- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.638
- 63
şimdi anladım teşekkür ederimben de bu senenin yıllık iznini doğumdan sonra 2023 yıllık izniyle birlikte peşpeşe kullanayım dedim Bakanlık yıllık izinler peşpeşe kullanılamaz 1 günde olsa araya işe başlamış görünmen lazım dedi
ben çok çatlamadım şimdilik ama çatlarsamda asla kafama takmam dediğin gibi güzellik salonunda bir iki seansa bakaray hemde nasıl Nursu, ama bizde genetik. ailenin tüm kadınları çatlamış. bende ne kullandıysam işe yaramadı. neyse sonra çok rahatsız olursak çatlak tedavisi var :))
Her gebelik aynı değil. Ben ilk çocuğumda çok saglikliydim. Ağrım sızım yoktu. 37 ye kadar çalıştım. Ama bunda her yerim ağrıyor. Yuruyemiyorum bile. O yüzden erkenden ayrılacağım. Ama iki hafta gideceğim iznim başlamadığı için. Çok güzel program hazırladılar. Ay diyorum on beş tatile denk gelmeseydi birkaç hafta daha çalışırdım. Angarya dersleri verdiler. 15 saat. İki buçuk gün gideceğim.Günaydın hanımlar
Göbek deliğim gerim gerim geriliyor karnım sanki birden bire büyüdü ya:)
Ben 31.hafta seminerde rapor aldım hiçbir kıyafetim olmuyor zaten ne giyip gideyim okula eşofmanla takılıyorum normalde çıkınca :)
32.hafta tam ders başına denk geldi zaten 12 eylüle. İzne çıkacağım direk ama okulda bazı hamile öğretmenler 36 37 ye kadar çalışacaklarını söyledi izni doğum sonrasına aktarmak için acaba hata mı yapıyorum dedim ama 2 dk dışarı çıkınca perişan oluyorum :)
Canım izin konusu senin kararın nasıl hissettiğinle alakalı. Ben de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü sonrasındaki izin benim için daha kıymetli bebeğime bakacak bana yardım edecek kimse yok..Günaydın hanımlar
Göbek deliğim gerim gerim geriliyor karnım sanki birden bire büyüdü ya:)
Ben 31.hafta seminerde rapor aldım hiçbir kıyafetim olmuyor zaten ne giyip gideyim okula eşofmanla takılıyorum normalde çıkınca :)
32.hafta tam ders başına denk geldi zaten 12 eylüle. İzne çıkacağım direk ama okulda bazı hamile öğretmenler 36 37 ye kadar çalışacaklarını söyledi izni doğum sonrasına aktarmak için acaba hata mı yapıyorum dedim ama 2 dk dışarı çıkınca perişan oluyorum :)
Akıntı benim de fazlalaştı bu hafta ama erken doğuma yormayalım niye öyle düşündün ki canım? Şüphelendiysen eczanede turnusolllu pedler oluyormuş suyunun geldiğini anlaman için ya da doktora git onlar verirlermerhaba arkadaşlar artık hareketleri çok sertleşti canımı acıtmaya başladı. Özellikte alt tarafım çıkacak gibi vuruyor tık tık acın kapıyı ben geldim der gibi :) 3 gündür de akşam olunca sezeryan dikişime vuruyor acayip canım acıyor bu sonuna kadar böylemi gidecek acaba ? akıntım da çoklaştı sizde durumlar nasıl ? Sanki erken doğum olacak gibi hissediyorum
çin ya da doktora git onlar
genel anlamda erken ağırlaştığımı düşünüyorum o yüzden sanki erken gelecek gibi hissediyorum benimkisi his sadece :)Akıntı benim de fazlalaştı bu hafta ama erken doğuma yormayalım niye öyle düşündün ki canım? Şüphelendiysen eczanede turnusolllu pedler oluyormuş suyunun geldiğini anlaman için ya da doktora git onlar verirler
Bende artık uykusuzluktan öyle yorgun gözüküyorum ki aynaya bakınca kendim için üzülüyorum ama çociklerime kızamıyorum çok iyi gidiyorlar şükürler olsunKızlar hepinizi 2 saatlik uyku ile selamlıyorum. 2 gündür geceleri nefes darlığı başladı, balkona çıkıyorum nefes alabilmek için, klima da yetmiyor, tansiyon nabzı hepsi normal, fenalık hissi geliyor, el ve ayaklarım tutmuyor gibi oluyor. Yaşayan var mı bunu???
