2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yok daha çıkmadık sabaha nst var sonrasında çıkacağız, karın bölgesindeki ağrı beni ve doktoru korkutuyor, mideyi falan geçtim
Cok gecmis olsun kuzum , sabaha kadar agrin da kalmaz insallah

Bence sikayet etmelisin. Onlarin kendi ailelerinden birinin basina bu gelse naparlardi acaba ? pandemiden etkilenmis olabilirler ama bu temiz ve duzgun calismalarina asla engel degil. Senin yasadigin stres ve uzuntuyu baskalari yasamaz.

Selamlar hanimlar, bugun kontrolum vardi. Gecen seferki gibi yuzunu gostermedi. Genel olarak saglikliyiz. Ancak azicik iriymisiz. 1780 gram ve 44 cm dedi doktor. Ben orta boyluyum, babasi irice. Kizimiz sanirim Yarmagul olacak
Benim kız 29+2 de o kilodaydi ne olacak bilmiyorum bu gidişle kara kara nasıl çıkaracağımı düşünüyorum

Ya kızlar ben biraz stresli geçiriyorum hamileliğimi.. hep bi korku endişe.. ya inanırmısınız kedilerden okadar korkuyorum ki ve ne hikmetse herkes artık kedi aliyor kime gitsem kedili ev ve ani sıcramalarım korkum o stres artık cocuğuma yansiyor hissediyorum deminde bi örümcek gördüm korkudan anlık hareket yaptım kalktım koştum o korkuyla çocuk filan düşünemiyorum ki sonra kramp filan giriyor Farkındayım çok aşırı korkuyorum ama bende böyleyim yaa ben bu korkularla doğururum artık

İlla ki bir yerde kullanılır. 750 liraya buldum çok da güzel adam elinde kalmasın diye satıyormuş. Haftaiçi bakayım. Dolap ayrı yatak ayrı olsun istemiyorum ama bakalım nasip.

Canım o izi yara olarak düşünmüyoruz o bizim sevgi izimiz olacak. İnan ki aklıma bile gelmiyor. Yıllarca bebek hayali kurdum, olmayacak galiba dediğim anda geldi benim mucizem. İnan ne yarayı düşünüyorum ne dikişi. Sağlıkla doğsun da tek dileğim bu. Bilmiyorum ama belki böyle düşünmek seni depresyondan korur.

Bende kullanıyorum bu 2 gündür. Doktora gittiğim zaman da sorucam tekrar. Bence de bi zararı yok amma doktor her ilacın içinde illaki bi kimyasal var demişti onun için birazcık düşündürdü beni
Evet her ilaçta kimyasal var ama kimyasal,ılmayan şey mi var diyorum bende.

Güzel günlerde kullan bayıldım. Ama sarı tğlbent gördüm, eskiler sarılık için kullanırmış ama duyduğum kadarıyla aksine sarılığı tetiklermiş. Risk geçtikten sonra kullanırsın olmadı. Hevesini kırmak asla istemem aksine renge de modele de bayıldım ama duyduğum bişeyi de hele hele sağlık söz konusu olunca paylaşmak istedim.

İşte bende aynen böyle düşünüyorum. Sürekli kıyafetler çıkacak yenisi gelecek. Küçülenleri çıkarıp yenilerini koyacağım. Zaten minik minik elbiseler. 1 yıl idare etse kar. Sonra az büyüyünce takım alacağım onu da yıllarca kullanır artık diye düşünüyorum. Eşimle de konuştuk ama ikimizde kararsızız. Şimdilik takım,almak istemiyoruz. 1 bilemedin 2 sene sonra alırız ergenliğe kadar kullanır. Bebek odaları sevimli ama kimden duysam kullanışsız diyor. Çok zor bir karar bu tecrübeli anneler sağolsun bana bir kaç arkadaş yazmış onları bi oku derim. Ama diğer anneler de yazarsa süper olur

Bilinçaltında başka bir şey yatıyordur mutlaka, sorun hayvanlarda değil. Geçmişte yaşadığın bir korku, bebeğe zarar geleceği düşüncesi vb etkiliyordur seni. Ben mesela bebeğe zarar gelir diye rahat,rahat, yatamıyorum yatakta. Uykusuzluk çok yaşıyorum. Şey diyorum kendime ya onca kadın sereswrpe yatıyor tarlada hamileliğini geçiriyor da sana noluyor diye kızıyorum kendime. Sonra kendimi haklı buluyorum ne bileyim kendini rahatlatacak bişeyler bul . Kediler mesela neden korkuyorsun hele hele ev kedisinden. Benimde var ısrarla kafasını kucağıma koymak ister ilk başlarda yok dedim falan ama sonra bebeğin güvenli bir yerde olduğu fikrini kafama işledim, kedilerinde olumlu frekans yaydığını biliyorum. Bebeğime olumlu gelir. Bide hassas varlıklar çok video gördüm annenin karnına sarılan kedi. Kesinlikle zarar verme düşünceleri yok. Aşılı ise korkmana gerek yok. Sen bilinçaltına in, geçmişte bir anı bir söz vs buna sebep oluyor olabilir. Stres panik korku bebeğin karakterini bile etkileyebilir. Bir uzmanı dinlemiştim hamileliğinizdw psikolojiniz nasılsa doğacak çocuk yıllarca bundan etkilenir o uüzden sakin olmalısınız diyordu. Ben mesela çok stresli bir hayatım var ama elimden geldiğince kendimi mutlu edecek şeyler yapıyorum.

Yok kuzu ben catlaklarimla barismisim o bana işlemez zaten ama sonrası sıkı vücut tercihim spor spor spor onun için eş kisisine haftada 4 gün 1 saat bırakacağım anlaşma yaptım

Gerçekten bilmiyorum. Cocuğuma zarar verecek korkusu değil fobim var kedilere böceklere karşı bunu daha öncede yaşıyordum Yok sevemiyorum ısınamıyorum anlamiyorum hayvanlara zarar gelsin istemem kıyamam ama o kediyi yakınımda görmemeliyim çok korkunç geliyor. Heleki kara kediler
Yok anam ben hiç sevemedim sevemeyeceğimde heralde. Kaynanamda abilerimde hep yakınlarımda var oysaki resmen evlerine gidesim gelmiyor. Be şu ani sıcramalarımdan bağırmalarımdan bıktım

kızlar sizde yürümekte zorluk çekiyor musunuz çok erken değil mi bunu için bilemedim ama uzun uzun yürüyüş yapamıyorum karnımın altı sancılanıyor ve her ayağa kalktığımda lavaboya gidiyorum istisnasız

Benim bir kedi kızım var ve etrafımdaki bütün insanlardan daha değerli. Kardeşleri geldiğinde üçünün hallerini hayal edip mutlu oluyorum. Hiç yorum yapmak istemiyorum yazdıklarınıza aslında ama dayanamadım bu resmî göndereceğim sadece. Umarım biran önce kedilerin sevgisini tatma şansını yakalarsınız..

Eklentiler

• 655BA113-E15F-419A-A14A-8DBCFB4FCE62.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…