- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Böyle minik bezler uyku arkadaşı olarak işe yarıyor mu gerçekten? Tecrübeli ya da bilgisi olan biri var mı aldınız mı alacak mısınız?
ben aldim canim . tecrubeli degilimama okudugum uyku egitimi kitabin da biz odadan ciktiktan sonra yaninda bir uyku arkadasi olmasi guven verirmis diyordu
İkiz bebek bekliyorum, seneye yaz sonu inşallah oda yapacağım onlara yaşlarına yaklaşınca anca ayırırım çünkü yanımdan. Annemde ve kardeşimde kullanılmayan iki beyaz şifonyeri aldım kendi ebeveyn giyinme odamı boşaltıp oraya koydum, ikisinin de kıyafetleri, müslinleri, battaniyeleri sığdı şimdilik. Üstüne organizer aldım ıvır zıvırları koydum. İkişerde raf takdırdım üstüne oyuncaklı, kitaptı falan oraya koydum. Oldu da bitti maşallahCanım normalde de sadece şifonyer alacaktım. Şu anda büyük dolap düşünmüyordum. Ama gittikçe büyük dolaba aklım kaymaya başladı. 3 kapılı bol raflı bir dolap mı alsam acaba ? Yerim yok koyacak. Sence şifonyer yetmez mi peki ? Geniş büyük 5 çekmeceli bir tane buldum geçen. Diğer büyük eşyalarını başka yere koyarım diye düşünüyordum. Yani bahar gibi yer ayarlayabilirim ve o zaman dolap alırım diye düşünmüştüm ama şimdi şifonyeri koyacağım yere dolap sığar diyorum ama ilerde daha büyük dolap da alabilirim. Çok zor işler zaman daraldı ve ne çok şey düşünmeliyiz
ben de böyle düşünüyorum da eşim vicdan yaptırıyorBence etmelisiniz belki hafif atlatın bilmiyorum ama herkes işini en iyi şekilde yapmalı Allah korusun daha kötü sonuçlar getire bilirdi. Gerekli denetimler zaten düzenli yapılmıyor belli şikayet üzerine daha özenli olurlar
Benimde kasık ağrım var. Evden çıkıp asla yürüyüş yapamıyorum çatı ağrısı bel kasık ben pert evde iş yapabilsem şükrediyorumkızlar sizde yürümekte zorluk çekiyor musunuz çok erken değil mi bunu için bilemedim ama uzun uzun yürüyüş yapamıyorum karnımın altı sancılanıyor ve her ayağa kalktığımda lavaboya gidiyorum istisnasız
adres elimizde net var o restorana giriş çıkışımızı da gösteren çok kamera varAlo 174’ü arayın, o ilin gıda tarım biriminden mühendisler denetime gidiyor. Tabi eş zamanlı gitmedikleri için herhangi bir kusura rastlamayabilirler. En azından bi denetim görmüş olur işyeri. O yüzden yemekten kıl vs çıkması, bozuk olması vs durumlarında muhakkak arayın, sık sık denetim görmüş olurlar. Fişte yazılı olan tam adresi soracaklar bu arada.
çok teşekkür ederim, Allah hepimizi korusun inşallahCok gecmis olsun, iyi olmanıza sevindim. Allah beterinden korusun
çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun, Allah korumuş
2 gecelik 1 pijama takımı götürcem. Sabahlık almayı düşünmüyorum çünkü sezeryandan sonra öyle çok yürüdüğümü hatırlamıyorum hastanede. İlkinde almıştım bir kez bile giymedim
Allah kimseye böyle acı ve korku yaşatmasın. Sanırım hamilelik boyunca anne kelimesinin ne demek olduğunu bir kez daha net hissettim. Beni bırakın çocuğumu kurtarın diye ağladımCok gecmis olsun kuzum , sabaha kadar agrin da kalmaz insallah
Bence sikayet etmelisin. Onlarin kendi ailelerinden birinin basina bu gelse naparlardi acaba ? pandemiden etkilenmis olabilirler ama bu temiz ve duzgun calismalarina asla engel degil. Senin yasadigin stres ve uzuntuyu baskalari yasamaz.
