2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Birkaç gün çalışmak şart mı ? İznin hemen sonunda çalışamaz kağıdı alsak olmuyor mu ?

En azından 1 gün işe giriş kaydınızın olması lazım. İş yeriniz anlayışlı ise sabah gidersiniz öğleden sonra izin alırsınız. Ancak öğleden sonra alacağınız izni işleme koymamaları laızm yani tam gün çalışmış görünmelisiniz diye biliyorum.

3 doktora gittim zaten canım hepsinde önde cikti umarım sadece iri bir bebektir

Cok gecmis olsun, atlatacaksiniz insallah. 20'li haftalar atlatildi bebisinize birsey olmaz. Bir arkadasimda da erken gelmisti ama 2 hafta kadar daha doguma almamislardi.

Bende hiç nst ye girdim sahi biraz bilgi verir misiniz tecrübeli anneler? Nst de ne oluyor değerler ne olmalı falan filan :)
Ben gecen hafta acillik olunca girdim. Karniniza iki tane minik aygit bagliyorlar. Bebegin kalp atisi vs takip ediliyor, tekme hareket halinde de elinize verilen aletin dugmesine basiyorsunuz. Gayet rahat.

Özel hastanelerde nst için ayrı ücret mi ödeniyor

Hediyelik çikolata yaptıran var mı acaba varsa nereye yaptırdınız görsel varsa atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Serche Shop (@sercheshop) • Instagram photos and videos Burdan sipariş verdim bugün, melodi marka çikolata kulallanıyorlar. Molicikolata filan baya uygun fiyatlı ama kendi imalatımız çikolatalar demiş, eşim risk almayalım bildiğiniz marka olsun dedi
Canımmm buldum çok güzel olmuşlar Siz en son Can koymuştunuz sanıyordum ben Hangi sayfadan yaptırmıştın
Yok canım eşim Ege’yi daha çok istiyordu kıyamadım Ege olsun dedim Kapı süsü burdan
baslazerkesim • Instagram photos and videos piyasaya göre aşırı uygun
Anı küpü de bu sayfadan Anıküpü ahşap oyuncak (@renga_renk_atolyem) • Instagram photos and videos

Teşekkür ederim bakayım

Bekletemem daha fazla dedi doktorum açık artık enfeksiyona dedi. En kısa sürede kana enfeksiyon bulaşmadan bebişi alcaz dedi.Çarşamba sezeryan olcam, dua edin
Canım dualarım sizinle inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına yeter ki bebeğin sağlıklı olsun
M mabel63 canım nasıl geçti kontrolünüz? Güzel haberlerini bekliyoruz
Bebeklerim çok iyiydi Allah’a şükür 1900 ve 1800 kilo olmuşlar suları iyiymiş rahim ağzında da kısalma yok dedi boyunu söylemedi ama her an her şey olabilir çok ağırsın artık 4kilo bebek taşıyorsun dedi. Çok ağrılarım kasılmalarım oldu bu hafta bazen doğum sancısı heralde bu diyorum o denli oluyor onlardan bahsettiğimde normal artık olacak diye cevap veriyor.. Nst ye girdim ilk defa fakat bebeklerin kalp atışı Ve hareketleri gayet güzel sadece sancıya bakacağım dedi kalplerini dinlemedi yani bi tane cihaz bağlandı sancı çıkmadı. Bir haftadır bana sertleşerek uyku uyutmayan bebelerim ne muayene esnasında ne nst de bir kez bile sertleşmedi.. arabaya bindim eve dönüyoruz tüm ağrılarım geri başladı sanki yol bitmedi bi türlü yolu çekemiyorum artık otururken tüm ağrılarım artıyor alt tarafta çok zor bir gündü benim için ağlayarak yattım yatağa resmen.. gelir gelmez uyudum sonra da bebekler için katıldığım eğitimim vardı ona uyanıp katıldım yeni girdim buraya. Yeni anne olacaklara da mutlaka öneririm muhteşem ilerleyen bir eğitim. Bana kuzenim hediye almış ücretini bilmiyorum düşünen olursa sayfayı atarım.

