2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar suwen de külotlar indirime girmiş bakın..
Sizde öyle misiniz bilmiyorum düşününce emzirme atletiydi südyeniydi geceliğiydi küloduydu derken hayatımın hiç bir döneminde iç çamaşırına bu kadar para harcamamıştım

Trcrübeli annelere sorum olacak beşik 60×120 mi iyi sizce 70×110 mu ? Birinin boyu uzun, boyu uzatınca iyi olur ama diğer geniş dönerken rahat eder 10 cm çok değil gibi ama bebeğin rahatlığı önemli. Sizce hangisi iyi

benimde 32 canim , doktorum iyi dedi

merhabalar guzel anneler ,
dun benim icin butun gun hastanede gecti. birisi ultrosonumu iptal etmis ne bana ne doktoruma haber vermemis.
9.45 de ultroson sonra nst , oglende doktoru gorup eve gelicekken , aksam 5 e kadar hastanede kaldim yeniden acil ultroson cekilsin diye.

bebegim haftasina gore bir hfta gerideymis ve ya benim yda bebegin karacigerinde sknti varmis( o kdr yorgundum ki ne dedigini dinleyemedm bile doktorun ) o yuzden max 37. haftaya kadr tutariz bebegi dedi. her hafta ultroson ve nst ye girecegim artik :)

aksam eve gelip demir hapimi alip yemek yedim. yemez olaydim. yedigim herseyi cikardm mahfoldum.

neyse gece guzel uyumusum baya dinlendim . Bende durumlar boyle

Dün akşam haraket azlığından ötürü doktoruma yazmıştım yarın sabah gel nst çekelim dedi nst ye girdim benim minik kızım o takılan cihazın hoparlörüne tekmeler atıyor maşallah ama ben yine hissetmiyorum doktorumda yine boşuna telaş yapmışız dedi Gayet haraketli maşallah arada olur böyle durumlar ama ne zaman olursa olsun gel gece bile için rahat ermezse acilden giriş yap dedi

benimkide cihaz baglaninca hopp basliyor tekme yumruklara

Kızlar merhabalar, ateşölçer olarak ne tercih ettiniz ,nelere dikkat ettiniz ?
Benim oğlumdan kalan kulaktan ölçer braun var çok memnunum. Daha önce bu alından ölçerlerden filan da vardı hiçbirinden memnun kalmadım. En olarak da boy olarak da 10 cm çok fark etmez sanki. Bizim beşikler 60*120 Geçmiş olsun canım, karaciğer enzimlerine bakıldı mı? Benim gibi onda mı çıktı sıkıntı acaba. Gebelik kolestazı varsa 37 haftayı geçiremiyorlar riskinden ötürü. Ama öyle olsa sana ilaç başlarlardı. Ben pazartesi başladım haftada bir kan verip kontrol edicez

plesantan onde mi ?
yada seninki cok nazik , kibar kibar hareket ediyordur
Evet önde ama pazartesi günü dahil tekmeler uçuşuyordu bir anda yavaş yavaşkesilince tedirgin oldum ay evet öyle ye döndük küçük hanım ittiriyor ince ince ben tekmeleri bekliyorum hala

Sağol canım evet çok farketmiyor aslında. Aklımızda 4 seçenek var, kararsız kaldım. Belki en boy seçersem seçenekler 2 ye inecek diye düşündüm. Hepsinin ayrı bir avantajı var

her hafta kan ve idrar testlerime bakiyorlar canim.
muhtemelen ben zilyontane tansiyon ilaci kullaniyorum ya artik vucudum kaldirmiyor.

gebelik kolestazi yok bende simdilik. ama sagolsunlar bir sikayetim olsa hemen arastiriyorlar.

sanada gecmis olsun kuzumdun okudum da yazamadim kafam daginikti. masallah kilolari cok guzel ikizlerin boyle saglicakla devam etsinler
Evet önde ama pazartesi günü dahil tekmeler uçuşuyordu bir anda yavaş yavaşkesilince tedirgin oldum ay evet öyle ye döndük küçük hanım ittiriyor ince ince ben tekmeleri bekliyorum hala
oyy yavrumm bazi gunler sana mola veriyor demekki annesi bir kac haftaya geceleri de yatirmaz tekmiklemekten

Ben razıyım gelsin o geceler

Evet böyle mini mini sepetler epey iş görür. Bim ve a101 e böyle şeyler geliyor aslında. Belki denk gelir.

Bende L beden pijama takımı almıştım altı tam oldu üstü bol, kalıpları geniş sanki, m beden tshirtini aldım o da bol ama 9. ayda iyi olur gibi.

kaç kere okuduysamda anlamadım desem, çalışılan süre niye aktarılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…