2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tabii doğru doğum kiloları çok farklı da olabilir bilemiyoruz. Kilo çok umrumda değil açıkçası sadece bakım konusunda çok düşük kilo sıkıntı olacaktır ondan istiyorum biraz almasını. Ben de kendimi küveze de hazırlıyorum inşallah gerek kalmaz bebeklerimizle çıkarız hastaneden Evet canım yapacak, doğru zamanda bir kez 2 doz yapıcam dedi. Sürekli yapmak istemiyorum etkisi 1 hafta dedi. Siz konuştunuz mu ciğer geliştiriciyi?
kapı süslerini nerden aldınız link atabilir misiniz.
baslazerkesim • Instagram photos and videos burdan aldım

Ay helal olsun eşine ne güzel cevabını vermiş. Eşinin de seninle aynı düşünmesi çok güzel o zaman birlik olup dış sesleri susturmak çok daha kolay ama ben eşime de tam güvenemiyorum bu konuda o yüzden biraz yalnız hissediyorum.
İnşallah insafa gelirler de beni uğraştırmazlar bu süreçte.

Ben bu saticidan penye bi pijama almistim yanlışlıkla senin yolladigin griyi yollamislar. Kesinlikle alma derim cunku disi kadife ama ici jarse gibi. Hem isitmaz hem teri emmez.

Hastane SGK anlaşmalı zaten muayene ücretini öderken sorarım. Devlet Hastanesi'nde de muayene oluyorum ordan çıktı gibi birsey veriyorlar mı peki
NST islemi olurken kalp atislarini gosterir bir cikti veriyorlar, islem olurken zaten yavas yavas basiyorlar. enteresan bir tecrube, uzanacaksiniz bir yarim saat kadar su icmis olun, tuvalete gitmis olun :)

maru derm ve facelab markalarını kullanan var mı ? ben cilt bakımına başlayacağım bu ürünlerden kendime rutin oluşturacağım ama hamilelikte kullanıp deneyimleyen biri içimi rahatlatırsa çok sevinirim

Valla kasılmalar pek anlaşılmayacak gibi değil içeriden biri karnımı sıkıyormuş gibi hissediyorum. Henüz çok güçlü değil canım falan acımıyor ama farklı bir his
bende diyorum çocuk neden karnımın içini kazıyor demek ki kasılma ve aşırı kasık ağrılarım var ayağa kalktığım an çişim geliyor çocuk aceleci mi yoksa normal mi bilmiyorum

Benim de başından beri düzenli kullanmama rağmen değer sabit kaldı, referans değerinin altında. İlacı c vitamini içeren şeylerle akın, 1 saat kadar da kalsiyum içeren şeyler yemeyin.
Ben de çalışmayacağım diye almayı düşünmüyordum, bakayım içine detaylı bakmadım belki vardır.

Benimde tam göbeğimin sağ veya sol tarafı bir anda şişiyor gibi oluyor, bebiş ittiriyor mu kafasını mı dayıyor anlamadım. Bikaç saniye öyle kalıyor sonra normale dönüyor normal herhalde.

Bazen diyorum kapıyı açıp kedinin kaçmasına sebep olur mu, kayınvalidemin annesi dikkat edin kediye de zarar verebilir demişti laf arasında. Umarım boşuna kuruyorumdur kafamda
Ay anlamadım onu kim kime zarar ve öyle bir şüphen varsa hepsiburada gibi sitelerde satılan tasmalar var, kaybolursam ara yazıyor arkasına numara falan yazdırabiliyorsun. Bide navigasyonlu şeyler vardı ama nerede gördüm hatırlamıyorum. Sen eşinle konuş önce, öyle bişry olursa ortalığı ayağa kaldıracağını hissettir. Yani o kadar olmaz ama ben ne insanlar gördüm zalimlikte tam taş kalpli oluyorlar. Öyle bir karakterdeyse tedbirini al. O da can sonuçta riske girme. 2 gün misafirin idare ediversin. Sanki evde vahşi hayvan var. Kaç gün kalacak kayınvaliden ? Arkadaşın falan olsa bakıverse 1 hafta güzel olur. Hatta komşun olsa harika olur arada gider görürsün, yaknız kalmaz. Ama daha uzun süre olmaz.

