Cok gecmis olsun kuzum , sabaha kadar agrin da kalmaz insallahyok daha çıkmadık sabaha nst var sonrasında çıkacağız, karın bölgesindeki ağrı beni ve doktoru korkutuyor, mideyi falan geçtim
Aynı yüz örtüsünden ben de yaptırdım kenarları nazar boncukluEki Görüntüle 3124546 Eki Görüntüle 3124547 Eki Görüntüle 3124549 Eki Görüntüle 3124550
Dolabımız geldianca sığdı eşyaları . Orgnizer alsam daha düzenlj olacak
Eki Görüntüle 3124551
Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallahAynı yüz örtüsünden ben de yaptırdım kenarları nazar boncuklu
Benim kız 29+2 de o kilodaydi ne olacak bilmiyorum bu gidişle kara kara nasıl çıkaracağımı düşünüyorumSelamlar hanimlar, bugun kontrolum vardi. Gecen seferki gibi yuzunu gostermedi. Genel olarak saglikliyiz. Ancak azicik iriymisiz. 1780 gram ve 44 cm dedi doktor. Ben orta boyluyum, babasi irice. Kizimiz sanirim Yarmagul olacak
Kilolu bebek daha kolay doğar diyorlar, inşallah doğrudurBenim kız 29+2 de o kilodaydi ne olacak bilmiyorum bu gidişle kara kara nasıl çıkaracağımı düşünüyorum
Ay inşallah ya. Normal dogum cok istiyorum insallah 4 kiloyu geçmezde o anı yaşamak nasip olurKilolu bebek daha kolay doğar diyorlar, inşallah doğrudur
İlla ki bir yerde kullanılır. 750 liraya buldum çok da güzel adam elinde kalmasın diye satıyormuş. Haftaiçi bakayım. Dolap ayrı yatak ayrı olsun istemiyorum ama bakalım nasip.Canım Allah kolaylık versin öncelikle. Tabi acele etme o zaman. Ben de şimdilik şifonyer aldım senin gibi. Sonra oğlumun oda takımını bebeğe yapıcam oğluma da yeni oda takımı alacağım. Şimdiden eve mobilya doldurmak istemedim ben de. yoksa boş odam var ama oğlum gidip oynuyor rahat rahat. Ben de organize etmedim yani hele bir sağlıkla gelsinler de. En son şifonyer hala sağlam kalırsa letgodan satarız değerlendiririz zaten :)
Canım o izi yara olarak düşünmüyoruz o bizim sevgi izimiz olacak. İnan ki aklıma bile gelmiyor. Yıllarca bebek hayali kurdum, olmayacak galiba dediğim anda geldi benim mucizem. İnan ne yarayı düşünüyorum ne dikişi. Sağlıkla doğsun da tek dileğim bu. Bilmiyorum ama belki böyle düşünmek seni depresyondan korur.Kuzum bu iyilestikten sonraki süreç olarak gördüm yara iyileşince yapılıyor gibi duruyor pekte emin değilim birde uğraştırıcı birşey bence sezeryan izi için lazer felan vardır diye düşünüyorum belkide bunları düşünecek vaktimiz bile olmayacak gülüp geçeceğiz
Yinede bunun depresyonunada girmim diye kaydettim
Evet her ilaçta kimyasal var ama kimyasal,ılmayan şey mi var diyorum bende.Bende kullanıyorum bu 2 gündür. Doktora gittiğim zaman da sorucam tekrar. Bence de bi zararı yok amma doktor her ilacın içinde illaki bi kimyasal var demişti onun için birazcık düşündürdü beni
Güzel günlerde kullan bayıldım. Ama sarı tğlbent gördüm, eskiler sarılık için kullanırmış ama duyduğum kadarıyla aksine sarılığı tetiklermiş. Risk geçtikten sonra kullanırsın olmadı. Hevesini kırmak asla istemem aksine renge de modele de bayıldım ama duyduğum bişeyi de hele hele sağlık söz konusu olunca paylaşmak istedim.Eki Görüntüle 3124546 Eki Görüntüle 3124547 Eki Görüntüle 3124549 Eki Görüntüle 3124550
Dolabımız geldianca sığdı eşyaları . Orgnizer alsam daha düzenlj olacak
Eki Görüntüle 3124551
İşte bende aynen böyle düşünüyorum. Sürekli kıyafetler çıkacak yenisi gelecek. Küçülenleri çıkarıp yenilerini koyacağım. Zaten minik minik elbiseler. 1 yıl idare etse kar. Sonra az büyüyünce takım alacağım onu da yıllarca kullanır artık diye düşünüyorum. Eşimle de konuştuk ama ikimizde kararsızız. Şimdilik takım,almak istemiyoruz. 1 bilemedin 2 sene sonra alırız ergenliğe kadar kullanır. Bebek odaları sevimli ama kimden duysam kullanışsız diyor. Çok zor bir karar bu tecrübeli anneler sağolsun bana bir kaç arkadaş yazmış onları bi oku derim. Ama diğer anneler de yazarsa süper olurSoyleki, cocugun 2 ay giydigini obur ay giyemeyecek. Surekli yer acilacak. Hurclara doldurup kaldiracaksin. Sifonyeri ilk etapta derdini cok iyi cozer ki 750 lira cok cok iyi fiyat. Yanina dolap alman gerekse bile kacirma. En iyisini tecrubeli anneler bilir. Burdan soralim, bize yardim etsinler. 1-2 sene sifonyer yeter mi? Dolap illahi ilk basta sart mi?
