- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Canım Allah kolaylık versin öncelikle. Tabi acele etme o zaman. Ben de şimdilik şifonyer aldım senin gibi. Sonra oğlumun oda takımını bebeğe yapıcam oğluma da yeni oda takımı alacağım. Şimdiden eve mobilya doldurmak istemedim ben de. yoksa boş odam var ama oğlum gidip oynuyor rahat rahat. Ben de organize etmedim yani hele bir sağlıkla gelsinler de. En son şifonyer hala sağlam kalırsa letgodan satarız değerlendiririz zaten :)En güzeli canım onlar bilir, bitkisel diye satılan çok şey var ama hamilelik farklı bir durum. Her şeyi kullanamıyoruz sonuçta. En iyisi doktor bilir. Umarım aradığını bulursun.
Bezi küveti gibi büyük parçaları falan başka yere koyacağım. Bir tek kıyafetleri için yer lazım bana. Minik minik onlar da şifonyere sığar gibime geliyor ama bilemiyorum.
Seneye yaza montessori tarzı bişeyler yaparım diye düşünüyorum. Veya 1 yaşından sonra. O zamana kadar oda ayarlarım ben ona. Daha rahat olur. Kullanmadığımız ama çok dolu bir oda var. Gereksiz ne varsa atıp orayı boşaltacağım, temizleyeceğim. Çalıştığım ve izin alamadığım için bu sene ilgilenemedim orayla. O odayı bırak kendi evimle bile ilgilenemiyorum. Günlük işleri ancak yapabiliyorum. İşyerimde bu sene sıkıntı çoktu, izin alamadım. Şimdiden sonrada büyük temizlik çok zor, kendimi zor taşıyorum çünkü. Ev için bir kadınla anlaşacağım ama o odaya eşimle benim bakmam lazım. Mecbur bekleyecek.
Bide parça parça eşya almak istemiyorum. Geçen burada küçük bir dükkanda sıfır şifonyere 750 dediler. 4 veya 5 çekmeceli ve genişti. İleride onu elden çıkarsam veya kırılsa bile üzülmem. Seneye odayı ayarlayınca gezeriz, tam takım gönlümüze göre alırız diye düşünüyorum. Bilmiyorum artık hayat ne gösterecek
Amin çok teşekkür ederim, çok korktum bir şey olacak bebeğime diye. çok. şükür düne göre daha iyiyim. tüm gün kalp atışlarını da dinledim dünyanın en güzel sesiydiOffff cok cok gecmis olsun, sukurler olsun ki hemen doktora ulasmis ve aksiyon almissiniz. Simdi size cok iyi bakarlar ve biran evvel vucudunuzu temizlerler. Tekrar buyuk gecmis olsun size ve miniginize.
Saol canım Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun. Özellikle 30 dan sonra çok daha dikkat etmek gerekiyor.Çok çok geçmiş olsun.
Saol kuzum Allah sizleri de korusun inşallahGeçmiş olsun tatlım
Neyden zehirlendin
Allahım daha beterinden korusun
saol canım Allahım sizleri korusun, çok dikkat edin kendinizePasha22 Canım çok büyük geçmiş olsun.
Zaten sarı akıntım var sümüksü gibi çok afedersinizCok gecmis olsun. Bu sure zarfinda bol bol su icip, C vitamini yuksek gidalar tuketin. Bana Monurol sase'den 1 hafta sonra, bir idrar kulturu daha yaptirmislardi. Bakteri kaldimi kalmadimi bakiyorlar. Sakin kendi hissiyatiniza guvenmeyin.
Bir tanidigim 3 kere doktorun verdigi ilaclari tam kullanmadi, idrar yolu enfeksiyonu gecmemis ve dogum gerceklesi gecen hafta. Bebegi de anneyi de 10 gun hastanede tutuyor doktorlar simdi. Siz kendi hislerinize guvenmeyin, bir idrar kulturu verip emin olun.
Balıktan tavuktan korkarken et olmasıSaol kuzum Allah sizleri de korusun inşallahDışarda birşeyler yedik et tarzı (ayrıntı vermeyim canı çeken olur), birde hamur işi almıştık güya günlük satıyorlar, ya hamurdan ya etten oldu tam bilmiyorum
Nazlanmazlar o tahlili hep yapıyorlar bu senin hakkın.Zaten sarı akıntım var sümüksü gibi çok afedersiniz
Geçmedi galiba
Evet işte erken doğumdan korktum
Sağlık ocağında da bişi isteyince nazlanıyorlar ya sinir oluyorum biraz
Kuzum bu iyilestikten sonraki süreç olarak gördüm yara iyileşince yapılıyor gibi duruyor pekte emin değilim birde uğraştırıcı birşey bence sezeryan izi için lazer felan vardır diye düşünüyorum belkide bunları düşünecek vaktimiz bile olmayacak gülüp geçeceğizAnladım canım, çok sağol dolap mantıklı gibi ama yer ayarı şart. Bi bakayım o zaman ne yapabilirim
Bende öyle düşünüyordum aslında, bizim işterine yakın bir yerde 4 veya 4 çelmeceli şifonyeri 750 ye satıyorlar. Adam elinde kalmaskn diye indirim yapmış. Ondan mı alsam diyordum ama arkadaşlar hep dolap,almış sığmıyor diye yazmışlar forumda. Bilemedim. Yer sorunum da var. Bilemiyorum kafam karışık
Çok ilginç bişey aslında aklımı karıştıran vücutta yara olan bir yere - dıştan iyileşmiş dahi olsa içte hala onarım devam edebilir- ısı uygulama fikri. Yani bilemedim, ya içeride hala yaramız iyileşmesiyse ve o yaş ile gelen ısı daha da zarar verirse. Aklımda deli sorular
Gelmiş geçmiş olsun canım. Dışardan yemek beni de çok rahatsız etmeye başladı evde de her zaman yemek yapmak yorucu oluyor ne yapacağız bilmiyorumSaol kuzum Allah sizleri de korusun inşallahDışarda birşeyler yedik et tarzı (ayrıntı vermeyim canı çeken olur), birde hamur işi almıştık güya günlük satıyorlar, ya hamurdan ya etten oldu tam bilmiyorum
Bende kullanıyorum bu 2 gündür. Doktora gittiğim zaman da sorucam tekrar. Bence de bi zararı yok amma doktor her ilacın içinde illaki bi kimyasal var demişti onun için birazcık düşündürdü beniBende 2 çeşit magnezyum var sönüşümlü kullanıyorum. Kullanımı aksattığımda ayağımda kramplar başlıyor hemen bence zararlı değil, günlük kaç tane hap içiyorum bilmiyorum karıştı hep ama gerekmese doktorlar vermezdi diye düşünüyorum. Doktorun önermediği bişeyi de kullanmıyorum
Ben de sanırım kullanıcam artık çünki son aylarda sancı falan artıyor onun için kullanmak en iyisi çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba ben düzenli kullanıyorum çoğu gebe de kullanıyor. Hatta bazıları 16.haftada başladı. Zararlı birşey değil aksine faydalı.
