2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Şifonyerimin içine böyle plastik kaplar bakıyorum ne şekilde ararsam arayım bulamadım bulan ya da bilen varsa beni etiketlerse çok sevinirimm 15*20 boyutlu gibi.

Eklentiler

• B9E395AE-BBAB-4031-80E2-40CA8E0FF1F5.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 100
gün sayısı vermiyor direk çalışabilir raporu veriyor. Raporda izin bitişine 37.haftanın tarihi yazıyor sizde sanırım. (Ben de 35.hafta yazıyordu) ve tahmini doğuracağın tarih yazıyor. SGK sayfasından otomatik hesaplanıp çıkan bir rapor. Sen sonrasında çalışamaz aldığında 5gün çalışmış görüneceksin sonrasına aktarılacak.

göğüs için krem kullanmaya ne zaman başlayacaksınız ve hangisni kullancaksınız
Kağan Kocatepe'nin videosunda göğüse doğum öncesi krem sürmenin gereksiz ve rahim kasılmasına yol açabileceği için riskli olduğunu söylüyordu. Ben incia krem aldım ama sürmem.

Kağan Kocatepe'nin videosunda göğüse doğum öncesi krem sürmenin gereksiz ve rahim kasılmasına yol açabileceği için riskli olduğunu söylüyordu. Ben incia krem aldım ama sürmem.
Ben o adamın her dediğine inanıyorum bana çok güven veriyor ama benim göğüs ucumu yumuşatmam lazım şuanda daha emzirmeden ucu kabuk atıyor ve aşırı sert normal olmaso gerekn bu mu bilmiyorum

Canım bak Yoyko da indirim varmış ben iki tane almamış olsaydım birini de böyle elektronik almayı düşünebilirdim. İstersen bunu da incele.
Yoyko Ultimate Otomatik Sallanan Ana Kucağı Gri B04 https://www.hepsiburada.com/yoyko-ultimate-otomatik-sallanan-ana-kucai-gri-b04-p-HBCV000002393V?url_src=ios-product-detail

Eklentiler

• 49B7A699-7247-4E24-BD10-3424B88994F7.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 92
Onu bütün doktorlar söylüyor aslında fakat göğüsle çok uğraşıp uyarılma yapıldığında tehlikeli hatta ilişki esnasında da göğüslerden uzak durun diye şeyler okumuştum kremi pıt pıt sürüyoruz direk uçları uyarmadan o şekilde tetiklenmez bence. Benim de kabuk kabuk olmaya başladı çünkü

Ay ne karışık işler ya ben 32+0 da gideyim bakalım durum neyi göstrrcek..Benim amacım hafta bütünlüğünü bozmayım Perşembe Cuma çalışıp Pazartesi izne ayrılayım diyordum..(21 Eylül Çarşamba 32+0 oluyorum)

Canım 32+0 senin için çarşamba ise o gün gideceksin ve durumuna göre rapor alacaksın; çalışmak istemiyorsan çalışamaz raporunu da o gün alabilirsin iki iki uğraşmana gerek yok.. ben seni kendi durumum gibi düşündüm inşallah çalışacağım 37 ye kadar

Anladım ben senin düşünceni ama boşver bence ya direk al ya da çalışmak istiyorsan o 5günü(çarşambadan pazartesine kadar) çalışabilir göster. Doğum izni sonrası hiç bir idareci bize bu hoca da düzenimizi bozmamıştı deyip 5gün izin vermeyecek

Doktorum musade etti canim havuza girmiyorum hic zaten deniz bulaniksa o bile içime sinmiyor ben de enfeksiyon olmadım çok şükür temiz çıkıyor tahlillerim bel ağrılarıma iyi geliyor ama hafta ilerledikçe çekinir oldum çok zorlamadan yuzsek sıkıntı yaratmaz o zaman
Yüzmek iyi gelir canım sana keşke benim de öyle bir fırsatım olsa biz okullar açıldı işe başladık hava serin kış moduna geçtik sanki
Seneye bebişlerimizle daha çok keyfini süreriz inşallah canım havalar serinledikce doğum yaklaşıyor diye içim pır pır ediyor benim
Su temizse sakinca yok demsti bana doktorum ama havuz tavsiye etmedi, ki cok hakli enfeksiyon riski yuksek
Havuz yasak canim zaten normalde de riskli çok mantar enfeksiyon yuvası

Benim 32+0 pazara denk geliyor. Mecburen pazartesi gideceğim sıkıntı olur mu acaba?
Benim de cumartesiye denk geliyordu pazartesi gidip aldım. Kimse bişey demedi o 2 gün noluyor bilmiyorum
Şifonyerimin içine böyle plastik kaplar bakıyorum ne şekilde ararsam arayım bulamadım bulan ya da bilen varsa beni etiketlerse çok sevinirimm 15*20 boyutlu gibi.
Ben değişik boyutlarda karton bez gibi olanlardan aldım.

