- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Ben daha ileri hafta yüzdüm 14 gün yüzdüm hem de hunharca sana fayda hem de deniz de hiç hamile gibi hissetmiyosun cok güzel bi his agırlık yok cıkasın gelmiyo vıkarken beline lak diye oturuyoKızlar merhaba bugün 30+3 teyiz çok şükür her şey yolunda bir delilik yapıp yazlık evimize gideceğiz hem sakin hem su sıcaklığı çok güzel oluyor eylülde, yüzmek istiyorum ama bu haftalarda olup denize giren yüzen var mi doktorum sorun olmaz dedi ama ben tecrübe etmiş birilerinden fikir istiyorum sadece suyum hala alt sınıra yakin onun haricinde bir sıkıntımız yok çok şükür
Korkma canım sürekli kontrol altında olman daha iyi olacak emin ol kafanda şüphe kalmayacak..Simdi hastenden aradilar. Sevgili kizim
sinirdaymis buyukluk olarak. haftada iki kere ultroson ve nst ye alcaklarmis beni.
aslinda kan akisi vs hep normal cikiyor ama tansiyon etkiliyormus.
birde bebek icin ozel bir uzmana gidicekmisim .
beni yakinda hastaneye yatirirlar gibi duruyor
Doktorum da nst deki kadında bakılıyor dediAcilde nst bakılabiliyor muymuş?
sagol canimKorkma canım sürekli kontrol altında olman daha iyi olacak emin ol kafanda şüphe kalmayacak..
Benim kızım da kilo olarak alt sınıra yakın çıkıyor ve ben yediklerime dikkat ediyorum demek ki bizim kontrolümüzde değil bazı şeyler. Sonra diyorum ben neyim ki yapılı boylu poslu bir kadın değilim benden tosun mu çıkacak
Sen kontrol altında geçireceksin bundan sonraki haftalarını dinlenmeye çalış bence kendini yorma kuzum
Kiralama nereden yapılıyorbende mamma hakkında çok olumlu yorumlar duydu. ama önce bebeğim sever mi diye kiralayacağım. babybjörn de kiralayabilirim. severse mamma alırım heralde. bu kiralama siteleri bana çok mantıklı geldi
Gerçekten o hafiflik bambaşka ya ben iki haftadır gidemedim su an tabi daha sisim bakalım nasıl kaldiracak bizi suBen daha ileri hafta yüzdüm 14 gün yüzdüm hem de hunharca sana fayda hem de deniz de hiç hamile gibi hissetmiyosun cok güzel bi his agırlık yok cıkasın gelmiyo vıkarken beline lak diye oturuyo
Ben 6 aydır badem yağı sürüyorum .ben iki bebegimdede çok acı çektim emzirirken resmen yoğurdu üfleyerek yiyorum meme ucuyla ilgili tüm tuşlara basicam lanolinede başlayacam son ay gümüş kapağım hazır silikon meme ucuda aldım gerekirse diye.uclari şuan yumusacik.o acı aklıma geldikçe kendimi kötü hissediyorum.Ben o adamın her dediğine inanıyorum bana çok güven veriyor ama benim göğüs ucumu yumuşatmam lazım şuanda daha emzirmeden ucu kabuk atıyor ve aşırı sert normal olmaso gerekn bu mu bilmiyorum
https://ty.gl/u4f90aipcn ben Wellgro aldım, bakmanı tavsiye ederim. Cok kaliteli, taşıması çok kolay. Alt ayakları katlayarak sallama konumuna da alınıyor.Herkese hayırlı dogumlar dilerim kızlar. Kızımın anaokulu telaşesinden hiç bakamiyorum foruma doğru düzgün. Mutlaka konusulmustur ama yuzlerce sayfa birikmis okumadigimsorum şu ki kizimda kullandigim anakucagi haşatı ciktigi icin atmıştım. Smdi degisik degisik seyler cikmis. Ben gunduz icinde rahat uyuyabilecegi odadan odaya hemen kolay tasinabilecek kucuk biseyler ariyorum. Şu resimdeki sepet besikler cikiyor hep karsima ama ebebektekini inceledim çok dandik görünüyor dıngıl dıngıl sanki cocuk az bisey agirlassa kopuvercek gibi. Tahta olanlar da ağır surekli ordan oraya taşınmaz. Ne alacagima hala karar veremedim. Alip ya da inceleyip begendiginiz ufak boyle besikler var mi?