Aynı haldeyim gözlerimin altı morarmışBende artık uykusuzluktan öyle yorgun gözüküyorum ki aynaya bakınca kendim için üzülüyorum ama çociklerime kızamıyorum çok iyi gidiyorlar şükürler olsunkızsam haksızlık olur sağa yatsam sağdaki, sola yatsam soldaki hareketleniyor bende karar veremiyorum napayım nefes darlığı için dik yatmayı tavsiye ediyorlar genelde, deneyebilirsin sende
Bende artık uykusuzluktan öyle yorgun gözüküyorum ki aynaya bakınca kendim için üzülüyorum ama çociklerime kızamıyorum çok iyi gidiyorlar şükürler olsunkızsam haksızlık olur sağa yatsam sağdaki, sola yatsam soldaki hareketleniyor bende karar veremiyorum napayım nefes darlığı için dik yatmayı tavsiye ediyorlar genelde, deneyebilirsin sende
bir şey soracağım tekerleğinde yağ gibi bir şey var canım sıkıldıHalıları kaldırma ama, yerde yeri değişen şeyler varsa mesela saksı vazo vs. Onları kaldır sadece ilk haritalama için, sonraki kullanimlarinda hiç elleme o nesneleri algılıyor zaten
Maşallah kuzuyaKızlar bugün yıllık izne ayrıldım.Bebişimi görmeye gittim 30+2 yiz 1650 gr 40.5 cm olmuş tontisim. Kafası aşağıda artık kolay kolay aşağı yukarı dönemez dedi doktorum. Normal doğum istiyorsan ocean mummyi bırakabilirsin bebek kontrolsüz kilo almasın dedi. Magnezyumu da 35. Haftadan sonra bırak dedi. Kas kasılmasını engellemesin dedi. D vitamini ile demir ilacına devam. Şimdi tatil yolunu tuttum Marmaris'e gidiyorum doktorum bol bol yüzebilirsin havuz yerine denizi tercih etmeye çalış dedi
Ben de ağrı falan olmuyor da çok hareketli gerinip gerinip karnımı yaracak gibi hareketleri var .rahim ağzını ölçmedi ama normal dedi suyu da normalmişMaşallah kuzuyabenim bebiş de bas aşağı duruyormuş demek degismicek artik yerleri daraldı çünkü iki gündür mesaneme çok baskı var ayaklar da ağzımdan çıkacak gibi alt karin ağrısı yapıyor sende var mi boyle bir sıkıntı canım olmasın tabi de belki doktoruna sormussundur benimki normal diyor ya endişeleniyorum rahim ağzı 35 mm imis iki gün önceki kontrolumde
Benimki de öyle canım bi de alışmışım hareketlerin çokluğuna hareket azalınca endişeleniyorum galiba çok evhamliyim bu ara için darlaniyor suyu alt sınırda bebeğimin kontrollerim 2 haftada bire düştü şimdiden kafa da asagida olunca çıkıp geliverir diye korkuyorumBen de ağrı falan olmuyor da çok hareketli gerinip gerinip karnımı yaracak gibi hareketleri var .rahim ağzını ölçmedi ama normal dedi suyu da normalmiş
Bakmıyorlar canım ben de özellikle istemiştim hatta benim bulunduğum yerde devlet hast bile bakmıyor, direkt d vit verip geciyorlarKızlar bir şey soracağım. Aile hekimleri D vitamini bakamıyor mu? Bugün rutin kan takibi için gittim. Kadın dogumcum birkaç tahlil istemişti. D vitaminine de bakar mısınız dedim. Biz ona bakmıyoruz, hastaneler bakıyor dedi? Şaşırdımvar mı bilgisi olan?
Bahsettiğiniz serviks sanırım degil mi ? Benim de 28 hafta kontrolüm 30 çıktı , çalışıyorum . İstersen rapor verebilirim dedi, Protestan fitil verdi. Şimdilik çalışmaya devam ediyorum , kızım kafasını çok dayamış öyle dedi doktorCanım çok da kısa değil telaş yapma 16.haftamda 29'du benim mesela.
Benim de oğlum baya baya aşağıya inmiş, kanala girmemiş Allahtan da bi sonraki aşama işteMaşallah kuzuyabenim bebiş de bas aşağı duruyormuş demek degismicek artik yerleri daraldı çünkü iki gündür mesaneme çok baskı var ayaklar da ağzımdan çıkacak gibi alt karin ağrısı yapıyor sende var mi boyle bir sıkıntı canım olmasın tabi de belki doktoruna sormussundur benimki normal diyor ya endişeleniyorum rahim ağzı 35 mm imis iki gün önceki kontrolumde
Aile hekimleri epeydir artık D vitamini bakmıyolar. Sağlık bakanlığı kaldırmış, en son özelde yaptırdımKızlar bir şey soracağım. Aile hekimleri D vitamini bakamıyor mu? Bugün rutin kan takibi için gittim. Kadın dogumcum birkaç tahlil istemişti. D vitaminine de bakar mısınız dedim. Biz ona bakmıyoruz, hastaneler bakıyor dedi? Şaşırdımvar mı bilgisi olan?
Evet canım. İlacını düzenli kullan atlama. Fazla yürüme merdiven çıkma o zaman sana tavsiyem. Mümkünse rapor da alsan iyi olur en azından bir ay dinlensen 32'den sonra zaten haftan iyice ilerlemiş olur. Benim ilk hedefim 32. İnşallah görürüz.Bahsettiğiniz serviks sanırım degil mi ? Benim de 28 hafta kontrolüm 30 çıktı , çalışıyorum . İstersen rapor verebilirim dedi, Protestan fitil verdi. Şimdilik çalışmaya devam ediyorum , kızım kafasını çok dayamış öyle dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?