2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Böyle minik bezler uyku arkadaşı olarak işe yarıyor mu gerçekten? Tecrübeli ya da bilgisi olan biri var mı aldınız mı alacak mısınız?

ben aldim canim . tecrubeli degilim ama okudugum uyku egitimi kitabin da biz odadan ciktiktan sonra yaninda bir uyku arkadasi olmasi guven verirmis diyordu

Ben uyku arkadaşı kesin alıcam, ama bu bez olanından emin olamadım, çok ciddi gelmedi. Yine de deneyimli annelerden, kullananlardan yanıt beklemek daha doğru olur. Bunu ben zaten assam beşiğin üstüne benim kedi mahveder

İkiz bebek bekliyorum, seneye yaz sonu inşallah oda yapacağım onlara yaşlarına yaklaşınca anca ayırırım çünkü yanımdan. Annemde ve kardeşimde kullanılmayan iki beyaz şifonyeri aldım kendi ebeveyn giyinme odamı boşaltıp oraya koydum, ikisinin de kıyafetleri, müslinleri, battaniyeleri sığdı şimdilik. Üstüne organizer aldım ıvır zıvırları koydum. İkişerde raf takdırdım üstüne oyuncaklı, kitaptı falan oraya koydum. Oldu da bitti maşallah

ben de böyle düşünüyorum da eşim vicdan yaptırıyor

Benimde kasık ağrım var. Evden çıkıp asla yürüyüş yapamıyorum çatı ağrısı bel kasık ben pert evde iş yapabilsem şükrediyorum

Reactions: 11K
adres elimizde net var o restorana giriş çıkışımızı da gösteren çok kamera var

çok teşekkür ederim

Allah kimseye böyle acı ve korku yaşatmasın. Sanırım hamilelik boyunca anne kelimesinin ne demek olduğunu bir kez daha net hissettim. Beni bırakın çocuğumu kurtarın diye ağladım Allah sizleri de korusun lütfen çok dikkat edin

Gunaydin cok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Bende karin acisidindan gece uyumadım ishal de var da anlamadim neden boyle oldu
Günaydın canım çok şükür daha iyiyim. hiç bekleme direk hastaneye git. Gebelik zehirlenmesi diye bir şey de var Allah esitirgesin bebekler için risk

adres elimizde net var o restorana giriş çıkışımızı da gösteren çok kamera var
Telefonda Zehirlenme vakası olduğunu da belirtin isterseniz, belki farklı bir prosedür izliyorlardır, denetimi vakit kaybetmeden hemen yapıyor olabilirler böyle durumlarda. Önemli ve sağlık açısından tehdit oluşturacak bir durum çünkü.

Ya ben de hayvanları severim de bu kedicilik işi çok abartılıyor gerçekten de. Her evde bir kedi ben de hiç hoşlanmıyorum.

2 hafta önce 3-4 saat yürüyebiliyordum. Çok da enerjim vardı. Şimdi hem enerjim azaldı hem de yarım saat ayakta kalsam alt karnıma ağrı giriyor.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de bir odam fazla olduğu için ardiye olarak kullanıyordum. Ancak içinde yok yoktu. Bebeğin haberini alınca orayı yaparım diye düşündüm ama işin içinden bir türlü çıkamadım. Hamilelikte insan eski cesareti ile iş yapamıyor, bebeğe bir şey olur diye. Sonra başka ile taşındık ve o odayı ister istemez elden geçirmek zorunda kaldık. Tecrübeli anne sayılmam ama benzer durumda olan biri olarak tavsiyem canını hiç sıkma. Eğer şifonyer sağlam ise al, zarar geleceğini sanmıyorum. Bebeğin kullanılan eşyalarını şifonyere koyar bez, ıslak mendil gibi ve eski eşyaları öteki odaya koyarsın. Kendini toplayınca da o odanı düzenler bebeğine aceleye getirmeden güzel bir oda yaparsın. Son aylarda büyük iş yapmak zor.

Son düzenleme:
Hanımlar hello baby nasıl bir marka?
Bence kendi içinde kalite kalite ayrılan bir marka ben e bebekten de kıyafet aldım genelinin markası o, bazı tulumlar falan çok kaliteli çıktı yıkanınca ama atletler sertleşti sanki. Sen ne için sordun kıyafet mi başka bir parça mı?

benimki malesef fazla uslu kendi oyuncaklarıyla bile oynamaz.
Uyku arkadaşı ben de kesin almak istiyorum sadece bez olanları çok gördüm hm-Zara gibi markalarda bile başına bi figür koyup altını bez yapmışlar şaşırdım o şekilde görünce, yüzüne falan gelmez mi ki bebişlerin. Kolay tuttukları için mi öyle yapıyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…