Dolaba baktım ama 2200 civarından aşağı iyi yok sanırım. Kuponla 3 bine sıfır alabilirim. 800 TL için değmez gibibabyjörn hem temiz hemde yarı fiyatına dolap uygulamasında var bana yengem alacağı için almadım ama kesinlikle oradan alırdım uzun soluklu bir şey olsa sıfır almak mantıklı ama bir kaç ay için yeterli olur
Ben de bir sağda bir solda sertleşme oluyor. Popişini bir oraya bir buraya dayıyor diye düşünüyorumYok şükür rahimde kısalma yok.Fakat bir yerde bebeğin yeri daralıyor diye okumuştum öyle olan zaman onun için korkdum
Bana akrabam elele markasinin ana kucaginj hediye gonderdi. Performansi cok iyi duruyo ve alanlar hep memnun. Insallah bebis de sever :)Günaydın hanımlar. Ana kucağı konusunda fikrinize ihtiyacım var. Babybjörn almak istiyorum ama kısa bir süre için kullanılacak bir ürün için 3500 gibi bir para ödemek ne kadar mantıklı? Gerçekten hakkını verecek bir ürün ise 1 yıl kullanmak da az değil tabi. Muadillerine baktım ama demiri çıktı, burası yamuldu gibi yorumlar gördüm. Bir de nuna ile farkı nedir bilen var mı? O biraz daha uygun.
Aynen ve ne zaman muayenehe gitsem hareketli dio doktorlar sukur olsun. Ki zaten plasenta arkaya yerlesimli oldugu icin harekrtleri net hissediliyoBen de bir sağda bir solda sertleşme oluyor. Popişini bir oraya bir buraya dayıyor diye düşünüyorum
Su temizse sakinca yok demsti bana doktorum ama havuz tavsiye etmedi, ki cok hakli enfeksiyon riski yuksekKızlar merhaba bugün 30+3 teyiz çok şükür her şey yolunda bir delilik yapıp yazlık evimize gideceğiz hem sakin hem su sıcaklığı çok güzel oluyor eylülde, yüzmek istiyorum ama bu haftalarda olup denize giren yüzen var mi doktorum sorun olmaz dedi ama ben tecrübe etmiş birilerinden fikir istiyorum sadece suyum hala alt sınıra yakin onun haricinde bir sıkıntımız yok çok şükür
Bana doktorum 2 serum demir yuklemesi almama ragmen bebis demiri cok cekecegi icin gunde bi tane de feramat tok karnina olma k uzere ( cunku mideme dokunuyo ac karnina )demir hapina devam etmemi istedi.Tabiki düşük benim 4de düşmüştü serum takıldı toparladım biraz ama şuan ne durumda bilmiyorum
O sertlesne sirasinda harekrt ediyo mu bebis? Benim gobek deligi hizasinda bazen tek tarafli bazen cift tarafli oyle oluyo ama duzebsiz ve cok sık olmamasi sebebiyle muhim degil.Merhaba kızlarr.Bende son 2-3haftadır bebek karnımda farklı taraflarda sertleşiyor fakat 5 dakika falan sonra geçiyor.Dokununca bile bir tarafda sert hiss ediyorum.Sizde de oluyormu böyle şeyler.Tedirgin oluyorum bazen bunun için
Ben de seninle aynı şeyi düşünüp ve iki bebek faktörünün de etkisi de var tabi gereksiz pahalı geldiGünaydın hanımlar. Ana kucağı konusunda fikrinize ihtiyacım var. Babybjörn almak istiyorum ama kısa bir süre için kullanılacak bir ürün için 3500 gibi bir para ödemek ne kadar mantıklı? Gerçekten hakkını verecek bir ürün ise 1 yıl kullanmak da az değil tabi. Muadillerine baktım ama demiri çıktı, burası yamuldu gibi yorumlar gördüm. Bir de nuna ile farkı nedir bilen var mı? O biraz daha uygun.
Ben 30+0da gittim. Okulun açılacağı gün de gidip çalışamaza çevireceğim kaç gün olsa kar diye düşünüp haftaya girer girmez gittim. Sen o hafta zaten çalışmayı göze aldıysan çalışabilir raporu al bir hafta sonra ayrılmak istediğinde çalışamaza çevir madem neden boşu boşuna gidiyorsun ki? Doğum sonrası senin fazladan gittiğin 5güne çok ihtiyacın olacak. O anlamda boşu boşuna dedim iznine aktarsan daha karlı olur yani.Kızlar devlette öğretmenim 32.haftaya girdiğimiz zaman hemen mi izin almak gerekiyor? 32+2 de gitsem sorun olur mu? Benim her Çarşamba hafta atlıyor, çarşamba tam 32 oluyoruz, Çarşamba değilde Cuma okul çıkışı gitsem doktora. Diğer Hafta başından yani pazartesinden başlatsam izni sorun olur mu?
