2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sağlıkla gelsin canım halam 32. Haftada dogum yaptı 1750 gram doğdu kuzenim küvöze hiç girmedi. Güzel düşün güzel olsun canım. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Ayyy umutlandım Rabbim benim bebemi de sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.Küvöze nden koymadılar bebiş hemen emdi mi anneyi? Bana da dua edin kızlar nolur

Bekletemem daha fazla dedi doktorum açık artık enfeksiyona dedi. En kısa sürede kana enfeksiyon bulaşmadan bebişi alcaz dedi.Çarşamba sezeryan olcam, dua edin
Onun icin en iyisi bu olacaksa yapacak bir sey yok canim. Yeter ki saglikla bi an once buyuyebilsn. Allah ikinizin de yardimcisi olsun.

Hayirli aksamlar anneler. Bende bugun32+0 oldum hastaneye calisabilir raporu almaya gittim. Yapilan muayene de doktor biraz korkuttu beni.:/ Plesenta eskimeye baslamis dogumun yakin dedi rapor verdi ama heran bozulabilir yani o rapor anlayacaginiz. Valla bende korktum erken dogum olur diye. Allah herkese yardim etsin.

Ayyy umutlandım Rabbim benim bebemi de sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.Küvöze nden koymadılar bebiş hemen emdi mi anneyi? Bana da dua edin kızlar nolur
Canım ciğer geliştirici yapmışlardı sendeki gibi bebek kendi solunum yapabilecek düzeydeydi o yüzden gerek duyulmadı 1.750 doğdu simdi 3 yaşında bir tosuncuk. Kilosuda önemli değil aslında önemli olan ciğerlerinin gelişmiş olması umarım bir gun bile ayrı kalmazsınız. Zor oldu ama pes etmedi halam sürekli emzirmeye çalıştı zamanla iyice öğrendi etmeyi. Ac kalacak diye düşünüp hemen biberon verme eğer kuvoze girmezse sık sık emzirmeye çalış seninde sütun gelecektir sık sık emzirdikce

Canım bizimki de 2.5 hafta önde, bacak bel kafa 2-3 hafta arasında değişiyor önde gidiş. Detaylı ultrason, gen testi vs yapıldığın da zaten çok şükür bişi çıkmamıstı. Doktor anormali bişi olsa anlarız vs demişti. Bazen bebişin durusundan falan ölçümler hatalı olabiliyor yeniden farklı bir doktora ölçtürsen farklı çıksr belki

Oyy Duygulandım canım yakurban olurum benim yavrumda küvöze girmez inş hemen emzircem pes etmiycem zaten,kokumu alsın

Hediyelik çikolata yaptıran var mı acaba varsa nereye yaptırdınız görsel varsa atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben yıllık izin de oluyorum ve benim iznim 32+6 da bitecek derdim büyük ya 6 günlük yıllık izinden baz geçeceğim ya da 6 gün yavrımdan ayrı tarafımı seçmek zorundayım
Canım önce çalışabilir raporu alsan, sonra çalışamaz alsan olmaz mı

Birkaç gün çalışmak şart mı ? İznin hemen sonunda çalışamaz kağıdı alsak olmuyor mu ?

Aynen canım kuru üzüm çok iyi geliyo ben hamileliğin başlarında yemiştim tiksindigim için yiyemiyorum
Hadi ya o kötü olmuş bak kuru erşk falan mı yesen nasıl olur ki veya başka bir meyve kurusu

Çok uUn kollu alma derim. Geçmiş sayfalarda yazmışlardı galiba tansiyon kal alma gibi durumlarda uzun kollu sıkıntı olabilir demişlerdi. Çeyrek kol gibi bişey düşünebilirsin.
Ay evet bazı lohusa taçları çok abartı ama bazıları harika. Terliğini almam herhalde ama tacı düşünebilirim

Canımmm buldum çok güzel olmuşlar Siz en son Can koymuştunuz sanıyordum ben Hangi sayfadan yaptırmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…