2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayır canım bu defa olmadı ama 10 gün öncekinde olmuştu 1 hafta antibiyotik kullanmama rağmen geçmemiş
Bende de lokosit 3+ , keton da 1+ cikmis. Doktora gidicem sonucu gostermeye yarin gun boyu sık sık yoklayan hafif bulantilarim oluyo. Ilk defa keton var.

Bende de lokosit 3+ , keton da 1+ cikmis. Doktora gidicem sonucu gostermeye yarin gun boyu sık sık yoklayan hafif bulantilarim oluyo. Ilk defa keton var.
Lökosit 23 çıkmış bende keton negatif. Antibiyotik verir belki

Kilosu iyi belki bebis dogana dek 2 kilo falan olur oyle biraz bekletme imkani oluyosa
Bekletemem daha fazla dedi doktorum açık artık enfeksiyona dedi. En kısa sürede kana enfeksiyon bulaşmadan bebişi alcaz dedi.Çarşamba sezeryan olcam, dua edin

Bende de en son lokosit 3 geri kalan herşey negatif. Doktorum bir sorun yok dedi
eras0201 herkes anı küplerini kapı süslerini vs beğenmiş yazmış bir şeyler ama ben hiç göremedim Okul başladı ya iyice gerilerde kalıyorum duruyor mu fotolar
Duruyor kuzum bikaç sayfa öncededir

Bekletemem daha fazla dedi doktorum açık artık enfeksiyona dedi. En kısa sürede kana enfeksiyon bulaşmadan bebişi alcaz dedi.Çarşamba sezeryan olcam, dua edin
Sağlıkla gelsin inşallah canım minik kuş dualarımız seninle bebeğinle inşallah herşey güzel ilerleyecek

Geçen gittigimde 3 hafta öndeydi baş çevresi simdi 5 e çıkınca korktum zaten. Bilmiyorum olumsuz birsey de söylemedi ama annelik duyguları işte içim rahat değil nedense. Sahada geçmiş olsun canım

Korkma canım benim de öndeydi Dr söylemiyor bile kafa ölçüsü bana takıyorum diye kilo boy iki hafta önde idi 1 e düştü bazen 10 gün oluyor senin ne kadar kg 33+0 =2400 benim

Korkma canım benim de öndeydi Dr söylemiyor bile kafa ölçüsü bana takıyorum diye kilo boy iki hafta önde idi 1 e düştü bazen 10 gün oluyor senin ne kadar kg 33+0 =2400 benim
Benim 31+0 2150 kafasının vücuduna oranla önde gitmesi korkutuyor beni

Miyom rahat bırakmadı bebemi . O tetiklemiş teşekkürler hepinize doktorum çarşamba sezeryanla alaca dedi.çocuğu koruyan ortam olmadığı için enfeksiyon kapmadan almalıyız dedi
Sağlıkla gelsin canım halam 32. Haftada dogum yaptı 1750 gram doğdu kuzenim küvöze hiç girmedi. Güzel düşün güzel olsun canım. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Benim 31+0 2150 kafasının vücuduna oranla önde gitmesi korkutuyor beni
Sonra düşer 33 te 2 haftaya düşmüş benim 3 haftaydi bpd oda 1_2 cm büyüklük oluyor Muş korkma bende çok araştırdım bu gün kontrol vardı Dr 35 dedi kafaya teğet geçti çünkü ben ona odakliyim diye ultrason kağıdına bile yazmadı sildi

Sağlıkla kavuşursunuz inşallah canım. Allah ikinizi de korusun.

Tek olmadığıma sevindim valla bende ultrasonda kafa çevresinin 36+6yla uyumlu olduğunu görünce çok korktum ister istemez 31+0 im benimde bugündü kontrolum. İnşallah zamanla aradaki fark azalır dediğin gibi 5 haftada değil 6 hafta nerdeyse aradaki fark

Dr sıkıntı görse söylerdi tabiri caizse bizimkiler koca kafalı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…