2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar astralbabyden siparişlerim geldi 20 günde geliyor. Yazı tipini farklı seçmiştim ama hatalı göndermişler bu yazı da fena sayılmaz iade de etmek istemedim. Sizce nasıl olmuş? Çok minnoş değiller mi?

Eklentiler

• IMG_20220907_212953.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20220907_212937.webp
    20 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20220907_212940.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 96
Ozaman 32+2 de gitsem sorun olmaz demi anladığım kadarıyla

Canım marka farketmez hepsi serum fizyolojik yani tuzlu su. Minik olanlardan rahatlıkla kullanabilirsin. Şırınga işi biraz daha sonrası için.
Sağol canım öyle yapayım, bende emin olamadım çünkü. Doktorun eli alışık olabilir ama biz değiliz.

Bende aynı durumdayım alıyorum ama hala eksikler çıkıyor
Evet her gün internette ne alsam diye bakıyorum. Şimdi alacaklarımı bir kaç grup yaptım, mesela bir dosyada kesinlikle internetten almayacaklarım var. Göre göre almka istiyorum. Bir dosyada farketmez olanalr var, bir dosyada da kesinlikle internetten alacaklarım var çünkü fiyatları daha uygun genelde veya gidip yorulmama değmez aynı ürün çünkü. İşimi biraz kolaylaştırır diye düşünüyorum

Güzel günlerd kullan canım, hepsi harika. Yazılar dahil

Maalesef 32+0 da almanız lazım, öncesinde alamıyorsunuz. Daha geç de olmaması lazım tam denk getiririn randevunuzu. Öncesinde rapor almak mantıklı evet. Çocuklar için de böylesi daha iyi olacaktır

Demek istediğini anladim o serumlarda izotenik su oluyo. Bunu hastanelere hep yapiyolar. Bende kullandım yaptım zaten doktor buna burun yıkama diyolar ve yapılıyor. Çocuğun burun tikaniklogini aciyo ve nefes almasını sagliyo

Çok hoş olmuş ya.gerek görmüyordum ama görünce yaptirsammi dedim

Benim pazar günleri dönüyor yeni haftaya. Pazartesi raporu alacaksın dedi doktorum. Cuma gitmenin bir sakıncası olmaz bence.

Çok teşekkür ederim

Kızlar, bebek eşyalarını yıkayıp ütüleme işini 34.haftaya bıraksam çok mu geç olur. Şuan için erken doğum riskim felan yok. Ekimin ilk haftasına denk geliyor. ???

Reactions: 11K
Canım ben de öğretmenim müdürüm gününü kaçırma rapor için dedi 32+0 a randevu aldım. Anladığım kadarıyla çalışabilir dedikleri her günü aktarıyorlar doğum sonrasına. Doğum sonrası da her gün kıymetli bence izin anlamında gününü kaçırma git sen de

Bende öğretmenim bana da tam 32+0 da gel dedi. Heyet raporum var 1 gün açıkta kalıyor mesela ona rağmen 32+0 dedi.

Benim bir arkadasim hic bir anormallik yokken birden 31. Haftada suyu geldi dogum yapti. Hazirliksiz yakalandik dedi o yuzden bence 30. Haftaadan sonra en azindan alacaklari tamamlayip yikayip koymakta yarar var. Ben tatildeyken eşimin yikanacaklari vs birikmjs onu sifirlayinca bebegiminkilere gececegim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…