- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.638
- 63
kaç kere okuduysamda anlamadım desem, çalışılan süre niye aktarılsın?
Mrblar canm,tesekkur ederim cevabin icin,suanmi 32 yoksa ayrintilidami 32ydibenimde 32 canim , doktorum iyi dedi
Benim 33-35arası oluyordu genelde. 20lerin sonunda 40mm oldu. 30.haftadan sonraki durumumu bilmiyorum pazartesi gideceğim inşallah.Kısalmaya başlamış olabilir çok ağırlaştım. Ama ben gebelik boyunca progestan fitil kullandım ikiz olduğu için. Sana da verirler devam ederse muhtemelen ne zaman gideceksin?Cok tsekkur ederim cvp verdiginiz icin,bu haftada bu normalmi peki,hatrliyormusunz siz
Acilde nst bakılabiliyor muymuş?Dün akşam haraket azlığından ötürü doktoruma yazmıştım yarın sabah gel nst çekelim dedi nst ye girdim benim minik kızım o takılan cihazın hoparlörüne tekmeler atıyor maşallahama ben yine hissetmiyorum doktorumda yine boşuna telaş yapmışız dedi Gayet haraketli maşallah arada olur böyle durumlar ama ne zaman olursa olsun gel gece bile için rahat ermezse acilden giriş yap dedi
Cok saol canm,peki birseyler söyledimi doktor yoksa normal hayatina devammi ettin canmCanım çok da kısa değil telaş yapma 16.haftamda 29'du benim mesela.
Canım geçmiş olsun her an bilmediğimiz bir durum gelişebiliyor moralini bozmamerhabalar guzel anneler ,
dun benim icin butun gun hastanede gecti. birisi ultrosonumu iptal etmis ne bana ne doktoruma haber vermemis.
9.45 de ultroson sonra nst , oglende doktoru gorup eve gelicekken , aksam 5 e kadar hastanede kaldim yeniden acil ultroson cekilsin diye.
bebegim haftasina gore bir hfta gerideymis ve ya benim yda bebegin karacigerinde sknti varmis( o kdr yorgundum ki ne dedigini dinleyemedm bile doktorun ) o yuzden max 37. haftaya kadr tutariz bebegi dedi. her hafta ultroson ve nst ye girecegim artik :)
aksam eve gelip demir hapimi alip yemek yedim. yemez olaydim. yedigim herseyi cikardm mahfoldum.
neyse gece guzel uyumusum baya dinlendim . Bende durumlar boyle
Benimde her çarşamba hafta atlıyor doktor velim var bana tam 32ye girdiği gün gelin dediKızlar devlette öğretmenim 32.haftaya girdiğimiz zaman hemen mi izin almak gerekiyor? 32+2 de gitsem sorun olur mu? Benim her Çarşamba hafta atlıyor, çarşamba tam 32 oluyoruz, Çarşamba değilde Cuma okul çıkışı gitsem doktora. Diğer Hafta başından yani pazartesinden başlatsam izni sorun olur mu?
Benim gecen hafta ayrintili oldu canm,docentti bakan bisey demedi,3 hafta var bidahaki kontrole,insallah ilerlemez,bir oglum var onda hic bilmiyordum böyle seyler kacti falan hic hatrlamiyrm,ama netten bakinca ilk gebelikte önemli yaziyor,öyledir insallah,sizinde ikizler sag saglim gelsinler insallah,saglikla guzellikle kucaklaBenim 33-35arası oluyordu genelde. 20lerin sonunda 40mm oldu. 30.haftadan sonraki durumumu bilmiyorum pazartesi gideceğim inşallah.Kısalmaya başlamış olabilir çok ağırlaştım. Ama ben gebelik boyunca progestan fitil kullandım ikiz olduğu için. Sana da verirler devam ederse muhtemelen ne zaman gideceksin?
