Ozaman 32+2 de gitsem sorun olmaz demi anladığım kadarıylaBenim 30+0 cumartesiydi üniversite hastanesinden alacağım için raporumu 30+2 de pazartesi başlattım. Hangi gün gittiysem o gün başlatıldı.
İnşallah canım temennimiz 34 haftayı tamamlamakFuat hocaya çok güveniyorum zaten tek tek açıkladı nedenlerini tamam hocam siz ne derseniz o size bırakıyorum dedim. Sağlıkla tamamlayalım hepimiz süreci inşallah
Sağol canım öyle yapayım, bende emin olamadım çünkü. Doktorun eli alışık olabilir ama biz değiliz.Canım marka farketmez hepsi serum fizyolojik yani tuzlu su. Minik olanlardan rahatlıkla kullanabilirsin. Şırınga işi biraz daha sonrası için.
Evet her gün internette ne alsam diye bakıyorum. Şimdi alacaklarımı bir kaç grup yaptım, mesela bir dosyada kesinlikle internetten almayacaklarım var. Göre göre almka istiyorum. Bir dosyada farketmez olanalr var, bir dosyada da kesinlikle internetten alacaklarım var çünkü fiyatları daha uygun genelde veya gidip yorulmama değmez aynı ürün çünkü. İşimi biraz kolaylaştırır diye düşünüyorumBende aynı durumdayım alıyorum ama hala eksikler çıkıyor
Güzel günlerd kullan canım, hepsi harika. Yazılar dahilKızlar astralbabyden siparişlerim geldi20 günde geliyor. Yazı tipini farklı seçmiştim ama hatalı göndermişler bu yazı da fena sayılmaz iade de etmek istemedim. Sizce nasıl olmuş? Çok minnoş değiller mi?
ben de öğretmenim 32. Haftamdayım ancak doldurmadım , doktor randevum yarın ve haftaya cuma 32.0 oluyorum mecburen rapor alacağım galiba, sadece bir hafta için öğrencilerle tanışmak da olmaz galiba aklım fena karışık acaba doktorum 32.0 olmadan verir mi diye düşündüm ama vermez herhald
Demek istediğini anladim o serumlarda izotenik su oluyo. Bunu hastanelere hep yapiyolar. Bende kullandım yaptım zaten doktor buna burun yıkama diyolar ve yapılıyor. Çocuğun burun tikaniklogini aciyo ve nefes almasını sagliyoYa işte paylaşan çocuk doktoru olunca acaba o mu daha iyi oluyor dedim ama dediğin gibi şırınga ile sıkmak, bebeğin burnuna zarar vermez mi diye düşündüm yani. Videosunu atıyorum bak aşağıya
Heyecan, sıkıntı var ama zaten normalde de kan sulandırıcı kullanıyorum ve astım da var bende canım. Bebek de sıkıştırıyor olabilirmiş.
Yenidoğanlar kullanabilir mi o markayı ? Bakayım canım sağol. Ya çocuk doktoru paylaşınca acaba dedim daha mı iyi diye ama bebeğin damarlarına zarar verir diye de korktum bende. Videosunu aşağı attım.
İnşallah canım, çok terliyoruz ya camda falan açık yatıyoruz çarpmış da olabilir.
Aa evet bu kutular güzel oluyor, ilk çekmeceyi bende böyle yapmak istiyorum sağol
Canım anlatamadım galiba, eczanelerde satılan hani damar yolu açılıp kola takılan serumlar var ya youtube da izlediğim çocuk doktoru bu serumlardan şırınga ile çekip bebeğin burnuna enjekte ediyordu.bana zor geldi yani bwbeğe zor olur gibi geldi sorayım dedim.
