Benim idarecim biliyor durumu üç hafta için bi program hazırladılar ben de bi istekte bulunmadım hani idare ederim dedim 16 saat d dersim var zaten bi daha değişecek ben gidinceÇok doğru:)
Peki okula gidip derse mi gireceksiniz yani 2 hafta sonra hamileler izne çıkınca ders prog değişecek mi
Nasıl yapıyor idareciler hiç sormadım
Ev tipi arıyorum tatlım ama sağolCanım bak Yoyko da indirim varmış ben iki tane almamış olsaydım birini de böyle elektronik almayı düşünebilirdim. İstersen bunu da incele.
Yoyko Ultimate Otomatik Sallanan Ana Kucağı Gri B04 https://www.hepsiburada.com/yoyko-ultimate-otomatik-sallanan-ana-kucai-gri-b04-p-HBCV000002393V?url_src=ios-product-detail
Evet dişe dokunmaz ama hiç yoktan iyidirEbebek’te o markada indirim var, %10, ne kadar işinize yarar bilmiyorum tabi.
canım ben de öğretmenim 32.haftada seminerlere katıldım izne ayrılıyorum ben de . Çalışan anneler olarak hayatımızda kaç kere daha izin alabileceğiz ki, ben ne kadar süreceğine ne kadar süre ücret alacağıma hiç odaklanmıyorum. İlk bebeğimde hemen çalışmaya başlamıştım bebeğe odaklanmak zor olmuştu. Şimdi ücretsiz izne de ayrılarak anneliğimin tadını çıkarma planım var maddi olarak zorlanırız belki ama bebeğimizin de bize ihtiyacı olacak okulla bebek bir arada gitmiyorGünaydın hanımlar
Göbek deliğim gerim gerim geriliyor karnım sanki birden bire büyüdü ya:)
Ben 31.hafta seminerde rapor aldım hiçbir kıyafetim olmuyor zaten ne giyip gideyim okula eşofmanla takılıyorum normalde çıkınca :)
32.hafta tam ders başına denk geldi zaten 12 eylüle. İzne çıkacağım direk ama okulda bazı hamile öğretmenler 36 37 ye kadar çalışacaklarını söyledi izni doğum sonrasına aktarmak için acaba hata mı yapıyorum dedim ama 2 dk dışarı çıkınca perişan oluyorum :)
Bende dahiliyeden istemiştim B12 ve d kadın doğum bakacak dedi banaKızlar bir şey soracağım. Aile hekimleri D vitamini bakamıyor mu? Bugün rutin kan takibi için gittim. Kadın dogumcum birkaç tahlil istemişti. D vitaminine de bakar mısınız dedim. Biz ona bakmıyoruz, hastaneler bakıyor dedi? Şaşırdımvar mı bilgisi olan?
Tabii şartlar insanın içini rahatlatıyor öbür türlü 2-3 kişilik odada kalmak zorunda kalcaktım. Kendim bireysel orda doğum yapmayı seçsem özel odayı rüyamda göremezdim. Hoca oranın proflarından İzmirin de alanında sayılı perinatologlarından. Üniversitedeki etkisini kordosentez sırasında gördüm zaten adı geçince her kapı açılıyorYaa bu şartlar olsa gerçekten ben bu kadar önemsemezdim burda ne özel oda var ne başka bir şey hani çok yüksek ihtimal iyi bir Doç girecek doğuma ama yine de ani durumlarda ne olur ne biter bilemiyorum ,belirsizlikler çok yorucu ama bence de doğru olanı yapıyorsun öünkü sen diretip bi şekilde özel hastaneye kendini kabul ettirsen bile en ufak problemde seni yollayacakları yer yine orası olacak ki Ege çok iyi bu konuda bence mantıklı bir karar olmuş
Bugün çalışabiliri alıp, yarın bile çalışamaza çevirebilirsin öyle bir hafta sınırlaması yok sağlıkla alakalı bir rapor sonuçta gebelik de her gün sürprizlerle dolu bir yolculuk o kadar kesin hükümlü bir rapor değil yaniCanım 34 e kadar çalışabiliyor muyuz çalışır raporu alınca illa ki 37 ye kadar çalışmamız şart değil öyleyse? Beynim yandıbenim müdür de rapor getir dedi başka bişey demedi sağolsun
Öyleymiş maalesef canımBende dahiliyeden istemiştim B12 ve d kadın doğum bakacak dedi bana
Benimde öyle canım,boşa 2 hafta çalışmak istemiyorum.33 te izne ayrılırsam denk geliyo bende tam 15 tatil başlıyo..Bunu düşünmemiştim öyle mi denk geliyor gerçektensen 32 de izin mi alacaksın canım? Peki 35 e kadar çalışsak oluyor mu boşa çalışmak istemem açıkçası
