2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
şuan durumun nasıl? Neden suyun gelmiş peki? Serum çok. iyi. geliyor bana zehirlenme yaşadığımda da vermişlerdi. Sen ve bebeğin inşallah iyidir, dualarımız sizinle

Canim benim artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik evlatlarımız teker teker bizi endişelendirerek gelecekler.Umarim ikinizde bu süreci en sağlıklı şekilde atlatirsiniz

Kızlar bebeğinin gelişimi önde giden var mi?Benim bebegin boyu karın çevresi baş çapı 2 hafta önde ama baş çevresi 5 hafta önde doktor iyice baktı beyin gelişimine bu 3. Doktorum kimse bir sıkıntı olduğunu söylemedi 22. haftada perinotolojide baktı sadece iri bir bebek dedi üç doktorda. Şeker testimde normal cikti. Ama ben baş çevresinin büyük olmasından korkuyorum içim içim yiyor nedense uzaktan bir tanıdığım da var o şekilde makrosefali doktorlar birsey olsa fark eder diye teselli veriyorum kendime ama yinede düşünmeden edemiyorum korkuyorum

Riskli olduğu, doğumda doktorların değiştirebileceği ama pek buna yanaşmadıkları yazıyor. Ben de risk almak istemem.

illaki fark edilirdi canım sana bir şey demeğine göre korkulacak bir şey yoktur. her şey normal olup baş çok önde gitseydi dediğin olabilirdi bnce

Kadın doğum doktor önerisi alabilir miyim?

Hastaliktan henuz kurtuldum yeni yeni okuyorum yazilanlari. Perinatolog bakmis, ayrica cocuk surekli ileride yada ayni oranda geride gidiyorsa bir sorun olmuyor diye biliyorum. Aniden buyume ve aniden kuculmeler problemli (hafatalara sari standardi olmayanlar) Endiselenmeyin lutfen.
Benim surekli1 hafta onden gidiyor. O nedenle surekli bakiyorlar.

Henuz kendime geliyorum,cok sukur surunme asamasi gecti. Bu haftasonundan itibaren tum yikama islerini yapacagim, cantami hazirlayacagim. Gecen haftasonu yapacaktim, yapamamak stres yapti. Sizlerde karinlar nasil? Dustan sonra karnima krem surerken soyle bir baktim aynada, baya baya iri. Bu karnin 1 ay sonrasi ne olur acaba diye dusundum

Benim ilk oğlumun başıda 2hafta öndeydi gayet normaldi tontiş bir çocuk tu

Sıkma canini arkadasim seninle ayni haftada dogurdu. 1-1.5 ay kadar küvezde kaldi simdi evlerindeler. Kilosu kaç ?

Eflatun1Kelebek aklım sende bizi habersiz bırakma sağ salim atlatın inşşalh bu süreci

Canım sağlıkla geçsin tüm süreç inşallah, en hayırlısını diliyorum sizin için

Canım bize her gün yaz fırsat bulursan. Dualarımız seninle.

şuan durumun nasıl? Neden suyun gelmiş peki? Serum çok. iyi. geliyor bana zehirlenme yaşadığımda da vermişlerdi. Sen ve bebeğin inşallah iyidir, dualarımız sizinle

Canim benim artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik evlatlarımız teker teker bizi endişelendirerek gelecekler.Umarim ikinizde bu süreci en sağlıklı şekilde atlatirsiniz
Miyom rahat bırakmadı bebemi . O tetiklemiş teşekkürler hepinize doktorum çarşamba sezeryanla alaca dedi.çocuğu koruyan ortam olmadığı için enfeksiyon kapmadan almalıyız dedi

Canım inş sağlıkla gelir bebişin strese giememeye çalış mümkün mertebe, dularım seninle
Makat geliş doğum yaptıran da var diye duydum ama çok çok nadir ve çok iş bilir doktor olmalı diye biliyorum. Doktorun çevirmesi olayını da yine çok önermediklerini duymuş ve okumuştum.

Benim bebe de baş aşağı dönmüş, olması gerektiği pozisyonda dedi doktorum. 2 hafta önce tam tersi duruyordu mesela.
Benim karnım kocaman yaaa zaten fiziksel özellklerden sanırım 2. Ayda pırtlamıştı karnım. Haliyle şimdi bayağı büyük. Henüz çok şükür çatlamadım ama bu kadar büyük oluşu çatlak açısından da düşündürüyor
Kilosu 1 kilo750 gr
Canım benim son kontrolde 1054 grdı. Doktorum "1 kg üstü artık yaşam şansının çok yüksek olduğu kilo, bu sınırı da aştık şükür" demişti. Çok şükür sizin de üstünde sağlıkla alacaksın inş kucağına

Topicte eflatun ilk doğum mu oluyor kızlar? Doğum yapan falan var mı, kaçırdım mı bir şeyler?

eras0201 herkes anı küplerini kapı süslerini vs beğenmiş yazmış bir şeyler ama ben hiç göremedim Okul başladı ya iyice gerilerde kalıyorum duruyor mu fotolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…