2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok doğru:)
Peki okula gidip derse mi gireceksiniz yani 2 hafta sonra hamileler izne çıkınca ders prog değişecek mi
Nasıl yapıyor idareciler hiç sormadım
Benim idarecim biliyor durumu üç hafta için bi program hazırladılar ben de bi istekte bulunmadım hani idare ederim dedim 16 saat d dersim var zaten bi daha değişecek ben gidince

Ev tipi arıyorum tatlım ama sağol
Ebebek’te o markada indirim var, %10, ne kadar işinize yarar bilmiyorum tabi.
Evet dişe dokunmaz ama hiç yoktan iyidir

canım ben de öğretmenim 32.haftada seminerlere katıldım izne ayrılıyorum ben de . Çalışan anneler olarak hayatımızda kaç kere daha izin alabileceğiz ki, ben ne kadar süreceğine ne kadar süre ücret alacağıma hiç odaklanmıyorum. İlk bebeğimde hemen çalışmaya başlamıştım bebeğe odaklanmak zor olmuştu. Şimdi ücretsiz izne de ayrılarak anneliğimin tadını çıkarma planım var maddi olarak zorlanırız belki ama bebeğimizin de bize ihtiyacı olacak okulla bebek bir arada gitmiyor

Bende dahiliyeden istemiştim B12 ve d kadın doğum bakacak dedi bana

Tabii şartlar insanın içini rahatlatıyor öbür türlü 2-3 kişilik odada kalmak zorunda kalcaktım. Kendim bireysel orda doğum yapmayı seçsem özel odayı rüyamda göremezdim. Hoca oranın proflarından İzmirin de alanında sayılı perinatologlarından. Üniversitedeki etkisini kordosentez sırasında gördüm zaten adı geçince her kapı açılıyorArada ben varım bütün işlerin kolay olacak dedi.
Senin durumun da eğitim araştırmayı zorunlu kılıyor, şartlar tam istediğin gibi olmasa da bebeğin ve senin sağlığın için güvende olacağın yerde olman daha mantıklı. Bir an önce netleştirirsen kafan çok rahatlar öbür türlü belirsizlik insanı çok yorup yıpratıyor. Bebişe isim buldunuz mu bu arada

Canım 34 e kadar çalışabiliyor muyuz çalışır raporu alınca illa ki 37 ye kadar çalışmamız şart değil öyleyse? Beynim yandı benim müdür de rapor getir dedi başka bişey demedi sağolsun
Bugün çalışabiliri alıp, yarın bile çalışamaza çevirebilirsin öyle bir hafta sınırlaması yok sağlıkla alakalı bir rapor sonuçta gebelik de her gün sürprizlerle dolu bir yolculuk o kadar kesin hükümlü bir rapor değil yani Ben de pazartesi günü çalışamaza çevireceğim raporumu 12 gün aktarabilmiş olcam doğum sonrasına ilk dönemi son haftaya kadar kapatıyor ikinci dönemi de yaşayıp görcez artık.

Hanımlar bir yerden 1 numara prima pampers aktif bebek bezi, 2 numara prima premium care bez geldi. Ben direkt premium care ile başlamayı düşünüyordum ama daha hiç satın almadım. Bu iki bez arasında fark var mı? Bez değişikliği pişik yapıyor diyorlar. Pampers i hiç kullanmamak daha mı mantıklı

Bunu düşünmemiştim öyle mi denk geliyor gerçekten sen 32 de izin mi alacaksın canım? Peki 35 e kadar çalışsak oluyor mu boşa çalışmak istemem açıkçası
Benimde öyle canım,boşa 2 hafta çalışmak istemiyorum.33 te izne ayrılırsam denk geliyo bende tam 15 tatil başlıyo..

Hesapla .net diye bi site var ben ordan hesaplatmjştım.İzne ayrılacağın tarihi yazıyosun orda ne zaman başlayacağın yazıyo.Bende 32.haftada ayrılırsam başlangıç 11 Ocak yazıyor. Sömesrtre denk gelmesi için 1 hafta çalışıp 33 te izne ayrılmayı düşünüyorum 15 tatil yanmasın ☺

Aynı ben sağa yatsam sağdan , sola yatsam soldan hareketleniyo.Bende yazık sıkışııyo galiba diyip hep düz yatıyorum..İnan yan yatmayı özledim

Günaydınn dün kontrolde bebişimin aşağıya döndüğünü öğrenince artık nerden vuruyo popisi nerde hepsini hissediyorum. Böyle gerilip gerilip poposunu dayıyor yukarıya isirasim geliyor
Benimde popo yukarda sıpanın,baş ağaşıdaymış...Şuan bu yazıyı yazarken bile nasıl hareketli ❣❣

Selamlar herkese, iki gun korkunc bir bagirsak bozulmasi ve halsizlikle acile gittim. Resmen omrum gitti boyle bir bozulma yasamamistim, tabii bebege birseye olacak korkusu iyice fenalastirdi beni. Hem muayene edildim hem NST'ye baglandim once, gayet iyi endiselenecek bir durum yok dediler. Gayta testi yapildi, genel olarak temiz cikti ama az bakteri uremis.
Ilk defa bu sabah iyi hissediyorum. Disardan minimum miktarda yemek yiyordum ama usutme bile tetikler dediler. Buradan bir arkadasta kofteden zehirlenip acillik olmustu, hep aklimdaydi. Aman dikkat edin sizlerde, cok cok fena bir durummus. O kadar su kaybetmisim ki ellerim ve ayaklarimdaki tum odemler dahi indi. Ki bu sure zarfinda ictigim suyun haddi hesabi yok. Kendinize iyi bakin, havalar sacmaliyor, usutmemeye dikkat edin, disardan yememeye calisin canim hamis arkadaslarim.

Geçmiş olsun tatlım

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…