Hesapla .net diye bi site var ben ordan hesaplatmjştım.İzne ayrılacağın tarihi yazıyosun orda ne zaman başlayacağın yazıyo.Bende 32.haftada ayrılırsam başlangıç 11 Ocak yazıyor. Sömesrtre denk gelmesi için 1 hafta çalışıp 33 te izne ayrılmayı düşünüyorum 15 tatil yanmasın ☺Okuldaki diğer hamileler bizim ikinci dönem başlayacakmış mesela ben de hep ücretsiz alırım diye düşünüyordum acaba diyorum hata mı ediyorumgerçi doğmadan bilemeyiz ama ben kendimce 36-37 bir hafta için mantıksız buldum 34’e kadar gitmeyi düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa çünkü sömestire denk geliyor sona kadar zorlamaya gerek yok
GünaydınnGünaydın kızlar
Aynı benAynı haldeyim gözlerimin altı morarmışyürürken bile durmuyorlar ve beynimde sürekli ne tarafa yatsam o bebeğimi eziyorum düşüncesi var yattığım taraftaki kızım baya dışarı çıkıp sert hareket ediyor çünkü şekilden şekile giriyor göbeğim döndükçe. Doktorum ezilmezler suyun içindeler onlar hava yastığı görevi görüyor dedi ama bence eziliyorlar hissedebiliyorum tüm uzuvlarını tersine döndüğümde çocuk rahatlatıyor sertleşmesi geçiyor göbeğimin sanki napsak nasıl yatsak bilemedim Sanırım benim göbeğimde çok yer kalmadı bebişlerime, Kızlarımdan birinin ayağı sol göğsümün altında canı sıkıldıkça göğüs kafesimi ittirip nefesimi kesiyor o kadar acı verici ki hem çok kötü hissediyorum hem de elimle ayağına dokunduğumda mutlu oluyorum karmakarışık her şey.
Benimde popo yukarda sıpanın,baş ağaşıdaymış...Şuan bu yazıyı yazarken bile nasıl hareketliGünaydınndün kontrolde bebişimin aşağıya döndüğünü öğrenince artık nerden vuruyo popisi nerde hepsini hissediyorum. Böyle gerilip gerilip poposunu dayıyor yukarıya isirasim geliyor
Bana baktılar sanki, demir diye yazan bir sonucum var.Öyleymiş maalesef canım
Geçmiş olsun tatlımSelamlar herkese, iki gun korkunc bir bagirsak bozulmasi ve halsizlikle acile gittim. Resmen omrum gitti boyle bir bozulma yasamamistim, tabii bebege birseye olacak korkusu iyice fenalastirdi beni. Hem muayene edildim hem NST'ye baglandim once, gayet iyi endiselenecek bir durum yok dediler. Gayta testi yapildi, genel olarak temiz cikti ama az bakteri uremis.
Ilk defa bu sabah iyi hissediyorum. Disardan minimum miktarda yemek yiyordum ama usutme bile tetikler dediler. Buradan bir arkadasta kofteden zehirlenip acillik olmustu, hep aklimdaydi. Aman dikkat edin sizlerde, cok cok fena bir durummus. O kadar su kaybetmisim ki ellerim ve ayaklarimdaki tum odemler dahi indi. Ki bu sure zarfinda ictigim suyun haddi hesabi yok. Kendinize iyi bakin, havalar sacmaliyor, usutmemeye dikkat edin, disardan yememeye calisin canim hamis arkadaslarim.
Çok geçmiş olsunSelamlar herkese, iki gun korkunc bir bagirsak bozulmasi ve halsizlikle acile gittim. Resmen omrum gitti boyle bir bozulma yasamamistim, tabii bebege birseye olacak korkusu iyice fenalastirdi beni. Hem muayene edildim hem NST'ye baglandim once, gayet iyi endiselenecek bir durum yok dediler. Gayta testi yapildi, genel olarak temiz cikti ama az bakteri uremis.
Ilk defa bu sabah iyi hissediyorum. Disardan minimum miktarda yemek yiyordum ama usutme bile tetikler dediler. Buradan bir arkadasta kofteden zehirlenip acillik olmustu, hep aklimdaydi. Aman dikkat edin sizlerde, cok cok fena bir durummus. O kadar su kaybetmisim ki ellerim ve ayaklarimdaki tum odemler dahi indi. Ki bu sure zarfinda ictigim suyun haddi hesabi yok. Kendinize iyi bakin, havalar sacmaliyor, usutmemeye dikkat edin, disardan yememeye calisin canim hamis arkadaslarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?