şuan durumun nasıl? Neden suyun gelmiş peki? Serum çok. iyi. geliyor bana zehirlenme yaşadığımda da vermişlerdi. Sen ve bebeğin inşallah iyidir, dualarımız sizinleKızlar toplu cevap yazayım hepinize çok teşekkürler ❣dün ilk geldiğimzde ciğer geliştirici iğne yapıldı . Kalp atışları her şeyi normal kan ve idrar sonucumda temiz tek sıkıntı suyumun gelmesi, suyu azalmış serum var şuan takılı
Canim benim artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik evlatlarımız teker teker bizi endişelendirerek gelecekler.Umarim ikinizde bu süreci en sağlıklı şekilde atlatirsinizKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Bitmez onun işi herşeyi favoriye atıp son aya bırakti@H a p p y hala oda mı yapıyorsun nereeeedessiin
benimkide başı yukarda totosu aşağıdaymış ama doktor 2-3 haftaya değişir değişmezse biz elle çeviririz dedi.Ama ben çevrilince kordon bağından çok korkuyorum, Başı yukarda olunca normal doğum olmayacağı anlamına mı geliyor?
yumurta kapıya geldiii tutuştu happyBitmez onun işi herşeyi favoriye atıp son aya bırakti
illaki fark edilirdi canım sana bir şey demeğine göre korkulacak bir şey yoktur. her şey normal olup baş çok önde gitseydi dediğin olabilirdi bnceKızlar bebeğinin gelişimi önde giden var mi?Benim bebegin boyu karın çevresi baş çapı 2 hafta önde ama baş çevresi 5 hafta önde doktor iyice baktı beyin gelişimine bu 3. Doktorum kimse bir sıkıntı olduğunu söylemedi 22. haftada perinotolojide baktı sadece iri bir bebek dedi üç doktorda. Şeker testimde normal cikti. Ama ben baş çevresinin büyük olmasından korkuyorum içim içim yiyor nedense uzaktan bir tanıdığım da var o şekilde makrosefalidoktorlar birsey olsa fark eder diye teselli veriyorum kendime ama yinede düşünmeden edemiyorum korkuyorum
Kadın doğum doktor önerisi alabilir miyim?Ben orada muayene olmadım hiç, ama çevremde oraya giden çok, annemi de götürmüşlüğümüz oldu. Kadın doğumu nasıldır bilmem ama tepecik çok eski ve köklü bi hastane, eğitim araştırma hastanesi, doktorları iyidir.
Bi çözüm bulunabilmiş en azından, iyi haberler alırsın inşallah.
Nasıl yalan söyleyebiliyorlar yaa??? Vermemişsiniz işte randevu! Ne sahtekarca işler!
İnşallah korkulacak birsey yoktur canım hayirlisiyla bir kucağımıza alsaydıkillaki fark edilirdi canım sana bir şey demeğine göre korkulacak bir şey yoktur. her şey normal olup baş çok önde gitseydi dediğin olabilirdi bnce
Hastaliktan henuz kurtuldum yeni yeni okuyorum yazilanlari. Perinatolog bakmis, ayrica cocuk surekli ileride yada ayni oranda geride gidiyorsa bir sorun olmuyor diye biliyorum. Aniden buyume ve aniden kuculmeler problemli (hafatalara sari standardi olmayanlar) Endiselenmeyin lutfen.Kızlar bebeğinin gelişimi önde giden var mi?Benim bebegin boyu karın çevresi baş çapı 2 hafta önde ama baş çevresi 5 hafta önde doktor iyice baktı beyin gelişimine bu 3. Doktorum kimse bir sıkıntı olduğunu söylemedi 22. haftada perinotolojide baktı sadece iri bir bebek dedi üç doktorda. Şeker testimde normal cikti. Ama ben baş çevresinin büyük olmasından korkuyorum içim içim yiyor nedense uzaktan bir tanıdığım da var o şekilde makrosefalidoktorlar birsey olsa fark eder diye teselli veriyorum kendime ama yinede düşünmeden edemiyorum korkuyorum
Benim ilk oğlumun başıda 2hafta öndeydi gayet normaldi tontiş bir çocuk tuKızlar bebeğinin gelişimi önde giden var mi?Benim bebegin boyu karın çevresi baş çapı 2 hafta önde ama baş çevresi 5 hafta önde doktor iyice baktı beyin gelişimine bu 3. Doktorum kimse bir sıkıntı olduğunu söylemedi 22. haftada perinotolojide baktı sadece iri bir bebek dedi üç doktorda. Şeker testimde normal cikti. Ama ben baş çevresinin büyük olmasından korkuyorum içim içim yiyor nedense uzaktan bir tanıdığım da var o şekilde makrosefalidoktorlar birsey olsa fark eder diye teselli veriyorum kendime ama yinede düşünmeden edemiyorum korkuyorum
Kadın doğum doktor önerisi alabilir miyim?
Sıkma canini arkadasim seninle ayni haftada dogurdu. 1-1.5 ay kadar küvezde kaldi simdi evlerindeler. Kilosu kaç ?Kızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Enfeksiyon varken bulantin oldu mu ?Merhabalar fark etmedim pozisyonunu değiştirdiğini idrarda enfeksiyon çıktı yine suda eritilen şaseden verdi m hediyelikler güzel olmuş sağlıkla kullanın inşallah
Canım sağlıkla geçsin tüm süreç inşallah, en hayırlısını diliyorum sizin için
Canım bize her gün yaz fırsat bulursan. Dualarımız seninle.
şuan durumun nasıl? Neden suyun gelmiş peki? Serum çok. iyi. geliyor bana zehirlenme yaşadığımda da vermişlerdi. Sen ve bebeğin inşallah iyidir, dualarımız sizinle
Miyom rahat bırakmadı bebemi . O tetiklemişCanim benim artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik evlatlarımız teker teker bizi endişelendirerek gelecekler.Umarim ikinizde bu süreci en sağlıklı şekilde atlatirsiniz
Canım inş sağlıkla gelir bebişin strese giememeye çalış mümkün mertebe, dularım seninleKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Makat geliş doğum yaptıran da var diye duydum ama çok çok nadir ve çok iş bilir doktor olmalı diye biliyorum. Doktorun çevirmesi olayını da yine çok önermediklerini duymuş ve okumuştum.benimkide başı yukarda totosu aşağıdaymış ama doktor 2-3 haftaya değişir değişmezse biz elle çeviririz dedi.Ama ben çevrilince kordon bağından çok korkuyorum, Başı yukarda olunca normal doğum olmayacağı anlamına mı geliyor?
Benim karnım kocaman yaaaHenuz kendime geliyorum,cok sukur surunme asamasi gecti. Bu haftasonundan itibaren tum yikama islerini yapacagim, cantami hazirlayacagim. Gecen haftasonu yapacaktim, yapamamak stres yapti. Sizlerde karinlar nasil? Dustan sonra karnima krem surerken soyle bir baktim aynada, baya baya iri. Bu karnin 1 ay sonrasi ne olur acaba diye dusundum
Canım benim son kontrolde 1054 grdı. Doktorum "1 kg üstü artık yaşam şansının çok yüksek olduğu kilo, bu sınırı da aştık şükür" demişti. Çok şükür sizin de üstünde sağlıkla alacaksın inş kucağınaKilosu 1 kilo750 gr
Hayır canım bu defa olmadı ama 10 gün öncekinde olmuştu 1 hafta antibiyotik kullanmama rağmen geçmemişEnfeksiyon varken bulantin oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?