1500 var dı aaaDolaba baktım ama 2200 civarından aşağı iyi yok sanırım. Kuponla 3 bine sıfır alabilirim. 800 TL için değmez gibiAma hemen karar vermem lazım. Karar vermek ise en kötü olduğum şey
canım ben hemen hemen her hafta sonu denizde yüzdüm diyebilirim. havuz sıkıntılı enfeksiyon açısından ama denizde sıkıntı olmadı çok şükür. bu haftasonu da gideceğim hatta. çok iyi geliyo sırtıma. doktorum müsaade etti bana, hatta yüzme ve yürüyüşü önerdi. doktorun ne dediği çok önemli benim içinKızlar merhaba bugün 30+3 teyiz çok şükür her şey yolunda bir delilik yapıp yazlık evimize gideceğiz hem sakin hem su sıcaklığı çok güzel oluyor eylülde, yüzmek istiyorum ama bu haftalarda olup denize giren yüzen var mi doktorum sorun olmaz dedi ama ben tecrübe etmiş birilerinden fikir istiyorum sadece suyum hala alt sınıra yakin onun haricinde bir sıkıntımız yok çok şükür
bende mamma hakkında çok olumlu yorumlar duydu. ama önce bebeğim sever mi diye kiralayacağım. babybjörn de kiralayabilirim. severse mamma alırım heralde. bu kiralama siteleri bana çok mantıklı geldiBen de seninle aynı şeyi düşünüp ve iki bebek faktörünün de etkisi de var tabi gereksiz pahalı geldiMuadil ürünler arasındaki en iyisini aldım markası ‘Mamma’ olumlu yorumları aşırı fazlaydı hatta iki ürünü de kullanan birilerine bile denk geldim hiç bir farkının olmadığını söylüyorlar. Ben bana gelenleri çok beğendim taşıma çantasıyla geldi kumaşları çok güzel. Diğer muadilleri bilmiyorum ama olumsuz yorumlar daha uygun fiyatlı olanlarda baya vardı evet.
Esneme mekanizmasıyla çalışan bir ürünün ikinci elini almak bana çok mantıksız geldi illaki ilk günkü gibi olmayacak o esnekliğin sertliği diğer ana kucaklarında 2.el mantıklı tabiki özellikle elektronik olanlarda, ama bu mekanizmada değil diye düşünüyorum.
Yüzmek iyi gelir canım sana keşke benim de öyle bir fırsatım olsa biz okullar açıldı işe başladık hava serin kış moduna geçtik sankiKızlar merhaba bugün 30+3 teyiz çok şükür her şey yolunda bir delilik yapıp yazlık evimize gideceğiz hem sakin hem su sıcaklığı çok güzel oluyor eylülde, yüzmek istiyorum ama bu haftalarda olup denize giren yüzen var mi doktorum sorun olmaz dedi ama ben tecrübe etmiş birilerinden fikir istiyorum sadece suyum hala alt sınıra yakin onun haricinde bir sıkıntımız yok çok şükür
Evet haklısınız, teşekkür ederimAgırlasmadan herseyi hazır edip beklemeni tavsiye ederimkafan da rahat olur
Ev tipi olanları piyasada yok sanırım, bulamadım. Güle güle kullansın bebişin.Bana akrabam elele markasinin ana kucaginj hediye gonderdi. Performansi cok iyi duruyo ve alanlar hep memnun. Insallah bebis de sever :)
Aslında doğru esneme olayını hiç düşünmedim, mamma markasına da bakayım bir. İki bebiş olunca ekonomi şart, inşallah sever minnoşlar.Ben de seninle aynı şeyi düşünüp ve iki bebek faktörünün de etkisi de var tabi gereksiz pahalı geldiMuadil ürünler arasındaki en iyisini aldım markası ‘Mamma’ olumlu yorumları aşırı fazlaydı hatta iki ürünü de kullanan birilerine bile denk geldim hiç bir farkının olmadığını söylüyorlar. Ben bana gelenleri çok beğendim taşıma çantasıyla geldi kumaşları çok güzel. Diğer muadilleri bilmiyorum ama olumsuz yorumlar daha uygun fiyatlı olanlarda baya vardı evet.
Esneme mekanizmasıyla çalışan bir ürünün ikinci elini almak bana çok mantıksız geldi illaki ilk günkü gibi olmayacak o esnekliğin sertliği diğer ana kucaklarında 2.el mantıklı tabiki özellikle elektronik olanlarda, ama bu mekanizmada değil diye düşünüyorum.
Evet canım haraket ediyor.Sadece 3-5 dakikalık olup geçiyorO sertlesne sirasinda harekrt ediyo mu bebis? Benim gobek deligi hizasinda bazen tek tarafli bazen cift tarafli oyle oluyo ama duzebsiz ve cok sık olmamasi sebebiyle muhim degil.
Bu arada doktor 32. Hafta itibariyle once Nst sonra muayene seklinde geleceksn dedi
Canım ben de öğretmenim müdürüm gününü kaçırma rapor için dedi 32+0 a randevu aldım. Anladığım kadarıyla çalışabilir dedikleri her günü aktarıyorlar doğum sonrasına. Doğum sonrası da her gün kıymetli bence izin anlamında gününü kaçırma git sen de
Anladığım kadarıyla 32+0 da yani çarşamba gitcem bana Perşembe ve Cuma 2 gün çalışabilir raporu vercek 2 gün, sonra Pazartesi tekrar mı gitcem izine başlaması için.Doğru mu anlamışım kızlar ?Bende öğretmenim bana da tam 32+0 da gel dedi. Heyet raporum var 1 gün açıkta kalıyor mesela ona rağmen 32+0 dedi.
Benim 32+0 pazara denk geliyor. Mecburen pazartesi gideceğim sıkıntı olur mu acaba?Maalesef 32+0 da almanız lazım, öncesinde alamıyorsunuz. Daha geç de olmaması lazım tam denk getiririn randevunuzu. Öncesinde rapor almak mantıklı evet. Çocuklar için de böylesi daha iyi olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?