2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende uzun yürüyemiyorum kasiklarimda baski oluşuyor hemen

ayağa kalktığım an baskı oluşuyor iş yaparken bile zorlanıyorum
Ben uzun zamandır öyleyim malesef zaten iş yapmıyordum ama artık ayakta dururken bile çok zor geliyor oturmak da aynı şekilde. hastaneye gitmek bile zulüm oldu ilçedeyiz ile gidiyorum çok zor geçiyor yolculuğum gidişte zorlanmasam dönüşte zorlanıyorum

hayılısıyla bir doğursaydık herkes doğurduktan sonra uykusuz kalcaksın bilmem ne bıdı bıdı yapıyor bence göbekte olmaktansa kucakta olması daha iyi hamile kaldığımızdan beri gün yüzü görmedik ki tam serinlik düştü uyuruz rahatlarız dedik bu çıktı şimdide

Korku tabi başka bir şey, ona biz yorum yapmayalım. Bizim keditolarımız ömrümüz. Kokusunu içime çeke çeke öpüyorum kedi yavrumu. Bebek büyürken evde bir kedi ile olacak olması da beni çok mutlu ediyor. Keşke diyorum herkes sevse, sokakta kalmasalar. Ama herkes sevmek zorunda değil. Kötülüklerini, yok olmalarını istemiyorsunuz, sadece sizden uzak olsun istiyorsunuz, anlıyorum sizleri. Sadece dışarıda masanıza geldiğinde kötü bir şekilde kovmayın yeter bizim için

Benim de fobim olan bir hayvan arkadaş var, ismini bile yazamıyorum çocukluğumun bir kısmı köyde geçtiği için çok görürdük ormanlarda kayalıkların diplerinde, korkmazdım o zamanlar, çok sonra gelişti bu korku bende. Neyseki şehir ortamında görme şansım yok diye avutuyorum kendimi çünkü resmine bile dayanamam.

Bu korkularınızdan rahatsızsanız destek alabilirsiniz. Ama normal yaşantınız hep böyleyse bebişiniz nasıl olumsuz etkilenecek karnınızda, onun bağlantısını kurmaya çalışıyorum? Ani kaçma zıplama gibi hareketlerinizden mi endişe duyuyorsunuz?

Bugunume binlerce sukur ama hamilesizligi uyku ve hareket kisitlamasi olayindan dolayi ozledim saglikla dogsunlar bi :) :)

Ben de zorlanıyorum artık, hele merdiven, 1 kat dahi olsa o basamaklar nasıl zorluyor. Biz mi gebelikte hareketsiz kalıp buna neden olduk diyeceğim ama çalışıyorduk başından beri, hiçbir şey yapmasak öğle araları yürüyüş ve hareket oluyordu. Bilemedim vallahi…

Benimde 20.haftamda öyle oldu 1-2 hafta sürdü pes etmedim minik minik olsada yürüdüm. Şimdi yok birde olumsuz düşünme hep dimdik durmaya çalış sırtın küreklerine değsin ağırlık eşit dağılsın. Yürüyüş sonrasida 2 kat merdiven çıkmaya çalış tatlım. Yanında küçük bir su bulundur 15 dkda bir yudum yudum iç. ♡

Deneyimsiz ve kafası karışık bir anne adayı olarak fikirlerim
Şifonyer için o fiyat çok çok iyi, beyazsa al geç, ileride oda yaptığında da uyar, uymasa da canın yanmaz, fiyat çok iyi.
Oda takımına gelince, ben 2 kapaklı gardrop ve şifonyer alıcam, en kötü 5-6 yaşına kadar idare eder düşüncesindeyim. Yoksa tek şifonyer ile ben idare edemem, eşyasını başka koyabileceğim yer yok. 3 kapaklı gardroplarsa tamam daha çok şey alabilirler, ama o da odayı kapatıyor, çok büyük.

Çok uzun süreli kullansın mantığını bıraktım, ben bi şeyi on yıllarca kullanıyor muyum ki çocuktan öyle bi beklentim olsun. Kendini bilecek, eşya seçecek, beğenileri olacak yaşa geldiğinde zaten istemeyecek odasındakileri.

İzindeyim şimdi, enerjimi bol bol yüzmede kullandım, döneyim bu dediklerini harfi harfine yapayım. Yürüyüşü bırakmamak lazım. Doğru nefesle bir de.

Böyle minik bezler uyku arkadaşı olarak işe yarıyor mu gerçekten? Tecrübeli ya da bilgisi olan biri var mı aldınız mı alacak mısınız?

Eklentiler

• 281E1F04-E9DC-4209-9285-8B7A147626B4.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 58
Yüzmek daha güzel ağırlık binmiyor
Ben yüzemiyorum suyu sevmiyorum

Yaz bitmese ben sudan çıkmam, öylece suyun içinde durması bile huzur veriyor Sen bebişle birlikte seneye hafif hafif başla antrenmanlara, bi de bakarsın evlat suyu çok sever, mecbur kalırsın suya girmeye

bende aynı şekilde yan gelip yatsam tamam diyeceğim işte çalışıyorum evde yemek çamaşır bilmem nesi de bitmiyor

Böyle minik bezler uyku arkadaşı olarak işe yarıyor mu gerçekten? Tecrübeli ya da bilgisi olan biri var mı aldınız mı alacak mısınız?
ben aldim canim . tecrubeli degilim ama okudugum uyku egitimi kitabin da biz odadan ciktiktan sonra yaninda bir uyku arkadasi olmasi guven verirmis diyordu

Teşekkür ederim canım onu bende duydum sarılık ihtimali olmaz inşallah nazar icin beşiğin üstüne atarım diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…