Simdi hastenden aradilar. Sevgili kizimCanım geçmiş olsun her an bilmediğimiz bir durum gelişebiliyor moralini bozmaumarım 37 nin sonuna kadar tutabilirler bebeği o zaman kuvez olasılığı azalır normal doğum zamanına giriyormuş 37 bitimi
Merhaba kızlarr.Bende son 2-3haftadır bebek karnımda farklı taraflarda sertleşiyor fakat 5 dakika falan sonra geçiyor.Dokununca bile bir tarafda sert hiss ediyorum.Sizde de oluyormu böyle şeyler.Tedirgin oluyorum bazen bunun için
Benimde 30du 34 olmuş merak etmeyin düzelir korkulacak bir durum olsa doktorunuz bilgi verirdiCok tsekkur ederim cvp verdiginiz icin,bu haftada bu normalmi peki,hatrliyormusunz siz
Canım benim erken doğum öyküm olduğu için her ihtimale karşı serklaj yapıldı. Günde iki kez progestan fitil ve haftada bir iğne kullanıyorum tedbiren. Hareketlerim de kısıtlı.Cok saol canm,peki birseyler söyledimi doktor yoksa normal hayatina devammi ettin canm
Birde anlamadığım şu var 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ya bu izinler 37. ve 38.haftada doğum yaptık diyelim izinler sonraya aktarılıyor mu?Benimde her çarşamba hafta atlıyor doktor velim var bana tam 32ye girdiği gün gelin dedi
Anladim canm cok tesekkur ederim,insallah bebisini saglikla kucaklaCanım benim erken doğum öyküm olduğu için her ihtimale karşı serklaj yapıldı. Günde iki kez progestan fitil ve haftada bir iğne kullanıyorum tedbiren. Hareketlerim de kısıtlı.
Ama sen panik yapma haftana göre rahim ağzı normal sınırlarda. Ama progestan kullanman da fayda olabilir bunu da belirteyim. Ağır kaldırma, eğilip kalkma.
Artmis yani ,peki bisey yaptinzmi,Benimde 30du 34 olmuş merak etmeyin düzelir korkulacak bir durum olsa doktorunuz bilgi verirdi
Hemoglobine bakılıyo canım o düşmüşse demir takviyesi yapılıyoBenim de ayaklarımın altı alev alev oluyor
Bana gereksiz pahalı gibi geldi ama bilemiyorum
O ağrıları sorma, yürürken yatarken hep var
Benim 28. Haftada yapıldı ilk defa. Geçen hastaneye yattığımda da sürekli yaptılar
O çok önemli bir tanıdığımın bebeği az daha zarar görüyormuş. İhmale gelmez. Allah korusun
Evet benzer şeyler oluyor ama doktorum bişey demedi. Bende ona takıldım. Hastaneye yattığımda yapıldı testler. Doktor, sonuçlara baktı dediler, galiba bişey dememiş. Haftaya kontrolüm var.
Feroglobin kullanıyorum. Doktor baktı dediler sonuçlara ama bişey diyen olmadı
Bana niye bişey diyen yok ki. Doktor gördü mü dedim sonuçları hastanede yatarken, gördü dediler.
Ben weewell kulaktan ölçer aldım. Braunlar benim için çok pahalıydı. Omron ve weewell arasında kalmıştım ama omron için olumsuz yorumlar çok fazlaydı. O yüzden weewell tercih ettim hem kulaktan ölçüyor hem de temassız ölçümü var.Kızlar merhabalar, ateşölçer olarak ne tercih ettiniz ,nelere dikkat ettiniz ?
Canım diyelim ki 38de doğurdun. O iki hafta hamileymissin hesaplanıyor. 8haftalik iznin 40. Hafta bitince başlatılıyor.Birde anlamadığım şu var 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ya bu izinler 37. ve 38.haftada doğum yaptık diyelim izinler sonraya aktarılıyor mu?
Geçmiş olsun canım çoğu bitti azı kaldımerhabalar guzel anneler ,
dun benim icin butun gun hastanede gecti. birisi ultrosonumu iptal etmis ne bana ne doktoruma haber vermemis.
9.45 de ultroson sonra nst , oglende doktoru gorup eve gelicekken , aksam 5 e kadar hastanede kaldim yeniden acil ultroson cekilsin diye.
bebegim haftasina gore bir hfta gerideymis ve ya benim yda bebegin karacigerinde sknti varmis( o kdr yorgundum ki ne dedigini dinleyemedm bile doktorun ) o yuzden max 37. haftaya kadr tutariz bebegi dedi. her hafta ultroson ve nst ye girecegim artik :)
aksam eve gelip demir hapimi alip yemek yedim. yemez olaydim. yedigim herseyi cikardm mahfoldum.
neyse gece guzel uyumusum baya dinlendim . Bende durumlar boyle
Teşekkürler canımCanım diyelim ki 38de doğurdun. O iki hafta hamileymissin hesaplanıyor. 8haftalik iznin 40. Hafta bitince başlatılıyor.
aynen ya zaten 2.5 kg olsun yeterGeçmiş olsun canım çoğu bitti azı kaldı34ten sonrası rahat korkma hiç vaktiyle gelir umarım bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?