2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ben kalkan aldım gümüş kapağa gerek yok diyorlar o olduğunda bir de gümüş kapak almam gerekir mi
Kardeşim almıştı gümüş kapak hemen yaralarını iyileştirdi.10 yıl önce yoktu öyle bişey ayaklarımı yere vuruyordum memeyi ilk aldiginda kızım offf kan çatlaklar içindeydi ucu göğsümun.doktora gittim doktorun yüz ifadesi değişti o görüntü karşında antibiyotik vermişti geçsin diye.oyuzden herşeyi deneyecem.

kızlar bir şey soracağım eşim Allah razı olsun sonunda evlilik yıl dönümü hediyesi robot süpürge almış ama ben ilk defa kullanacağım için aklıma takılan bir şey var halıları kaldırıp mı haritalandırma yapayim yoksa normal haliyle mi kalsın

kaldırma halıları ama püskülleri varsa alta doğru katla püskül kısmını

Günaydın hanımlar
Göbek deliğim gerim gerim geriliyor karnım sanki birden bire büyüdü ya:)
Ben 31.hafta seminerde rapor aldım hiçbir kıyafetim olmuyor zaten ne giyip gideyim okula eşofmanla takılıyorum normalde çıkınca :)
32.hafta tam ders başına denk geldi zaten 12 eylüle. İzne çıkacağım direk ama okulda bazı hamile öğretmenler 36 37 ye kadar çalışacaklarını söyledi izni doğum sonrasına aktarmak için acaba hata mı yapıyorum dedim ama 2 dk dışarı çıkınca perişan oluyorum :)

merhaba arkadaşlar artık hareketleri çok sertleşti canımı acıtmaya başladı. Özellikte alt tarafım çıkacak gibi vuruyor tık tık acın kapıyı ben geldim der gibi :) 3 gündür de akşam olunca sezeryan dikişime vuruyor acayip canım acıyor bu sonuna kadar böylemi gidecek acaba ? akıntım da çoklaştı sizde durumlar nasıl ? Sanki erken doğum olacak gibi hissediyorum

dayanabildiğin kadar dayanmalısın baktın iyi değilsin ayrılırsın. bende aynı durumdayım ama deneyeceğim aktarmayı . ahh kıyafet bendede çok büyük sorun artık iyice büyüdü göbüş bilerek bol aldıklarım var ama hafta 5 gün her gün birtane giyiyorum kıyafet kalmıyor :)

Kızlar hepinizi 2 saatlik uyku ile selamlıyorum. 2 gündür geceleri nefes darlığı başladı, balkona çıkıyorum nefes alabilmek için, klima da yetmiyor, tansiyon nabzı hepsi normal, fenalık hissi geliyor, el ve ayaklarım tutmuyor gibi oluyor. Yaşayan var mı bunu???

Sırt ağrıma sonunda çözümü buldum sola yatıyorsam sağ kolumu sağa yatıyorsam sol kolumu arkaya atıyorum elim belimden aşagıda sırtı içeriye doğru çöktürüyorum allahım sana çok şükür 2 aydır ilk defa dün gece uyudum ve sabah 9.30 da annemin sesine uyandım bıraksaydılar kaça kadar uyurdum kim bilir

Kızlar bugün yıllık izne ayrıldım. Bebişimi görmeye gittim 30+2 yiz 1650 gr 40.5 cm olmuş tontisim. Kafası aşağıda artık kolay kolay aşağı yukarı dönemez dedi doktorum. Normal doğum istiyorsan ocean mummyi bırakabilirsin bebek kontrolsüz kilo almasın dedi. Magnezyumu da 35. Haftadan sonra bırak dedi. Kas kasılmasını engellemesin dedi. D vitamini ile demir ilacına devam. Şimdi tatil yolunu tuttum Marmaris'e gidiyorum doktorum bol bol yüzebilirsin havuz yerine denizi tercih etmeye çalış dedi

Halıları kaldırma ama, yerde yeri değişen şeyler varsa mesela saksı vazo vs. Onları kaldır sadece ilk haritalama için, sonraki kullanimlarinda hiç elleme o nesneleri algılıyor zaten

Normal haliyle canım halıları da süpürecek çünkü

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…