas kasılmalarının başlıca sebebi potasyum eksikliğidir dedi kan değerlerimde de potasyum eksik çıkınca potasyum takviyesi verdi. Birde benim daha önce bilmediğim yararlı bir bilgi paylaşayım belki bilmeyen vardır. montmorillonit kili diye bir kıl varmış suya karıştırıp içiyorsun, aynı zamanda kil maskesi şeklinde yüzüne de sürüyormuşsun. Faydaları saymakla bitmiyor netten bakabilirsiniz. Ben ücuttaki bakteriyel ve toksit maddeleri mıgnatıs gibi çekip vücuttan attığı için kullanacağım.
Sezeryan olabilme ihtimalimide düşünerek kaydettim tatlım değişik bir bakış açısı yapmışlarÇok ilginç işe yarıyor mu acaba bilemedim.
Geçmiş olsun tatlımKızlar dün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım doktor zehirli ishale çevirmiş bebek için tehlikeli bugün için yatış verdisıvı kaybının çok olması sebebiyle yediğim serumların haddi hesabı yok kollarım delik deşik. Mide ağrısı için talcid verdi. Kas kasılmalarının başlıca sebebi potasyum eksikliğidir dedi kan değerlerimde de potasyum eksik çıkınca potasyum takviyesi verdi. Birde benim daha önce bilmediğim yararlı bir bilgi paylaşayım belki bilmeyen vardır. montmorillonit kili diye bir kıl varmış suya karıştırıp içiyorsun, aynı zamanda kil maskesi şeklinde yüzüne de sürüyormuşsun. Faydaları saymakla bitmiyor netten bakabilirsiniz. Ben ücuttaki bakteriyel ve toksit maddeleri mıgnatıs gibi çekip vücuttan attığı için kullanacağım.
Anladım canım, çok sağol dolap mantıklı gibi ama yer ayarı şart. Bi bakayım o zaman ne yapabilirimCanım ben ikeadan sifonyer almıştım sadece onu kullanmayi düşünüyordum baktım bebişin eşyaları artıyor 3 kapılı bir dolap almak zorunda kaldım bir şekilde dolap lazım oluyor
Bende öyle düşünüyordum aslında, bizim işterine yakın bir yerde 4 veya 4 çelmeceli şifonyeri 750 ye satıyorlar. Adam elinde kalmaskn diye indirim yapmış. Ondan mı alsam diyordum ama arkadaşlar hep dolap,almış sığmıyor diye yazmışlar forumda. Bilemedim. Yer sorunum da var. Bilemiyorum kafam karışıkBen sifonyer alacagim, 1-2 sene sonrada bir dolap alirim diyorum. Ilk bir yas hep orme kumas grubu giyiyorlar ya, biraz daha yaz gectikce dokuma kumasli kiyafetler, asilabilecek seylere geceriz sanirim.
Çok ilginç bişey aslında aklımı karıştıran vücutta yara olan bir yere - dıştan iyileşmiş dahi olsa içte hala onarım devam edebilir- ısı uygulama fikri. Yani bilemedim, ya içeride hala yaramız iyileşmesiyse ve o yaş ile gelen ısı daha da zarar verirse. Aklımda deli sorularSezeryan olabilme ihtimalimide düşünerek kaydettim tatlım değişik bir bakış açısı yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?