Bende uzun yürüyemiyorum kasiklarimda baski oluşuyor hemenkızlar sizde yürümekte zorluk çekiyor musunuz çok erken değil mi bunu için bilemedim ama uzun uzun yürüyüş yapamıyorum karnımın altı sancılanıyor ve her ayağa kalktığımda lavaboya gidiyorum istisnasız
ayağa kalktığım an baskı oluşuyor iş yaparken bile zorlanıyorumBende uzun yürüyemiyorum kasiklarimda baski oluşuyor hemen
Ben uzun zamandır öyleyim malesef zaten iş yapmıyordum ama artık ayakta dururken bile çok zor geliyor oturmak da aynı şekilde. hastaneye gitmek bile zulüm oldu ilçedeyiz ile gidiyorum çok zor geçiyor yolculuğum gidişte zorlanmasam dönüşte zorlanıyorumayağa kalktığım an baskı oluşuyor iş yaparken bile zorlanıyorum
hayılısıyla bir doğursaydıkBen uzun zamandır öyleyim malesef zaten iş yapmıyordum ama artık ayakta dururken bile çok zor geliyor oturmak da aynı şekilde. hastaneye gitmek bile zulüm oldu ilçedeyiz ile gidiyorum çok zor geçiyor yolculuğum gidişte zorlanmasam dönüşte zorlanıyorum
Gerçekten bilmiyorum. Cocuğuma zarar verecek korkusu değil fobim var kedilere böceklere karşı bunu daha öncede yaşıyordumYok sevemiyorum ısınamıyorum anlamiyorum hayvanlara zarar gelsin istemem kıyamam ama o kediyi yakınımda görmemeliyim çok korkunç geliyor. Heleki kara kediler
Yok anam ben hiç sevemedim sevemeyeceğimde heralde. Kaynanamda abilerimde hep yakınlarımda var oysaki resmen evlerine gidesim gelmiyor. Be şu ani sıcramalarımdan bağırmalarımdan bıktım
Normal bebek dolaplqri bile ekstra seyler icin yeterli gelmiyo (battaniye yorgan vs), bu hic yeterli gelmez canim tecrubeyle sabit :)Ay resim eklemeyi unutmuşum
Bugunume binlerce sukur ama hamilesizligi uyku ve hareket kisitlamasi olayindan dolayi ozledim saglikla dogsunlar bi :) :)hayılısıyla bir doğursaydıkherkes doğurduktan sonra uykusuz kalcaksın bilmem ne bıdı bıdı yapıyor bence göbekte olmaktansa kucakta olması daha iyi hamile kaldığımızdan beri gün yüzü görmedik ki tam serinlik düştü uyuruz rahatlarız dedik bu çıktı şimdide
kızlar sizde yürümekte zorluk çekiyor musunuz çok erken değil mi bunu için bilemedim ama uzun uzun yürüyüş yapamıyorum karnımın altı sancılanıyor ve her ayağa kalktığımda lavaboya gidiyorum istisnasız
Benimde 20.haftamda öyle oldu 1-2 hafta sürdü pes etmedim minik minik olsada yürüdüm. Şimdi yok birde olumsuz düşünme hep dimdik durmaya çalış sırtın küreklerine değsin ağırlık eşit dağılsın. Yürüyüş sonrasida 2 kat merdiven çıkmaya çalış tatlım. Yanında küçük bir su bulundur 15 dkda bir yudum yudum iç. ♡Ben de zorlanıyorum artık, hele merdiven, 1 kat dahi olsa o basamaklar nasıl zorluyor. Biz mi gebelikte hareketsiz kalıp buna neden olduk diyeceğim ama çalışıyorduk başından beri, hiçbir şey yapmasak öğle araları yürüyüş ve hareket oluyordu. Bilemedim vallahi…
Soyleki, cocugun 2 ay giydigini obur ay giyemeyecek. Surekli yer acilacak. Hurclara doldurup kaldiracaksin. Sifonyeri ilk etapta derdini cok iyi cozer ki 750 lira cok cok iyi fiyat. Yanina dolap alman gerekse bile kacirma. En iyisini tecrubeli anneler bilir. Burdan soralim, bize yardim etsinler. 1-2 sene sifonyer yeter mi? Dolap illahi ilk basta sart mi?
