- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Canım gelen akıntının yoğunluğu yani kıvamını kastediyorum fazla ise rahim ağzına da alttan bir bakılmasını tavsiye ederim. Yakında doktor randevun varsa hatırlat mutlaka.Zaten sarı akıntım var sümüksü gibi çok afedersiniz
Geçmedi galiba
Evet işte erken doğumdan korktum
Sağlık ocağında da bişi isteyince nazlanıyorlar ya sinir oluyorum biraz
Canım Kocaeli Medicalparktan doğum paketi aldım ben. doğum paketinde direkt iki gece yatış yazıyor.
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız benek nasıl sen nasılsın hastaneden çıktınız mı ya da ne zaman çıkacağınız belli mi rabbim şifalar versinKızlar dün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım doktor zehirli ishale çevirmiş bebek için tehlikeli bugün için yatış verdisıvı kaybının çok olması sebebiyle yediğim serumların haddi hesabı yok kollarım delik deşik. Mide ağrısı için talcid verdi. Kas kasılmalarının başlıca sebebi potasyum eksikliğidir dedi kan değerlerimde de potasyum eksik çıkınca potasyum takviyesi verdi. Birde benim daha önce bilmediğim yararlı bir bilgi paylaşayım belki bilmeyen vardır. montmorillonit kili diye bir kıl varmış suya karıştırıp içiyorsun, aynı zamanda kil maskesi şeklinde yüzüne de sürüyormuşsun. Faydaları saymakla bitmiyor netten bakabilirsiniz. Ben ücuttaki bakteriyel ve toksit maddeleri mıgnatıs gibi çekip vücuttan attığı için kullanacağım.
Bugün birkez daha anladım ki Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın, ve gerçekten dünyadaki en büyük zenginlik sağlık.
Balıktan tavuktan korkarken et olması
Canim benim ya bundan sonra hayırlısıyla birşey olmayacak içini ferah tut
Balık yersende sonrası 1 yemek kaşığı tahin sade iç oda materyali temizliyor hasret kaldım çevremde bir kişi Balıktan zehirlenmisti onun etkisi geçmiyor
yok daha çıkmadık sabaha nst var sonrasında çıkacağız, karın bölgesindeki ağrı beni ve doktoru korkutuyor, mideyi falan geçtimÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız benek nasıl sen nasılsın hastaneden çıktınız mı ya da ne zaman çıkacağınız belli mi rabbim şifalar versin
eşim yerken tadını beğenmeyip bırakmıştı, ben o an biraz açtım fazla yedim.Çok geçmiş olsun iyi ki hemen hastaneye gitmişsiniz eşiniz zehirlenmedi mi sadece size mi dokundu? Allah her şeyden önce sağlık versin herkese inşallah
amin amin canım çok teşekkürler, sağlıcakla bi alsaydık bebişleri kucağımıza.Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden esirgesin sağlıkla al bebişini kucağına
Çok saol canım, çok şükür daha iyiyiz, inşallah sabaha taburcu oluruzCok geçmiş olsun canım şuan nasılsınız
İnşallah canım sevindim iyi olmanızaÇok saol canım, çok şükür daha iyiyiz, inşallah sabaha taburcu oluruz
biz haftada bir bildiğimiz güvendiğimiz yerlerde dışardan yeriz, bu kez ilk defa daha önce gitmediği miz bir yer denedikGelmiş geçmiş olsun canım. Dışardan yemek beni de çok rahatsız etmeye başladı evde de her zaman yemek yapmak yorucu oluyor ne yapacağız bilmiyorum
Bence etmelisiniz belki hafif atlatın bilmiyorum ama herkes işini en iyi şekilde yapmalı Allah korusun daha kötü sonuçlar getire bilirdi. Gerekli denetimler zaten düzenli yapılmıyor belli şikayet üzerine daha özenli olurlarbiz haftada bir bildiğimiz güvendiğimiz yerlerde dışardan yeriz, bu kez ilk defa daha önce gitmediği miz bir yer denediksonu böyle işte.. Arkdaşım şikayet edelim diyor da Pandemi de dükkanlar çok etkilendi, kıyamıyorum. Sadece dükkan sahibini mi uyarsam bilemedim
1 lohusa takımı sabahlıklıdoğuma giderken yanınıza kaç tane gecelik almayı düşünüyorsunuz
İnşallah en iyi şekil de çıkarsınız dualarım sizinleyok daha çıkmadık sabaha nst var sonrasında çıkacağız, karın bölgesindeki ağrı beni ve doktoru korkutuyor, mideyi falan geçtim
Görsellerin var mı ben de 2 tane beğendim sipariş vericem ama kararsızım. Sonrasında kullanır mıyım bilmiyorum1 lohusa takımı sabahlıklı
1 kadife sabahlıklı
1 düğmeli pijama takımı
biz haftada bir bildiğimiz güvendiğimiz yerlerde dışardan yeriz, bu kez ilk defa daha önce gitmediği miz bir yer denediksonu böyle işte.. Arkdaşım şikayet edelim diyor da Pandemi de dükkanlar çok etkilendi, kıyamıyorum. Sadece dükkan sahibini mi uyarsam bilemedim
Cok gecmis olsun, iyi olmanıza sevindim. Allah beterinden korusunKızlar dün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım doktor zehirli ishale çevirmiş bebek için tehlikeli bugün için yatış verdisıvı kaybının çok olması sebebiyle yediğim serumların haddi hesabı yok kollarım delik deşik. Mide ağrısı için talcid verdi. Kas kasılmalarının başlıca sebebi potasyum eksikliğidir dedi kan değerlerimde de potasyum eksik çıkınca potasyum takviyesi verdi. Birde benim daha önce bilmediğim yararlı bir bilgi paylaşayım belki bilmeyen vardır. montmorillonit kili diye bir kıl varmış suya karıştırıp içiyorsun, aynı zamanda kil maskesi şeklinde yüzüne de sürüyormuşsun. Faydaları saymakla bitmiyor netten bakabilirsiniz. Ben ücuttaki bakteriyel ve toksit maddeleri mıgnatıs gibi çekip vücuttan attığı için kullanacağım.
Bugün birkez daha anladım ki Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın, ve gerçekten dünyadaki en büyük zenginlik sağlık.
Ben bunları doğum sonrasında da kullanılabilirim diye düşünüyorum canımGörsellerin var mı ben de 2 tane beğendim sipariş vericem ama kararsızım. Sonrasında kullanır mıyım bilmiyorum
Ben de bi tane mavi dantelliye benzer bi tane de ince penye olan alt üst olacak şekil de düşünmüştüm. Güzel güzel gitmek nasip olsunBen bunları doğum sonrasında da kullanılabilirim diye düşünüyorum canım
Eki Görüntüle 3124614 Eki Görüntüle 3124616
Çok çok geçmiş olsun, Allah korumuşben de çok etkilendim, dün iştahım çok açık 15 kilo da ben aldım diye yorum yapmıştım hattabugün de başıma gelene bak. Neyse Allah beterinden korusun
2 gecelik 1 pijama takımı götürcem. Sabahlık almayı düşünmüyorum çünkü sezeryandan sonra öyle çok yürüdüğümü hatırlamıyorum hastanede. İlkinde almıştım bir kez bile giymedimdoğuma giderken yanınıza kaç tane gecelik almayı düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?