- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Ayyy umutlandımSağlıkla gelsin canım halam 32. Haftada dogum yaptı 1750 gram doğdu kuzenim küvöze hiç girmedi. Güzel düşün güzel olsun canım. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Kilosu haftasına göre iyiymiş ins saglivakla alırsın kucağına canimmKilosu 1 kilo750 gr
Verir sanirim cunku bulanti yapiyo canim. Ilerlemeden onlem almak Lazim zTen bunyem enfeksiyona yatkin.Lökosit 23 çıkmış bende keton negatif. Antibiyotik verir belki
Onun icin en iyisi bu olacaksa yapacak bir sey yok canim. Yeter ki saglikla bi an once buyuyebilsn. Allah ikinizin de yardimcisi olsun.Bekletemem daha fazla dedi doktorum açık artık enfeksiyona dedi. En kısa sürede kana enfeksiyon bulaşmadan bebişi alcaz dedi.Çarşamba sezeryan olcam, dua edin
Bende bulanti var iste enfeksiyondan degil midir acaba neden var ki bulantilar.Bende de en son lokosit 3 geri kalan herşey negatif. Doktorum bir sorun yok dedi
Duruyor kuzum bikaç sayfa öncededir
Ben de su iciyorum ama okadar degil, daha cok sulu sulu meyveler ama enfeksiyona iyi gelio mudur bilmem :)Günde 3 4 litre su içiyorum bana mısın demiyorsirkeyi denemek iyi gelebilir
Büyük ihtimalDr sıkıntı görse söylerdi tabiri caizse bizimkiler koca kafalı olucak
Canım ciğer geliştirici yapmışlardı sendeki gibi bebek kendi solunum yapabilecek düzeydeydi o yüzden gerek duyulmadı 1.750 doğdu simdi 3 yaşında bir tosuncuk. Kilosuda önemli değil aslında önemli olan ciğerlerinin gelişmiş olması umarım bir gun bile ayrı kalmazsınız. Zor oldu ama pes etmedi halam sürekli emzirmeye çalıştı zamanla iyice öğrendi etmeyi. Ac kalacak diye düşünüp hemen biberon verme eğer kuvoze girmezse sık sık emzirmeye çalış seninde sütun gelecektir sık sık emzirdikceAyyy umutlandımRabbim benim bebemi de sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.Küvöze nden koymadılar bebiş hemen emdi mi anneyi? Bana da dua edin kızlar nolur
Canım ciğer geliştirici yapmışlardı sendeki gibi bebek kendi solunum yapabilecek düzeydeydi o yüzden gerek duyulmadı 1.750 doğdu simdi 3 yaşında bir tosuncuk. Kilosuda önemli değil aslında önemli olan ciğerlerinin gelişmiş olması umarım bir gun bile ayrı kalmazsınız. Zor oldu ama pes etmedi halam sürekli emzirmeye çalıştı zamanla iyice öğrendi etmeyi. Ac kalacak diye düşünüp hemen biberon verme eğer kuvoze girmezse sık sık emzirmeye çalış seninde sütun gelecektir sık sık emzirdikce
[/QUOTE
Duygulandım canım ya Duygulandım canım yaCanım ciğer geliştirici yapmışlardı sendeki gibi bebek kendi solunum yapabilecek düzeydeydi o yüzden gerek duyulmadı 1.750 doğdu simdi 3 yaşında bir tosuncuk. Kilosuda önemli değil aslında önemli olan ciğerlerinin gelişmiş olması umarım bir gun bile ayrı kalmazsınız. Zor oldu ama pes etmedi halam sürekli emzirmeye çalıştı zamanla iyice öğrendi etmeyi. Ac kalacak diye düşünüp hemen biberon verme eğer kuvoze girmezse sık sık emzirmeye çalış seninde sütun gelecektir sık sık emzirdikcekurban olurum benim yavrumda küvöze girmez inş hemen emzircem pes etmiycem zaten,kokumu alsın
Ben de su iciyorum ama okadar degil, daha cok sulu sulu meyveler ama enfeksiyona iyi gelio mudur bilmem :)
Benimde öyle sanırım doğuma kadar sürecek bu enfeksiyon illetiVerir sanirim cunku bulanti yapiyo canim. Ilerlemeden onlem almak Lazim zTen bunyem enfeksiyona yatkin.
