Braun bakıyoruz iyi dediler ama daha almadıkKızlar merhabalar, ateşölçer olarak ne tercih ettiniz ,nelere dikkat ettiniz ?
benimde 32 canim , doktorum iyi dediKizlar mrblar,ayrintilida yani 23. Haftamda rahim agzi boyi 31.5 cikmis böyle cikan varmi,bilgisi olan yazabilirm lütfen ,cok endiseliyim,doktor birsey demedi ben kisa oldugunu farkettim,netten baktim 35 alti kisa diyende var normal diyende kafam cok karisti,30a ilac baslayanlar olmis
benimkide cihaz baglaninca hopp basliyor tekme yumruklaraDün akşam haraket azlığından ötürü doktoruma yazmıştım yarın sabah gel nst çekelim dedi nst ye girdim benim minik kızım o takılan cihazın hoparlörüne tekmeler atıyor maşallahama ben yine hissetmiyorum doktorumda yine boşuna telaş yapmışız dedi Gayet haraketli maşallah arada olur böyle durumlar ama ne zaman olursa olsun gel gece bile için rahat ermezse acilden giriş yap dedi
Ya ne güzel hissediyorsun ben hiç hissedemedimbenimkide cihaz baglaninca hopp basliyor tekme yumruklara
plesantan onde mi ?Ya ne güzel hissediyorsun ben hiç hissedemedim
Benim oğlumdan kalan kulaktan ölçer braun var çok memnunum. Daha önce bu alından ölçerlerden filan da vardı hiçbirinden memnun kalmadım.Kızlar merhabalar, ateşölçer olarak ne tercih ettiniz ,nelere dikkat ettiniz ?
En olarak da boy olarak da 10 cm çok fark etmez sanki. Bizim beşikler 60*120Trcrübeli annelere sorum olacak beşik 60×120 mi iyi sizce 70×110 mu ? Birinin boyu uzun, boyu uzatınca iyi olur ama diğer geniş dönerken rahat eder 10 cm çok değil gibi ama bebeğin rahatlığı önemli. Sizce hangisi iyi
Geçmiş olsun canım, karaciğer enzimlerine bakıldı mı? Benim gibi onda mı çıktı sıkıntı acaba. Gebelik kolestazı varsa 37 haftayı geçiremiyorlar riskinden ötürü. Ama öyle olsa sana ilaç başlarlardı. Ben pazartesi başladım haftada bir kan verip kontrol edicezmerhabalar guzel anneler ,
dun benim icin butun gun hastanede gecti. birisi ultrosonumu iptal etmis ne bana ne doktoruma haber vermemis.
9.45 de ultroson sonra nst , oglende doktoru gorup eve gelicekken , aksam 5 e kadar hastanede kaldim yeniden acil ultroson cekilsin diye.
bebegim haftasina gore bir hfta gerideymis ve ya benim yda bebegin karacigerinde sknti varmis( o kdr yorgundum ki ne dedigini dinleyemedm bile doktorun ) o yuzden max 37. haftaya kadr tutariz bebegi dedi. her hafta ultroson ve nst ye girecegim artik :)
aksam eve gelip demir hapimi alip yemek yedim. yemez olaydim. yedigim herseyi cikardm mahfoldum.
neyse gece guzel uyumusum baya dinlendim . Bende durumlar boyle
Evet önde ama pazartesi günü dahil tekmeler uçuşuyordu bir anda yavaş yavaşkesilince tedirgin oldum ay evet öyle ye döndük küçük hanım ittiriyor ince inceplesantan onde mi ?
yada seninki cok nazik , kibar kibar hareket ediyordur
Sağol canım evet çok farketmiyor aslında. Aklımızda 4 seçenek var, kararsız kaldım. Belki en boy seçersem seçenekler 2 ye inecek diye düşündüm. Hepsinin ayrı bir avantajı varBenim oğlumdan kalan kulaktan ölçer braun var çok memnunum. Daha önce bu alından ölçerlerden filan da vardı hiçbirinden memnun kalmadım.
En olarak da boy olarak da 10 cm çok fark etmez sanki. Bizim beşikler 60*120
Geçmiş olsun canım, karaciğer enzimlerine bakıldı mı? Benim gibi onda mı çıktı sıkıntı acaba. Gebelik kolestazı varsa 37 haftayı geçiremiyorlar riskinden ötürü. Ama öyle olsa sana ilaç başlarlardı. Ben pazartesi başladım haftada bir kan verip kontrol edicez
her hafta kan ve idrar testlerime bakiyorlar canim.Geçmiş olsun canım, karaciğer enzimlerine bakıldı mı? Benim gibi onda mı çıktı sıkıntı acaba. Gebelik kolestazı varsa 37 haftayı geçiremiyorlar riskinden ötürü. Ama öyle olsa sana ilaç başlarlardı. Ben pazartesi başladım haftada bir kan verip kontrol edicez
oyy yavrummEvet önde ama pazartesi günü dahil tekmeler uçuşuyordu bir anda yavaş yavaşkesilince tedirgin oldum ay evet öyle ye döndük küçük hanım ittiriyor ince inceben tekmeleri bekliyorum hala
Ben razıyım gelsin o gecelerher hafta kan ve idrar testlerime bakiyorlar canim.
muhtemelen ben zilyontane tansiyon ilaci kullaniyorum ya artik vucudum kaldirmiyor.
gebelik kolestazi yok bende simdilik. ama sagolsunlar bir sikayetim olsa hemen arastiriyorlar.
sanada gecmis olsun kuzumdun okudum da yazamadim kafam daginikti. masallah kilolari cok guzel ikizlerin boyle saglicakla devam etsinler
oyy yavrummbazi gunler sana mola veriyor demekki annesi bir kac haftaya geceleri de yatirmaz tekmiklemekten
Evet böyle mini mini sepetler epey iş görür. Bim ve a101 e böyle şeyler geliyor aslında. Belki denk gelir.Bundan ben de aldım canım kıyafetlerine ama en üstü ben de krem ve bakım ürünü çekmecesi yapıyorum o resimde gönderdiklerim minik minik ayrı ayrı daha düzenli duruyor gibi diye heves ettim ama bulamadım gerçekten
Canım çok da kısa değil telaş yapma 16.haftamda 29'du benim mesela.Cok tsekkur ederim cvp verdiginiz icin,bu haftada bu normalmi peki,hatrliyormusunz siz
Bende L beden pijama takımı almıştım altı tam oldu üstü bol, kalıpları geniş sanki, m beden tshirtini aldım o da bol ama 9. ayda iyi olur gibi.Hanımlar ben penti indiriminden bayağı bir parça aldım 1.60 boya 64 kiloyum şuan deli gibi hepsini bol olsun diye L beden aldım alt pijamalarım rahat oldu ama emzirme atletleri ve gecelik bayağı bol oldu. iade süresini de kaçırdım elimde kaldılar. m bedenleri de kalmamış yeniden s bedenleri sipariş ettim. Benimle aynı proporsiyona sahip olup da S beden alan var mı olur mu bana acaba?
kaç kere okuduysamda anlamadım desem, çalışılan süre niye aktarılsın?Doktorunuzla konuşup 32+0da çalışabilir raporu alıp izin sonunda işe dönün. Birkaç gün çalışıp sonra doğum izni için rapor alın. Çalıştığınız süre, doğum sonrasına aktarılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?