Okula giden varsa risk fazla değil mi ? Sen bilirsin. Doktora sorayım bakalım ne diyecek

canım çok kendini yorma bebek önemli, pratik olanı yap. Hormonlardan dolayı hassasız ama bebeğin de doğum sonrasında dahi bundan etkilenebildiğini unutma.

Öncesinde mutlaka bilgi alın doğum sonrasını da özellikle sorun bence. Boşu boşuna kesinti falan yapmasınlar
Sağol canım sorayım bakalım haftaya teşekkür ederim

Kızlar kis bebesi doguracagimiz için uyku tulumu sorunsalı içinde boğuluyorum.Owli uyku gurusu radarimda şuan.Hem 3 yaşa kadar kullaniliyor olması hem kalitesi.Siz neler aldınız nasıl bir çözüm buldunuz ?

Kesinlikle bu tarz konularda eş desteği çok önemli. Ben bir şeyden rahatsız olduysam ve genel olarak bizi ilgilendiren bir şeyse her zaman ailesi ile eşimin konuşmasını istiyorum. Tabi ki ufak tefek her konuyu eşine yansıtmak olmaz ama bu sonuçta sizin eviniz ve sizin kararınız. Oğlu söylese o kadar sorun olmaz ama gelin söyleyince dert olur genelde

bende diyorum çocuk neden karnımın içini kazıyor demek ki kasılma ve aşırı kasık ağrılarım var ayağa kalktığım an çişim geliyor çocuk aceleci mi yoksa normal mi bilmiyorum

28-29dan sonra normalmiş
Bir de kasık ağrısına ek bacaklarımın üst tarafları falan da çok ağrımaya başladı. İster istemez kemikler şekil değiştiriyor, ee zaten iç organlar iyice sıkıştı
Bende de mesela hiç tuvaletim yokken bir anda sanki saatlerdir tutturmuşum gibi sıkışıyorum Sanırım birden böbreklere, mesaneye falan baskı mı yapıyor artk ne yapıyorsa. O an adım atsam kaçıracak gibi oluyorum.

İnşallah inşallah
Yok canım doğumu tetikleyen bir şey görmediği için sanırım hiç bu konu hakkında konuşmuyor ya kadın ben dayanamayıp sordum bu sefer hiç doğum hakkında konuşmadık her şey yolunda giderse tahmini tarihim ne dedim 36-37de alırız ama sen her an hazırlıklı ol sabah her şey yolunda diye gönderdiğim ikiz gebem akşam 8cm açıklıkla geldi geçen hafta acil sezeryane aldık tamamen sürpriz dedi. Çok motive edici konuşmaları var.. bebeklerden biri doğum pozisyonu almış kafasını yerleştirmiş aşağı diğeri yan duruyor spinal anestezi ile sezeryan yapıyoruz dedi direk başka bir ihtimalden bahsetmiyor ben de zihin olarak baştan beri sezeryane alıştırdım kendimi zaten. Eşim giremiyormuş doğuma.

ben ayağa kalktığım her an ve göbeğim sanki daha yukardaydı da düştü gibi hissediyorum annemde aynısını dedi hayırlısı bakalım her şey zamanında güzell

Haklısın canım, dün çok yoruldum. Gece boyunca karnım kasılıp durdu. Çok pişman oldum sonra.
Kızlar kis bebesi doguracagimiz için uyku tulumu sorunsalı içinde boğuluyorum.Owli uyku gurusu radarimda şuan.Hem 3 yaşa kadar kullaniliyor olması hem kalitesi.Siz neler aldınız nasıl bir çözüm buldunuz ?
Ben astronot tulum yerine dış kundağını hem de uyku tulumunu almak istiyorum ama sitesinde 0.3 ve 0.5 tog var sadece. Ev sıcaklığı için yeterli mi bilemedim. 1 tog olsa düşünmeden alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…