Günaydın canım çok şükür daha iyiyim. hiç bekleme direk hastaneye git. Gebelik zehirlenmesi diye bir şey de var Allah esitirgesin bebekler için riskGunaydin cok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Bende karin acisidindan gece uyumadım ishal de var da anlamadim neden boyle oldu
Telefonda Zehirlenme vakası olduğunu da belirtin isterseniz, belki farklı bir prosedür izliyorlardır, denetimi vakit kaybetmeden hemen yapıyor olabilirler böyle durumlarda. Önemli ve sağlık açısından tehdit oluşturacak bir durum çünkü.adres elimizde net var o restorana giriş çıkışımızı da gösteren çok kamera var
Nst de sancı şeklinde mi çıkıyor canım? Haber ver mutlaka.yok daha çıkmadık sabaha nst var sonrasında çıkacağız, karın bölgesindeki ağrı beni ve doktoru korkutuyor, mideyi falan geçtim
Ben 2 tane almayı düşünüyorum canım.doğuma giderken yanınıza kaç tane gecelik almayı düşünüyorsunuz
Ya ben de hayvanları severim de bu kedicilik işi çok abartılıyor gerçekten de. Her evde bir kedi ben de hiç hoşlanmıyorum.Gerçekten bilmiyorum. Cocuğuma zarar verecek korkusu değil fobim var kedilere böceklere karşı bunu daha öncede yaşıyordumYok sevemiyorum ısınamıyorum anlamiyorum hayvanlara zarar gelsin istemem kıyamam ama o kediyi yakınımda görmemeliyim çok korkunç geliyor. Heleki kara kediler
Yok anam ben hiç sevemedim sevemeyeceğimde heralde. Kaynanamda abilerimde hep yakınlarımda var oysaki resmen evlerine gidesim gelmiyor. Be şu ani sıcramalarımdan bağırmalarımdan bıktım
2 hafta önce 3-4 saat yürüyebiliyordum. Çok da enerjim vardı. Şimdi hem enerjim azaldı hem de yarım saat ayakta kalsam alt karnıma ağrı giriyor.kızlar sizde yürümekte zorluk çekiyor musunuz çok erken değil mi bunu için bilemedim ama uzun uzun yürüyüş yapamıyorum karnımın altı sancılanıyor ve her ayağa kalktığımda lavaboya gidiyorum istisnasız
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de bir odam fazla olduğu için ardiye olarak kullanıyordum. Ancak içinde yok yoktu. Bebeğin haberini alınca orayı yaparım diye düşündüm ama işin içinden bir türlü çıkamadım. Hamilelikte insan eski cesareti ile iş yapamıyor, bebeğe bir şey olur diye. Sonra başka ile taşındık ve o odayı ister istemez elden geçirmek zorunda kaldık. Tecrübeli anne sayılmam ama benzer durumda olan biri olarak tavsiyem canını hiç sıkma. Eğer şifonyer sağlam ise al, zarar geleceğini sanmıyorum. Bebeğin kullanılan eşyalarını şifonyere koyar bez, ıslak mendil gibi ve eski eşyaları öteki odaya koyarsın. Kendini toplayınca da o odanı düzenler bebeğine aceleye getirmeden güzel bir oda yaparsın. Son aylarda büyük iş yapmak zor.En güzeli canım onlar bilir, bitkisel diye satılan çok şey var ama hamilelik farklı bir durum. Her şeyi kullanamıyoruz sonuçta. En iyisi doktor bilir. Umarım aradığını bulursun.
Bezi küveti gibi büyük parçaları falan başka yere koyacağım. Bir tek kıyafetleri için yer lazım bana. Minik minik onlar da şifonyere sığar gibime geliyor ama bilemiyorum.
Seneye yaza montessori tarzı bişeyler yaparım diye düşünüyorum. Veya 1 yaşından sonra. O zamana kadar oda ayarlarım ben ona. Daha rahat olur. Kullanmadığımız ama çok dolu bir oda var. Gereksiz ne varsa atıp orayı boşaltacağım, temizleyeceğim. Çalıştığım ve izin alamadığım için bu sene ilgilenemedim orayla. O odayı bırak kendi evimle bile ilgilenemiyorum. Günlük işleri ancak yapabiliyorum. İşyerimde bu sene sıkıntı çoktu, izin alamadım. Şimdiden sonrada büyük temizlik çok zor, kendimi zor taşıyorum çünkü. Ev için bir kadınla anlaşacağım ama o odaya eşimle benim bakmam lazım. Mecbur bekleyecek.
Bide parça parça eşya almak istemiyorum. Geçen burada küçük bir dükkanda sıfır şifonyere 750 dediler. 4 veya 5 çekmeceli ve genişti. İleride onu elden çıkarsam veya kırılsa bile üzülmem. Seneye odayı ayarlayınca gezeriz, tam takım gönlümüze göre alırız diye düşünüyorum. Bilmiyorum artık hayat ne gösterecek.
doktor yürüyüş yap diyor bide zaten eve pestilim çıkmış bir şekilde geliyorumBenimde kasık ağrım var. Evden çıkıp asla yürüyüş yapamıyorum çatı ağrısı bel kasık ben pert evde iş yapabilsem şükrediyorum
bebişler büyüyor2 hafta önce 3-4 saat yürüyebiliyordum. Çok da enerjim vardı. Şimdi hem enerjim azaldı hem de yarım saat ayakta kalsam alt karnıma ağrı giriyor.
Bence kendi içinde kalite kalite ayrılan bir markaHanımlar hello baby nasıl bir marka?
Ben uyku arkadaşı kesin alıcam, ama bu bez olanından emin olamadım, çok ciddi gelmedi. Yine de deneyimli annelerden, kullananlardan yanıt beklemek daha doğru olur. Bunu ben zaten assam beşiğin üstüne benim kedi mahveder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?