2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım Allah kolaylık versin öncelikle. Tabi acele etme o zaman. Ben de şimdilik şifonyer aldım senin gibi. Sonra oğlumun oda takımını bebeğe yapıcam oğluma da yeni oda takımı alacağım. Şimdiden eve mobilya doldurmak istemedim ben de. yoksa boş odam var ama oğlum gidip oynuyor rahat rahat. Ben de organize etmedim yani hele bir sağlıkla gelsinler de. En son şifonyer hala sağlam kalırsa letgodan satarız değerlendiririz zaten :)

Offff cok cok gecmis olsun, sukurler olsun ki hemen doktora ulasmis ve aksiyon almissiniz. Simdi size cok iyi bakarlar ve biran evvel vucudunuzu temizlerler. Tekrar buyuk gecmis olsun size ve miniginize.
Amin çok teşekkür ederim, çok korktum bir şey olacak bebeğime diye. çok. şükür düne göre daha iyiyim. tüm gün kalp atışlarını da dinledim dünyanın en güzel sesiydi

Geçmiş olsun tatlım
Neyden zehirlendin
Allahım daha beterinden korusun
Saol kuzum Allah sizleri de korusun inşallah Dışarda birşeyler yedik et tarzı (ayrıntı vermeyim canı çeken olur), birde hamur işi almıştık güya günlük satıyorlar, ya hamurdan ya etten oldu tam bilmiyorum

Zaten sarı akıntım var sümüksü gibi çok afedersiniz
Geçmedi galiba
Evet işte erken doğumdan korktum
Sağlık ocağında da bişi isteyince nazlanıyorlar ya sinir oluyorum biraz

Balıktan tavuktan korkarken et olması
Canim benim ya bundan sonra hayırlısıyla birşey olmayacak içini ferah tut
Balık yersende sonrası 1 yemek kaşığı tahin sade iç oda materyali temizliyor hasret kaldım çevremde bir kişi Balıktan zehirlenmisti onun etkisi geçmiyor

Geçmedi galiba
Nazlanmazlar o tahlili hep yapıyorlar bu senin hakkın.

Kuzum bu iyilestikten sonraki süreç olarak gördüm yara iyileşince yapılıyor gibi duruyor pekte emin değilim birde uğraştırıcı birşey bence sezeryan izi için lazer felan vardır diye düşünüyorum belkide bunları düşünecek vaktimiz bile olmayacak gülüp geçeceğiz
Yinede bunun depresyonunada girmim diye kaydettim

Gelmiş geçmiş olsun canım. Dışardan yemek beni de çok rahatsız etmeye başladı evde de her zaman yemek yapmak yorucu oluyor ne yapacağız bilmiyorum

Bende kullanıyorum bu 2 gündür. Doktora gittiğim zaman da sorucam tekrar. Bence de bi zararı yok amma doktor her ilacın içinde illaki bi kimyasal var demişti onun için birazcık düşündürdü beni

Cok geçmiş olsun canım şuan nasılsınız

Soyleki, cocugun 2 ay giydigini obur ay giyemeyecek. Surekli yer acilacak. Hurclara doldurup kaldiracaksin. Sifonyeri ilk etapta derdini cok iyi cozer ki 750 lira cok cok iyi fiyat. Yanina dolap alman gerekse bile kacirma. En iyisini tecrubeli anneler bilir. Burdan soralim, bize yardim etsinler. 1-2 sene sifonyer yeter mi? Dolap illahi ilk basta sart mi?

Geçmedi galiba
Direk akintim var ve devam ediyor ve bu gecmedi saniyorum deyin. Gebesiniz asla risk alamazlar. Alti ustu idrar kulturu icin elinize kap verip kayda alacaklar.

Amin çok teşekkür ederim, çok korktum bir şey olacak bebeğime diye. çok. şükür düne göre daha iyiyim. tüm gün kalp atışlarını da dinledim dünyanın en güzel sesiydi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden esirgesin sağlıkla al bebişini kucağına

Çok geçmiş olsun iyi ki hemen hastaneye gitmişsiniz eşiniz zehirlenmedi mi sadece size mi dokundu? Allah her şeyden önce sağlık versin herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…