Cok geçmiş olsun canım şuan nasılsınızdün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım doktor zehirli ishale çevirmiş bebek için tehlikeli bugün için yatış verdisıvı kaybının çok olması sebebiyle yediğim serumların haddi hesabı yok kollarım delik deşik. Mide ağrısı için talcid verdi. Kas kasılmalarının başlıca sebebi potasyum eksikliğidir dedi kan değerlerimde de potasyum eksik çıkınca potasyum takviyesi verdi. Birde benim daha önce bilmediğim yararlı bir bilgi paylaşayım belki bilmeyen vardır. montmorillonit kili diye bir kıl varmış suya karıştırıp içiyorsun, aynı zamanda kil maskesi şeklinde yüzüne de sürüyormuşsun. Faydaları saymakla bitmiyor netten bakabilirsiniz. Ben ücuttaki bakteriyel ve toksit maddeleri mıgnatıs gibi çekip vücuttan attığı için kullanacağım.
Bugün birkez daha anladım ki Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın, ve gerçekten dünyadaki en büyük zenginlik sağlık.
Soyleki, cocugun 2 ay giydigini obur ay giyemeyecek. Surekli yer acilacak. Hurclara doldurup kaldiracaksin. Sifonyeri ilk etapta derdini cok iyi cozer ki 750 lira cok cok iyi fiyat. Yanina dolap alman gerekse bile kacirma. En iyisini tecrubeli anneler bilir. Burdan soralim, bize yardim etsinler. 1-2 sene sifonyer yeter mi? Dolap illahi ilk basta sart mi?Anladım canım, çok sağol dolap mantıklı gibi ama yer ayarı şart. Bi bakayım o zaman ne yapabilirim
Bende öyle düşünüyordum aslında, bizim işterine yakın bir yerde 4 veya 4 çelmeceli şifonyeri 750 ye satıyorlar. Adam elinde kalmaskn diye indirim yapmış. Ondan mı alsam diyordum ama arkadaşlar hep dolap,almış sığmıyor diye yazmışlar forumda. Bilemedim. Yer sorunum da var. Bilemiyorum kafam karışık
Çok ilginç bişey aslında aklımı karıştıran vücutta yara olan bir yere - dıştan iyileşmiş dahi olsa içte hala onarım devam edebilir- ısı uygulama fikri. Yani bilemedim, ya içeride hala yaramız iyileşmesiyse ve o yaş ile gelen ısı daha da zarar verirse. Aklımda deli sorular
Direk akintim var ve devam ediyor ve bu gecmedi saniyorum deyin. Gebesiniz asla risk alamazlar. Alti ustu idrar kulturu icin elinize kap verip kayda alacaklar.Zaten sarı akıntım var sümüksü gibi çok afedersiniz
Geçmedi galiba
Evet işte erken doğumdan korktum
Sağlık ocağında da bişi isteyince nazlanıyorlar ya sinir oluyorum biraz
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden esirgesin sağlıkla al bebişini kucağınaAmin çok teşekkür ederim, çok korktum bir şey olacak bebeğime diye. çok. şükür düne göre daha iyiyim. tüm gün kalp atışlarını da dinledim dünyanın en güzel sesiydi
Çok geçmiş olsun iyi ki hemen hastaneye gitmişsiniz eşiniz zehirlenmedi mi sadece size mi dokundu? Allah her şeyden önce sağlık versin herkese inşallahKızlar dün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım doktor zehirli ishale çevirmiş bebek için tehlikeli bugün için yatış verdisıvı kaybının çok olması sebebiyle yediğim serumların haddi hesabı yok kollarım delik deşik. Mide ağrısı için talcid verdi. Kas kasılmalarının başlıca sebebi potasyum eksikliğidir dedi kan değerlerimde de potasyum eksik çıkınca potasyum takviyesi verdi. Birde benim daha önce bilmediğim yararlı bir bilgi paylaşayım belki bilmeyen vardır. montmorillonit kili diye bir kıl varmış suya karıştırıp içiyorsun, aynı zamanda kil maskesi şeklinde yüzüne de sürüyormuşsun. Faydaları saymakla bitmiyor netten bakabilirsiniz. Ben ücuttaki bakteriyel ve toksit maddeleri mıgnatıs gibi çekip vücuttan attığı için kullanacağım.
Bugün birkez daha anladım ki Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın, ve gerçekten dünyadaki en büyük zenginlik sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?