Çalışan anneler için yazdım. SGK’da bişeyler değişmiş siz mağdur olmayın.
Bugün doğum iznine ayrıldım kızlar ve 31+6ydım tam 30+0da çalışabilir almıştım 13günlük bir aktarma yapacaktım doğum sonrasına yani sırf bunun için yeni tayin olduğum yerde göreve başlama yapmamıştım her şeyi buna göre ayarladım iki haftadır. Bugün de eğitim sisteminde çok düzen bozmayım diye raporu alıp ayrılayım dedim (ne gerek varsa..) yoksa ayın17sine kadar başlamamı yapmama hakkım vardı malesef her şeyi, herkesi aşırı düşünüyorum hayatta ve her zaman mutsuz ediyor bu da beni bugün de olduğu gibi! Neyse sabah göreve başlamamı yaptım sonrasında doktora gittim raporumu da aldım sekreter hanım raporu işleyip çıkarttıktan SONRA yalnızca bir hafta aktarmış oldunuz haberiniz olsun dedi. Nasıl yani falan dedim SGK artık sistemi değiştirmiş eskiden gününe kadar giriyorduk o yüzden tek tek gün hesaplıyorlardı izinde şimdi yalnızca hafta girebiliyoruz siz de bugün 31+6sınız 31 diye girdim 1hafta aktarıldı gösteriyor o yüzden dedi. Söver gibi.. 1gün için 6günümden oldum yani. Burda ağzımı bozmak istemiyorum fakat bunun bilgisini 5dk önce vermiş olsa yarın gelip alayım o zaman 2hafta olsun iznim derim hatta ben demeden o önermeli bunu. Eşimle çıldırdık resmen yaptığımız bütün hesaplar boşuna gitti. Vardır bi hayır dedik sürekli kendimizi sakinleştirmek için ama gerçekten çok düşüncesizceydi şu saatten sonra doktor hastane değiştirme riskini de göze alamıyorum 1ay ya var ya yok doğumuma ama o kadar içime sinmiyor ki her hafta başka bir şeye kızıp çıkıyoruz bilmiyorum Allah bir yol gösterir ya da içime sindirir inşallah.. Hastaneye mecbur gibi bi durumdayım zaten yoğun bakımdan dolayı.
Hem içimi boşaltmak istedim hem benim gibi Bilmeyenlere bilgi olsun diye yazdım.

Bence de Ege daha güzel hem de Egelisiniz ben de seviyorum hatta Uraz Ege düşünüyorduk ama eşim Ege ne alaka diyip soğutuyor

O ne saçmalık ya !! Bence doktor da bilmiyordur canım bazen birilerinin çok iui dediği doktora bir türlü içimiz ısınmıyor işte olabiliyor böyle şeyler en azından kurumsal bir hastanede doğum yapacaksın gerçekten bu da ne büyük nimet benim ne olacağım hiç belli değil hiçbir yer güven vermiyor bir de böyle rapordu bilmem neydi uğraşıyoruz ben de nöbetten muaf olmak için karnım burnumda halbuki müdür illa rapor Alman lazım dedi geçen cuma 31+0 idim nöbet tutamaz aldım,çalışabilir için 32 olmam lazımmış cuma 32+0 oluyor nst bakacak dr ona göre verecekmiş çalışabilir ben 34+0’da izne çıkmayı düşünüyordum umarım 2 haftamı aktarabilirim bir de bi yere falan işlettiğimizi bilmiyordum bu izin işlerini hiç anlamıyorum zaten

Hangi sayfa canım

Biz işletmiyoruz onlar SGK sisteminden giriş yapıyorlar rapor için sistem hesaplayıp çıkarıyor. Sen rapor kağıdını alıp okuluna teslim edeceksin sadece canım.

Uzunkol pamuklu olduğu sürece sıkıntı olmaz çekiliyor yukarıya normal pijama takımlarım gibi alacagım sadece beden büyüdü
Gerçekten çok güzel taçlar var terlik bana görede değil boş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…