2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben daha ileri hafta yüzdüm 14 gün yüzdüm hem de hunharca sana fayda hem de deniz de hiç hamile gibi hissetmiyosun cok güzel bi his agırlık yok cıkasın gelmiyo vıkarken beline lak diye oturuyo

Korkma canım sürekli kontrol altında olman daha iyi olacak emin ol kafanda şüphe kalmayacak..
Benim kızım da kilo olarak alt sınıra yakın çıkıyor ve ben yediklerime dikkat ediyorum demek ki bizim kontrolümüzde değil bazı şeyler. Sonra diyorum ben neyim ki yapılı boylu poslu bir kadın değilim benden tosun mu çıkacak
Sen kontrol altında geçireceksin bundan sonraki haftalarını dinlenmeye çalış bence kendini yorma kuzum

sagol canim
birden apartopar ogleden sonra gel deyince fln panikledim tabi haliyle , yoksa her bebegin zaten kilosu boyu ayni olamaz yani.

Herkese hayırlı dogumlar dilerim kızlar. Kızımın anaokulu telaşesinden hiç bakamiyorum foruma doğru düzgün. Mutlaka konusulmustur ama yuzlerce sayfa birikmis okumadigim sorum şu ki kizimda kullandigim anakucagi haşatı ciktigi icin atmıştım. Smdi degisik degisik seyler cikmis. Ben gunduz icinde rahat uyuyabilecegi odadan odaya hemen kolay tasinabilecek kucuk biseyler ariyorum. Şu resimdeki sepet besikler cikiyor hep karsima ama ebebektekini inceledim çok dandik görünüyor dıngıl dıngıl sanki cocuk az bisey agirlassa kopuvercek gibi. Tahta olanlar da ağır surekli ordan oraya taşınmaz. Ne alacagima hala karar veremedim. Alip ya da inceleyip begendiginiz ufak boyle besikler var mi?

Eklentiler

• images (13).webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 41
Ben daha ileri hafta yüzdüm 14 gün yüzdüm hem de hunharca sana fayda hem de deniz de hiç hamile gibi hissetmiyosun cok güzel bi his agırlık yok cıkasın gelmiyo vıkarken beline lak diye oturuyo
Gerçekten o hafiflik bambaşka ya ben iki haftadır gidemedim su an tabi daha sisim bakalım nasıl kaldiracak bizi su

Ben o adamın her dediğine inanıyorum bana çok güven veriyor ama benim göğüs ucumu yumuşatmam lazım şuanda daha emzirmeden ucu kabuk atıyor ve aşırı sert normal olmaso gerekn bu mu bilmiyorum
Ben 6 aydır badem yağı sürüyorum .ben iki bebegimdede çok acı çektim emzirirken resmen yoğurdu üfleyerek yiyorum meme ucuyla ilgili tüm tuşlara basicam lanolinede başlayacam son ay gümüş kapağım hazır silikon meme ucuda aldım gerekirse diye.uclari şuan yumusacik.o acı aklıma geldikçe kendimi kötü hissediyorum.

Son düzenleme:
https://ty.gl/u4f90aipcn ben Wellgro aldım, bakmanı tavsiye ederim. Cok kaliteli, taşıması çok kolay. Alt ayakları katlayarak sallama konumuna da alınıyor.

Ebebek’te o markada indirim var, %10, ne kadar işinize yarar bilmiyorum tabi.

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

kaçıncı haftada 1730 gram olarak ölçüldü acaba?

şimdi anladım teşekkür ederim ben de bu senenin yıllık iznini doğumdan sonra 2023 yıllık izniyle birlikte peşpeşe kullanayım dedim Bakanlık yıllık izinler peşpeşe kullanılamaz 1 günde olsa araya işe başlamış görünmen lazım dedi

Sağol canım evet çok farketmiyor aslında. Aklımızda 4 seçenek var, kararsız kaldım. Belki en boy seçersem seçenekler 2 ye inecek diye düşündüm. Hepsinin ayrı bir avantajı var
Park besikte 70e 110 kullandik. 2bucuk 3yasina kdr.rahatca yatti. Daha da yatardi biraksaydik

ben kalkan aldım gümüş kapağa gerek yok diyorlar o olduğunda bir de gümüş kapak almam gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…