2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Zaten sarı akıntım var sümüksü gibi çok afedersiniz
Geçmedi galiba
Evet işte erken doğumdan korktum
Sağlık ocağında da bişi isteyince nazlanıyorlar ya sinir oluyorum biraz
Canım gelen akıntının yoğunluğu yani kıvamını kastediyorum fazla ise rahim ağzına da alttan bir bakılmasını tavsiye ederim. Yakında doktor randevun varsa hatırlat mutlaka.

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız benek nasıl sen nasılsın hastaneden çıktınız mı ya da ne zaman çıkacağınız belli mi rabbim şifalar versin

ben de çok etkilendim, dün iştahım çok açık 15 kilo da ben aldım diye yorum yapmıştım hatta bugün de başıma gelene bak. Neyse Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız benek nasıl sen nasılsın hastaneden çıktınız mı ya da ne zaman çıkacağınız belli mi rabbim şifalar versin
yok daha çıkmadık sabaha nst var sonrasında çıkacağız, karın bölgesindeki ağrı beni ve doktoru korkutuyor, mideyi falan geçtim

Çok geçmiş olsun iyi ki hemen hastaneye gitmişsiniz eşiniz zehirlenmedi mi sadece size mi dokundu? Allah her şeyden önce sağlık versin herkese inşallah
eşim yerken tadını beğenmeyip bırakmıştı, ben o an biraz açtım fazla yedim. ama ona rağmen eşimde de ishal bulantı ateş vs var ama çok daha iyi durumu çok şükür bari o ayakta

Gelmiş geçmiş olsun canım. Dışardan yemek beni de çok rahatsız etmeye başladı evde de her zaman yemek yapmak yorucu oluyor ne yapacağız bilmiyorum
biz haftada bir bildiğimiz güvendiğimiz yerlerde dışardan yeriz, bu kez ilk defa daha önce gitmediği miz bir yer denedik sonu böyle işte.. Arkdaşım şikayet edelim diyor da Pandemi de dükkanlar çok etkilendi, kıyamıyorum. Sadece dükkan sahibini mi uyarsam bilemedim

doğuma giderken yanınıza kaç tane gecelik almayı düşünüyorsunuz

Bence etmelisiniz belki hafif atlatın bilmiyorum ama herkes işini en iyi şekilde yapmalı Allah korusun daha kötü sonuçlar getire bilirdi. Gerekli denetimler zaten düzenli yapılmıyor belli şikayet üzerine daha özenli olurlar

Alo 174’ü arayın, o ilin gıda tarım biriminden mühendisler denetime gidiyor. Tabi eş zamanlı gitmedikleri için herhangi bir kusura rastlamayabilirler. En azından bi denetim görmüş olur işyeri. O yüzden yemekten kıl vs çıkması, bozuk olması vs durumlarında muhakkak arayın, sık sık denetim görmüş olurlar. Fişte yazılı olan tam adresi soracaklar bu arada.

Cok gecmis olsun, iyi olmanıza sevindim. Allah beterinden korusun

ben de çok etkilendim, dün iştahım çok açık 15 kilo da ben aldım diye yorum yapmıştım hatta bugün de başıma gelene bak. Neyse Allah beterinden korusun
Çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş
doğuma giderken yanınıza kaç tane gecelik almayı düşünüyorsunuz
2 gecelik 1 pijama takımı götürcem. Sabahlık almayı düşünmüyorum çünkü sezeryandan sonra öyle çok yürüdüğümü hatırlamıyorum hastanede. İlkinde almıştım bir kez bile giymedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…