Günaydın hanımlar. Ana kucağı konusunda fikrinize ihtiyacım var. Babybjörn almak istiyorum ama kısa bir süre için kullanılacak bir ürün için 3500 gibi bir para ödemek ne kadar mantıklı? Gerçekten hakkını verecek bir ürün ise 1 yıl kullanmak da az değil tabi. Muadillerine baktım ama demiri çıktı, burası yamuldu gibi yorumlar gördüm. Bir de nuna ile farkı nedir bilen var mı? O biraz daha uygun.
Tesekkur ederim fiyati biraz yüksekmiş ama kaliteli görünüyor. Ikinci ellerine bir bakayim duzgun biseyler varsahttps://ty.gl/u4f90aipcn ben Wellgro aldım, bakmanı tavsiye ederim. Cok kaliteli, taşıması çok kolay. Alt ayakları katlayarak sallama konumuna da alınıyor.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziBenim gecen hafta ayrintili oldu canm,docentti bakan bisey demedi,3 hafta var bidahaki kontrole,insallah ilerlemez,bir oglum var onda hic bilmiyordum böyle seyler kacti falan hic hatrlamiyrm,ama netten bakinca ilk gebelikte önemli yaziyor,öyledir insallah,sizinde ikizler sag saglim gelsinler insallah,saglikla guzellikle kucakla
Benim de öylegünaydın kızlar bugün 30+2 yim. sanki iyice büyüdü karnım yaaa. inanılmaz gergin
kaçıncı haftada 1730 gram olarak ölçüldü acaba?Kızlar bugün de bizim görüş günümüzdü. Bizim yaramaz yine kendini bi köşeye çekmiş az bi şey yüzünü gösterdi. Gece gündüz kımıl kımıl gezen bebiş doktora gidince uyuyuveriyor. Kilosu 1730 gram her şey yolunda Dedi doktorum. Bir sorun yoksa nst 34. Haftada bakılıyor Dedi.
şimdi anladım teşekkür ederimŞöyle ki 32+0 da ister çalışabilir ister izin raporu alıyorsunuz. Ancak ikisinden birini mutlaka almanız lazım. Diyelim 32+3de izin raporu aldınız. 3 günlük izin parasnı sigorta kesiyor. İş yeri de maaşınızı 32+0a göre yatıracağı için oradan da para alamıyorsunuzhaftasonuna gelen durumları bilmiyorum. Bahsettiğim normal iş günü için geçerli
Yoo hicbirsey yapmadım 15 günde art arta yoğun kanama ile acile gittim ozaman olctulerArtmis yani ,peki bisey yaptinzmi,
evet canm doktorum bisey söylemedi adamda docentti o yuzden korkmamaliyim aslinda,sinirdaysa bile sıkıntı olsa derdi
Park besikte 70e 110 kullandik. 2bucuk 3yasina kdr.rahatca yatti. Daha da yatardi biraksaydikSağol canım evet çok farketmiyor aslında. Aklımızda 4 seçenek var, kararsız kaldım. Belki en boy seçersem seçenekler 2 ye inecek diye düşündüm. Hepsinin ayrı bir avantajı var
ben kalkan aldım gümüş kapağa gerek yok diyorlar o olduğunda bir de gümüş kapak almam gerekir miBen 6 aydır badem yağı sürüyorum .ben iki bebegimdede çok acı çektim emzirirken resmen yoğurdu üfleyerek yiyorum meme ucuyla ilgili tüm tuşlara basicam lanolinede başlayacam son ay gümüş kapağım hazır silikon meme ucuda aldım gerekirse diye.uclari şuan yumusacik.o acı aklıma geldikçe kendimi kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?