2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Evet, doğru. Genelde iş yeri anlayışlıysa sabahtan işe gidip öğleden sonrası için izin alıyorlar. En azından bütün gün işte kalmak zorunda olmuyorsunuz. Ama tabi şehir dışında vs olamıyorsunuz

ay hemde nasıl Nursu, ama bizde genetik. ailenin tüm kadınları çatlamış. bende ne kullandıysam işe yaramadı. neyse sonra çok rahatsız olursak çatlak tedavisi var :))
ben çok çatlamadım şimdilik ama çatlarsamda asla kafama takmam dediğin gibi güzellik salonunda bir iki seansa bakar bebeklerimiz sağlıklı olsun da

Her gebelik aynı değil. Ben ilk çocuğumda çok saglikliydim. Ağrım sızım yoktu. 37 ye kadar çalıştım. Ama bunda her yerim ağrıyor. Yuruyemiyorum bile. O yüzden erkenden ayrılacağım. Ama iki hafta gideceğim iznim başlamadığı için. Çok güzel program hazırladılar. Ay diyorum on beş tatile denk gelmeseydi birkaç hafta daha çalışırdım. Angarya dersleri verdiler. 15 saat. İki buçuk gün gideceğim.

Canım izin konusu senin kararın nasıl hissettiğinle alakalı. Ben de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü sonrasındaki izin benim için daha kıymetli bebeğime bakacak bana yardım edecek kimse yok..
Ama inan çok zorlanacağımı ben de anladım seminer döneminde bile yarım gün sonuçta eve gelip yattım direk halim kalmadı
Kıyafet konusuna takılma bence tayt tişört takılıyorum hep hava güzelse elbise giyerim diyorum dert etmiyorum yani bir de onu düşünemem

Akıntı benim de fazlalaştı bu hafta ama erken doğuma yormayalım niye öyle düşündün ki canım? Şüphelendiysen eczanede turnusolllu pedler oluyormuş suyunun geldiğini anlaman için ya da doktora git onlar verirler

çin ya da doktora git onlar

genel anlamda erken ağırlaştığımı düşünüyorum o yüzden sanki erken gelecek gibi hissediyorum benimkisi his sadece :)

Bende artık uykusuzluktan öyle yorgun gözüküyorum ki aynaya bakınca kendim için üzülüyorum ama çociklerime kızamıyorum çok iyi gidiyorlar şükürler olsun kızsam haksızlık olur sağa yatsam sağdaki, sola yatsam soldaki hareketleniyor bende karar veremiyorum napayım nefes darlığı için dik yatmayı tavsiye ediyorlar genelde, deneyebilirsin sende

Aynı haldeyim gözlerimin altı morarmış yürürken bile durmuyorlar ve beynimde sürekli ne tarafa yatsam o bebeğimi eziyorum düşüncesi var yattığım taraftaki kızım baya dışarı çıkıp sert hareket ediyor çünkü şekilden şekile giriyor göbeğim döndükçe. Doktorum ezilmezler suyun içindeler onlar hava yastığı görevi görüyor dedi ama bence eziliyorlar hissedebiliyorum tüm uzuvlarını tersine döndüğümde çocuk rahatlatıyor sertleşmesi geçiyor göbeğimin sanki napsak nasıl yatsak bilemedim Sanırım benim göbeğimde çok yer kalmadı bebişlerime, Kızlarımdan birinin ayağı sol göğsümün altında canı sıkıldıkça göğüs kafesimi ittirip nefesimi kesiyor o kadar acı verici ki hem çok kötü hissediyorum hem de elimle ayağına dokunduğumda mutlu oluyorum karmakarışık her şey.

Yok ne yazık ki, uzanmıyorum zaten, kocaman hamile yastığım da var, çare olmuyor bu aralar. Dik oturuyorum, ayağa kalkıyorum, balkonda oturuyorum vs. Gece olunca başlayan nefes alamama ve fenalık hissi. Uzanmakla ilgili değil yani.

Halıları kaldırma ama, yerde yeri değişen şeyler varsa mesela saksı vazo vs. Onları kaldır sadece ilk haritalama için, sonraki kullanimlarinda hiç elleme o nesneleri algılıyor zaten
bir şey soracağım tekerleğinde yağ gibi bir şey var canım sıkıldı

Maşallah kuzuya benim bebiş de bas aşağı duruyormuş demek degismicek artik yerleri daraldı çünkü iki gündür mesaneme çok baskı var ayaklar da ağzımdan çıkacak gibi alt karin ağrısı yapıyor sende var mi boyle bir sıkıntı canım olmasın tabi de belki doktoruna sormussundur benimki normal diyor ya endişeleniyorum rahim ağzı 35 mm imis iki gün önceki kontrolumde

Ben de ağrı falan olmuyor da çok hareketli gerinip gerinip karnımı yaracak gibi hareketleri var .rahim ağzını ölçmedi ama normal dedi suyu da normalmiş

Ben de ağrı falan olmuyor da çok hareketli gerinip gerinip karnımı yaracak gibi hareketleri var .rahim ağzını ölçmedi ama normal dedi suyu da normalmiş
Benimki de öyle canım bi de alışmışım hareketlerin çokluğuna hareket azalınca endişeleniyorum galiba çok evhamliyim bu ara için darlaniyor suyu alt sınırda bebeğimin kontrollerim 2 haftada bire düştü şimdiden kafa da asagida olunca çıkıp geliverir diye korkuyorum

Kızlar bir şey soracağım. Aile hekimleri D vitamini bakamıyor mu? Bugün rutin kan takibi için gittim. Kadın dogumcum birkaç tahlil istemişti. D vitaminine de bakar mısınız dedim. Biz ona bakmıyoruz, hastaneler bakıyor dedi? Şaşırdım var mı bilgisi olan?

Bakmıyorlar canım ben de özellikle istemiştim hatta benim bulunduğum yerde devlet hast bile bakmıyor, direkt d vit verip geciyorlar

Canım çok da kısa değil telaş yapma 16.haftamda 29'du benim mesela.
Bahsettiğiniz serviks sanırım degil mi ? Benim de 28 hafta kontrolüm 30 çıktı , çalışıyorum . İstersen rapor verebilirim dedi, Protestan fitil verdi. Şimdilik çalışmaya devam ediyorum , kızım kafasını çok dayamış öyle dedi doktor

Benim de oğlum baya baya aşağıya inmiş, kanala girmemiş Allahtan da bi sonraki aşama işte Aşağı indiğinden beri wc den çıkamıyorum arada kasık bölgemde vajinamda ağrı yapıyor. Hatta o ağrı yüzünden idrar tahlili ve kültürü de yaptırdım enfeksiyon filan olabilir mi diye Beni çok zorluyor bu kadar aşağıda olması. Rahim ağzı kısalmaya başladı bende progestan başladı ve yatışa geçtim. İnşallah hepsi vakti zamanında gelir Aile hekimleri epeydir artık D vitamini bakmıyolar. Sağlık bakanlığı kaldırmış, en son özelde yaptırdım

Evet canım. İlacını düzenli kullan atlama. Fazla yürüme merdiven çıkma o zaman sana tavsiyem. Mümkünse rapor da alsan iyi olur en azından bir ay dinlensen 32'den sonra zaten haftan iyice ilerlemiş olur. Benim ilk hedefim 32. İnşallah görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…