2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın hanımlar. Ana kucağı konusunda fikrinize ihtiyacım var. Babybjörn almak istiyorum ama kısa bir süre için kullanılacak bir ürün için 3500 gibi bir para ödemek ne kadar mantıklı? Gerçekten hakkını verecek bir ürün ise 1 yıl kullanmak da az değil tabi. Muadillerine baktım ama demiri çıktı, burası yamuldu gibi yorumlar gördüm. Bir de nuna ile farkı nedir bilen var mı? O biraz daha uygun.

babyjörn hem temiz hemde yarı fiyatına dolap uygulamasında var bana yengem alacağı için almadım ama kesinlikle oradan alırdım uzun soluklu bir şey olsa sıfır almak mantıklı ama bir kaç ay için yeterli olur

Merhaba kızlarr.Bende son 2-3haftadır bebek karnımda farklı taraflarda sertleşiyor fakat 5 dakika falan sonra geçiyor.Dokununca bile bir tarafda sert hiss ediyorum.Sizde de oluyormu böyle şeyler.Tedirgin oluyorum bazen bunun için

bende oluyordu sancı bile sandım eğer bebeğin suyu iyiyse ve rahimde kısalma yoksa çokta umursanmıyor

göğüs için krem kullanmaya ne zaman başlayacaksınız ve hangisni kullancaksınız

Ben geçen hafta başladım, çocuklar doğana kadar lanolinli lansinoh kullanıcam daha sonra kullanmak için de earth mama aldım.
bende başlayacağım meme ucunda kabuk attığını fark ettim neden böyle bir şey oldu bilmiyorum

kızlar bu owli uyku gurusu ya da kundağından alan var mı? ya ben henüz o konuda bilgisizim alan varsa neden tercih etti yardımcı olabilir mi?
Ben aldım. Ikisini de. Beymen'de gordum ilk once, Beymen'in satin alma ekibi marka seciminde cok sert, cok cok iyi olmadikca yerli marka almiyorlar. Uzerine ben inceledim ki alanim. Once Dis kundak aldim, sonra Uyku gurusu. Telefonla personeli de yardimci oldu tog kalinligi konusunda. Kalca sagligi konusunda da sertifikalari var.

Kızlar, bebek eşyalarını yıkayıp ütüleme işini 34.haftaya bıraksam çok mu geç olur. Şuan için erken doğum riskim felan yok. Ekimin ilk haftasına denk geliyor. ???
Cok geçe birakmamani tavsiye ederim özellikle yardım edecek en az iki kişi yoksa kolay gibi görünen çok zor bir işmiş cidden. Kac makina yıkanıyor, as, topla hepsini ütüle, tekrar yerleştir. Erteleme dolabı felan hazır ise

Yanıtınız için teşekkür ederim haklısınız biraz daha erkenden başlayacağım, zaman ilerledikçe halsizliğimde artacak sanırım. Kız kardeşim yanımda ama çalışıyor, odasının temizliğinde ve ütüde yardımcı olacak inşallah

Kızlar, bebek eşyalarını yıkayıp ütüleme işini 34.haftaya bıraksam çok mu geç olur. Şuan için erken doğum riskim felan yok. Ekimin ilk haftasına denk geliyor. ???
Agırlasmadan herseyi hazır edip beklemeni tavsiye ederim kafan da rahat olur

Hanımlar ben penti indiriminden bayağı bir parça aldım 1.60 boya 64 kiloyum şuan deli gibi hepsini bol olsun diye L beden aldım alt pijamalarım rahat oldu ama emzirme atletleri ve gecelik bayağı bol oldu. iade süresini de kaçırdım elimde kaldılar. m bedenleri de kalmamış yeniden s bedenleri sipariş ettim. Benimle aynı proporsiyona sahip olup da S beden alan var mı olur mu bana acaba?

günaydın kızlar bugün 30+2 yim. sanki iyice büyüdü karnım yaaa. inanılmaz gergin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…