Eklentiler

• 0A020944-BE33-4883-BFF0-F48578B54CA7.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 82
Kizlar mrblar,ayrintilida yani 23. Haftamda rahim agzi boyi 31.5 cikmis böyle cikan varmi,bilgisi olan yazabilirm lütfen ,cok endiseliyim,doktor birsey demedi ben kisa oldugunu farkettim,netten baktim 35 alti kisa diyende var normal diyende kafam cok karisti,30a ilac baslayanlar olmis

Benim de cumartesiye denk geliyordu pazartesi gidip aldım. Kimse bişey demedi o 2 gün noluyor bilmiyorum

Ben değişik boyutlarda karton bez gibi olanlardan aldım.
Bundan ben de aldım canım kıyafetlerine ama en üstü ben de krem ve bakım ürünü çekmecesi yapıyorum o resimde gönderdiklerim minik minik ayrı ayrı daha düzenli duruyor gibi diye heves ettim ama bulamadım gerçekten

Merhaba 25altına kısa diyorlar ilaç veriyorlar panik yapmayın bi sonraki muayeneye göre belki ilaç verecektir.

Aynen canım haklısınduruma göre bakacam artık normalde direkt izne çıkmak istiyorum 32 ye girer girmez

Bana doktorum 2 serum demir yuklemesi almama ragmen bebis demiri cok cekecegi icin gunde bi tane de feramat tok karnina olma k uzere ( cunku mideme dokunuyo ac karnina )demir hapina devam etmemi istedi.
Evet canım bende demir hapına devam ediyorum umarım tekrar düşmez kontrole gittiğimde tahlil yapalım bı yükselmiş mi diye baktırayım

Ates basmasi asiri olmasa da bazi gunler bende de oluyo biraz ozellikle avcumun ici. Kasık agrilarim yok 1 hqftadir hic.Masallah diyeyim. :)
Benim de ayaklarımın altı alev alev oluyor

kızlar bu owli uyku gurusu ya da kundağından alan var mı? ya ben henüz o konuda bilgisizim alan varsa neden tercih etti yardımcı olabilir mi?
Bana gereksiz pahalı gibi geldi ama bilemiyorum

Çatı ağrısı yaşamayan var mı ki ah ah. Gece yatakta 4 5 hamlede dönmeye , en küçük harekette bastıran ağrıya o kadar alıştım ki bazen unutuyorum ağrıdığını
O ağrıları sorma, yürürken yatarken hep var

Yok siddetli degil anlik geciyo gidio bir daha olmuyo. Ne zaman rutin nst kontrolleri basliyo acaba ? Internette 28. Hafta diye okudum?
Benim 28. Haftada yapıldı ilk defa. Geçen hastaneye yattığımda da sürekli yaptılar

Güzel kadınlar birde bebek sarılık olursa mavi ışık veriyorlar ya geçsin diye göz bandı takılımı takılı değilmi diye kontrol edin ileride gözde kayma yapıyormuş.
O çok önemli bir tanıdığımın bebeği az daha zarar görüyormuş. İhmale gelmez. Allah korusun

Evet dusuk baya. Sen zaten hissediyor olmalisin. Yorgunluk carpinti halsizlik sersemlik uykuya duskunluk sinirlilik depresif hal vs. ? Bende 10 un altindaydi serumla yukleme yaptilar sukur cok iyi geldi toparladim.kendimi.
Evet benzer şeyler oluyor ama doktorum bişey demedi. Bende ona takıldım. Hastaneye yattığımda yapıldı testler. Doktor, sonuçlara baktı dediler, galiba bişey dememiş. Haftaya kontrolüm var.

Kan ilacı kullanıyor musun?mutlaka yükseltmeye çalışın. Sonra zor oluyor doğumda daha da düşüyor..
Feroglobin kullanıyorum. Doktor baktı dediler sonuçlara ama bişey diyen olmadı

Tabiki düşük benim 4de düşmüştü serum takıldı toparladım biraz ama şuan ne durumda bilmiyorum
Bana niye bişey diyen yok ki. Doktor gördü mü dedim sonuçları hastanede yatarken, gördü dediler.

Ben milyoncular var ya canım herşey satıyorlar ordan bulmuştum plastik kutu her boyutta vardı etrafında varsa bak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…