Dur videoaunu paylaşayım daha iyi anlaşılır bahsetttiğim. Ben yapamam gibi geliyor bunu
Evet dusuk baya. Sen zaten hissediyor olmalisin. Yorgunluk carpinti halsizlik sersemlik uykuya duskunluk sinirlilik depresif hal vs. ? Bende 10 un altindaydi serumla yukleme yaptilar sukur cok iyi geldi toparladim.kendimi.Kızlar ferritin 7 düşük mü
Kan ilacı kullanıyor musun?mutlaka yükseltmeye çalışın. Sonra zor oluyor doğumda daha da düşüyor..Kızlar ferritin 7 düşük mü
Çok hoş olmuş ya.gerek görmüyordum ama görünce yaptirsammi dedimKızlar astralbabyden siparişlerim geldi20 günde geliyor. Yazı tipini farklı seçmiştim ama hatalı göndermişler bu yazı da fena sayılmaz iade de etmek istemedim. Sizce nasıl olmuş? Çok minnoş değiller mi?
Benim pazar günleri dönüyor yeni haftaya. Pazartesi raporu alacaksın dedi doktorum. Cuma gitmenin bir sakıncası olmaz bence.Kızlar devlette öğretmenim 32.haftaya girdiğimiz zaman hemen mi izin almak gerekiyor? 32+2 de gitsem sorun olur mu? Benim her Çarşamba hafta atlıyor, çarşamba tam 32 oluyoruz, Çarşamba değilde Cuma okul çıkışı gitsem doktora. Diğer Hafta başından yani pazartesinden başlatsam izni sorun olur mu?
Çok teşekkür ederimBen Acıbadem Hastanesi'nde profesör doktor Şahin Zeteroğlu'na gidiyorum, çok çok memnunum ama benim bebişkolar tüp bebek kendisi sürecin en başından beri doktorum. Ama Mümin Karahasan'ı da gözüm kapalı öneririm. Kendisinin muayenesi var eşi ile beraber Aylin hanım'da çok övgüyle söz edilen bir doktor. Umarım gönlünüze göre bir doktor bulabilirsiniz
Ben de sırf anısı kalsin diye yaptırdımÇok hoş olmuş ya.gerek görmüyordum ama görünce yaptirsammi dedim
Yani bişey demedim ne denir ki anlamışlardır randevu almadım devam etmedimPeki ne dediniz hekime. Ben ne desem bilemiyorum
Canım ben de öğretmenim müdürüm gününü kaçırma rapor için dedi 32+0 a randevu aldım. Anladığım kadarıyla çalışabilir dedikleri her günü aktarıyorlar doğum sonrasına. Doğum sonrası da her gün kıymetli bence izin anlamında gününü kaçırma git sen deKızlar devlette öğretmenim 32.haftaya girdiğimiz zaman hemen mi izin almak gerekiyor? 32+2 de gitsem sorun olur mu? Benim her Çarşamba hafta atlıyor, çarşamba tam 32 oluyoruz, Çarşamba değilde Cuma okul çıkışı gitsem doktora. Diğer Hafta başından yani pazartesinden başlatsam izni sorun olur mu?
Bende öğretmenim bana da tam 32+0 da gel dedi. Heyet raporum var 1 gün açıkta kalıyor mesela ona rağmen 32+0 dedi.Canım ben de öğretmenim müdürüm gününü kaçırma rapor için dedi 32+0 a randevu aldım. Anladığım kadarıyla çalışabilir dedikleri her günü aktarıyorlar doğum sonrasına. Doğum sonrası da her gün kıymetli bence izin anlamında gününü kaçırma git sen de
Benimde uzun zamandır böyle neyse bebişlerimiz iyi olsunda önemli olan o. Normalse cekeriz artık cefasınıBenim 27. Haftadan beri bu şekilde o zaman sorduğumda ağrıya normal dedi. Ama şimdi vajinamda dolgunluk baskı hissediyorum. Umarım oda normaldir
Bazı bebişler öyle gece uyutmuyo benim küçük oğlum da öyleydi karnımdayken doğdu hala öyle durmak yokBen de çok zorlanıyorumbebekte gece çok hareket ediyor hangi tarafıma yatsam çok hızlı o tarafa tekme atmaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?