İşte bende aynen böyle düşünüyorum. Sürekli kıyafetler çıkacak yenisi gelecek. Küçülenleri çıkarıp yenilerini koyacağım. Zaten minik minik elbiseler. 1 yıl idare etse kar. Sonra az büyüyünce takım alacağım onu da yıllarca kullanır artık diye düşünüyorum. Eşimle de konuştuk ama ikimizde kararsızız. Şimdilik takım,almak istemiyoruz. 1 bilemedin 2 sene sonra alırız ergenliğe kadar kullanır. Bebek odaları sevimli ama kimden duysam kullanışsız diyor. Çok zor bir karar bu tecrübeli anneler sağolsun bana bir kaç arkadaş yazmış onları bi oku derim. Ama diğer anneler de yazarsa süper olur
Benimde 20.haftamda öyle oldu 1-2 hafta sürdü pes etmedim minik minik olsada yürüdüm. Şimdi yok birde olumsuz düşünme hep dimdik durmaya çalış sırtın küreklerine değsin ağırlık eşit dağılsın. Yürüyüş sonrasida 2 kat merdiven çıkmaya çalış tatlım. Yanında küçük bir su bulundur 15 dkda bir yudum yudum iç. ♡
Yüzmek daha güzel ağırlık binmiyorİzindeyim şimdi, enerjimi bol bol yüzmede kullandım, döneyim bu dediklerini harfi harfine yapayım. Yürüyüşü bırakmamak lazım. Doğru nefesle bir de.
Yüzmek daha güzel ağırlık binmiyor
Ben yüzemiyorum suyu sevmiyorum
Ben Nisan'da anlaşmıştım 9500 olarak hatta Mayıs'ta 10500 oldu. Mayıs'ta yaptırdım ama önceden anlaştığım için yeni zammı uygulamadilar. Şimdi ne kadar hiç bilgim yok ucmustur kesin.Merhaba, doğum paketinin fiyatı nedir acaba? Temmuz zammından önce mi aldınız sonra mı?
Valla bende hamileliği özleyecek miyim bilmiyorum ama özlerim kesin benden her şey beklenirBugunume binlerce sukur ama hamilesizligi uyku ve hareket kisitlamasi olayindan dolayi ozledim saglikla dogsunlar bi :) :)
bende aynı şekilde yan gelip yatsam tamam diyeceğim işte çalışıyorum evde yemek çamaşır bilmem nesi de bitmiyorBen de zorlanıyorum artık, hele merdiven, 1 kat dahi olsa o basamaklar nasıl zorluyor. Biz mi gebelikte hareketsiz kalıp buna neden olduk diyeceğim ama çalışıyorduk başından beri, hiçbir şey yapmasak öğle araları yürüyüş ve hareket oluyordu. Bilemedim vallahi…
ben aldim canim . tecrubeli degilimBöyle minik bezler uyku arkadaşı olarak işe yarıyor mu gerçekten? Tecrübeli ya da bilgisi olan biri var mı aldınız mı alacak mısınız?
Teşekkür ederim canım onu bende duydum sarılık ihtimali olmaz inşallah nazar icin beşiğin üstüne atarım diye düşünmüştümİlla ki bir yerde kullanılır. 750 liraya buldum çok da güzel adam elinde kalmasın diye satıyormuş. Haftaiçi bakayım. Dolap ayrı yatak ayrı olsun istemiyorum ama bakalım nasip.
Canım o izi yara olarak düşünmüyoruz o bizim sevgi izimiz olacak. İnan ki aklıma bile gelmiyor. Yıllarca bebek hayali kurdum, olmayacak galiba dediğim anda geldi benim mucizem. İnan ne yarayı düşünüyorum ne dikişi. Sağlıkla doğsun da tek dileğim bu. Bilmiyorum ama belki böyle düşünmek seni depresyondan korur.
Evet her ilaçta kimyasal var ama kimyasal,ılmayan şey mi var diyorum bende.
Güzel günlerde kullan bayıldım. Ama sarı tğlbent gördüm, eskiler sarılık için kullanırmış ama duyduğum kadarıyla aksine sarılığı tetiklermiş. Risk geçtikten sonra kullanırsın olmadı. Hevesini kırmak asla istemem aksine renge de modele de bayıldım ama duyduğum bişeyi de hele hele sağlık söz konusu olunca paylaşmak istedim.
Canım çok geçmiş olsunAmin çok teşekkür ederim, çok korktum bir şey olacak bebeğime diye. çok. şükür düne göre daha iyiyim. tüm gün kalp atışlarını da dinledim dünyanın en güzel sesiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?