2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kaç kere okuduysamda anlamadım desem, çalışılan süre niye aktarılsın?

Şöyle ki 32+0 da ister çalışabilir ister izin raporu alıyorsunuz. Ancak ikisinden birini mutlaka almanız lazım. Diyelim 32+3de izin raporu aldınız. 3 günlük izin parasnı sigorta kesiyor. İş yeri de maaşınızı 32+0a göre yatıracağı için oradan da para alamıyorsunuz haftasonuna gelen durumları bilmiyorum. Bahsettiğim normal iş günü için geçerli

Cok tsekkur ederim cvp verdiginiz icin,bu haftada bu normalmi peki,hatrliyormusunz siz
Benim 33-35arası oluyordu genelde. 20lerin sonunda 40mm oldu. 30.haftadan sonraki durumumu bilmiyorum pazartesi gideceğim inşallah.Kısalmaya başlamış olabilir çok ağırlaştım. Ama ben gebelik boyunca progestan fitil kullandım ikiz olduğu için. Sana da verirler devam ederse muhtemelen ne zaman gideceksin?

Acilde nst bakılabiliyor muymuş?

Canım geçmiş olsun her an bilmediğimiz bir durum gelişebiliyor moralini bozma umarım 37 nin sonuna kadar tutabilirler bebeği o zaman kuvez olasılığı azalır normal doğum zamanına giriyormuş 37 bitimi

Benimde her çarşamba hafta atlıyor doktor velim var bana tam 32ye girdiği gün gelin dedi

Benim gecen hafta ayrintili oldu canm,docentti bakan bisey demedi,3 hafta var bidahaki kontrole,insallah ilerlemez,bir oglum var onda hic bilmiyordum böyle seyler kacti falan hic hatrlamiyrm,ama netten bakinca ilk gebelikte önemli yaziyor,öyledir insallah,sizinde ikizler sag saglim gelsinler insallah,saglikla guzellikle kucakla

Canım geçmiş olsun her an bilmediğimiz bir durum gelişebiliyor moralini bozma umarım 37 nin sonuna kadar tutabilirler bebeği o zaman kuvez olasılığı azalır normal doğum zamanına giriyormuş 37 bitimi
Simdi hastenden aradilar. Sevgili kizim
sinirdaymis buyukluk olarak. haftada iki kere ultroson ve nst ye alcaklarmis beni.
aslinda kan akisi vs hep normal cikiyor ama tansiyon etkiliyormus.
birde bebek icin ozel bir uzmana gidicekmisim .
beni yakinda hastaneye yatirirlar gibi duruyor

Cok tsekkur ederim cvp verdiginiz icin,bu haftada bu normalmi peki,hatrliyormusunz siz
Benimde 30du 34 olmuş merak etmeyin düzelir korkulacak bir durum olsa doktorunuz bilgi verirdi

Cok saol canm,peki birseyler söyledimi doktor yoksa normal hayatina devammi ettin canm
Canım benim erken doğum öyküm olduğu için her ihtimale karşı serklaj yapıldı. Günde iki kez progestan fitil ve haftada bir iğne kullanıyorum tedbiren. Hareketlerim de kısıtlı.
Ama sen panik yapma haftana göre rahim ağzı normal sınırlarda. Ama progestan kullanman da fayda olabilir bunu da belirteyim. Ağır kaldırma, eğilip kalkma.

Benimde her çarşamba hafta atlıyor doktor velim var bana tam 32ye girdiği gün gelin dedi
Birde anlamadığım şu var 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ya bu izinler 37. ve 38.haftada doğum yaptık diyelim izinler sonraya aktarılıyor mu?

Anladim canm cok tesekkur ederim,insallah bebisini saglikla kucakla

Benimde 30du 34 olmuş merak etmeyin düzelir korkulacak bir durum olsa doktorunuz bilgi verirdi
Artmis yani ,peki bisey yaptinzmi,
evet canm doktorum bisey söylemedi adamda docentti o yuzden korkmamaliyim aslinda,sinirdaysa bile sıkıntı olsa derdi

Hemoglobine bakılıyo canım o düşmüşse demir takviyesi yapılıyo

Kızlar merhabalar, ateşölçer olarak ne tercih ettiniz ,nelere dikkat ettiniz ?
Ben weewell kulaktan ölçer aldım. Braunlar benim için çok pahalıydı. Omron ve weewell arasında kalmıştım ama omron için olumsuz yorumlar çok fazlaydı. O yüzden weewell tercih ettim hem kulaktan ölçüyor hem de temassız ölçümü var.

Birde anlamadığım şu var 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ya bu izinler 37. ve 38.haftada doğum yaptık diyelim izinler sonraya aktarılıyor mu?
Canım diyelim ki 38de doğurdun. O iki hafta hamileymissin hesaplanıyor. 8haftalik iznin 40. Hafta bitince başlatılıyor.

Geçmiş olsun canım çoğu bitti azı kaldı 34ten sonrası rahat korkma hiç vaktiyle gelir umarım bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…