Bilinçaltında başka bir şey yatıyordur mutlaka, sorun hayvanlarda değil. Geçmişte yaşadığın bir korku, bebeğe zarar geleceği düşüncesi vb etkiliyordur seni. Ben mesela bebeğe zarar gelir diye rahat,rahat, yatamıyorum yatakta. Uykusuzluk çok yaşıyorum. Şey diyorum kendime ya onca kadın sereswrpe yatıyor tarlada hamileliğini geçiriyor da sana noluyor diye kızıyorum kendime. Sonra kendimi haklı buluyorumYa kızlar ben biraz stresli geçiriyorum hamileliğimi.. hep bi korku endişe.. ya inanırmısınız kedilerden okadar korkuyorum ki ve ne hikmetse herkes artık kedi aliyor kime gitsem kedili ev ve ani sıcramalarım korkum o stres artık cocuğuma yansiyor hissediyorumdeminde bi örümcek gördüm korkudan anlık hareket yaptım kalktım koştum o korkuyla çocuk filan düşünemiyorum ki sonra kramp filan giriyor Farkındayım çok aşırı korkuyorum ama bende böyleyim yaa ben bu korkularla doğururum artık
Yok kuzu ben catlaklarimla barismisim o bana işlemez zatenİlla ki bir yerde kullanılır. 750 liraya buldum çok da güzel adam elinde kalmasın diye satıyormuş. Haftaiçi bakayım. Dolap ayrı yatak ayrı olsun istemiyorum ama bakalım nasip.
Canım o izi yara olarak düşünmüyoruz o bizim sevgi izimiz olacak. İnan ki aklıma bile gelmiyor. Yıllarca bebek hayali kurdum, olmayacak galiba dediğim anda geldi benim mucizem. İnan ne yarayı düşünüyorum ne dikişi. Sağlıkla doğsun da tek dileğim bu. Bilmiyorum ama belki böyle düşünmek seni depresyondan korur.
Evet her ilaçta kimyasal var ama kimyasal,ılmayan şey mi var diyorum bende.
Güzel günlerde kullan bayıldım. Ama sarı tğlbent gördüm, eskiler sarılık için kullanırmış ama duyduğum kadarıyla aksine sarılığı tetiklermiş. Risk geçtikten sonra kullanırsın olmadı. Hevesini kırmak asla istemem aksine renge de modele de bayıldım ama duyduğum bişeyi de hele hele sağlık söz konusu olunca paylaşmak istedim.
Gerçekten bilmiyorum. Cocuğuma zarar verecek korkusu değil fobim var kedilere böceklere karşı bunu daha öncede yaşıyordumBilinçaltında başka bir şey yatıyordur mutlaka, sorun hayvanlarda değil. Geçmişte yaşadığın bir korku, bebeğe zarar geleceği düşüncesi vb etkiliyordur seni. Ben mesela bebeğe zarar gelir diye rahat,rahat, yatamıyorum yatakta. Uykusuzluk çok yaşıyorum. Şey diyorum kendime ya onca kadın sereswrpe yatıyor tarlada hamileliğini geçiriyor da sana noluyor diye kızıyorum kendime. Sonra kendimi haklı buluyorumne bileyim kendini rahatlatacak bişeyler bul . Kediler mesela neden korkuyorsun hele hele ev kedisinden. Benimde var ısrarla kafasını kucağıma koymak ister ilk başlarda yok dedim falan ama sonra bebeğin güvenli bir yerde olduğu fikrini kafama işledim, kedilerinde olumlu frekans yaydığını biliyorum. Bebeğime olumlu gelir. Bide hassas varlıklar çok video gördüm annenin karnına sarılan kedi. Kesinlikle zarar verme düşünceleri yok. Aşılı ise korkmana gerek yok. Sen bilinçaltına in, geçmişte bir anı bir söz vs buna sebep oluyor olabilir. Stres panik korku bebeğin karakterini bile etkileyebilir. Bir uzmanı dinlemiştim hamileliğinizdw psikolojiniz nasılsa doğacak çocuk yıllarca bundan etkilenir o uüzden sakin olmalısınız diyordu. Ben mesela çok stresli bir hayatım var ama elimden geldiğince kendimi mutlu edecek şeyler yapıyorum.
Gunaydin cok geçmiş olsun şimdi nasılsın?amin amin canım çok teşekkürler, sağlıcakla bi alsaydık bebişleri kucağımıza.
Benim bir kedi kızım var ve etrafımdaki bütün insanlardan daha değerli. Kardeşleri geldiğinde üçünün hallerini hayal edip mutlu oluyorum. Hiç yorum yapmak istemiyorum yazdıklarınıza aslında ama dayanamadım bu resmî göndereceğim sadece. Umarım biran önce kedilerin sevgisini tatma şansını yakalarsınız..Gerçekten bilmiyorum. Cocuğuma zarar verecek korkusu değil fobim var kedilere böceklere karşı bunu daha öncede yaşıyordumYok sevemiyorum ısınamıyorum anlamiyorum hayvanlara zarar gelsin istemem kıyamam ama o kediyi yakınımda görmemeliyim çok korkunç geliyor. Heleki kara kediler
Yok anam ben hiç sevemedim sevemeyeceğimde heralde. Kaynanamda abilerimde hep yakınlarımda var oysaki resmen evlerine gidesim gelmiyor. Be şu ani sıcramalarımdan bağırmalarımdan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?