Canım bizimki de 2.5 hafta önde, bacak bel kafa 2-3 hafta arasında değişiyor önde gidiş. Detaylı ultrason, gen testi vs yapıldığın da zaten çok şükür bişi çıkmamıstı. Doktor anormali bişi olsa anlarız vs demişti. Bazen bebişin durusundan falan ölçümler hatalı olabiliyor yeniden farklı bir doktora ölçtürsen farklı çıksr belkiKızlar bebeğinin gelişimi önde giden var mi?Benim bebegin boyu karın çevresi baş çapı 2 hafta önde ama baş çevresi 5 hafta önde doktor iyice baktı beyin gelişimine bu 3. Doktorum kimse bir sıkıntı olduğunu söylemedi 22. haftada perinotolojide baktı sadece iri bir bebek dedi üç doktorda. Şeker testimde normal cikti. Ama ben baş çevresinin büyük olmasından korkuyorum içim içim yiyor nedense uzaktan bir tanıdığım da var o şekilde makrosefalidoktorlar birsey olsa fark eder diye teselli veriyorum kendime ama yinede düşünmeden edemiyorum korkuyorum
Oyy Duygulandım canım yaCanım ciğer geliştirici yapmışlardı sendeki gibi bebek kendi solunum yapabilecek düzeydeydi o yüzden gerek duyulmadı 1.750 doğdu simdi 3 yaşında bir tosuncuk. Kilosuda önemli değil aslında önemli olan ciğerlerinin gelişmiş olması umarım bir gun bile ayrı kalmazsınız. Zor oldu ama pes etmedi halam sürekli emzirmeye çalıştı zamanla iyice öğrendi etmeyi. Ac kalacak diye düşünüp hemen biberon verme eğer kuvoze girmezse sık sık emzirmeye çalış seninde sütun gelecektir sık sık emzirdikce
Enfeksiyona en iyi gelen şey bence ev yoğurdu; ayran içmek - kaşık kaşık yemek hemen toparlıyor. Varsa öğünlere ara öğünlere muhakkak ekle canım. Şifa olsunBen de su iciyorum ama okadar degil, daha cok sulu sulu meyveler ama enfeksiyona iyi gelio mudur bilmem :)
Canım önce çalışabilir raporu alsan, sonra çalışamaz alsan olmaz mıBen yıllık izin de oluyorum ve benim iznim 32+6 da bitecekderdim büyük ya 6 günlük yıllık izinden baz geçeceğim ya da 6 gün yavrımdan ayrı tarafımı seçmek zorundayım
Birkaç gün çalışmak şart mı ? İznin hemen sonunda çalışamaz kağıdı alsak olmuyor mu ?Doktorunuzla konuşup 32+0da çalışabilir raporu alıp izin sonunda işe dönün. Birkaç gün çalışıp sonra doğum izni için rapor alın. Çalıştığınız süre, doğum sonrasına aktarılır
Hadi ya o kötü olmuş bak kuru erşk falan mı yesen nasıl olur ki veya başka bir meyve kurusuAynen canım kuru üzüm çok iyi geliyo ben hamileliğin başlarında yemiştim tiksindigim için yiyemiyorum
Çok uUn kollu alma derim. Geçmiş sayfalarda yazmışlardı galiba tansiyon kal alma gibi durumlarda uzun kollu sıkıntı olabilir demişlerdi. Çeyrek kol gibi bişey düşünebilirsin.Evet soğuk olma veya üşüme ihtimaline karşı ben uzun kollu alacağım zaten tesettürlüyüm gelen giden derken kısa kolla rahat edemem
Ah açık olsam ilk alacağım şey lohusa tacı olurduçok zarifleri var ya bazıları aşırı abartı ama sade olanlar çok tatlı
Canımmm buldum çok güzel olmuşlarÇiçeksiz böceksizTam istediğimiz gibi oldu. İmalatçıdan yaptırdım yapıştırmayı biz yapıcaz. Foto için öylesine yerleştirdim Fiyatları inanılmaz uygun hele tek bebek tek isimse Bu da anı küplerimiz inşallah aylık fotolar çekilmeyi kısmet ederse Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?