2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bakmıyorlar canım, hamileliğin başında ben de denemiştim baktırmayı. Genel bir durum yani.

3 30sng 37 ye kadar calisilsada yarı yıl tatiline denk geldigi için 2 hafta boşa çalışmış oluyorsun ben iznim bitince 15 tatile kadar rapor alıp tatille birlestirecegim
Bunu düşünmemiştim öyle mi denk geliyor gerçekten sen 32 de izin mi alacaksın canım? Peki 35 e kadar çalışsak oluyor mu boşa çalışmak istemem açıkçası

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl okul koşuşturmasından bakamadım buraya pek nasıl gidiyor hazırlıklar ne alemdesiniz❤

Bunu düşünmemiştim öyle mi denk geliyor gerçekten sen 32 de izin mi alacaksın canım? Peki 35 e kadar çalışsak oluyor mu boşa çalışmak istemem açıkçası
32 de izin alınca 16 haftan ne zaman bitiyor bi hesapla canım. Ona göre çalışırsın tatil haftasına geldigi için boşa gider çalışman. Hesaplayarak çalış boş yere çalışmış olmayasın. Ben direkt alacağım 32. Haftada 9 ocakta başlamam gerekecek o iki haftaya rapor alıp dönemi kapatacağım

Seninde 4 ocakta başlaman gerekir 32. Haftada çalışamaz raporu alırsan. İstersen 34+3 e kadar çalışır raporu alıp çalış. Tam dönemi kapatmış oluyorsun. 21 ocakta işe dönmüş gözükürsun. O zamanda zaten tatil. Eğer daha fazla calisirsan çalışmaların 15 tatile denk geldigi için boş yere su an çalışmış olursun

Bakmıyorlar canım ben de özellikle istemiştim hatta benim bulunduğum yerde devlet hast bile bakmıyor, direkt d vit verip geciyorlar
Eskiden böyle değildi ben yaptırdığımi hatırlıyorum. Artık herkeste eksik çıktığı için gerek görmüyorlar herhalde.

Ay canım çok sağol aydınlandım hiç 15 tatili düşünmemiştim.. öyle yapacağım oluyorsa 35. haftaya kadar çalışırım doktora sorayım olmuyor derlerse ben de ayrılırım 32+0 da. Yalnız tarihleri nasıl hesapladın sen tahmini doğum 10 kasım gösteriyor benim 8 hafta sonrası yani 2 ay 10 ocağa denk gelmesi gerekmez mi

Sağ ol canım eras0201 senin belli oldu mu doğum yapacağın hastane benim hala muallakta bugün buradaki eğitim araştırmadaki dr da daha kapsamlı bi yere de gidebilirsin istersen dedi bu belirsizlik beni çok geriyor

Benimde her çarşamba hafta atlıyor doktor velim var bana tam 32ye girdiği gün gelin dedi
Ben bugün nöbetten muaf olmak için 31+0 idim rapor yazdı ,çalışabilir raporu için tam 32 olması gerekiyor dedi bi dahaki cuma da 32+0 çalışabilir verecek bakalım,müdür de 32 olması lazım diyor müdür yardımcısı önceden de verebilir diyor yani Kısaca kafalarına göre sanırım

Benim de tahmini doğum 11 Kasım görünüyor müdürle beraber hesapladık 34’e kadar çalışırsam dönem kapanıyor görünüyor aksi bir durum olmazsa fazlası zaten boşa gidecek sömestire denk geliyor sömestr bitince de o ayı falan raporla tamamlarım diye düşündüm

Okuldaki diğer hamileler bizim ikinci dönem başlayacakmış mesela ben de hep ücretsiz alırım diye düşünüyordum acaba diyorum hata mı ediyorum gerçi doğmadan bilemeyiz ama ben kendimce 36-37 bir hafta için mantıksız buldum 34’e kadar gitmeyi düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa çünkü sömestire denk geliyor sona kadar zorlamaya gerek yok

bir tane penye hamile eteği almıştım tam bi hayat kurtarıcı ister üzerine tişört bağla spor giy ister gömlekle şık,birkaç salopet hem daha sonra da kullanılabilir cinsten pek sıkıntı olmuyo artık elbiseler de bol kesim çok fazla var aslnda biraz havalar soğuyunca sıkıntı olabilir

Evet canım belli oldu bu gidişimde, maalesef Ege üniversitesinde Doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneler vardı iyi de hastanelerdi ama sıcak bakmadı. Gebelik kolestazın var, çocukların kanlarında karışma vardı bi sürü özel durumunla eğitim araştırmada olman hem senin için hem bebekler için daha iyi dedi. Özel oda ayarlıcak, doğumu bizzat kendi yaptırcak bir doç ile birlikte. Başta çok üzüldüm ama o belirsizlik bitti yaa rahatladım şimdi

Canım 34 e kadar çalışabiliyor muyuz çalışır raporu alınca illa ki 37 ye kadar çalışmamız şart değil öyleyse? Beynim yandı benim müdür de rapor getir dedi başka bişey demedi sağolsun

Direkt 16 hafta diye hesaplayarak yaptım bebek erkende geçte doğsa toplamda 16 hafta iznimiz var

Çok doğru:)
Peki okula gidip derse mi gireceksiniz yani 2 hafta sonra hamileler izne çıkınca ders prog değişecek mi
Nasıl yapıyor idareciler hiç sormadım

Yaa bu şartlar olsa gerçekten ben bu kadar önemsemezdim burda ne özel oda var ne başka bir şey hani çok yüksek ihtimal iyi bir Doç girecek doğuma ama yine de ani durumlarda ne olur ne biter bilemiyorum ,belirsizlikler çok yorucu ama bence de doğru olanı yapıyorsun öünkü sen diretip bi şekilde özel hastaneye kendini kabul ettirsen bile en ufak problemde seni yollayacakları yer yine orası olacak ki Ege çok iyi bu konuda bence mantıklı bir karar olmuş

Canım 34 e kadar çalışabiliyor muyuz çalışır raporu alınca illa ki 37 ye kadar çalışmamız şart değil öyleyse? Beynim yandı benim müdür de rapor getir dedi başka bişey demedi sağolsun
Tabii canım ben öyle yapacağım ne kadar istersen mesela 34’e kadar çalışacağım ben 2 haftayı aktaracağım eğer tahmini doğum uyarsa dönem kapanmış oluyor tabii 35 olsa tam denk gelir ama bir hafta da bir haftadır gerek yok ya eğer erken falan olursa herhalde en kötü aile hekimi bi hafta rapor verir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…